-
Ο χρήστης sokstratos έγραψε:
θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους gpa με 3000 σροφες και 6η ταχυτητα ποσα χιλιομετρα βγαζει?120 km/h 140 km/h με 3500
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Η ΜΤΜ γιατί (απ' όσο γνωρίζω) δεν επιβάλλει τέτοιου είδους περιορισμούς στις βελτιώσεις που κάνει και δίνει και δυνατότητα επέκτασης εγγύησης;κανενας βελτιωτικος οικος δεν το κανει αυτο απλα ελενχουν το αυτοκινητο μεσω εγκεφακου για τυχον ζημιες στο κινητηρα.
-
Καλησπερα.
Γνωριζετε αν ετοιμαζει καποιο περιοδικο συγκριτικο τεστ?
θα ειχε ενδιαφερον συγκριτικο με mito. -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Η ΜΤΜ γιατί (απ' όσο γνωρίζω) δεν επιβάλλει τέτοιου είδους περιορισμούς στις βελτιώσεις που κάνει και δίνει και δυνατότητα επέκτασης εγγύησης;
κανενας βελτιωτικος οικος δεν το κανει αυτο απλα ελενχουν το αυτοκινητο μεσω εγκεφακου για τυχον ζημιες στο κινητηρα.
To κανει και η Revo...2 χρονια εγγυηση...το θεμα ειναι οτι πρεπει να το φτιαχνεις σε αυτους.Και η Abt.
-
Δεν το έγραψα τόσο για την εγγύηση, όσο στο ότι δεν έχω ακούσει άλλον βελτιωτικό οίκο να σου βάζει τέτοιους περιορισμούς (πχ ότι δεν θα βαρέσεις κόφτη παραπάνω από χ φορές) για να σου κάνει την μετατροπή.
Πόσο θα έχει φθαρεί ένας καινούριος κινητήρας με 10-15 φορές στον κόφτη και μέχρι 20.000km στο κοντέρ; Δηλαδή αν χωρίς την μετατροπή και με λίγα χιλιόμετρα το μοτέρ παρουσιάζει τέτοιες φθορές που σε προτρέπουν να ΜΗΝ το οδηγείς στα κόκκινα, μετά την μετατροπή που θα είναι και πιο πιεσμένο, σε πολλαπλάσια χιλιόμετρα τι φθορές θα πρέπει να έχει;
Εκτός αν προτείνουν την μετατροπή για να το οδηγούν όλοι σαν συνταξιούχοι ή ταρίφικα (αλλαγές στις 1.500-2.500 στροφές max)
-
Μισό λεπτό ρε παιδιά...
Γιατί κολήσατε στον κόφτη, δεν έχει επίσημα αναφέρει τίποτα τέτοιο η abarth, απλά κοιτάνε τον τρόπο που το δουλεύεις και κατά την γνώμη μου πάντα, κάποιες παραμέτρους που θα δείχνουν ότι δεν υπάρχει υποβόσκουσα, κάποια αστοχία υλικού στον κινητήρα...ή στην τελική μπορεί να βλέπουν κάποια χαρακτηριστικά του τρόπου οδήγησης (Σιδεροφαγία) και να μην θέλουν να ρισκάρουν να δώσουν αυτά τα παραπάνω άλογα...
Πάντως αν το δούλευα συνετά (όχι αργά σε καμμιά περίπτωση) και δεν μου ενέκριναν την μετατροπή θα το έβαζα για πούλημα (κάτι θα μου βρώμαγε)
Αν πάλι κάποιος είναι Σιδεροφάγος (υπάρχουν πολλοί τέτοιοι και αργοί και γρήγοροι οδηγοί) καλύτερα να το ψάξει σε ανεξάρτητο οίκο βελτιώσεων, αφού έτσι και αλλοιώς έχει την τάση να το κάνει 'κουμπαρά'
Με λίγα λόγια βρίσκω λογική την κίνηση της abarth, να ελέγχει και να κλέισει τις κακές γλώσσες περί αξιοπιστίας, γλώσσες που κατά την γνώμη μου πάντα, ενδόμυχα θα παρακαλάνε να βγεί αναξιόπιστη και με αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσουν την δική τους αγορά...ή μη αγορά... -
ναι αλλα με αυτες τις απαιτησεις που χει απεναντι στους αγοραστες της, η ιδια η Fiat ουσιαστικα προκαλει τις συζητησεις περι αξιοπιστιας
σιδεροφαγοι υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν! αυτοκινητα θα διαλυονται και εγγυησεις θα πληρωνονται.
ο σιδεροφαγος το ιδιο ευκολα(καλα ισως του παρει λιγο περισσοτερο! ) θα καταστρεψει και το απλο abarth.οποτε παλι θα υπαρχει κινδυνος να γινουν συζητησεις περι αξιοπιστιας και να συνεχιστει η διαιωνιση των κακων φημων περι ιταλικων.αρα εδω κατι τρεχει... εκτος κι αν οι ιταλοι αποτρελαθηκαν!!!
-
Κοίτα η ρετσινιά είναι κάτι που εύκολα μπαίνει και δύσκολα βγαίνει...και η αλήθεια είναι ότι οι Ιταλοί παλεύουν πολύ σε αυτόν τον τομέα...
Ήδη θα έχεις παρατηρήσει, ότι εγκαθίσταται σιγά σιγά η ρετσινιά με τους πρώτους TSI και αναρωτιέται το αγοραστικό κοινό αν θα πιστέψει ότι το πρόβλημα λύθηκε ή όχι.
Υπάρχει η ρετσινιά στα σασμαν των MRS και μέχρι να φύγει, πουλάει η BMW και η VOLVO.
Και αυτή δύσκολα θα φύγει...
Βέβαια edο sto Ellada (τα έχουμε ξανασυζητήσει) Εκτός από την Toyota, όλες οι άλλες αντιπροσωπείες είναι για τα μπάζα, όσον αφορά στο after sales service, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Έτσι οι Ρετσινιές ζουν και βασιλεύουν, ό,τι προσπάθειες και αν κάνουν τα εργοστάσια...
Πάντως αφού δεχθούμε ότι τα αυτοκίνητα τείνουν να είναι αναλώσιμα προϊόντα, εγώ με την λογική μου θα αγόραζα (εφ'όσον είχα -και τις έχω- τις προυποθέσεις) μόνο με χρονομίσθωση.
Τελείωσε η 3ετία και δρόμο...και στην διάρκεία της μόνο έξοδα για βενζίνη και στο επιδοτεί με κάποιο ποσοστό η εφορία...άλλωστε και το panda έτσι το πήρα...και ένας φίλος γιατρός το S3 έτσι το πήρε και μάλιστα του το παρέδωσαν με 300+ άλογα...και δεν τον ενδιέφερε αν με το νερό που έμπαζε από τον δεξί καθρέπτη υπήρχε πιθανότητα να πάθει ζημιά η πόρτα, ενώ αλλοιώς θα έπρεπε να τρέχει και να τσακώνεται στα συνεργεία.
Συμπέρασμα: η αξιόπιστα ή η αναξιόπιστα είναι μύθος...η χαμηλή ποιότητα εξυπηρέτησης Ελληνικών αντιπροσωπειών, είναι μεγάλη αλήθεια... -
Παιδια, εχει σκεφτει κανεις τιποτα για αλλαγη εισαγωγης..
Bρηκα το παρακατω κιτακι της K&N http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0679 to οποιο καταργει το φιλτροκουτι.. Τι λετε; -
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
θα ειχε ενδιαφερον συγκριτικο με mito.πραγματικα θα ηταν ενδιαφερον αυτο..αν και μου ειχε πει ενας φιλος διαβασε ενα συγκριτικο σε ενα ιταλικο περιοδικο και η MIto ηταν ελαφρως πιο γρηγορο απο το abarth σε μια συγκεκριμενη πιστα που τα τεσταρανε
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Bρηκα το παρακατω κιτακι της K&N http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0679 to οποιο καταργει το φιλτροκουτι.. Τι λετε;To SS Kit περιλαμβανει φιλτρο της BMC παντως...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Bρηκα το παρακατω κιτακι της K&N http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0679 to οποιο καταργει το φιλτροκουτι.. Τι λετε;To SS Kit περιλαμβανει φιλτρο της BMC παντως...
Που είναι ιδιο με το αντίστοιχο της ΚΝ και που και τα δυο εφαρμόζουν στο φιλτροκούτι καμία σχέση με το Κ57 που είναι φιλτροχοάνη και θα σε παιδέψει με την εγκατάσταση και μπορεί να σου δημιουργήσει και προβλήματα στην συνέχεια....
Κοίτα απο που γίνεται η τροφοδότηση με αέρα... Δεν θα το πρότεινα σαν λύση...
http://www.gpabarth.com/forum/viewtopic.php?p=62364&highlight=filter#62364 -
Καλά δεν λέει και πολλά αυτό. Ένα απλό πάνελ φιλτρακι έχει. Το έχω βάλει και εγώ εδώ και ένα μηνα.
-
Δικαιως η φιατ αποκλειει τους γκαζοφονιαδες.
Το ss εχει ενα κινητηρα πουσαρισμενο και καθε πουσαρισμενο μπλοκ οσο καλα και ποιοτικα υλικα κατασκευης και να εχει χρειαζεται σεβασμο στη χρηση.
Δεν μπορει να θελω να παρω ενα μοτερ 1,4 με 180 ιππους η και παραπανω με καταβολες πιστας με 100ρι συγκρινομενο με μοντελο ανω των 200 ιππων και να βαζω τουβλο στο γκαζι ειδικα σε πρωτη δευτερα επι μονιμου βασεως και να περιμενω να εχω αξιοπιστια αργοτερα .!
Καλυτερα ας παρω το συρροκο η κατι αλλο που δουλευει σε χαμηλοτερη πιεση και στροφες και να εχω περισσοτερες ελπιδες επιβιωσης! -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Mια χαρα το βλεπω...
Στην ουσια, ο σωληνας κατω αριστερα τροφοδοτει με αερα τη φιλτροχοανη.Καπως ετσι εχω τοποθετησει και εγω μια φιλτροχοανη σε Punto ΜΚ2, και τελικα το αποτελεσμα οσον αφορα τη τροφοδοτηση με κρυο αερα ηταν η καλυτερη δυνατη.
Αν εμπαινε πιο μπροστα και πιο χαμηλα , υπηρχε ο κινδυνος να βραχει. Επιπλεον θα μακραινε υπερβολικα το κολαρο μεχρι την πεταλουδα.
Αν εμπαινε πιο δεξια, θα ηταν πανω απο το ζεστο κινητηρα....
Απο την αλλη πλευρα, δε χωραει... -
-
Auti i kokkini aidia apo piso ti einai?xaxaxa
-
Mια χαρα το βλεπω...
Στην ουσια, ο σωληνας κατω αριστερα τροφοδοτει με αερα τη φιλτροχοανη.Καπως ετσι εχω τοποθετησει και εγω μια φιλτροχοανη σε Punto ΜΚ2, και τελικα το αποτελεσμα οσον αφορα τη τροφοδοτηση με κρυο αερα ηταν η καλυτερη δυνατη.
Αν εμπαινε πιο μπροστα και πιο χαμηλα , υπηρχε ο κινδυνος να βραχει. Επιπλεον θα μακραινε υπερβολικα το κολαρο μεχρι την πεταλουδα.
Αν εμπαινε πιο δεξια, θα ηταν πανω απο το ζεστο κινητηρα....
Απο την αλλη πλευρα, δε χωραει...Και μενα μου φαινεται μια χαρα σαν λυση και δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβη(γυρω στα 110 ευρω εχει στο ebay),το θεμα ειναι αν υπαρχει φοβος εισχωρησης σκονης απο τη φιλτροχοανη και αν υπαρχει προβλημα με τον αισθητηρα του εισερχομενου αερα
-
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δικαιως η φιατ αποκλειει τους γκαζοφονιαδες.
Το ss εχει ενα κινητηρα πουσαρισμενο και καθε πουσαρισμενο μπλοκ οσο καλα και ποιοτικα υλικα κατασκευης και να εχει χρειαζεται σεβασμο στη χρηση.
Δεν μπορει να θελω να παρω ενα μοτερ 1,4 με 180 ιππους η και παραπανω με καταβολες πιστας με 100ρι συγκρινομενο με μοντελο ανω των 200 ιππων και να βαζω τουβλο στο γκαζι ειδικα σε πρωτη δευτερα επι μονιμου βασεως και να περιμενω να εχω αξιοπιστια αργοτερα .!
Καλυτερα ας παρω το συρροκο η κατι αλλο που δουλευει σε χαμηλοτερη πιεση και στροφες και να εχω περισσοτερες ελπιδες επιβιωσης!φιλε με βρισκεις απολυτα συμφωνο 100%
Fiat Grande Punto ABARTH