-
Παιδια προκειται για τον φιλο μου και ειναι αναμεσα σε αυτα τα 4.Παρακαλω πολυ ριξτε τα φωτα σας...
-
Παιδια προκειται για τον φιλο μου και ειναι αναμεσα σε αυτα τα 4.Παρακαλω πολυ ριξτε τα φωτα σας...
-
-
Ας πάει να τα οδηγήσει πρώτα και μετά το συζητάμε... (ή μάλλον ρίξε μια ματιά στο forum, όλο και κάτι σχετικό υπάρχει)...
_
-
- GTI
- Cupra
Τα άλλα 2 καλά είναι, αλλά θα προτιμούσα κάποιο αμερικάνικο με 8.000 κυβικά αντί αυτών...
φυσικά, κορυφαίο όλων είναι το S3...
-
Τα έχουμε πει αυτά μάζντα και ξερό ψωμί!! Μακράν το ισχυρότερο μοτέρ, (καλύτερο από του Άουντι, που είναι στα λεφτά φτερούγας σχεδόν) μπλοκέ διαφορικό, φαρδύτερα μετατρόχια, έξτρα δομικές ενισχύσεις...
Μετά μάλλον το γουβού που είναι πολύ ωραίο και μάλλον το πιο ισορροπημένο στο δρόμο, μαιτζέβελο και δεν θα χρειάζεσαι πετρελαίοφόρο όπως με το μάζντα (το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα του ιάπωνα)
Το φόκους το παίρνεις μόνο και μόνο για το ...χρώμα του που είναι απλά κορυφαίο. Ακόμα έχει τους κορυφαίους χώρους και την καλύτερη παθητική ασφάλεια...
Το λεόν δεν μου αρέσει καθόλου εμένα (για διάφορους μάλλον υποκειμενικούς λόγους) οπότε δεν μπορώ να το κατάξω...
-
Aπο τα 4 θα προτιμούσα το Leon με διαφορά.
Το GTI είναι το πιο αργό και συντηριτικό.
Το MPS είναι μακράν το πιο άσχημο.
Το ST είναι μάλλον το πιο αδιάφορο.
Περι ορέξεως κολόκυθόπιτα όμως... -
1.Leon
2.ST -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ford focus.
τα κυβικα ειναι αναντικαταστατα.
ροπες απ το ρελαντι..Κι'όμως,είναι το πιό 'ψώφιο' στα χαμηλά.
-
mazda3 mps.
τα κυβικα με το turbo ειναι αναντικαταστατα.
ροπες παντου.. -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ford focus.
τα κυβικα ειναι αναντικαταστατα.
ροπες απ το ρελαντι..Άμα το πάμε έτσι καλύτερη επιλογή είναι το MPS.
Tελικά όμως σύμφωνα με το Drive (ξεκάθαρα) αλλά και με αυτά που αφήνουν να εννοηθούν οι 4Τροχοί, η καλύτερη GTi επιλογή είναι το Golf. -
επειδη εχω οδηγησει και το focus st , το mazda 3mps,και το cupra,
μπορω να σας πω οτι απο χαμηλα το 3mps ειναι πολυ πιο ροπατο απο ολα, και εχει πολυ καλιτερο κιβωτιο, το δε st εχει αρκετα αποτομο συμπλέκτη..
σε ποιοτητα κυλισης το 3mps, μου αρεσε καλιτερα.
τα εχει οδηγησει και τα τρια κανεις αλλος? -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ας πάει να τα οδηγήσει πρώτα και μετά το συζητάμε... (ή μάλλον ρίξε μια ματιά στο forum, όλο και κάτι σχετικό υπάρχει)..._
Προσθέστε ένα στο αποπάνω(=+1)
κι αν εγώ ήμουν στην θέση του φίλου του φίλου που πόσταρε
προσθέστε ένα στο αποκάτω(=+1)
ST
Όσοι διαθέτουν 30000Ε για carο και επικαλούνται ως κριτήριο αγοράς τα τέλη κυκλοφορίας τότε..
εκτός αν έχουν κάνει τα κόπρανά τους παξιμάδι(=99 δόσεις)για να το αποκτήσουν οπότε πάλι...ΥΓ:Ειδικά αυτήν την περίοδο με τα -3600Ε το ST είναι ευκαιρία.
-
Δύσκολη ερώτηση - δύσκολη απάντηση
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Όσοι διαθέτουν 30000Ε για carο και επικαλούνται ως κριτήριο αγοράς τα τέλη κυκλοφορίας τότε..
εκτός αν έχουν κάνει τα κόπρανά τους παξιμάδι(=99 δόσεις)για να το αποκτήσουν οπότε πάλι...ΥΓ:Ειδικά αυτήν την περίοδο με τα -3600Ε το ST είναι ευκαιρία.
Συμφωνώ απόλυτα σχετικά με τα 30000 Ε & τέλη κυκλοφορίας ...!
Το Focus ST το δίνουν -3.600 Ε αυτή την περίοδο ...??? Περίεργο γιατί μέχρι 11/2006 λέγεται ότι πούλαγε πολύ και δέχονταν παραγγελίες 5-6 μήνης παράδοσης ...!!! Δηλαδή η τιμή εκκίνησης πόσο είναι 26.000 Ε ...??? Επιπλέον διαπίστωσα έντονα στη Ford ότι παίζουν με διάφορα κόλπα εξοπλισμών και εκδόσεων μιάς και μου είχαν μιλήσει γιά κάποια extra χρέωση των τροχών 18' (ενώ είναι standard), γιά extra χρέωση ESP, κλπ ... Τι γίνεται τελικά με αυτούς ...???
Προσωπικά θεωρώ ότι η πλέον τίμια πρόταση είναι το Cupra και οι άνθρωποι ευγενέστατοι ...!!! Εχω οδηγήσει μεταξύ όλων το GTI και Cupra...!!! Καμμία σχέση ...!!! Αλλο να λέγεται κάτι σπόρ επειδή είναι μόδα και άλλο να είναι πραγματικά ...
-
@__ckosm__
Δεν κατάλαβα...Δηλαδή ποιό προτίνεις τελικά?
Εγώ το καταλαβαίνω αν βάλεις και την στάνταρ κατανάλωση που θα έχει το 2,5 από το 2.0 (όπως έχω γράψει και αλλού) και την ασφάλιση λόγω περισσότερων κυβικών.Εγώ προτίνω GTI γιατί απλά το Leon δεν μου αρέσει αισθητικά...
Αλλιώς Cupra δαγκωτό γιατί τα κάνει όλα τέλεια και είναι και στα 30.000 -
Το focus & Fiesta ST έχουν έκτπωση μόνο φλεβάρη Μάρτη. δεν ακολουθούν τις εκτπώσεις των απλών μοντέλων, για αυτό η έκπτωση λοιπόν. Το ST λοιπόν ξεκινάει απο τα 26 περίπου αν δεν πάρεις το πρόγραμμα Five Star.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
...αν δεν πάρεις το πρόγραμμα Five Star.τι είναι αυτό?
πρόγραμμα με δώσεις?Δηλαδή να το πάρεις μετρητοίς? -
[quote='Κάβουρας']@__ckosm__
Δεν κατάλαβα...Δηλαδή ποιό προτίνεις τελικά?
Εγώ το καταλαβαίνω αν βάλεις και την στάνταρ κατανάλωση που θα έχει το 2,5 από το 2.0 (όπως έχω γράψει και αλλού) και την ασφάλιση λόγω περισσότερων κυβικών.Εγώ προτίνω GTI γιατί απλά το Leon δεν μου αρέσει αισθητικά...
Αλλιώς Cupra δαγκωτό γιατί τα κάνει όλα τέλεια και είναι και στα 30.000 -
GTI και το DSG μάλιστα!!
Το μόνο μειονέκτημα στο GTI είναι ότι σχεδιαστικά είναι κάπως σαν κουτί...αλλά ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης είναι το καλύτερο. Σχεδιαστικά...το Leon είναι το καλύτερο.
Το ΜPS λογικά είναι το πιο γρήγορο...καθώς και το Leon...αλλά το πρώτο δε μου αρέσει ούτε μέσα, ούτε έξω...και το 2ο μέσα είναι πολύ χάλια ποιοτηκά. Έχει κάτι πλαστικά που γυαλίζουν...και κάτι υπερβολικά καγκούρικα καθίσματα.
Αν και δεν έχω οδηγήσει τα υπόλοιπα...το GTI μου φάνηκε εκπληκτικό στον δρόμο...με πολύ καλό τιμόνι, αν και ηλεκτρικό, με αρκετό feedback. Ροπή ΠΑΝΤΟΥ...και επιδόσεις επίσης πολύ καλές.
Και αν θέλεις...με 1000ευρώ το κάνεις 245ΗΡ από την ΜΤΜ...
Καλή επιλογή...
Golf GTI-Mazda 3 MPS-Focus ST-Leon CUPRA