-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
τι προτιματε 7 χρονια μηχανικα η 12 χρονια αντισκωριακη?? Εγω παντως το πρωτο...
Προτιμαμε 7 χρονια εγγυηση στα μηχανικα μερη.
Σκουρια στα συγχρονα αυτοκινητα δεν υφισταται...Τοτε γιατι δεν λενε 10 χρονια αντισκωριακη προστασια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τι προτιματε 7 χρονια μηχανικα η 12 χρονια αντισκωριακη?? Εγω παντως το πρωτο...
Σκουρια στα συγχρονα αυτοκινητα δεν υφισταται...Τοτε γιατι δεν λενε 10 χρονια αντισκωριακη προστασια
γιατι δέν χρειάζεται να σε φλομωνει με εγγυήσεις που μένουν μόνο στα χαρτιά.
σημερα τα αυτοκίνητα δέν κατασκευάζονται όπως την δεκαετία του 70.....
η σκουριά στα σημερινα αμάξια είναι κάτι το αγνωστο.......
η εγγυηση αυτή ειναι περισσότερο για μάρκετινγκ μιάς και η αιτία υπαρξής της πλέων, δέν υπάρχει
έγραψα και πιο πάνω οτι το fiat uno που το έχω 17 χρόνια .......και απο υγρασίες?.....
άσε τι να λέμε τωρα..... τον χειμώνα όταν μπαίνω το πρωί μέσα γλυστράει το τιμόνι απο το νερό......
όλο το αμάξι είναι μούσκεμα.....παρ'όλα αυτά όμως σκουριές δέν έχει βγάλει πουθενά.
και μιλάμε για αμάξι 17 ετών....έτσι? -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
η εγγυηση αυτή ειναι περισσότερο για μάρκετινγκ μιάς και η αιτία υπαρξής της πλέων, δέν υπάρχει
έγραψα και πιο πάνω οτι το fiat uno που το έχω 17 χρόνια .......και απο υγρασίες?.....
άσε τι να λέμε τωρα..... τον χειμώνα όταν μπαίνω το πρωί μέσα γλυστράει το τιμόνι απο το νερό......
όλο το αμάξι είναι μούσκεμα.....παρ'όλα αυτά όμως σκουριές δέν έχει βγάλει πουθενά.
και μιλάμε για αμάξι 17 ετών....έτσι?Η απορεια μου ειναι και εμενα αυτη!!! Γιατι δεν το λενε?
δεν υπάρχει θεμα να μας φλομωσουν γιατι πιστευω καλυτερα θα το πουλαγαν αν σου ελεγαν την παραπανω καλυψη. Και η mercedes δεν σκουριαζει αλλα το λενε 30 χρονια εγγυηση. 1/1000000000000000000 να γινει στραβη θα σε καλυψει...Εγω στο ceed δεν θελω 30 χρονια αλλα μου εκανε εντυπωση η διατρηση να ειναι μικροτερη απο τα μηχανικα (για τον ιδιο λογο που εχετε αναφερει - οτι οι λαμαρινες πλεον δεν φτιαχνονται οπως το '70) Παντως με την 1η ευακιρεια θα ρωτησω στην αντιπροσωπεια και θα ενημερσω σχετικα
-
Ο χρήστης gerasimos12 έγραψε:
και μιλάμε για αμάξι 17 ετών....έτσι?Η απορεια μου ειναι και εμενα αυτη!!! Γιατι δεν το λενε?
δεν υπάρχει θεμα να μας φλομωσουν γιατι πιστευω καλυτερα θα το πουλαγαν αν σου ελεγαν την παραπανω καλυψη. Και η mercedes δεν σκουριαζει αλλα το λενε 30 χρονια εγγυηση. 1/1000000000000000000 να γινει στραβη θα σε καλυψει...Εγω στο ceed δεν θελω 30 χρονια αλλα μου εκανε εντυπωση η διατρηση να ειναι μικροτερη απο τα μηχανικα (για τον ιδιο λογο που εχετε αναφερει - οτι οι λαμαρινες πλεον δεν φτιαχνονται οπως το '70) Παντως με την 1η ευακιρεια θα ρωτησω στην αντιπροσωπεια και θα ενημερσω σχετικα
Αν το θυμηθεις κανε τον κοπο,οχι τιποτε αλλο μονο και μονο για να βγουμε απο την περιεργεια.
-
Πότε πρόλαβε κιόλας;;;;
100.000 Kia cee'd
Τις 100.000 μονάδες έφτασε η παραγωγή του cee’d στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Κia, στη Zilina της Σλοβακίας. Το επετειακό Κia ήταν βαμμένο σε κόκκινο χρώμα και η έξοδός του από τη γραμμή παραγωγής γιορτάστηκε δεόντως από τους εργαζομένους και τους επικεφαλής τους. Το μεσαίο επιβατικό της κορεατικής εταιρείας έφτασε σε αυτό τον αριθμό πριν από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που λειτούργησε για πρώτη φορά η συγκεκριμένη βιομηχανική μονάδα, της οποίας η κατασκευή κόστισε ένα δις ευρώ.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αποδοτικό εργοστάσιο, στο οποίο χάρις στην εξελιγμένη τεχνολογία και την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού παράγεται ένα αυτοκίνητο κάθε λεπτό. Αυτό σημαίνει 100 αυτοκίνητα ανά υπάλληλο ετησίως, φτάνοντας τη συνολική δυναμικότητα στις 300.000 μονάδες.
Μία από τις καινοτομίες του εργοστασίου είναι ότι όλες οι λειτουργίες συγκόλλησης γίνονται αυτόματα από 310 ρομπότ, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα πιστότητας και ποιότητας. Τέλος, οι εγκαταστάσεις στη Zilina είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς εκεί έχουν εφαρμοστεί τεχνολογίες που προσφέρουν ελαχιστοποίηση εκπομπών ρύπων και άλλων επιζήμιων ουσιών.
πηγή: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=5672
-
Και που πήγαν όλα αυτά τα αυτοκίνητα; Ετοιμάζει στοκ 5ετίας;
-
Θα βαρεθείς να το βλέπεις. Μόλις μάλιστα κάνουν καμιά έκπτωση 1000-1500
-
αφου ειναι τοσο καλο γιατι θελει εκπτωση?
-
Λόγω ονόματος και πολιτικής του Δάβαρη. Αν είχε άλλο όνομα, θα το πούλαγαν κι ας κόστιζε 18.000.
-
και εδω προκαταληψη δηλαδη?
-
Για αυτοκίνητα άνω των 13.000 ναι. Κι ας είναι πλέον ισάξια άλλων που κοστίζουν πολύ παραπάνω 'με δώρο το τασάκι'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για αυτοκίνητα άνω των 13.000 ναι. Κι ας είναι πλέον ισάξια άλλων που κοστίζουν πολύ παραπάνω 'με δώρο το τασάκι'.+1
Έστω κι αν δεν είναι απόλυτα ισάξιο με τα καλύτερα της κατηγορίας από καθαρά οδηγοκεντρική σκοπιά -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Και που πήγαν όλα αυτά τα αυτοκίνητα; Ετοιμάζει στοκ 5ετίας;http://www.autobild.de/artikel/Themen-N ... 21898.html
Δεν ξέρω γερμανικά, αλλά είναι μάλλον οι ταξινομήσεις ΙΧ στη γερμανία.
Το ceed φέρεται να έχει πουλήσει φέτος 6000 κομμάτια στη γερμανία...Στο autobild.de αν βάλετε στην αναζήτηση 'hitliste' το μήνα και το έτος που θέλετε, σας βγάζει το link της σελίδας με τις ταξινομήσεις του μήνα αυτού, πχ: 'Hitliste August 2007', 'Hitliste Juli 2007' κτλ
-
1450 εχει μονο η ελλαδα ρε παιδια σε 6 μηνες!!!
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
1450 εχει μονο η ελλαδα ρε παιδια σε 6 μηνες!!!Ανλογικά η Ελλάδα είναι πολύ καλύτερη αγορά απο άλλες Δυτικοευρωπαϊκές.
-
Έχει ρωτήσει κανείς πόσο θα κοστίζουν τα σέρβις; Για να μη σου λένε ιστορίες για την εγγύηση, θα πρέπει να τα κάνεις στην αντιπροσωπεία για τουλάχιστον 6 χρόνια. Το κόστος στα μεγάλα σέρβις ίσως είναι αρκετά υψηλό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει ρωτήσει κανείς πόσο θα κοστίζουν τα σέρβις; Για να μη σου λένε ιστορίες για την εγγύηση, θα πρέπει να τα κάνεις στην αντιπροσωπεία για τουλάχιστον 6 χρόνια. Το κόστος στα μεγάλα σέρβις ίσως είναι αρκετά υψηλό.Για μεγαλα service δεν ξερω,παντως αλλαγη λαδιων μου κοστισε 23euro.
-
Πωπώ, σου έπιασαν τον ποπό! 23 ευρώ;;;; Φέρτε μου τώρα ένα Cee'd!
-
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
Έχει ρωτήσει κανείς πόσο θα κοστίζουν τα σέρβις; Για να μη σου λένε ιστορίες για την εγγύηση, θα πρέπει να τα κάνεις στην αντιπροσωπεία για τουλάχιστον 6 χρόνια. Το κόστος στα μεγάλα σέρβις ίσως είναι αρκετά υψηλό.
Για μεγαλα service δεν ξερω,παντως αλλαγη λαδιων μου κοστισε 23euro.
Αποκλείεται να είναι 23 ευρώ, 10 χρόνια έχω αμάξια hyundai και στο μικρό service δεν είδα ποτέ 23 ευρώ!!!
-
για μονο λαδια και φιλτρο στο cerato πληρωσα λαδια 18 euro και φιλτρο 9 euro συνολο 27 euro για να μη σας πω για το picanto!!!
Kia Cee'd 2007