-
αν και ειμαστε το δικο μου που εχει οργανο λαδιου στην κινηση παει 90-95 βαθμους ,οταν κινουμε νορμαλ 70-80 και οταν το πλακωσω 100-120.βεβαια εχει και ψυγειο λαδιου και βοηθαει στις υψηλες ταχυτητες.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αν και ειμαστε το δικο μου που εχει οργανο λαδιου στην κινηση παει 90-95 βαθμους ,οταν κινουμε νορμαλ 70-80 και οταν το πλακωσω 100-120.βεβαια εχει και ψυγειο λαδιου και βοηθαει στις υψηλες ταχυτητες.Το δικό σου τι είναι? το delta που έχεις αβατάρ? είναι τουρμπο? έχει εξωτερικό ψυγείο λαδιού με κυψέλες? ή ψυχώμενο με νερό πάνω στο φίλτρο λαδιού βλέπε wv?
-
εγω χαλαρα στη εθνικη δεν πεφτω κατω κατω απο 84-85 και αν πηγαινω ταπα (στην εθνικη παλι) μου δειχνει το πολυ 95.
το μεγαλυτερο που εχω δει ποτε, ειναι καλοκαιρι τρεξιμο σε αθηνα 111
-
αυτο στο avatar αλλα σε πρασινο χρωμα,ειναι 1.6turbo και εχει ψυγειο λαδιου μπροστα στην μασκα.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Να υποθέσω ότι έχεις GPAbarth?
Σε ποιό σημείο ακριβώς σου έβαλε την βαλβίδα επαφής?
Το όργανο πόσους βαθμούς δίχνει μαξιμουμ?
Αυτές οι διαφορές θερμοκρασίας δεν δείχνουν ότι μετράει θερμοκρασία λαδιού, τουλάχιστον δεν έχω δει ποτέ όργανο λαδιού να ανεβαίνει στην κίνηση...και να κατεβαίνει στο γκάζωμα...Εχεις δει αν έχει ψυγείο λαδιού και που το έχει?Οχι δεν εχω το Abarth , το απλο GPunto εχω με τα 95 αλογα.Μαξιμουμ δειχνει 95 σε κινηση και μινιμουμ 50 σε εθνικη.Και εγω πιστευω οτι ο (μαλακας!!!) τεχνικος μου εβαλε τον αισθητηρα σε λαθος θεση.
Θα ανεβασω φωτο να δειτε που τον εχει βαλει να μου πειτε αν ειναι σε καλη θεση... -
-
-
Ουτε που ξερω
Μαλλον οχι...
Παντως οταν η ενδειξη φτανει 90 με 95 βαθμους παντα μπαινει βεντιλατερ , αρα μηπως μετραει την θερμοκρασια ψυκτικου υγρου?
Νερο περναει απο εκεινο το σημειο? -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ουτε που ξερω
Μαλλον οχι...
Παντως οταν η ενδειξη φτανει 90 με 95 βαθμους παντα μπαινει βεντιλατερ , αρα μηπως μετραει την θερμοκρασια ψυκτικου υγρου?
Νερο περναει απο εκεινο το σημειο?καποια παπαρια εχει κανει ο τυπος.τι δουλεια εχει το βεντιλατερ με την θερμοκρασια λαδιου.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα πραγματα ειναι απλα...Βαζουμε μπροστα και περιμενουμε να πεσουν οι στροφες του ρελαντι στον φυσιολογικο αριθμο
Το βιάζεις το μοτερ έτσι , κρίμα γιατι είναι και τουρμάτο...
To βιαζω επειδη αφηνω το ρελαντι να ερθει σε κανονικα επιπεδα??
Καλα...εσυ αμα παρεις τουρμπο ξεκινα με ρελαντι 1500σαλ
εκτος και αν εννοεις οτι δεν αρκει μονο ο χρονος που κανουν οι στροφες να πεσουν και θελει και αλλο ζεσταμα...
Κατα την γνωμη μου το υπολοιπο ζεσταμα πρεπει να γινεται εν κινηση με χαμηλες σαλ και πιεση. -
Παιδιά καλησπέρα,
γουστάρω τρελά το GPA κ ήμουν κ εγώ με το χέρι στη τσέπη, έτοιμος για παραγγελία. Μέχρι που έμαθα τα εξής: Κάποιος γνωστός μου που παρέλαβε το GPA πριν τα Χριστούγεννα, του παρουσίασε πρόβλημα πριν τα 1000 Km, στον 1 κύλινδρο, ο οποίος ( όπως του είπαν στο συνεργείο ) ήταν πιο φαρδύς απο το κανονικό ( ), με αποτέλεσμα να πετάει λάδια κτλ.
Αποτέλεσμα, αντικατάσταση κινητήρα. Όλα καλά;
Κι όμως, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει κ στον καινούριο κινητήρα και πάει για 3ο !!! Φοβερό αν σκεφτεί κανείς την πιθανότητα να πέσει σε 2 ελαττωματικά μοτερ.
Ισχυρίζεται οτι το ίδιο πρόβλημα εμφανίστηκε σε άλλο ενα GPA κ μια Mito. Προσπαθώ να μαζέψω πληροφορίες για τυχόν αντίστοιχα περιστατικά γιατί είμαι κ εγω με το 1 πόδι στον Παζαρόπουλο.
Όποιος ξέρει τίποτα ας το μοιραστεί μαζί μας -
διαβασε τις 10 προηγουμενες σελιδες και θα βρεις κατι παρομοιο.
Στο αλλο παιδι παντως αν και του αλλαξαν κινητηρα(λογω ελλατωματος στον κυλινδρο),τελικα κατι ειχε βουλωσει στην επιστροφη του λαδιου και τωρα ολα καλα!
Μαλλον καμια ελλατωματικη παρτιδα απο κινητηρες θα ηταν.Δεν θα εχεις προβλημα λογικα σε τωρινη παραγγελια.στειλε αμα θες pm στον ping of death να σου πει λεπτομερειες. -
Μπαινεις και κανεις ως πρωτη αυτη τη δημοσιευση... Να σου πω και το αλλο, εγω εμαθα οτι 10 GPA ανατιναχτηκαν χωρις προφανη λογο, 15 MiTo αποφασισαν εν μια νυκτι να θυμηθουν την παιδικη τους ηλικια και εγιναν 500 Abarth κτλ, κτλ , κτλ...
-
Ο χρήστης CrawlingChaos έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,
γουστάρω τρελά το GPA κ ήμουν κ εγώ με το χέρι στη τσέπη, έτοιμος για παραγγελία. Μέχρι που έμαθα τα εξής: Κάποιος γνωστός μου που παρέλαβε το GPA πριν τα Χριστούγεννα, του παρουσίασε πρόβλημα πριν τα 1000 Km, στον 1 κύλινδρο, ο οποίος ( όπως του είπαν στο συνεργείο ) ήταν πιο φαρδύς απο το κανονικό ( ), με αποτέλεσμα να πετάει λάδια κτλ.
Κι όμως, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει κ στον καινούριο κινητήρα και πάει για 3ο !!! Φοβερό αν σκεφτεί κανείς την πιθανότητα να πέσει σε 2 ελαττωματικά μοτερ.
Ισχυρίζεται οτι το ίδιο πρόβλημα εμφανίστηκε σε άλλο ενα GPA κ μια Mito. Προσπαθώ να μαζέψω πληροφορίες για τυχόν αντίστοιχα περιστατικά γιατί είμαι κ εγω με το 1 πόδι στον Παζαρόπουλο.
Όποιος ξέρει τίποτα ας το μοιραστεί μαζί μαςΕίναι το γνωστό πρόβλημα του φαρδιού κυλίνδρου.
Δεν πιστεύω να έβγαλε ο φίλος σου το 2ο μοτέρ από το αμάξι γιατί η Φίατ έχει βγάλει ανακοίνωση και δίνει 100.000 ευρώ στον τυχερό που θα βρει δύο μοτέρ που έχουν ένα φαρδύ κύλινδρο.
Συγχαρητήρια λοιπόν και να του πεις σε καλή μεριά τα λεφτά.
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Τα πραγματα ειναι απλα...Βαζουμε μπροστα και περιμενουμε να πεσουν οι στροφες του ρελαντι στον φυσιολογικο αριθμο
εκτος και αν εννοεις οτι δεν αρκει μονο ο χρονος που κανουν οι στροφες να πεσουν και θελει και αλλο ζεσταμα...
Κατα την γνωμη μου το υπολοιπο ζεσταμα πρεπει να γινεται εν κινηση με χαμηλες σαλ και πιεση.Για να έρθει το ρελαντί στα κανονικά επίπεδα σταματημένο θέλει κανα 10λεπτο το χειμώνα, κρατάς το αυτοκίνητο σταματημένο 10 λεπτά πριν ξεκινήσεις???
Μόλις βάλεις μπρος φεύγεις , τόσο απλό...
Τους λόγους τους έγγραψα παραπάνω , αν θες ψάξτω και θα με θυμηθείς... -
ρε παιδια τι λεμε τωρα το εχουμε ξεφτιλισει λιγακι το θεμα νομιζω ειπαμε ενταξει ετυχε σε ενα οχημα δεν ειναι ολα προβληματικα μη λεμε και οτι θελουμε
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κατα την γνωμη μου το υπολοιπο ζεσταμα πρεπει να γινεται εν κινηση με χαμηλες σαλ και πιεση.Για να έρθει το ρελαντί στα κανονικά επίπεδα σταματημένο θέλει κανα 10λεπτο το χειμώνα, κρατάς το αυτοκίνητο σταματημένο 10 λεπτά πριν ξεκινήσεις???
Μόλις βάλεις μπρος φεύγεις , τόσο απλό...
Τους λόγους τους έγγραψα παραπάνω , αν θες ψάξτω και θα με θυμηθείς...το ρελαντι το χειμωνα με παρα πολυ κρυο αντε να θελει 2-3 λεπτα για να ερθει στα φυσιολογικα του!!!στα 10 λεπτα που λες εσυ θα χει ζεσταθει σχεδον τελειως και το λαδι
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
ρε παιδια τι λεμε τωρα το εχουμε ξεφτιλισει λιγακι το θεμα νομιζω ειπαμε ενταξει ετυχε σε ενα οχημα δεν ειναι ολα προβληματικα μη λεμε και οτι θελουμεΕννοείται οτι δεν είναι όλα ελλατωματικά, αλλα όταν ακούς τέτοιες περιπτώσεις οφέιλεις να το ψάξεις.
Φταίει η συγκεκριμένη παρτίδα? Φταίνε τα συνεργεία εδώ? Και πόσες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί? Για να ξέρεις κ να αποφασήσεις -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
[
καποια παπαρια εχει κανει ο τυπος.τι δουλεια εχει το βεντιλατερ με την θερμοκρασια λαδιου.Μόνο παπαριά?
Μα από το καπάκι των βαλβίδων θερμοκρασία λαδιού??????
Τι μετράει? τις ψυχάλες που πάνε στους εκκεντροφόρους?????
Ημαρτον!!!!
Ποιός θα γλυτώσει τον κόσμο από τους σκιτζήδες?????
Ούτε καν στο κάρτερ...φοβόταν μην λερωθει η άσπρη στολή???? -
Ο χρήστης CrawlingChaos έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,
Όποιος ξέρει τίποτα ας το μοιραστεί μαζί μαςΠερίεργα μου ακούγονται. Η ίδια ακριβώς αστοχία σε 2 διαφορετικά μοτερ στο ίδιο άτομο...
Τι στα καλό μόνο εμένα τα ιταλικά μου καίνε μια λάμπα στα 100000.. Τόσο τυχερός είμαι πια
Fiat Grande Punto ABARTH