-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
πως μπορω να κατεβασω πολλα αρχεια απο το rapidsh@re χωρις να χρειαζεται να κανω disconnect για να αλλαζει η IP μου?
Με proxy που αλλάζεις τον server.
more info ΡΕ!
-
windows τρέχεις?
-
ναι ΧΡ...
αντε αρχιζει και ο αγωνας!
-
Ψάξε το Torpark, μόλις το κάνεις install και αρχίσει να τρέχει, για να αλλάξεις IP clickάρεις το 'Flush Tor κάτι' και στην αλλάζει.
-
ευχαριστω κυριε μικρε.
-
Για δυνατούς λύτες:
Θέλω να κάνω μια παρουσίαση την Τρίτη. Εκείνη τη στιγμή, θέλω να δείξω την χαρακτηριστική κίνηση που κάνει το GOOGLE EARTH φεύγωντας από μια χώρα να πάει στην άλλη (που είναι σαν να ταξιδεύει)..
Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάπως capture το βιντεάκι και να το βάλω σε powerpoint μαζι με άλλα slides κειμένου, που έχω ήδη??
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάπως capture το βιντεάκιFRAPS?
-
Για δυνατούς λύτες:Θέλω να κάνω μια παρουσίαση την Τρίτη. Εκείνη τη στιγμή, θέλω να δείξω την χαρακτηριστική κίνηση που κάνει το GOOGLE EARTH φεύγωντας από μια χώρα να πάει στην άλλη (που είναι σαν να ταξιδεύει)..
Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάπως capture το βιντεάκι και να το βάλω σε powerpoint μαζι με άλλα slides κειμένου, που έχω ήδη??
τράβα το βίντεο με το κινητό...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάπως capture το βιντεάκι
FRAPS?
τι είναι το FRAPS?
-
Πρόγραμμα για frame capture.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πως μπορω να κατεβασω πολλα αρχεια απο το rapidsh@re χωρις να χρειαζεται να κανω disconnect για να αλλαζει η IP μου?6,99
-
Αυτή πρέπει να ήταν η πιο ριζοσπαστική και αντιδραστική δημοσίευση στο θέμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
πως μπορω να κατεβασω πολλα αρχεια απο το rapidsh@re χωρις να χρειαζεται να κανω disconnect για να αλλαζει η IP μου?
6,99
-
Επιτελους μου εστειλε τους ρημαδοκωδικους η ρουφιανα η βιβοντι!
-
Για δυνατούς λύτες:Θέλω να κάνω μια παρουσίαση την Τρίτη. Εκείνη τη στιγμή, θέλω να δείξω την χαρακτηριστική κίνηση που κάνει το GOOGLE EARTH φεύγωντας από μια χώρα να πάει στην άλλη (που είναι σαν να ταξιδεύει)..
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν κανα μήνα ....
Λύθηκε με capture απο handycam.... Ο χειρότερος τρόπος !!
Χτες όμως έπεσα πάνω σε αυτό: My Screen Recorder Pro v2 48
Το δοκίμασα ήδη και δουλεύει !!!
Για δοκιμή (μέχρι να το αγοράσεις βεβαίως βεβαίως) τσέκαρε στο :
http://www.gamato.info/details.php?id=a75fa617b38a5ebf455ababd7144751c198ea65b -
ποιά η διαφορά των Office 2003 από τα Office XP...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιά η διαφορά των Office 2003 από τα Office XP...;Τα εικονίδια στο desktop.
Το Office 2007 πάντως έχει αλλαγές στο UI από τα προαναφερθέντα.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τα εικονίδια στο desktop.
το έχω το 2007 στο σταθερό...στο λαπτοπ μάλλον θα βάλω το xp.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα εικονίδια στο desktop.
το έχω το 2007 στο σταθερό...στο λαπτοπ μάλλον θα βάλω το xp.
Καλύτερα να έχεις και στα δύο την ίδια έκδοση, ειδικά τώρα που το 2007 είναι τόσο διαφορετικό... Η συνήθεια είναι σημαντικό πράγμα! Θα δυσκολεύεσαι στην μετάβαση απο το ένα στο άλλο.
-
Τα αρχεία doc του 2007 δεν παίζουν χωρίς μια αναβάθμιση στα ΧΡ, 2000.
Αυτό τουλάχιστον παρατήρησα εγώ. Επομένως αν γράψεις ένα κείμενο στα 2007 και το δώσεις σε τρίτους που κατά 90% θα έχουν παλιότερη έκδοση, θα υπάρξει πρόβλημα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#10]