-
Μια και είμαστε στην ενότητα του Cee'd, να ένα ενδιαφέρον brochure: http://cars.pdfki.com/kia/ceed/docs/brochure/Mavel-KiaCeed_20070315.pdf
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Μια και είμαστε στην ενότητα του Cee'd, να ένα ενδιαφέρον brochure: http://cars.pdfki.com/kia/ceed/docs/brochure/Mavel-KiaCeed_20070315.pdfΕκπληκτικό! Παρα πολύ καλή δουλειά. Συγκρίνει υποσυστήματα του αυτοκινήτου με άλλα αυτοκινητα, παραθέτοντας εικόνες. Εντύπωση μου έκανε που στο ηχοσύστημα, γράφει με μεγάλα γράμματα : 'No Chinese loudspeakers'!!
-
Πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια για το pro cee'd, με την διαφορά ότι έχει πιο κοντή κρεμαγιέρα, πιο σκληρό αμορτισέρ και διαφορετική γεωμετρία στους εμπρός τροχούς μαζί με περισσότερο αρνητικό κάμπερ.
Βέβαια το πολύ καλό πάτημα μπροστά έχει το κίνδυνο της υπερστροφής, αλλά πρέπει να είσαι μεγάλος ταρζάν για να το καταφέρεις.
-
Ως κατοχος ceed με 16αρια Michelin μαμισια...εχω να πω πως οντως προσφερουν χαμηλη καταναλωση...σε γενικες γραμμες ειναι καλα με εξαιρεση την οδηγηση με αρκετα νερα στο δρομο οπου η προσφυση τους δεν ειναι αυτη που θα επρεπε.....
-
Ο χρήστης madhorse έγραψε:
Ως κατοχος ceed με 16αρια Michelin μαμισια...εχω να πω πως οντως προσφερουν χαμηλη καταναλωση...σε γενικες γραμμες ειναι καλα με εξαιρεση την οδηγηση με αρκετα νερα στο δρομο οπου η προσφυση τους δεν ειναι αυτη που θα επρεπε.....Τι πάει να πει 'προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση'?
Το πόδι σου είναι προσεκτικό και συνετό, χαρίζοντας την κατανάλωση αυτή, που μέτρησες και σε ικανοποιεί.
Τα ελαστικά καλύπτουν τις ζάντες , με μόνο τους προορισμό να προσφέρουν πρόσφυση, είτε κατά τη διαδικασία του στρίβειν, είτε κατά το φρενάρισμα.
Τα εν λόγω είναι επιεικώς κρινόμενα τραγικά και είναι κρίμα να διακινδυνεύουμε περιουσία 15000€ (αυτοκίνητο) για 350-400€.
Στην περίπτωσή μου έχω πάθει από τα εν λόγω και πήρα το μάθημά μου. Ποτέ ξανά οικολογικής φύσης ελαστικό.
Όποιος καεί με το χυλό ,φυσά και το γιαούρτι.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Ως κατοχος ceed με 16αρια Michelin μαμισια...εχω να πω πως οντως προσφερουν χαμηλη καταναλωση...σε γενικες γραμμες ειναι καλα με εξαιρεση την οδηγηση με αρκετα νερα στο δρομο οπου η προσφυση τους δεν ειναι αυτη που θα επρεπε.....
Τι πάει να πει 'προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση'?
παει να πει πως αν οδηγεις με τον ιδιο τροπο αλλα με διαφορετικα λαστιχα τοτε θα καψεις πιο πολυ
βενζινη....... -
Καλύτερα να κάψω μισό λίτρο παραπάνω με ένα Pilot Exalto2 / Conti PremiumContact2 και να ξέρω ανα πάσα στιγμή, ότι θα στρίψω και θα φρενάρω με αξιοπρέπεια και χωρίς 'δράματα' (κοινώς κάνοντας το σταυρό μου), παρά με αυτό το ...ας το πούμε ελαστικό.
-
δε ξερω φιλε μου ακριβως τι σου ετυχε.μπορω να μιλησω μονο για το τι ετυχε σε εμενα.εχω το ceed 2,5 χρονια με τα michelen energy και εχω κανει σχεδον 34000 km...1 φορα με καταρακτωδη βροχη...πρεπει να ειχα το αμαξι λιγο παραπανω απο χρονο....με ταχυτητα περιπου 50 σε ανηφορα το αμαξι γλυστρισε κ βγηκε το μισο περιπου στο αλλο ρευμα αλλα με 1 απλο στιψιμο του τιμονιου επανηλθε αμεσως (ισως να ηταν λογω esp..δεν προλαβα να δω αν αναψε το λαμπακι εκεινη την ωρα)...αυτο ηταν κ το μοναδικο - αλλα σοβαρο - περιστατικο που συνεβη λογω ελλιπους προσφυσης λογω ελαστικων.....θα συμφωνησω πως καλυτερα να καις λιγο παραπανω κ να εχεις καλυτερη προσφυση με καλυτερα λαστιχα.....παντως πιστευω πως υπαρχουν αρκετα ελαστικα χειροτερα απο τα συγκεκριμενα....μη τα μηδενιζουμε ολα......αλλωστε σε ταχυτητες κοντα στα 60 εμφανιζεται συχνα το φαινομενο της υδρολισθησης....παιζει ρολο κ η ποιοτητα του οδοστωματος....δεν ειναι ολα τοσο απλα.....
-
Τα Energy Plus νέας γενιάς δεν έχουν καμία σχέση. Αγνωστο βέβαια αν θα φοράει το facelift. Η καλύτερη επιλογή (και το εννοώ) γενικά σε αυτοκίνητα της κατηγορίας είναι το Pilot Exalto 2. Τα φοράς και ξεχνάς για τρία τουλάχιστον χρόνια το ABS.
-
Γνωρίζει καποιος να μου πει αν οι κηνητηρες του ceed ειναι με ιμαντα η καδενα
ευχαριστω -
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
Γνωρίζει καποιος να μου πει αν οι κηνητηρες του ceed ειναι με ιμαντα η καδενα
ευχαριστωΚαδένα.
-
Ισχύει η καδένα.
-
Προς κατοχους kia ceed. Στην πολη ποσο καΙει τα μοτερ του ceed; Oι τιμες καταναλωσης αντικατοπρτιζουν σε καποιο βαθμο τις χαμηλες τιμες καταναλωσης που δινει οι εταιρεια. Μην ξεχναμε οτι και το 1400αρη και το 1600αρη ειναι αρκετα τσιτωμενα και βγαζουν πολλα αλογα ενω και το βαρος του ceed ειναι αυτοκινητο μικρομεσαιας κατηγοριας οχι καποιο super mini. γραψτε κι για το 1400αρη και το 1600αρη ceed
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
Προς κατοχους kia ceed. Στην πολη ποσο καΙει τα μοτερ του ceed; Oι τιμες καταναλωσης αντικατοπρτιζουν σε καποιο βαθμο τις χαμηλες τιμες καταναλωσης που δινει οι εταιρεια. Μην ξεχναμε οτι και το 1400αρη και το 1600αρη ειναι αρκετα τσιτωμενα και βγαζουν πολλα αλογα ενω και το βαρος του ceed ειναι αυτοκινητο μικρομεσαιας κατηγοριας οχι καποιο super mini. γραψτε κι για το 1400αρη και το 1600αρη ceedΤο χειρότερο μου ήταν 8.5 lt / 100km με 80% κίνηση στην πόλη, 4-5 καλά μποτιλιαρίσματα τις μέρες που έφευγα το βράδυ απο σχολή και είχαν κλείσει λωρίδες στην Βουλιαγμένης για να στρώσουν άσφαλτο, το άλλο 20% στην Σουνίου όπου πήγαινα normal, αλλά έκανα λίγα ανοίγματα για να ξεδώσω γιατί δεν άντεχα πια!
Το καλύτερο μου ήταν 6.6 lt / 100 km, αλλά ήταν 50 % πόλη, 50% εξοχή με πολύ λίγο γκάζι.
Μικτή πλέον στα 7.4 lt /100 km το 1400άρι. Άν το πιέσεις στην πόλη καίει τα σκώτια του, μπορεί να δείς και 10άρι θεωρητικά.
-
φιλε τα 8.5 λιτρα στην πολη τα θεωρω εξαιρετικη τιμη για ενα τσιτωμενο μοτερ οπως ειναι το 1400αρη με τα 110 αλογα αλλα ακομα και τα 10 λιτρα μεσα στην πολη την θεωρω αρκετα καλη τιμη ας μην ξεχναμε οτι το ceed επιπελον ειναι μεγαλο αυτοκινητο και εχει αρκετο βαρος δεν ειναι ενα σουπερ μινι τυπου πολο φιεστα. κανε μια δοκιμη 100% στην πολη περιμενω κι αλλεσ τιμες καταναλωσης απο αλλουσ ιδιοκτητες ceed
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
φιλε τα 8.5 λιτρα στην πολη τα θεωρω εξαιρετικη τιμη για ενα τσιτωμενο μοτερ οπως ειναι το 1400αρη με τα 110 αλογα αλλα ακομα και τα 10 λιτρα μεσα στην πολη την θεωρω αρκετα καλη τιμη ας μην ξεχναμε οτι το ceed επιπελον ειναι μεγαλο αυτοκινητο και εχει αρκετο βαρος δεν ειναι ενα σουπερ μινι τυπου πολο φιεστα. κανε μια δοκιμη 100% στην πολη περιμενω κι αλλεσ τιμες καταναλωσης απο αλλουσ ιδιοκτητες ceedΚοίτα να δείς, το 1.33 swift ενός φίλου καίει περί τα 7 lt / 100 km μικτά. Φημολογείται μάλιστα ότι μπαίνει με 5η σχέση και 80km/h στην τρύπα του Καραμανλή με λάστιχο turanza E300 πατώντας παρατεταμένα την κόρνα.
100% στην πόλη δεν πρόκειται να κάνω! Δεν το έχω, θα πρέπει να πάρω φάρμακα. Εναλλακτικά μπορείς να πατήσεις το εικονίδιο που λέει 7.5 lt / 100 km στην υπογραφή μου και να πατήσεις το 2ο show απο αριστερά.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
φιλε τα 8.5 λιτρα στην πολη τα θεωρω εξαιρετικη τιμη για ενα τσιτωμενο μοτερ οπως ειναι το 1400αρη με τα 110 αλογα αλλα ακομα και τα 10 λιτρα μεσα στην πολη την θεωρω αρκετα καλη τιμη ας μην ξεχναμε οτι το ceed επιπελον ειναι μεγαλο αυτοκινητο και εχει αρκετο βαρος δεν ειναι ενα σουπερ μινι τυπου πολο φιεστα. κανε μια δοκιμη 100% στην πολη περιμενω κι αλλεσ τιμες καταναλωσης απο αλλουσ ιδιοκτητες ceed
Κοίτα να δείς, το 1.33 swift ενός φίλου καίει περί τα 7 lt / 100 km μικτά. Φημολογείται μάλιστα ότι μπαίνει με 5η σχέση και 80km/h στην τρύπα του Καραμανλή με λάστιχο turanza E300 πατώντας παρατεταμένα την κόρνα.
100% στην πόλη δεν πρόκειται να κάνω! Δεν το έχω, θα πρέπει να πάρω φάρμακα. Εναλλακτικά μπορείς να πατήσεις το εικονίδιο που λέει 7.5 lt / 100 km στην υπογραφή μου και να πατήσεις το 2ο show απο αριστερά.
τα 7 λιτρα το swift ειναι η μικτη καταναλωση οχι πολη, αρα στην πολη θα καιει παραπανω Το ceed στην πολη καιει 8.5 οπως ειπες επισης το ceed ειναι βαρυτερο απο το swift ειναι μια κατηγορια πανω ευχαριστω παντως
-
Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αγορασω το καινουριο ceed αλλα με φοβιζει λιγο το μοτερ με τα 90 αλογα το οδηγησε κανενας να μας πει την γνωμη του σας ευχαριστω
-
Ε δεν είναι πολλά τα 90 άλογα...
-
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αγορασω το καινουριο ceed αλλα με φοβιζει λιγο το μοτερ με τα 90 αλογα το οδηγησε κανενας να μας πει την γνωμη του σας ευχαριστω....δεν θέλω να ακούσω ότι έπαθε κάτι το 'πρόγραμμα'.....
Kia Cee'd 2007