-
Eγω αδυνατω να βρω λύση (αλλωστε δεν ειπα οτι θα'βρισκα) αλλα επιμενω στο οτι η αντιμετωπιση με ρευστα κριτηρια (όπως μας καυλώσει) αποτελει σφαλμα.
Νομίζω πώς η μονη αποδεκτη λύση θα πρεπει να περναει μεσα απο όργανα του κρατους.Τουλαχιστον μεχρι να ιδρυσεις δικο σου κρατος με δικους σου νόμους,και αφου ζούμε μαζι στο ίδιο κρατος,θα θεωρω σφαλμα σου την προσπάθεια αναληψης εξουσίας με το 'έτσι θελω'.Ποιόν ρωτησες και ήρθες να παιξεις τον αστυφύλακα;
Η παρακλησή σου να βρω μια λύση χωρις να εμπλέκω τα οργανα του κρατους,ειναι μια παρακληση να επαναλάβω τις δικές σου θεσεις,ενω εγω εχω δικές μου.Αν δε θες να τις ακούς,μην τις ακούς.
Κεισυ,ο νομος δε νομιζω να συγχωρει την αυτοδικία.μηπως εννοεις το 'εν βρασμω';Αυτο όμως απέχει παρασαγγας απο το 'εκ προ μελετης' που προυποθετει μια δραση με αυτοκόλλητα.Ειναι οργανωμενη δραση
-
Δηλαδή το να κολλήσω ένα αυτοκόλλητο είναι ανάληψη εξουσίας με το έτσι θέλω... Μάλιστα...
Το να αποφασίζει ο κάθε μαλάκας οτι το πεζοδρόμιο είναι δικό του, τι είναι δηλαδή?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
H αντιμετωπιση θα ηταν διαφορετική αν η γενικότερη σταση της 'οργανωσης' διέφερε.Αυτη τη στιγμη,το μονο που μου μενει εμενα απο την εικόνα της,ειναι οτι μιλάμε για 10 τσογλανακια που βαφτίστικαν 'πάνθηρες' και εβγαλαν προσβλητικά αυτοκόλλητα για να τιμωρησουν όποιον τους κατεβει
Εαν τα αυτοκόλλητα ήταν ενημερωτικά φυλλάδια,και δεν υπήρχε ο γελοίος αυτος χαρακτηρισμός των εαυτων τους ώς 'πάνθηρες'-'ακτιβιστες' (και μονο το όνομα δειχνει πρόθεση για ηρωισμο και θεληση για εξουσία),τοτε θα φαινόταν οτι η πρόθεσή τους δεν ειναι η 'μαγκια-κλανια κι εξατμιση' αλλα μια αξιέπαινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος.
Ασχετως που πιστευω οτι δεν λύνεται ο καρκινος με....ξεματιασμα,αλλα τουλάχιστον μπορεις να προσπαθησεις χωρις να τον επιδεινωσεις κι'όλας.
Αλλα με ρηχες τακτικες εκδίκησης που σκοπευουν μονο στην ικανοποίηση του 'πάνθηρα',και στην θελησή του να αναλάβει επιτελους μια εξουσία και αυτος,να παραστησει λίγο τον χωροφυλάκα,δεν μπορω παρα να διαφωνήσω.Εδω Αντρεα υπερβαλλεις
Τα παιδια αυτα δεν ειναι ουτε τσογλανια ουτε θελουν να το παιξουν μαγκες,ουτε οργανα της ταξης,απλα θελουν να συγκρουστουν με το κατεστημενο που επικρατει και πιστευω εχουν βρει την χρυση τομη.Και δεν προκαλουν καμια ζημια στο οχημα αφου το κολλανε στο παμπριζ,μην τρελαινομαστε τωρα.Ας κατσει το ζωο που εκλεισε για ωρα το πεζοδρομειο ,να αφιερωσει και 5 λεπτα να βγαλει το αυτοκολλητο.Αμα ηταν απλο χαρτι θα το πετουσε και θα εχανε την δυναμη της η ολη ενεργεια
Με το σκεπτικο αυτο πλακωστε στο ξυλο ολα τα παιδια που βαζουν στο παμπριζ ενημερωτικα φυλλαδια(κακως τα βαζουν βεβαια αλλα κανενας δεν πλακωσε στο ξυλο καποιο απο αυτα τα παιδια)
Εχω γνωρισει τους ιδρυτες και εχω μιλησει μαζι τοτς
Και καθε αλλο απο τσογλανια ειναι
Οποτε λιγο εγκρατεια δεν βλαπτει
Ουτε ειναι παιδακια του δημοτικου ή του γυμνασιου,αλλα φοιτητες ανωτατων σχολων,και περισσοτερο ευαισθητοποιημενοι απο πολλους απο εμας εδω μεσα -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδή το να κολλήσω ένα αυτοκόλλητο είναι ανάληψη εξουσίας με το έτσι θέλω... Μάλιστα...Το να αποφασίζει ο κάθε μ@λ@κ@ς οτι το πεζοδρόμιο είναι δικό του, τι είναι δηλαδή?
Ρε συ!Δεν τον δικαιολογω ούτε και αυτον!Ξεκόλλα!
Αλλα δεν σου δινω κανενα δικαιο να αντιδρας σας γενικος Δερβεναγας στα τσιφλίκια σου.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Εδω Αντρεα υπερβαλλεις
Τα παιδια αυτα δεν ειναι ουτε τσογλανια ουτε θελουν να το παιξουν μαγκες
Ουτε ειναι παιδακια του δημοτικου ή του γυμνασιου,αλλα φοιτητες ανωτατων σχολων,και περισσοτεροι ευαισθητοποιημενοι απο πολλους απο εμαςΔεν τους γνωριζω,αλλα και ετσι να ειναι,ΔΕΝ μου αρεσει να χρισθούνε και αυτοι 'αστυφυλακες' απο μονοι τους.Να βρουνε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τροπο αντιμετωπισης αν θελουν να συμβαλουν στην επίλυση του προβλήματος,και όχι απλά να παριστανουν το Ζορο
-
Εγω λεω οτι σωστη λυση ειναι αυτη που ειναι εφαρμοσιμη και επιτυγχανει το αποτελεσμα χωρις να κανει ιδιαιτερο κακο στον αποδεκτη. Το να χασεις 3 λεπτα να ξεκολλησεις ενα αυτοκολλητο και το κραξιμο που τρως, ΔΕΝ θεωρω οτι ειναι ιδιαιτερο κακο στον αποδεκτη. Εσενα σε νοιαζει μονο η αρχη οτι 'η αυτοδικια ειναι κακη'.
-
Δηλαδή κάποιος ο οποίος καθαρίζει μια βουλωμένη σχάρα υπονόμου χρίζει τον εαυτό του 'οδοκαθαριστή';
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δηλαδή το να κολλήσω ένα αυτοκόλλητο είναι ανάληψη εξουσίας με το έτσι θέλω... Μάλιστα...
Το να αποφασίζει ο κάθε μ@λ@κ@ς οτι το πεζοδρόμιο είναι δικό του, τι είναι δηλαδή?
Ρε συ!Δεν τον δικαιολογω ούτε και αυτον!Ξεκόλλα!
Αλλα δεν σου δινω κανενα δικαιο να αντιδρας σας γενικος Δερβεναγας στα τσιφλίκια σου.
Ωραία λοιπόν...
Δεν έχω κανένα δικαίωμα να αντιδρώ έτσι...
Απάντησέ μου λοιπόν τι γίνεται όταν ένας ανεγκέφαλος κλέισει ΤΕΛΕΙΩΣ ένα ολόκληρο πεζοδρόμιο, ας πούμε παρκαρισμένος κάθετα σε αυτό?
α)Περνάω από τον πολυσύχναστο και σκοτεινό δρόμο?
β)Κάνω το γύρο του τετραγώνου?
ή γ) Περνάω πάνω από το καπώ του?Κακά τα ψέμματα, το πεζοδρόμιο ΕΙΝΑΙ τσιφλίκι μου, μιλώντας σαν πεζός. Και δικό μου και δικό σου και της γιαγιάς με το Π και του κακόμοιρου με το αναπηρικό καρότσι και της μάνας με το καρότσι και το πιτσιρίκι μέσα. Και δεν επιτρέπω σε ΚΑΝΕΝΑΝ να το καταπατά (και μαζί με αυτό και τα δικαιώματά μου).
Take it or leave it...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κακά τα ψέμματα, το πεζοδρόμιο ΕΙΝΑΙ τσιφλίκι μου, μιλώντας σαν πεζός. Και δικό μου και δικό σου και της γιαγιάς με το Π και του κακόμοιρου με το αναπηρικό καρότσι και της μάνας με το καρότσι και το πιτσιρίκι μέσα. Και δεν επιτρέπω σε ΚΑΝΕΝΑΝ να το καταπατά (και μαζί με αυτό και τα δικαιώματά μου).Take it or leave it...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εδω Αντρεα υπερβαλλεις
Τα παιδια αυτα δεν ειναι ουτε τσογλανια ουτε θελουν να το παιξουν μαγκες
Ουτε ειναι παιδακια του δημοτικου ή του γυμνασιου,αλλα φοιτητες ανωτατων σχολων,και περισσοτεροι ευαισθητοποιημενοι απο πολλους απο εμαςΔεν τους γνωριζω,αλλα και ετσι να ειναι,ΔΕΝ μου αρεσει να χρισθούνε και αυτοι 'αστυφυλακες' απο μονοι τους.Να βρουνε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τροπο αντιμετωπισης αν θελουν να συμβαλουν στην επίλυση του προβλήματος,και όχι απλά να παριστανουν το Ζορο
Ρε συ αντρεα οσοι κανουν παρατηρησεις στα ζωα θεωρουνται απο σενα Ζορρο??Τους θεωρεις οτι υποκαθιστουν την ταξη?
Τη στιγμη που κανεις παρατηρηση,υπερασπιζομενος το δικαιωμα σου να περπατησεις στο πεζοδρόμειο ,γινεσαι αυτοματα Ζορο???
Και μην βαζουμε μεσα στη συζητηση την υπερασπιση της δημοκρατιας,η δημοκρατια μας δεν κινδυνευυει απο τετοια φαινομενα,αλλα απο ολους εμας καθε φορα που παμε και ψηφιζουμε τους ιδιους και τους ιδιους ,νομιζοντας οτι ετσι ικανοποιουμε να μικροσυμφεροντα μας ,γνωριζοντας κατα βαθος οτι τιποτε δεν θα αλλαξει αλλα........... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω λεω οτι σωστη λυση ειναι αυτη που ειναι εφαρμοσιμη και επιτυγχανει το αποτελεσμα χωρις να κανει ιδιαιτερο κακο στον αποδεκτη. Το να χασεις 3 λεπτα να ξεκολλησεις ενα αυτοκολλητο και το κραξιμο που τρως, ΔΕΝ θεωρω οτι ειναι ιδιαιτερο κακο στον αποδεκτη. Εσενα σε νοιαζει μονο η αρχη οτι 'η αυτοδικια ειναι κακη'.Ειπα και νωριτερα,οτι αν επιβραβευσεις σαν κοινωνια μια μορφη αυτοδικίας,αυτοματως ανοίγεις την πόρτα και άλλες τετοιες.
Δημιουργεις ΚΑΚΟ προηγούμενο,και θα το βρεις μπροστα σου αυριο-μεθαυριο. -
Φίλε μου κυνηγέ νομίζω οτι κάπου έχεις παρεξηγήσει το όλο θέμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις με τους 'Πάνθηρες' και απο που και ως που θεωρείς υπευθυνους τους 'πάνθηρες' για κάθε αυτοκόλλητο που κολλιέται απο κάποιον. Είναι σαν να κατηγορείς τον εφευρέτη του ψαροντούφεκου, επειδή κάποιοι μετά σκοτώνουν ανθρώπους με αυτό.'Οσο για το θέμα της 'αυτοδικίας', θα σου φαίνεται φαντάζομαι το ίδιο παράδοξο το να κάνει κάποιος παρατήρηση σε κάποιον ο οποίος πετάει τα σκουπίδια του στο δρόμο, αφού αυτοδικεί, και χρίζει τον εαυτό του 'αστυφύλακα', 'οδοκαθαριστή' , 'δημοτικό αστυνόμο' η οτιδήποτε άλλο. Το αυτοκόλλητο δεν είναι τίποτα παραπάνω απο μια 'παρατήρηση'
ΥΓ. Καλό θα είναι όσοι δεν έχουν σχέση με νομικά, να αποφεύγουν να ερμηνεύουν νόμους και να κάνουν εικασίες περί φθοράς ξένης περιουσίας, με τον ίδιο τρόπο που οι άσχετοι με τα Ιατρικά, δεν πρέπει να δίνουν συμβουλές σε ασθενείς
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κακά τα ψέμματα, το πεζοδρόμιο ΕΙΝΑΙ τσιφλίκι μου, μιλώντας σαν πεζός. Και δικό μου και δικό σου και της γιαγιάς με το Π και του κακόμοιρου με το αναπηρικό καρότσι και της μάνας με το καρότσι και το πιτσιρίκι μέσα. Και δεν επιτρέπω σε ΚΑΝΕΝΑΝ να το καταπατά (και μαζί με αυτό και τα δικαιώματά μου).
Take it or leave it...
http://www.facebook.com/group.php?gid=11691591562' target='_blank
Πρέπει να φτιάξω λογαριασμό και βαριέμαι τώρα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ωραία λοιπόν...
Απάντησέ μου λοιπόν τι γίνεται όταν ένας ανεγκέφαλος κλέισει ΤΕΛΕΙΩΣ ένα ολόκληρο πεζοδρόμιο, ας πούμε παρκαρισμένος κάθετα σε αυτό?
ή γ) Περνάω πάνω από το καπώ του?Αηντε πάλι.Δεν εχω απάντηση να σου δωσω,και ούτε ειναι το ζητούμενο το πώς θα αντιδρασεις.Το ζητούμενο ειναι να μην υπάρχει οργανωμενη δραση,που θα αφησει να την εκμεταλευτει ο οποιοσδηποτε συμμετεχει σε αυτην.
Κακά τα ψέμματα, το πεζοδρόμιο ΕΙΝΑΙ τσιφλίκι μου, μιλώντας σαν πεζός. Και δικό μου και δικό σου και της γιαγιάς με το Π και του κακόμοιρου με το αναπηρικό καρότσι και της μάνας με το καρότσι και το πιτσιρίκι μέσα. Και δεν επιτρέπω σε ΚΑΝΕΝΑΝ να το καταπατά (και μαζί με αυτό και τα δικαιώματά μου).
Take it or leave it...
Τςςς,πολύ γκανγκστερικο το τελευταίο ρε συ κωστα. Δυστυχως όμως το πεζοδρόμιο δεν ειναι τσιφλίκι σου.Λυπάμαι αν σου χαλάω την ψευδαίσθηση,αλλα δεν εισαι ο αρχοντας των πεζοδρόμων.
-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
..........
ΥΓ. Καλό θα είναι όσοι δεν έχουν σχέση με νομικά, να αποφεύγουν να ερμηνεύουν νόμους και να κάνουν εικασίες περί φθοράς ξένης περιουσίας, με τον ίδιο τρόπο που οι άσχετοι με τα Ιατρικά, δεν πρέπει να δίνουν συμβουλές σε ασθενείςΕπειδή περί φθοράς ξένης περιουσίας το έχω αναφέρει και εγώ, αλλά όχι ότι την προκαλεί το αυτοκόλλητο, θέλω να μου απαντήσετε το εξής: Έστω ότι στο αυτοκίνητο που πάτε να κολλήσετε αυτοκόλλητο, στο σημείο εκείνο το φτερό ή η πόρτα έχει λακούβα, γρατζουνιά κάποια ζημιά τέλος πάντων. Όταν ο ιδιοκτήτης σε πιάσει να ακουμπάς το αυτοκίνητο και σε κατηγορήσει ότι εσύ μόλις το ακούμπησες την προξένησες και πως πριν δεν υπήρχε, πως θα αποδείξεις ότι δεν το έκανες; Εκείνος έχει και αποδεικτικό στοιχείο, το αυτοκόλλητο που του κόλλησες (πράγμα που σημαίνει ότι όντως ακούμπησες το αυτοκίνητό του).
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεν τους γνωριζω,αλλα και ετσι να ειναι,ΔΕΝ μου αρεσει να χρισθούνε και αυτοι 'αστυφυλακες' απο μονοι τους.Να βρουνε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τροπο αντιμετωπισης αν θελουν να συμβαλουν στην επίλυση του προβλήματος,και όχι απλά να παριστανουν το Ζορο
1: αυτοί δρουν εθελοντικά... ο εθελοντισμός είναι αρετή όλων... δεν έχει διακρίσεις...
2: το να σου κολλούν αυτοκόλλητο από κτεο, από ναυτιλιακή, από ξενοδοχεία, από παρκινγκ, είναι το ίδιο κ το αυτό με αυτό το αυτοκόλλητο.
3: δεν βάζουν ακρίτως, αλλά μόνο σε καταφανή αυτοκίνητα... δεν έχω πετύχει να βάλουν σε αυτοκίνητο που έχει παρκάρει κανονικά. (κ αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι 1 %... όπως κάνουν υπερβολές κ οι αστυνομικοί, οι δικαστές, οι εφοριακοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι... το γεγονός αυτό δεν καταδικάζει όλους)
4: δεν βγαίνουν οπωσδήποτε έξω για να βγάλουν το κόμπλεξ τους... απλώς εκεί που περνούν, αν δουν κάποιον του κολλούν αυτοκόλλητο...
5: δε χάθηκε κ ο κόσμος αν σου κολλήσουν κ ένα αυτοκόλλητο...
6: πχ σκηνικό... σφάζει ένας το stop, παραλίγο να σε τρακάρει κ το αίμα σου ανεβαίνει στο κεφάλι... κ εσύ (πχ) τον κυνηγάς για να του ζητήσεις τον λόγο (όπως το κάνουν πολλοί αυτό). Γιατί τον κυνηγάς? Αστυνόμος είσαι? Αν θες τηλεφώνησε την αστυνομία να τον πιάσει... Γιατί του ζητάς τον λόγο? Δε σε τράκαρε... Απλώς ένα στοπ πέρασε... (αν ισχυριστείς ότι παραλίγο να σε τρακάρει, θα σου πω ότι κ ένας πεζός δεν μπορεί να περάσει τον δρόμο κ κινδύνεψε να πάει από τον δρόμο...)
7: βαρέθηκα να διαβάζω για αυτό το θέμα... εξαρτάται από το πόσο ενεργοί πολίτες είμαστε... το ίδιο ισχύει κ με ενα παρατημένο αυτοκίνητο σε μια γειτονιά... Για ποιο λόγο ένας να τηλεφωνήσει στην αστυνομία να το πάρει? Δική του δουλειά είναι? Ας το δει η αστυνομία κ ας το πάρει... Γιατί να κρίνουμε εμείς κ όχι η αστυνομία κ να της πούμε να βάλει ένα αυτοκόλλητο? Ας το σημειώσει μόνη της...
-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
Φίλε μου κυνηγέ νομίζω οτι κάπου έχεις παρεξηγήσει το όλο θέμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις με τους 'Πάνθηρες' και απο που και ως που θεωρείς υπευθυνους τους 'πάνθηρες' για κάθε αυτοκόλλητο που κολλιέται απο κάποιον. Είναι σαν να κατηγορείς τον εφευρέτη του ψαροντούφεκου, επειδή κάποιοι μετά σκοτώνουν ανθρώπους με αυτό.Δεν μίλησα για κανενα συγγεκριμενο αυτοκόλλητο.Μίλησα για την τακτική της αυτοκόλλησης,η οποία ειναι και η τακτική αυτης της ομάδας.Ακομα και το θρεντ για αυτούς ειναι άλλωστε.
'Οσο για το θέμα της 'αυτοδικίας', θα σου φαίνεται φαντάζομαι το ίδιο παράδοξο το να κάνει κάποιος παρατήρηση σε κάποιον ο οποίος πετάει τα σκουπίδια του στο δρόμο, αφού αυτοδικεί, και χρίζει τον εαυτό του 'αστυφύλακα', 'οδοκαθαριστή' , 'δημοτικό αστυνόμο' η οτιδήποτε άλλο. Το αυτοκόλλητο δεν είναι τίποτα παραπάνω απο μια 'παρατήρηση'
Λάθος!Ειναι ατομικη αντιδραση και όχι οργανωμενη.Και φυσικα ειναι άλλο το να καθαρισεις εθελοντικά εναν υπόνομο,και άλλο να αναλάβεις μιας μορφης εξουσίας
Βασικα όλα αυτα εχουν ξαναγραφει,αν θες γυρνα λίγες σελίδες να τα βρεις.ΥΓ. Καλό θα είναι όσοι δεν έχουν σχέση με νομικά, να αποφεύγουν να ερμηνεύουν νόμους και να κάνουν εικασίες περί φθοράς ξένης περιουσίας, με τον ίδιο τρόπο που οι άσχετοι με τα Ιατρικά, δεν πρέπει να δίνουν συμβουλές σε ασθενείς
Αν γνωριζεις απο νομικά,τοτε πές μας αν ειναι νόμιμο να κανω κατι στο αυτοκίνητο κάποιου,χωρις την εγκρισή του.
Μια καλή εξηγηση θελουμε,για το μεχρι που θεωρείται κατι τετοιο ως παρανομο.Θεωρειται υβριστικό ισως; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ωραία λοιπόν...
ή γ) Περνάω πάνω από το καπώ του?Αηντε πάλι.Δεν εχω απάντηση να σου δωσω,και ούτε ειναι το ζητούμενο το πώς θα αντιδρασεις.Το ζητούμενο ειναι να μην υπάρχει οργανωμενη δραση,που θα αφησει να την εκμεταλευτει ο οποιοσδηποτε συμμετεχει σε αυτην.
Take it or leave it...
Τςςς,πολύ γκανγκστερικο το τελευταίο ρε συ κωστα. Δυστυχως όμως το πεζοδρόμιο δεν ειναι τσιφλίκι σου.Λυπάμαι αν σου χαλάω την ψευδαίσθηση,αλλα δεν εισαι ο αρχοντας των πεζοδρόμων.
Δηλαδή αν η δράση δεν είναι οργανωμένη, αλλά πράττω μεμονωμένα, σαν Κώστας, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα? Για να καταλάβω δηλαδή?
Όσο για το... γκανγκστερικό, αν σου κάθεται άσχημα, βάλε εισαγωγικά στο 'τσιφλίκι'. Αυτό που ισχύει πάντως είναι οτι νομικά το πεζοδρόμιο ΕΙΝΑΙ 'τσιφλίκι' του κάθε πεζού, με την έννοια οτι ο κάθε πεζός έχει νόμιμο δικαίωμα στην ελεύθερη και απρόσκοπτη χρήση του.
-
Ατομική πρωτοβουλία είναι και ο καθαρισμός μιας σχάρας που βλάπτει το κοινό καλό (υποκαθιστώντας την μη λειτουργία των οδοκαθαριστών), ατομική πρωτοβουλία είναι και η συγκεκριμένη δράση (είτε είναι το αυτοκόλλητο είτε το Α4) για το πρόβλημα που πάλι βλάπτει το κοινό καλό.
Φθορά ξένης περιουσίας δεν είναι.
Χωρίς πάντως να συμφωνώ με την δράση αυτή, τα 2-3 λεπτά που θα κάνει να ξεκολλήσει την υπενθύμιση της γαϊδουριάς του είναι πολύ λιγότερα μάλλον από τον χρόνο που κέρδισε παρκάροντας σε μια διάβαση ΑΜΕΑ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν γνωριζεις απο νομικά,τοτε πές μας αν ειναι νόμιμο να κανω κατι στο αυτοκίνητο κάποιου,χωρις την εγκρισή του.
Μια καλή εξηγηση θελουμε,για το μεχρι που θεωρείται κατι τετοιο ως παρανομο.Θεωρειται υβριστικό ισως;οι περισσότεροι θα ακούσατε (πριν καιρό) για την απόφαση δικαστηρίου στην Γαλλία που έκρινε μη παράνομο το ξεφούσκωμα των ελαστικών*, αφού δεν προκαλείται κάποια φθορά.
Εάν θέλεις την προσωπική μου εκτίμηση το αυτοκόλλητο είναι πολύ πιο 'light' απο το ξεφούσκωμα ελαστικών
*αντίστοιχοι πάνθηρες της Γαλλίας
ΥΓ. Επειδή προσωπικά έχω δει αυτοκόλλητο κολλημένο στην σέλα μηχανής το συγκεκριμένο το θεωρώ εξοργιστικό περιστατικό. Σαν δράση όμως γενικά δεν μπορώ να την καταδικάσω, επειδή κάποιος ήταν ανεγκέφαλος** (και στην συγκεριμένη περίπτωση μάλλον υπάρχει και φθορά ξένης περιουσίας αφού πιστεύω χωρίς να ξέρω οτι δύσκολα θα βγεί χωρίς ζημιά το αυτοκόλλητο απο τη σέλα) .
**θεωρώ οτι φταίει αυτός ο ένας, και όχι όλοι οι ενεργοί πολίτες.
Οι Πάνθηρες των Δρόμων! (πεζοί ακτιβιστές)