-
Mαγκες κοιταξτε και ενα αγγλικο τι λεει?? http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... _test.html
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
Mαγκες κοιταξτε και ενα γερμανικο τι λεει?? http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... _test.htmlΤο γερμανικο που βρισκετε? Στο co.uk η στα αμαξια που τεσταρονται?
-
εκανα edit. sorry δε το προσεξα..
-
Ποτε θα κυκλοφορησει ρε παιδια το seed the bit; Ακομα δεν εχω δει ουτε ενα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical: Ποτε θα κυκλοφορησει ρε παιδια το seed the bit; Ακομα δεν εχω δει ουτε ενα..εχω δεί αρκετά ceed......και i30....ένα μαλιστα είναι παρκαρισμένο μόνιμα απο κάτω,
(μάλον γείτωνας) και σημερα παρα λίγο να στουκάρω με ένα....
βρε μανία με αυτά τα στοπ.....να τα περνάνε για μάρκα προφυλακτικού.... -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
και σημερα παρα λίγο να στουκάρω με ένα....Η παναγια ηταν μαζι σου... Φευ!!!
βρε μανία με αυτά τα στοπ.....να τα περνάνε για μάρκα προφυλακτικού....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical: Ποτε θα κυκλοφορησει ρε παιδια το seed the bit; Ακομα δεν εχω δει ουτε ενα..μην ανησυχεις θα τα δεις να παιρναν απο μπροστα σου ενω εσυ θα οδηγας το φιατακι..
-
Οχι και Φιατακι μαστορα... Σεβασμος στην Ιστορια μου θελω απο νεοπες στυλ κορεατικου..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι και Φιατακι μαστορα... Σεβασμος στην Ιστορια μου θελω απο νεοπες στυλ κορεατικου..+brera, σεβασμός στα ιταλικά. Ανώτερη πχοιότητα λαμαρίνας.
-
Ελα δρομο εσυ,οταν μεσουρανουσε η Φιατ εσυ πιπιλαγες ακομα το μπιμπερο.. Και μην εισαι οφφ τοπικ..
-
Ενταξει
-
Παντως ειναι γεγονος οτι θεμα το διαμελίσατε σε πολλλλλα
υποθεματα......δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μεγαλη
αντιπαραθεση για το ceed εαν σας αρεσει εχει καλος εαν παλι οχι
οκ δεν εγινε και τιποτα ολα καλα,αλλα ας λυπει η ειρωνεια
δεν νομιζω οτι ειναι σωστο απεναντη σε καποιον που θελει και
παρακολουθει το θεμα.
Ευχαριστω . -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελα δρομο εσυ,οταν μεσουρανουσε η Φιατ εσυ πιπιλαγες ακομα το μπιμπερο.. Και μην εισαι οφφ τοπικ..Ρε φιλε γιατι γεμιζεις το topic με μαμακιες και δεν ασχολεισαι μ'αυτο που σ'αρεσει; Μπαινω να δω για κατι που μ'ενδιαφερει,να ανταλαξω μια αποψη,να διαβασω μια γνωμη ενος τριτου και διαβαζω τις παπαριες που λες.Απορω γιατι δεν ασχολεισαι μ'αυτο που αγαπας (και καλα κανεις ειναι δικαιωμα σου) και καθεσαι και ασχολεισαι με κατι που δεν σ'αρεσει.Τοσο ενοχλητικο ειναι πια να βγαινουν καλα και αλλα αυτοκινητα εκτος απ'αυτα που δεν τα γουσταρεις; Να θυμασαι ομως οτι υπαρχουν και καποιοι που τα γουσταρουν (εχουν κι αυτοι δικαιωμα).Δεν μπαινω ξανα στο τρυπακι του τυπου: Το δικο σου ειναι σαβουρα ,το δικο μου ειναι καλο,θα το επαιρνα μονο αν μου το δινανε τσαμπα κτλ κτλ κτλ,γιατι δεν ειμαστε μωρα παιδια και ο καθενας εχει το δικαιωμα της επιλογης.Τωρα το ποιος ειναι συνεχεια of topic σε αυτο το topic νομιζω οτι το βλεπουν πολλοι!!
-
Μου θυμίζει η συζήτηση με την τροπή που πήρε ¨το δικό μου το ντιντι είναι καλύτερο από όλα'.....
-
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
Ελα δρομο εσυ,οταν μεσουρανουσε η Φιατ εσυ πιπιλαγες ακομα το μπιμπερο.. Και μην εισαι οφφ τοπικ..
Ρε φιλε γιατι γεμιζεις το topic με μαμακιες και δεν ασχολεισαι μ'αυτο που σ'αρεσει; Μπαινω να δω για κατι που μ'ενδιαφερει,να ανταλαξω μια αποψη,να διαβασω μια γνωμη ενος τριτου και διαβαζω τις παπαριες που λες.Απορω γιατι δεν ασχολεισαι μ'αυτο που αγαπας (και καλα κανεις ειναι δικαιωμα σου) και καθεσαι και ασχολεισαι με κατι που δεν σ'αρεσει.Τοσο ενοχλητικο ειναι πια να βγαινουν καλα και αλλα αυτοκινητα εκτος απ'αυτα που δεν τα γουσταρεις; Να θυμασαι ομως οτι υπαρχουν και καποιοι που τα γουσταρουν (εχουν κι αυτοι δικαιωμα).Δεν μπαινω ξανα στο τρυπακι του τυπου: Το δικο σου ειναι σαβουρα ,το δικο μου ειναι καλο,θα το επαιρνα μονο αν μου το δινανε τσαμπα κτλ κτλ κτλ,γιατι δεν ειμαστε μωρα παιδια και ο καθενας εχει το δικαιωμα της επιλογης.Τωρα το ποιος ειναι συνεχεια of topic σε αυτο το topic νομιζω οτι το βλεπουν πολλοι!!
Πες τα γαμω το κερατο μου μεσα....
-
Γιατι ρε παιδια το Topic για το Civic τι εχει γινει??? Δεν μπορει κανεις να το παρακολουθησει απο την αρχη , απ την αλλη οτι προκαλει τοσο το ceed πιστευω σημαινει κατι (!!!!).
Απλα καλο θα ηταν να καποια στιγμη μολις μαζευτουν αρκετιο κατοχοι να ανοιχτει αλλο ενα Topic με θεματα που να ενδιαφερουν το αυτοκινητο και οχι οτι αλλο περα απο αυτο.
Παντα φιλικα
ΜΑκης(Ας αρχισει παλι τωρα η κοντρα... μπορεις και εσυ να χαλασεις αυτο το Topic)
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Μου θυμίζει η συζήτηση με την τροπή που πήρε ¨το δικό μου το ντιντι είναι καλύτερο από όλα'.....Κανεις δεν ειπε κατι τετοιο φιλε και δεν βλεπω τον λογο για γελια.
-
Ο χρήστης gerasimos12 έγραψε:
Γιατι ρε παιδια το Topic για το Civic τι εχει γινει??? Δεν μπορει κανεις να το παρακολουθησει απο την αρχη , απ την αλλη οτι προκαλει τοσο το ceed πιστευω σημαινει κατι (!!!!).Απλα καλο θα ηταν να καποια στιγμη μολις μαζευτουν αρκετιο κατοχοι να ανοιχτει αλλο ενα Topic με θεματα που να ενδιαφερουν το αυτοκινητο και οχι οτι αλλο περα απο αυτο.
Παντα φιλικα
ΜΑκης(Ας αρχισει παλι τωρα η κοντρα... μπορεις και εσυ να χαλασεις αυτο το Topic)
Δεν ξερω τι γινεται στο forum για το civic γιατι δεν μπαινω εκει και ο λογος ειναι οτι δεν μ'ενδιαφερει (χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι δεν μ'αρεσει) και επειδη δεν ξερω και πολλα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,δεν υπαρχει λογος να γεμιζω το topic με ασχετα.
-
και ολα αυτα γινονται γιατι εσεις υποστηριζετε τα ιταλικα και θελετε να βγαλετε αχρηστα ολα τ'αλλα. Βγαλτε τα αχρηστα στο fiat forum οχι εδω. Αφηστε να πουμε και καμια σωστη κουβεντα. Ολο στη κοντρα ειμαστε..
-
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
Μου θυμίζει η συζήτηση με την τροπή που πήρε ¨το δικό μου το ντιντι είναι καλύτερο από όλα'.....
Κανεις δεν ειπε κατι τετοιο φιλε και δεν βλεπω τον λογο για γελια.
Xαλαρωσε φιλε..δε θα μας απαγορεψεις και να γελαμε...με την ΚΙΑ.
Kia Cee'd 2007