-
-
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
πρωτον δηλωσα διοτι μου να μην μπορω να βλεπω,αν εχω βενζινη,τι στροφες εχει ο κινητηρας κτλ!αλλα εξεφρασα προσωπικη αποψη και μεσα απο διαδρομες που εχω κανει με saab και μαλιστα με ολα της τα μοντελα!
sorry mate αλλά το black, night ή όπως αλλιώς λέγεται και δεν το έχει μόνο η Saab (έχω δει και στο C4) δεν είναι για την πόλη αλλά για τις ΕΟ. Εκεί δηλ που δεν σου χρειάζεται καμία άλλη πληροφορία πλην του ταχυμέτρου.
Για την βλάβη εάν κάτι συμβεί στις ενδείξεις ανάβει μόνο του τον φωτισμό για να το δεις.
-
Ο χρήστης makisma έγραψε:
Αλλά και με αυτά τα δυο παιδιά εγώ είμαι ενθουσιασμένος και πολύ ευχαριστημένος
Νομίζω ότι όσοι έχουν πάρει το ceed δεν το έχουν μετανιώσει. Κάθε άλλο μάλιστα!
-
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .Πιστεύω ότι στην
κατηγορία του είναι από τα καλύτερα -
δεν είναι για την πόλη αλλά για τις ΕΟ. Εκεί δηλ που δεν σου χρειάζεται καμία άλλη πληροφορία πλην του ταχυμέτρου.
συγγνωμη,αλλα νομιζω οτι ισα ισα παντου χρειαζονται ολες οι πληροφοριες στον οδηγο...αν ειναι ετσι γιατι να υπηρχαν αλλωστε...τελος παντων,ας ειναι,σε αλλους θα φανει σωστο,σε αλλους οχι!
-
είναι για την πόλη αλλά για τις ΕΟ. Εκεί δηλ που δεν σου χρειάζεται καμία άλλη πληροφορία πλην του ταχυμέτρου.
παλικαρι μου καινουργιο φρουτο ειν και τουτο να οδηγουμαι χωρις οργανα? Οχι φιλε μου σιγουρα εχεις λαθος.Αν ταξιδευουμε βραδυ, και εχουμε μια καμενη ασφαλεια, που δεν την πειραμε ειδηση , και ας πουμε οτι δεν αναβει η ενδειξη θερμοκρασιας ,αλλα εμεις ημαστε
γκαζιαριδες. κι εχουμε ανεβασει το αιμα του αυτοκινητου μας, στο κεφαλι του, και παει να σκαση,πως θα καταλαβουμε το προβλημα, οταν ολα ειναι μαυρα και το λαμπακι δεν θα αναψει γιατι ειναι καμενο ??
Οταν ομως ειναι ολα αναμενα και ενα σου σβησει τοτε θα καταλαβεις
οτι κατι τρεχει . Συμφωνω φιλε αγαπητε με τον Νασο και διαφωνω
μ εσεναφιλικα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δλδ ολα τα υπολοιπα αμαξια που δεν εχουν τετοια λειτουργια στουκαρουν ευκολοτερα;Γιατί μήπως όλα τα αμάξια που δεν έχουν esp στουκάρουν ευκολότερα? Είναι αντίλογος αυτός? Λίγοι έχουν στουκάρει όταν απέσπασαν την προσοχή τους από το δρόμο για ελάχιστα δέκατα? Και ένας να γλιτώσει από το στουκάρισμα κακό θα είναι?
-
είναι για την πόλη αλλά για τις ΕΟ. Εκεί δηλ που δεν σου χρειάζεται καμία άλλη πληροφορία πλην του ταχυμέτρου.
παλικαρι μου καινουργιο φρουτο ειν και τουτο να οδηγουμαι χωρις οργανα? Οχι φιλε μου σιγουρα εχεις λαθος.Αν ταξιδευουμε βραδυ, και εχουμε μια καμενη ασφαλεια, που δεν την πειραμε ειδηση , και ας πουμε οτι δεν αναβει η ενδειξη θερμοκρασιας ,αλλα εμεις ημαστε
γκαζιαριδες. κι εχουμε ανεβασει το αιμα του αυτοκινητου μας, στο κεφαλι του, και παει να σκαση,πως θα καταλαβουμε το προβλημα, οταν ολα ειναι μαυρα και το λαμπακι δεν θα αναψει γιατι ειναι καμενο ??
μ εσεναφιλικα
Το λαμπάκι φίλε δεν ανάβει χωρίς λόγο. Ανάβει όταν θέλει να προειδοποιήσει. Δε μένει αναμμένο να το βλέπουμε οτι όλα είναι καλά. Επομένως για ποιο καμένο λαμπάκι μιλάς οτι δε θα ανάψει και δε θα το πάρουμε χαμπάρι σε λειτουργία night panel? Άλλο τούτο και πάλι…
-
μ εσεναφιλικα
με το συμπάθειο
Ωραίο το σενάριο καταστροφολογίας αλλά αυτό το λαμπάκι όμως μπορεί να μην ανάψει και όταν τα άλλα 'φωτάκια' είναι ανοικτά.
Εσύ τι λες όταν το δημιουργούσαν να μην σκέφτηκαν όλες τις πτυχές να μην λειτουργήσει κάτι; Περίμεναν τους beta testers από το Τζατζικιστάν να τους διαφωτίσουν;
-
Λίγοι έχουν στουκάρει όταν απέσπασαν την προσοχή τους από το δρόμο για ελάχιστα δέκατα
λιγοι εχουν στουκαρει οταν θα προσπαθουν να πατησουν το κουμπι nightpanel η το esp στο saab??
και για να μην ξεχνιομαστε κιολας...μηπως σας διαφευγει οτι οταν παταμε nightpanel ολοι οι δεικτες πεφτουν στην μηδενικη ενδειξη??δηλ αν ξεχαστειο αλλος και νομιζει-μεσα στην νιρβανα του την ωρα που πηγαινει με την σαμπαρα την αερο συνεχεια τουρμπισμενος-οτι εχει βενζινη για 100 χλμ ακομη και αναβει ενδειξη για ρεζερβα τι γινεται??ακραιο,πολυ ακραιο,αλλα λεμε τωρα!!παιδες,αποψη μου οτι και αυτο ειναι ενα ακομη ψιλιπεριττο τεχνασμα για ανεβασμα της τιμης σε ενα αυτοκινητο...ξεφυγαμε πολυ απο το θεμα μας ομως ε??KIA CEED
-
λιγοι εχουν στουκαρει οταν θα προσπαθουν να πατησουν το κουμπι nightpanel η το esp στο saab??
σε C4 φίλου είναι στο τιμόνι το κουμπί.
και για να μην ξεχνιομαστε κιολας...μηπως σας διαφευγει οτι οταν παταμε nightpanel ολοι οι δεικτες πεφτουν στην μηδενικη ενδειξη??
ποιός το λέει αυτό; Το έχω δει σε λειτουργία πολλές φορές στο εν λόγω C4 και ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
παιδες,αποψη μου οτι και αυτο ειναι ενα ακομη ψιλιπεριττο τεχνασμα για ανεβασμα της τιμης σε ενα αυτοκινητο...
τόσο πολύ ανεβάζει την τιμή που το έχει στον βασικό ένα C4 1400 14-15.000 ευρώ.
ξεφυγαμε πολυ απο το θεμα μας ομως ε??KIA CEED
sorry mates!
-
Λίγοι έχουν στουκάρει όταν απέσπασαν την προσοχή τους από το δρόμο για ελάχιστα δέκατα
και για να μην ξεχνιομαστε κιολας...μηπως σας διαφευγει οτι οταν παταμε nightpanel ολοι οι δεικτες πεφτουν στην μηδενικη ενδειξη??δηλ αν ξεχαστειο αλλος και νομιζει-μεσα στην νιρβανα του την ωρα που πηγαινει με την σαμπαρα την αερο συνεχεια τουρμπισμενος-οτι εχει βενζινη για 100 χλμ ακομη και αναβει ενδειξη για ρεζερβα τι γινεται??ακραιο,πολυ ακραιο,αλλα λεμε τωρα!!παιδες,αποψη μου οτι και αυτο ειναι ενα ακομη ψιλιπεριττο τεχνασμα για ανεβασμα της τιμης σε ενα αυτοκινητο...ξεφυγαμε πολυ απο το θεμα μας ομως ε??KIA CEED
Φίλε μεσανατολικό το έκανες! Η λειτουργία night panel ενεργοποιείται AMA θέλεις. Κακό είναι να το έχεις σαν επιλογή? Προσωπικά μου αρέσει αυτή η επιλογή. Θυμάμαι πριν από 15 περίπου χρόνια όταν έφτιαχναν την Αθηνών Λαμίας και ο δρόμος δεν είχε ακόμα ούτε διαγραμμίσεις περασμένες. Η άσφαλτος κατάμαυρη, η νύχτα κατάμαυρη και εγώ και όλοι οι οδηγοί προσπαθούσαμε να καταλάβουμε που βρισκόταν ο δρόμος αφού τα φώτα του αυτοκινήτου φώτιζαν ένα κατάμαυρο περιβάλλον δηλαδή δεν έβλεπες τίποτα ειδικά με τα φώτα των άλλων από την αντίθετη κατεύθυνση να σε τυφλώνουν που αναγκαστικά οι περισσότεροι τα είχαν στη μεγάλη σκάλα αφού η ορατότητα ήταν σχεδόν μηδενική. Θυμάμαι και πόσο με είχε κουράσει ο πορτοκαλί φωτισμός του ταμπλό ακόμα και στη χαμηλότερη στάθμη του ροοστάτη στο ολοκαίνουργο Rover 416 GTi μου τότε. Προσπαθούσα να δω τι γίνεται έξω από το αμάξι και ο φωτισμός του ταμπλό μου είχε σπάσει τα νεύρα. Σε μία τέτοια περίπτωση όπως και σε περιβάλλον με ομίχλη σε ορεινούς επαρχιακούς άχρηστους δρόμους πχ στην Εύβοια το night panel διευκολύνει τη ζωή του οδηγού. Δεν είναι θέμα νοοτροπίας των Σουηδών, οι άνθρωποι οδηγούν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες εκεί πάνω και ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τη φιλοσοφία της ασφαλούς οδήγησης αφού ανέκαθεν ήταν πρωτοπόροι σε αυτό τον τομέα. Θα το παίξουμε τώρα εμείς εξυπνότεροι? Και για ποια νοοτροπία μιλάς? Εχουμε καλύτερη νοοτροπία εμείς όταν είμαστε από τις πρώτες χώρες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (καλά δε το συζητώ για την Ευρώπη) με τους περισσότερους νεκρούς στα αυτοκ. ατυχήματα? Για δες λίγο σε ποια θέση βρίσκεται ανάλογα η Σουηδία. ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, τι σου λέει αυτό? Ναι έχουν παιδεία βασικά και καλούς δρόμους. Αλλά και οι καιρικές συνθήκες όμως εκεί δε παλεύονται έυκολα. Εμείς και ανάλογους δρόμους να είχαμε δε θα άλλαζε τίποτα γιατί όπως λες καβαλάει ο ελληναράς το τουρμπίσιο και όποιον πάρει ο χάρος.... Μας φταίνε οι δρόμοι? οχι φίλε η μακακία που μας δέρνει μας φταίει. Στην τελική δεν έχουμε δρόμους? Ας προσαρμόσουμε την ταχύτητα μας στους δρόμους που έχουμε. Δε μπορώ να ακούω όλο οτι φταίνε οι δρόμοι. Προσαρμόσου στους δρόμους που έχεις! Μου φταίει ο δρόμος όταν παίρνω την BMWάρα μου και πάω με 300 στην εθνική και απογειώνεται η BMWάρα μου στο πρώτο σαμαράκι και αποκεφαλίζει την οικογένεια που έρχεται από απέναντι?
Το επιχείρημα με τη βενζίνη επίσης είναι πολύ φθηνό. Ξέρεις περίπου πόση βενζίνη έχεις στο αμάξι αρκεί να απενεργοποιήσεις για λίγο το night panel. Με μία αυτονομία 700 χιλιομέτρων περίπου που έχει ένα SAAB και ξεκινώντας με γεμάτο ρεζερβουάρ για ένα νυκτερινό ταξίδι σιγά μη μείνεις και από βενζίνη. Στην τελική στην εθνική κάθε 30 χιλιόμετρα περίπου βρίσκεις και ένα βενζινάδικο οπότε επαρκούν και τα 100+ χιλιόμετρα της ρεζέρβας. Τι συζητάμε τώρα...
Και λες οτι το night panel είναι ένα τέχνασμα για να πωλείται ακριβότερα το αυτοκίνητο? Μα καλά εδώ η 316 των 1600 κε κοστίζει 2 εκατομμύρια δραχμές (για αν μη ξεχνιόμαστε) παραπάνω από το 9-3 των 1800 κε και μου λες τώρα οτι αποτελεί τερτίπι το night panel? Tι παραπάνω προσφέρει η 316 δηλαδή έναντι του 9-3 και κοστίζει τόσο πολύ ακριβότερα?
ΟΚ τέλος με το θέμα γιατί παρατράβηξε. Μην αγοράσεις ποτέ Saab, δε σε αναγκάζει κανείς. Ούτε εγώ έχω αλλά πολύ πιθανόν να αποκτήσω σύντομα μέσα στο νέο χρόνο. Μου αρέσει το 9-3 γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?
Επανερχόμαστε στο CEED. -
ποιός το λέει αυτό; Το έχω δει σε λειτουργία πολλές φορές στο εν λόγω C4 και ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
στο saab ομως συμβαινει!!
Ας προσαρμόσουμε την ταχύτητα μας στους δρόμους που έχουμε. Δε μπορώ να ακούω όλο οτι φταίνε οι δρόμοι. Προσαρμόσου στους δρόμους που έχεις
σε αυτο συμφωνω,ετσι ειναι,ετσι πρεπει!!
Και λες οτι το night panel είναι ένα τέχνασμα για να πωλείται ακριβότερα το αυτοκίνητο? Μα καλά εδώ η 316 των 1600 κε κοστίζει 2 εκατομμύρια δραχμές (για αν μη ξεχνιόμαστε) παραπάνω από το 9-3 των 1800 κε και μου λες τώρα οτι αποτελεί τερτίπι το night panel? Tι παραπάνω προσφέρει η 316 δηλαδή έναντι του 9-3 και κοστίζει τόσο πολύ ακριβότερα?
τιποτα απολυτως!!
ΟΚ τέλος με το θέμα γιατί παρατράβηξε. Μην αγοράσεις ποτέ Saab, δε σε αναγκάζει κανείς. Ούτε εγώ έχω αλλά πολύ πιθανόν να αποκτήσω σύντομα μέσα στο νέο χρόνο.>
ετσι πες το ντε
περι ορεξεως φιλε μου ουδεις λογος!!ποτε δεν ειχα κολημμα με μαρκες και οτι καλο βγει και με συμφερι ανεξαρτητου σηματος θα το αγοραζα!οποτε οπως καταλαβαινεις δεν βαλλω κατα της saab απο εμπαθεια!!απο αυτα που εχω βιωσει μονοΘυμάμαι και πόσο με είχε κουράσει ο πορτοκαλί φωτισμός του ταμπλό ακόμα και στη χαμηλότερη στάθμη του ροοστάτη στο ολοκαίνουργο Rover 416 GTi μου τότε. Προσπαθούσα να δω τι γίνεται έξω από το αμάξι και ο φωτισμός του ταμπλό μου είχε σπάσει τα νεύρα. Σε μία τέτοια περίπτωση όπως και σε περιβάλλον με ομίχλη σε ορεινούς επαρχιακούς άχρηστους δρόμους πχ στην Εύβοια το night panel διευκολύνει τη ζωή του οδηγού.>
αλλες εποχες τοτε!αλλα δεν εχω ξανακουσει ειλικρινα τοση ενοχληση απο εναν φωτισμο!αν νομιζεις οτι σε διευκολυνει αυτο στην ευβοια,τοτε κατι ξερεις!!εγω με το νιβα δηλ που εχω παει σε χειροτερα τοπια απο φωτισμο κτλδεν μου ελειψε!!απο κει και περα επαναλαμβανω!!οτι αρεσει στον καθενα!
Το επιχείρημα με τη βενζίνη επίσης είναι πολύ φθηνό. Ξέρεις περίπου πόση βενζίνη έχεις στο αμάξι αρκεί να απενεργοποιήσεις για λίγο το night panel[quote]
ακραιο επιχειρημα,το ειπα...λεμε τωρα!!μπορει να μου ερθει καλυτερη ιδεα στο μελλον
εν κατακλειδι και παλι,καλα κανει και το εχει η saab αλλα με βρισκει τουλαχιστον να αναρωτιεμαι συνεχως για την αναγκαια χρησιμοτητα του...τελος παντων,αστο να υπαρχει
παμε...ceed??
η τελευταια ερωτηση μου ηταν αν τελικα ισχυει οτι θα βγει 1,6 τ??η οπως ηδη κανουν λογο για 2,0τ?? -
εεεεεεεεεεεεεε για ceed μιλαμε εδω!!
-
Ρε παιδια,πιστευεται οτι η προσφορα της hyundai (εως και -600 ευρω για το i30) θα συμπαρασυρει προς τα κατω και την τιμη του ceed ή η προσφορα που ετρεχε για τον μηνα δεκεμβρη (-300 ευρω) ηταν παγιδα για την καταναλωτικη μανια που μας πιανει ολους στις γιορτες?
-
Τα μοτεράκια (1.4 και 1.6) είναι με αλυσίδα ή με ιμάντα;
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
Τα μοτεράκια (1.4 και 1.6) είναι με αλυσίδα ή με ιμάντα;Με αλυσίδα
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
Τα μοτεράκια (1.4 και 1.6) είναι με αλυσίδα ή με ιμάντα;Καδένα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υπαρχουν και γι αυτους που ειναι συμβιβασμενοι με την μετριοτητα τα Opel..Mιλάς κι εσύ ιταλέ φίλε μου για μετριότητα....έλεος....
Φιλικά πάντα
Μητσάκος
Sorry για το Off-topic
-
Που το ξεθαψες αυτο βρε φιλε; Φυσικα με μια δοση χιουμορ το ειπα.. Μπορεις να το δεις και σοβαρα ομως.Συμφωνω παντως με το σχολιο σου,Ιταλια και μετριοτητα ειναι λεξεις και εννοιες ασυμβιβαστες.
Σορρυ για το οφφ τοπικ..
Kia Cee'd 2007