-
Σήμερα το πρωί είδα ένα σίντ σε ασημί (αμαν πιά ) και μου άρεσε πάρα πολύ.
Τελικά οσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Πραγματικά ωραίο αμαξάκι. -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Αποψή μου πάντα......δέν σημαίνει οτι ντε και καλά έχω δίκιο!!!Αυτο ξαναπεστο...
και παμε..
συμφωνα με το σάιτ της φίατ δέν υπάρχει 120άρι
απο τα 90 άτια πάει στα 150.
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=10&carid=100
μήπως για να μη σπάσει το Tjet? -
μήπως για να μη σπάσει το Tjet?Το ΤJET120 θα έρθει τον Νοέμβριο
-
μήπως για να μη σπάσει το Tjet?Το site της FIAT δεν το έχει γιατί μάλλον δεν είναι διαθέσιμο ακόμη. Σύντομα θα είναι όμως. Το αυτοκίνητο προφανώς είναι...υπαρκτό και όχι στη...φαντασία μας! Οι τιμές είναι αυτές που σου έγραψα.
Τόσο η ΚΙΑ, όσο και η FIAT έχουν πρόβλημα στην αγορά λόγω ονόματος για διαφορετικούς λόγους: τα FIAT 'χαλάνε' και τα ΚΙΑ είναι 'φτηνά'. Αυτό δύσκολα θ' αλλάξει για το μέσο αγοραστή...
Εδώ όμως κουβέντα κάνουμε... Το Cee'd στα 1.4, είναι πολύ καλό αυτοκινητάκι (για την τιμή του και γι' αυτά που προσφέρει). Στα 1.6 απλά δεν έχει νόημα...
Το Bravo, φαίνεται πολύ καλό, αλλά αυτό θα δώσει μάχη με το Golf και όχι το C4 πχ... Δύσκολα τα πράγματα...
Κι όσο για την αξιοπιστία, εγώ αμφισβητώ ΟΛΑ τα νέα αυτοκίνητα, ανεξαρτήτως καταγωγής! Προτιμώ ν' αγοράσω κάποιο που έχει κάποιο χρόνο στην αγορά... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αποψή μου πάντα......δέν σημαίνει οτι ντε και καλά έχω δίκιο!!!
Αυτο ξαναπεστο...
και παμε..
μήπως για να μη σπάσει το Tjet?Προς τι οι ειρωνείες και οι γέλωτες?
-
Προς το οτι καλυτερα να ενημερωθεις σε μερικα πραγματα και μετα να τα γραψεις.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
μήπως για να μη σπάσει το Tjet?Το site της FIAT δεν το έχει γιατί μάλλον δεν είναι διαθέσιμο ακόμη. Σύντομα θα είναι όμως. Το αυτοκίνητο προφανώς είναι...υπαρκτό και όχι στη...φαντασία μας! Οι τιμές είναι αυτές που σου έγραψα.
Τόσο η ΚΙΑ, όσο και η FIAT έχουν πρόβλημα στην αγορά λόγω ονόματος για διαφορετικούς λόγους: τα FIAT 'χαλάνε' και τα ΚΙΑ είναι 'φτηνά'. Αυτό δύσκολα θ' αλλάξει για το μέσο αγοραστή...
Εδώ όμως κουβέντα κάνουμε... Το Cee'd στα 1.4, είναι πολύ καλό αυτοκινητάκι (για την τιμή του και γι' αυτά που προσφέρει). Στα 1.6 απλά δεν έχει νόημα...
Το Bravo, φαίνεται πολύ καλό, αλλά αυτό θα δώσει μάχη με το Golf και όχι το C4 πχ... Δύσκολα τα πράγματα...
Κι όσο για την αξιοπιστία, εγώ αμφισβητώ ΟΛΑ τα νέα αυτοκίνητα, ανεξαρτήτως καταγωγής! Προτιμώ ν' αγοράσω κάποιο που έχει κάποιο χρόνο στην αγορά...Δέν ειπα κάτι για φαντασίες...... απλώς σκέφτηκα μήπως η φίατ άλλαξε πολιτική για να μη χτυπήσει το 120άρι gpunto.
Εγω έγραψα σύμφωνα με αυτά που βλέπω τώρα.
Νομίζω οτι έχει αργήσει χαρακτηριστικά το 120άρι μπράβο και νομίζω οτι αυτό έγινε σκόπιμα για να ανεβάσει το T-jet. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προς το οτι καλυτερα να ενημερωθεις σε μερικα πραγματα και μετα να τα γραψεις.Υπάρχει καλύτερος τρόπος απο το να ειρωνεύεσαι.......
Αυτο υπάρχει αυτη τη στιγμή.....και για αυτό λέμε.
Αν βγει τον Νοέμβριο το 120άρι ......τοτε τα λέμε.
Μένουν ακόμα 2 μήνες και μπορεί μέχρι τότε να αλλάξουν πολλά .....
και σε τιμές και σε εξοπλισμό. -
Να με συγχωρεις,η ειρωνεια δεν ηταν με κακο σκοπο..
-
Υπάρχει καλύτερος τρόπος απο το να ειρωνεύεσαι.......
και σε τιμές και σε εξοπλισμό.Καλά , τώρα είναι λογική αυτή;
Το ότι δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, είναι ένα θέμα, αλλά να κάνουμε πως...δεν υπάρχει, παραπάει! Πώς θα βγάλεις αξιόπιστο συμπέρασμα για το τι προσφέρει η αγορά;Μήπως γίνεσαι λίιιιιγοοο επιλεκτικός; Μάλλον κάνεις αυτά για τα οποία κατηγορείς τον Πασχάλη...
Το Bravo 120 υπάρχει, έχει πολύ καλή τιμή και απλά δεν είναι ακόμη ετοιμοπαράδοτο. Αυτό ο υποψήφιος αγοραστής το λαμβάνει υπόψη κι αν μπορεί περιμένει, αν έχει τα παραπάνω χρήματα αγοράζει το 150άρι ή ένα Golf κι αν δεν θέλει να δώσει πολλά και του αρκεί το 1.4 Cee'd, πάει προς τα εκεί! Απλό δεν είναι; -
μαλλον ειναι η γραμμη του pasxo οταν ακουει καποιες αληθειες που δε του αρεσουν να ειρωευεται.. anyway.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Υπάρχει καλύτερος τρόπος απο το να ειρωνεύεσαι.......
και σε τιμές και σε εξοπλισμό.Καλά , τώρα είναι λογική αυτή;
Το ότι δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, είναι ένα θέμα, αλλά να κάνουμε πως...δεν υπάρχει, παραπάει! Πώς θα βγάλεις αξιόπιστο συμπέρασμα για το τι προσφέρει η αγορά;Μήπως γίνεσαι λίιιιιγοοο επιλεκτικός; Μάλλον κάνεις αυτά για τα οποία κατηγορείς τον Πασχάλη...
Το Bravo 120 υπάρχει, έχει πολύ καλή τιμή και απλά δεν είναι ακόμη ετοιμοπαράδοτο. Αυτό ο υποψήφιος αγοραστής το λαμβάνει υπόψη κι αν μπορεί περιμένει, αν έχει τα παραπάνω χρήματα αγοράζει το 150άρι ή ένα Golf κι αν δεν θέλει να δώσει πολλά και του αρκεί το 1.4 Cee'd, πάει προς τα εκεί! Απλό δεν είναι;Κατ’αρχην που είδες να κατηγορώ τον Πάσχο...... δέν τον κατηγόρησα....... ουτε τον ειρωνεύτηκα πουθενά.......
καταλαβαίνω οτι είστε φιλαράκια αλλα όχι και να λέμε και οτι θέλουμε!!!
Οσο για το 120άρι bravo είπαμε οτι θα τα πούμε όταν κυκλοφορήσει.
Δέν αγνοώ το μοντέλο αλλά όπως είπα και πιο πάνω να μιλάμε για μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει και
όχι που θα κυκλοφορήσουν σε 2 μήνες.
Αποκλείεται δηλαδή να αλλάξουν οι τιμές μέσα στο επόμενο δίμηνο? -
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
μαλλον ειναι η γραμμη του pasxo οταν ακουει καποιες αληθειες που δε του αρεσουν να ειρωευεται.. anyway.Ειπα οτι δεν ειρωνευομαι με κακια,προς θεου.Απλα λεγονται πραγματα λιγο πολυ υπερβολικα για τα Κια και ολο λεω δε θα ασχοληθω αλλα τελικα πεφτω στην παγιδα.. Οσο για τις αληθειες που λες οτι δε μ αρεσουν,ειναι προφανως στη σφαιρα της φαντασιας σου..
Δέν αγνοώ το μοντέλο αλλά όπως είπα και πιο πάνω να μιλάμε για μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει και όχι που θα κυκλοφορήσουν σε 2 μήνες.
Υγ: andykar:Εχει κυκλοφορησει επισημα κανενα bravo και δεν το ξερω; Αρα δεν πρεπει να μιλας για κανενα bravo..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δέν αγνοώ το μοντέλο αλλά όπως είπα και πιο πάνω να μιλάμε για μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει και όχι που θα κυκλοφορήσουν σε 2 μήνες.
Υγ: andykar:Εχει κυκλοφορησει επισημα κανενα bravo και δεν το ξερω; Αρα δεν πρεπει να μιλας για κανενα bravo..
Δέν ξέρω......εγω είδα στο επίσημο σάιτ της φίατ οτι ΥΠΑΡΧΕΙ το 90άρι και το 150άρι........
και μάλιστα αρκετά περιοδικά το 150άρι το έχουν τεστάρει κιόλας.
Anyway…….. το ζήτημα σήμερα στην αγορά αυτοκινήτου είναι πολύ σύνθετο......ήρθε ..... θα έρθει..... κάνει τόσο.....οχι έχει έκπτωση και δέν κάνει τόσο....... γρήγορο.......αργό.......πιο γρήγορο......πιο αργό...... με εκείνο.......χωρίς το άλλο....... τούρμπο ........ξε-τουρμπο........ 150 άτια ο ένας......170 ο άλλος ........ 180 ο παρ-άλλος........δηλαδή.....παρ’το αυγό και...κούρευτο..... μας έχουν σκίσει τον πάτο.......κάπου είδε το μάτι μου ένα καινούργιο επάγγελμα.......σύμβουλοι αγοράς αυτοκινήτου.......οιμε μανουλαμ..... -
με ελληνικότατες πινακίδες και ο δρομος μου βρομάει ....... Πεντέλη......
-
κι'άλλο
-
φορά 18άρες και ο θόλος δεν λέει να γεμίσει...
-
κι'άλλο.....
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
φορά 18άρες και ο θόλος δεν λέει να γεμίσει...μόνο η sport και η emotion εχουν 18''
dynamic εχει πιο μικρήειμαστε εκτος νομίζω.......
cee'd λέει το θέμα μας....το χέσαμε λιγο......νομίζω....
-
Οχι μωρε.. Βαλε κι αλλες..
Kia Cee'd 2007