-
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δε χρειάζεται να τον χαρακτηρίσω εγώ... είναι περιττό πιστεύω.Δυστυχώς μερικοί [και μερικές] νομίζουν ότι επειδή πήραν SUV μπορούν να παρκάρουν όπως γουστάρουν.
Ε, ρε και να περνούσε ο kacey από εκεί και να ήταν πλημμυρισμένος ο δρόμος... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δε χρειάζεται να τον χαρακτηρίσω εγώ... είναι περιττό πιστεύω.
Δυστυχώς μερικοί [και μερικές] νομίζουν ότι επειδή πήραν SUV μπορούν να παρκάρουν όπως γουστάρουν.
Ε, ρε και να περνούσε ο kacey από εκεί και να ήταν πλημμυρισμένος ο δρόμος...Ε ρε και να περνουσε ο Κacey απο εκει....σκετο
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δε χρειάζεται να τον χαρακτηρίσω εγώ... είναι περιττό πιστεύω.
Δυστυχώς μερικοί [και μερικές] νομίζουν ότι επειδή πήραν SUV μπορούν να παρκάρουν όπως γουστάρουν.
Ε, ρε και να περνούσε ο kacey από εκεί και να ήταν πλημμυρισμένος ο δρόμος...Ε ρε και να περνουσε ο Κacey απο εκει....σκετο
-
Πάντως στη γειτονιά προ καιρού μου είχαμε ξυλοδαρμό (φαπίτσες περισσότερο απ΄όσο έμαθα, για συμμόρφωση) αυτόνομου ακτιβιστή.
Σε κεντρικό δρόμο με πολύ φαρδύ πεζοδρόμιο στο οποίο μπορούν να σταθμεύσουν δυο αυτοκίνητα δίπλα δίπλα και να περισσέψει χώρος και για τρίτο, άρα και για πεζούς με καρότσια σακούλες βαλίτσες κ.λ.π. κάποιος θεωρούσε ότι μπορεί να ξεφουσκώνει λάστιχα όσων παρκάρουν επάνω (κι ας μην εμποδίζουν).
Μια, δυο, τρεις, κάποια μέρα δυο επαναλαμβανόμενα παθόντες παραφύλαξαν και ... . -
Μεγάλη συζήτηση αυτή... Με το να ξεφουσκώσεις λάστιχα τι μπορεί να καταφέρεις και παράλληλα πόσες ζωές μπορεί να βάλεις σε κίνδυνο...
-
-
-
-
I see....
-
Ήταν η θέση μικρή, το SUV ψηλό και ανέβηκε εύκολα το πεζοδρόμιο. Στο εξωτερικό δεν τα βλέπεις αυτά γιατί σε γράφουν αμέσως, εδώ δεν πειράζει.
(σιγά μη γράψουν και τα μηχανάκια που κυκλοφορούν στους πεζόδρομους/πεζοδρόμια).
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Η ιστορία έφτασε μέχρι και τους New York Times.Η δίκη έχει γίνει και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου:
Link 1
Link 2 -
Τραγικό θάνατο βρήκαν το πρωί της Παρασκευής ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και η γιαγιά του στην οδό Λιοσίων, κοντά στην πλατεία Αττικής.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής απο την τροχαία, η γυναίκα πήγαινε την εγγονούλα της στο παιδικό σταθμό και βάδιζαν στο πεζοδρόμιο,** όπου όμως ήταν παρκαρισμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, γι' αυτό υποχρεώθηκαν να κατέβουν στον δρόμο.**Την ώρα εκείνη ένα μικρό φορτηγό κατασκευαστικής εταιρίας που μετέφερε πίσσα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έκανε έναν ελιγμό και παρέσυρε γιαγιά και εγγονή, τις οποίες πίεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Για ολους τους ασυνειδητους που βαζουν την κουρσαρα τους στα πεζοδρομια
-
Έχει γραφτεί και σχολιαστεί η είδηση στα 'ζώα', εδώ και μέρες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχει γραφτεί και σχολιαστεί η είδηση στα 'ζώα', εδώ και μέρες.ευχαριστω
αλλα κολλαει το θεμα και στους πανθηρες -
Προχτες πετυχα μια κοπελιτσα με ενα ματσο αυτοκολλητα να κολλαει στα πανεπιστημια στην αγ.δημητριου...
-
Αυτούς που παρατάνε το αμάξι τους κολλητά στην κεντρική νησίδα (!) σε δρόμο αραιής σχετικά κυκλοφορίας στη γειτονιά μου για να μην περπατήσουν λίγο παραπάνω (ΑΠΕΙΡΕΣ θέσεις κανονικού παρκαρίσματος 50m πιο πέρα) τι αυτοκόλλητο πρέπει να τους βάλλουν?
Έχει γίνει 'μόδα' τώρα τελευταία....
-
-
Δέχθηκε επίθεση από «γάιδαρο»
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010, 17:11Γροθιές και κλωτσιές ήταν η «απάντηση» του ιδιοκτήτη και ενός θαμώνα γνωστού καταστήματος που βρίσκεται στο Γκάζι, στον ακτιβιστή που κόλλησε το γνωστό αυτοκόλλητο «είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω» σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο του μαγαζιού.
Σύμφωνα με την «Ένωση για τα Δικαιώματα των Πεζών», οι δυο επιτιθέμενοι πήραν, μάλιστα, το κινητό του ακτιβιστή, ώστε αυτός να μην καλέσει σε βοήθεια, ενώ επιχείρησαν να τον σύρουν σε διπλανό οικόπεδο. Ωστόσο, τις προσπάθειές τους διέκοψαν δυο δημοτικοί αστυνομικοί.
Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού συνελήφθη, ενώ, αντίθετα, ο θαμώνας, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του παράνομα παρκαρισμένου αυτοκινήτου, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο νεαρός άνδρας τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν δυο ράμματα, ενώ σε βάρος του κατατέθηκε και μήνυση για εξύβριση.
Η «Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών» επισημαίνει ότι «η επίθεση είναι άλλη μια όψη της καθημερινής βαρβαρότητας που υφίστανται χιλιάδες πολίτες της χώρας μας, όταν τους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα να περπατούν στα πεζοδρόμια», ενώ αναφέρει ότι «θα συμπαρασταθεί ηθικά και νομικά στον πολίτη που διεκδίκησε, για λογαριασμό όλων μας, μια καλύτερη πόλη».
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010, 17:11
-
Ωραια, καποιος να μας πει ποιο ειναι το μαγαζι?
Οι Πάνθηρες των Δρόμων! (πεζοί ακτιβιστές)