-
Περιπου σε ενα μηνα αρχίζουν οι πωλήσεις στην Ελλάδα σύμφωνα με σχετική ερώτηση μου στην κεντρικη αντιπροσωπεία. Από τιμές δεν γνώριζαν ακόμα όμως με μια επίσκεψη μου στο σαιτ της ΚΙΑ στην Ιταλία όπου έκεί πωλείται ηδη το αυτοκίνητο, οι τιμές κατά τη γνώμη μου τσουρουφλίζουν και δε θυμίζουν καθόλου ΚΙΑ...
Ενδεικτικά http://www.kia-auto.it/gamma/listino.asp?Model=ceed
1.4 LX 14.800,00 euro
1.4 EX 16.400,00 euro
1.6 EX 17.100,00 euro
1.6 TX 18.300,00 euroΜε τέτοιες τιμές φυσικά στην Ελλάδα το αυτοκίνητο κατα τη γνώμη μου είναι καταδικασμένο άσχετα εάν όντως είναι ένα καλό αυτοκίνητο. Εάν οι τιμές λοιπόν δεν είναι τουλάχιστον κατά 20% χαμηλότερες στην Ελλάδα τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....γιατί για ΚΙΑ μιλάμε...
-
Περιπου σε ενα μηνα αρχίζουν οι πωλήσεις στην Ελλάδα σύμφωνα με σχετική ερώτηση μου στην κεντρικη αντιπροσωπεία. Από τιμές δεν γνώριζαν ακόμα όμως με μια επίσκεψη μου στο σαιτ της ΚΙΑ στην Ιταλία όπου έκεί πωλείται ηδη το αυτοκίνητο, οι τιμές κατά τη γνώμη μου τσουρουφλίζουν και δε θυμίζουν καθόλου ΚΙΑ...
1.4 LX 14.800,00 euro
1.4 EX 16.400,00 euro
1.6 EX 17.100,00 euro
1.6 TX 18.300,00 euroΜε τέτοιες τιμές φυσικά στην Ελλάδα το αυτοκίνητο κατα τη γνώμη μου είναι καταδικασμένο άσχετα εάν όντως είναι ένα καλό αυτοκίνητο. Εάν οι τιμές λοιπόν δεν είναι τουλάχιστον κατά 20% χαμηλότερες στην Ελλάδα τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....γιατί για ΚΙΑ μιλάμε...
-
1.4 LX 14.800,00 euro
1.4 EX 16.400,00 euro
1.6 EX 17.100,00 euro
-
Ναι, αλλά ούτε το αυτοκίνητο θυμίζει/είναι τυπικό ΚΙΑ.
Πρόκειται για ένα πολύ καλό μικρομεσαίο (βάσει χαρακτηριστικών τουλάχιστον).
Σε κανένα χρόνο υποψιάζομαι ότι θα κόψουν 1 χιλιάρικο ή θα προσφέρουν κάποια πράγματα που θα κοστίζουν τόσο (πχ δωρεάν service). -
Δεν αντιλέγω. Απλά επισημαίνω οτι ο Ελληνας δρά ως κομπλεξικός νεοέλληνας με οτι συνεπάγεται αυτό... οπότε τζίφος με τέτοιες τιμές. Εδώ το Accent πωλείται 1500 ευρω ακριβότερα από το παλιο και μέχρι τώρα έχει 80% χαμηλότερες πωλήσεις σε σχεση με το παλιό πάλι..... Ποιος λοιπόν θα αγοράσει με 17.500 το ceed όταν με τα ίδια χρήματα μπορεί να αγοράσει πολλά 'αλλα καταξιωμένα ευρωπαικά η ιαπωνικα αυτοκίνητα που έχουν και καλύτερο όνομα στην Ελλάδα πάντα.... πχ c4 golf focus 307 207 Leon Octavia megane corolla Mazda 3 Astra klp?
-
Σωστά μιλάς. Μάλλον θα τα βρει σκούρα.
Μέχρι και το γερασμένο Αλμέρα θα έπαιρνε κάποιος για να μην τα σκάσει για ΚΙΑ. -
Αφού ξέρεται πως θα γίνει.... από 14500 ευρώ.... με 5000 ευρώ έκπτωση.. τζάμπα service για πάντα... τζάμπά delivery πίτσες κτλ
-
Οταν προσφέρουν το δωρεάν σερβις δεν έχετε προσέξει οτι οι τιμές αγοράς ακριβαίνουν? Επομένως με δωρεάν σερβις να προσθέσετε περί τα 1μισι 2 χιλιαρικα στις τιμές που λέμε και όχι να αφαιρείτε. Εάν φυσικά δεν πουλήσουν γόπα τότε θα αρχισουν οι εκπτώσεις. Ομως ακόμα τα accent δεν πεφτει παρόλο που δεν πουλάει σχεδόν καθόλου. Πηγαινετε μια βολτα στο σαιτ της hyundai να δείτε πόσο κάνει σημερα και με δωρεαν το σερβις... 13.700 τοσα...... Σιγα, δεν αγοράζω μια C4 me 11800 καλυτερα που λεει ο λόγος?
-
μμμ... γαμώτο είναι ακριβό, ακόμα και για ευρωπαικό
Βέβαια τα κία συνηθίζουν σε προσφορές, αλλά άμα κάνει τόσα μόνο το 1.4 ίσως έχει λόγο ύπαραξης, το 1.6 το τρώει χαλαρά το φόκους ή το γκολφ το 1.4
Αν βγούν και τα κρας τεστ αρνητικά θα απογοητεύτω σφοδρά
Αλήθεια γιατί δεν γίνονται για όλα τα μοντέλα κρας τέστ?
-
αυτο το κια εγω προσωπικα θα το επαιρνα ακομα και 14500 να εχει....
ειναι ΤΟ αυτοκινητο!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Αλήθεια γιατί δεν γίνονται για όλα τα μοντέλα κρας τέστ?
Γιατι η αστον μαρτιν δεν νομιζω οτι θα στειλει αυτοκινητο στο euroncap μονο και μονο για να παρει 5 αστερια ας πουμε και μετα να κλαιγεται για το χαμενο αυτοκινητο...
-
Σιγουρα θα ειναι πολυ καλο το αυτοκινητο.Δεν μπορει ολα οσα γραφονταν να ειναι μπουρδες.Εχει και πολυ καλους κινητηρες.Η τιμη ειναι παντως απαγορευτικη για εναν ελληνα που ποτε δεν θα δωσει τοσα λεφτα για ΚΙΑ ασχετως αν ειναι καλο το αμαξι.
Εγω παντως διαβαζα για τιμες που θα ξεκινουσαν αρκετα κατω απο τα 14000ε για το 1.4 Δεν ξερω τι αλλαξε. -
Παντως στην τελευται εκθεση ειχαν και ενα ερωτηματολογιο 'Ποσα θα δινατε για το 1.4 με το εξοπλισμο που εχει το αυτοκινητο της εκθεσης κτλ τκλ'
Δεν ξερω εαν ΚΑΙ αυτο επηρεασε καθολου τις τιμες.. Τις οποιες βεβαια καλο ειναι να περιμενομε τις επισημες...
-
1.6 Ti-VCT 115CV Focus Coupé 13,502.54 (τιμή με το κλειδί) 16,750.00
Focus 5D 14,085.88 (τιμή με το κλειδί) 17,450.00Αντιγράφω από το site της ιταλικής Ford τιμές για το Focus 1.6...
Δεν έδωσα βάση στον εξοπλισμό, αλλά αν συγκρίνουμε τις τιμές με του ΚΙΑ (συγκρίνουμε τις αριστερές τιμές καταλόγου, οι δεύτερες είναι με το κλειδί στο χέρι...) βλέπουμε.....το ΧΑΟΣ!
Αν το Focus είναι ΤΟΣΟ φθηνότερο, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πουλήσει το Cee'd , όσο καλό και να είναι! Δεν νομίζω να είναι καλύτερο του Focus ούτως ή άλλως...Κάτι δεν έχουν σκεφτεί καλά οι καλοί μας κορεάτες...
Επίσης δεν καταλαβαίνω... Για ένα αυτοκίνητο που φτιάχνεται στην Σλοβακία με κορεάτικη τεχνολογία, **ΑΚΡΙΒΟ **δεν είναι! -
δε νομιζω να ειναι αυτες οι τιμες...
συνηθως τα Hyundai/KIA ειναι πολυ πιο φτηνα στην ελλαδα για καποιο λογο, ειναι θεμα αντιπροσωπιας? -
Ο χρήστης patro έγραψε:
δε νομιζω να ειναι αυτες οι τιμες...
συνηθως τα Hyundai/KIA ειναι πολυ πιο φτηνα στην ελλαδα για καποιο λογο, ειναι θεμα αντιπροσωπιας?Εγώ δεν νομίζω να είναι τόσο φθηνότερα πια... Κοίτα τι έγινε και με το Accent! Παρόλο που η Hyundai καθιερώθηκε με τις δύο προηγούμενες γενιές, παρόλο που το τωρινό δεν πουλάει μία, δεν πέφτει η τιμή του! Κι ας μην είναι και κάτι φοβερό σε σχέση με πριν, στην ουσία υιοθετεί τις ίδιες λύσεις, οι οποιες μοιράζονται και με την ΚΙΑ για το Rio κλπ...
Φοβάμαι πως θα είναι αρνητική έκπληξη η αρχική τιμή του...
Δες πχ το Cerrato: δεν θα σου τιμολογήσουν το Cee'd 2K πάνω; Ε, κάνε τις προσθέσεις και θα δεις! Εδώ το Accent και τσίμπησε 1,5Κ... -
οσο καλο να ειναι το κια, δεν αντιπροσωπευει αυτες τις τιμες.
πρεπει να παραμεινει στα ιδια επιπεδα, δεν μπορει ξαφνικα να λανσαριστει ως φορντ -
Αν οι τιμές στην Ελλάδα είναι παρόμοιες δεν έχει - καλώς ή κακώς - καμιά τύχη....
-
Ως και τα 1400 κυβικά οι τιμές στην Ελλάδα είναι χαμηλότερες αυτές των λοιπών Ευρωπαϊκών χωρών με εξαίρεση τις Merc και Toyota (προ εκπτώσεων).
Τα 14,500€ της Ιταλίας συνεπάγεται χαλαρά για Ελλάδα μία τιμή στα 14,000€ (ίσως 13,500 €) καθώς για τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Picanto (9000~11700€ Ιταλία (έξω τα diesel)) (8000~10500€ Ελλάδα) ενώ για το diesel 12000~13500 για Ιταλία και 11500 για Ελλάδα.
Rio (11500~13500 Ιταλία) (11,000 ως 13,500 Ελλάδα) για τα 1400cc
Cerato (14,000~15000€ Ιταλία) (14,500~16,100€ Ελλάδα) για τα 1600cc
Magentis (23000~25000€ Ιταλία) (21500~25000€ Ελλάδα) για το 2000cc βενζίνη. Για το diesel οι τιμές είναι (25000~27000€ Ιταλία) (23000~27000€ Ελλάδα)
Sportage (23700~28900€ Ιταλία) (23700~29000€ Ελλάδα).
Οπότε μία τιμή στα 14000 για το 1400 είναι φυσιολογική
Πηγές τιμών: 4troxoi.gr και quattroruote.it
-
Δεκαχιλιαρο το λιτρο
Kia Cee'd 2007