-
Renault Laguna 2.0T
To μοντέλο είναι μεν παλιό αλλά είναι και το πλέον αξιόπιστο μοντέλο της Renault αυτή την στιγμή.
Το ότι δεν πωλούνται πολλές εμένα μ'αρέσει αλλά ευθύνεται η εδω αντιπροσωπεία με την πολιτική της που επιτρέπει να ακούγονται όσα ακούγονται γενικώς για τα Renault.
Αν προβείς στην αγορά του σίγουρα θα έχεις μπλέξει με την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΪΑ εν Ελλάδι.
Το αυτοκίνητο όμως είναι πολύ καλό με ανάρτηση στην χρυσή τομή μεταξύ άνεσης και σπορτίφ συμπεριφοράς,με κινητήρα που αποδιδεί ροπή που πολλοί θα ζήλευαν ,καλό εξοπλισμό στην μια και μόνη έκδοση που εισάγει η εδω αντιπροσωπεία και αρκετούς χώρους. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το S60 είναι κορυφαίο και δεν συγκρίνεται με τα προυγούμενα που αναφέρθηκαν .
αναφερω μηπως την ποιοτητα κυλισης του κορυφαιο (και καλα) S60?? να αναφερω τους εσωτερικους διαθεσιμους χωρους??
-
Πόσο μεγαλύτερες καταναλώσεις έχει στον ανοιχτό δρόμο ένα δίλιτρο τούρμπο σε σχέση με ένα ατμοσφαιρικό 1,6 με ΙΔΙΑ μωτ;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Το S60 είναι κορυφαίο και δεν συγκρίνεται με τα προυγούμενα που αναφέρθηκαν .
αναφερω μηπως την ποιοτητα κυλισης του κορυφαιο (και καλα) S60?? να αναφερω τους εσωτερικους διαθεσιμους χωρους??
Τι έχει η ποιότητα κύλησης του S60 ? για πές μου .
Ιδιαίτερα η ηχομόνοση του είναι απλά εξαιρετική. Ούτε που ξέρεις αν δουλεύει το Μοτερ ακόμα και με πολλές στροφές ο 5κύλινδρος είναι ποίημα.
Οχι σαν κάτι Fsi που σου πέρνουν το κεφάλι.
Οσο αφορά τους χωρους ..... όντως δεν είναι Mondeo ή Passat αλλά δεν βρίσκει και το κεφάλι σου στον ουρανό στις πίσω θέσεις όπως στο Laguna.
Κάτι σαν την 316 θα έλεγα στο ποιό ξεκούραστο γιατί τέτοια καθίσματα πρέπει να πληρώσει κανείς πολλά Εuro για να αποκτήσει. -
μετρια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πόσο μεγαλύτερες καταναλώσεις έχει στον ανοιχτό δρόμο ένα δίλιτρο τούρμπο σε σχέση με ένα ατμοσφαιρικό 1,6 με ΙΔΙΑ μωτ;Με πρόλαβες...
gianniskid, είναι γνωστό ότι ένας κινητήρας που δεν κουράζεται/πιέζεται να μετακινήσει ένα πλαίσιο καταναλώνει λιγότερο από έναν άλλον που (φαίνεται να καταναλώνει λιγότερο), αλλά στην πράξη καταναλώνει περισσότερο επειδή κουράζεται/πιέζεται περισσότερο..._
-
το τουρμπο ειναι πολυ καλο για ανοιχτους δρομους...βαζεισ μια 5η η 6η και ξεχνας αλλες σχεσεις...
η λαγκουνα ειναι πολυ καλη αλλα με την αλλαγη της δε ξερω...βεβαια και το σουπερμπ ειναι παλιο αλλα οι χωροι που προσφερει ειναι φοβεροι..
ατμοσφαιρα για τη δουλεια που το θελει ειναι μαλλον παρωχημενη αμα μιλαμε για 1.8...
-
Ο χρήστης lifesparker έγραψε:
εγω προτεινω το οπελ που ειναι πραγματι πολυ δυνατο αυτοκινητο και με πολυ καλη οδηγικη συμπεριφορα ή το σκοντα που πολλοι το θεωρουν οτι δεν αξιζει αλλα ειναι απλετο μεσα και εχει και χαρακτηρα.To Vectra θα πρότεινα και εγώ με άμεση δεύτερη επιλογή την Octavia 5 ( δεν έχει τόσους χώρους όμως , είναι ένα Golf που έχει υποστεί επιμήκυνση έχει όμως εξαιρετικό πορτ παγκάζ με 60 λίτρα περισσότερα από το Vectra ) και αμέσως μετά το Passat. Το Vectra με 140 χαω σταθερή ( στα 1.600 ) ήταν άψογο , τα υπόλοιπα δύο καλά αυτοκίνητα του VAG.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μετριαΑν σε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα το μόνο που έχεις να απαντήσεις ειναι αυτό (και το οποίο είναι λάθος) τότε επιβεβαιώνεις αυτο που έγραψα .
Το S60 είναι έξω απο την κατηγορία για την οποία ο φίλος έγραψε το αρχικό post όπως και το Α4 1,8Τ και το C 200 και η 320 με τα οποία συγκρίνεται . Ο λόγος που το ανέφερα είναι ότι ειπώθηκε απο άλλον, με τον οποίο και συμφωνώ , λόγω ακρετά καλής τιμής που έχει (προβλέπετε αντικατάσταση σε 1-2 χρόνια).
Τα ίδια σχεδόν θα υποστηρίξω και για το Legasy .
Αν ο φίλος φτάνει τα 30-31,000 αξίζουν και με το παραπάνω. αλλιώς έχω ήδη κάνει την πρόταση μου ...........Read the post -
Αφού έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις τα 30000 κανένα απ΄αυτά που σκέφτεσαι.Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές με κορυφαία κατά την ταπεινή μου άποψη το δίλιτρο Passat και δη το TFSI με μόνο του μείον το ότι έχει γεμίσει ο τόπος από 1600άρια.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ενα απο τα τουρμπάκια θα διάλεγα αναμεσα σε αυτα που αναγραφεις.Αλλά και το Subaru Legacy 2,0R πρεπει να είναι άριστο αυτοκίνητοΕίναι παραπάνω από άριστο. Έχει γκάζι, έχει απίστευτο ήχο (στροφάρει στις... 7500!), δεν κουράζει στο ταξίδι γιατί έχει τράβηγμα από αρκετά χαμηλά παρόλο το πολύστροφο του χαρακτήρα του, έχει οδική συμπεριφορά πέρα από κάθε προσδοκία, και είναι τόσο καλοφτιαγμένο που πρέπει να ψάξεις ΠΟΛΥ για ευρωπαϊκό που να μπορεί να συναγωνιστεί. Υποκειμενικά εντελώς, το βρίσκω και όμορφο.
Το μοναδικό μείον που του βρίσκω, είναι η μεταπώληση. Δεν πωλούνται πολύ φθηνά, αλλά πωλούνται δύσκολα, δεν τα ξέρει ο κόσμος.
-
Passat 2.0 TFSI
Volvo S60
με αυτή τη σειρά -
Με 50.000+ χλμ το χρόνο, ο άνθρωπος τη μεταπώληση την ξεχνάει. Εξ άλλου, δεν προκύπτει από τα λεγόμενά του ότι σκοπεύει να το δώσει σύντομα (το υπάρχον, απ' ότι λέει, το ξεζούμισε μέχρι τελευταίας ρανίδος)
Θέλει ευρυχωρία, αξιοπιστία και value for money από ένα κλασικό cruiser.
Οπότε Σκόντα Σουπέρμπ / Οκτάβια5 RS ή Φορντ Μοντέο, ή Μάζντα 6, πολύ απλά. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Passat 2.0 TFSI
Volvo S60
με αυτή τη σειράΤο tfsi βγαινει στα 350000 αν δεν κανω λάθος
-
Ο χρήστης DEVILS'LAWYER έγραψε:
**Λόγω της εργασίας μου είμαι υποχρεωμένος να δυανύω καθημερινά γύρω στα 200 χιλιόμετρα κατ'ελάχιστον.**Για το λόγο αυτό σκέφτομαι να αγοράσω ένα αυτοκίνητο από αυτά που λέμε χιλιομετροφάγους.
Αυτό που ζητώ είναι η άνετη γρήγορη και ασφαλής μετακίνηση τόσο σε Εθνικό όσο και σε Επαρχιακό οδικό δίκτυο, για εμένα αλλά και για την οικογένειά μου.
Ο προϋπολογισμός μου δεν ξεπερνά τα 30.000 ευρώ.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τoyota prius.-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τoyota prius.-
Να καταφερει ΤΙ με αυτο το πραγμα?
-
Mazda 6
Octavia 5rs
passat 2.0
peugeot 407 2.0 -
Να μην κάνει τον βενζινοπώλη του μαχαραγιά.
Με τα άλλα πράγματα ΤΙ θα καταφέρει δλδ;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Να μην κάνει τον βενζινοπώλη του μαχαραγιά.Σιιιιιιιιιγουρα.....
Ειδικα αυτο.... -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Passat 2.0 TFSI
Volvo S60
με αυτή τη σειράΤο tfsi βγαινει στα 350000 αν δεν κανω λάθος
μπα σε αυτά τα λεφτά προτιμώ murcielago
Μεγάλο οικογενειακό αυτοκίνητο