-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
το ξαναλέω
τα χρονια της εγγυησης είναι 3+2.....και όχι απ'ευθειας 5
δηλαδή τα βασικά είναι 3 και αν το αμάξι δέν βγάλει πρόβλημα μέσα στην 3ετία σου κάνει το δωράκι των έξτρα 2 χρόνων.
την επέκταση την περνεις μετά τα 3 χρονια ...... δέν σου την δίνει απο την αρχήΌχι δεν είναι έτσι!!! γιατί δεν περνάτε από την αντοπροσωπεία να ρωτήσετε;
Αγόρασα matrix το 2005 και πλήρωσα 450 ευρώ για επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια.
Πριν μια εβδομάδα αγόρασα το i30 και με ρώτησαν πάλι αν θέλω επέκταση εγγύησης πληρώνοντας φυσικά. Είπα όχι και έφυγα με τα 3 χρόνια.Εκτός αν παίζει αυτό που λέτε, τι να πω;
Σπύρος
εμμ όταν τα λέω...αμέσως να με διαψεύσουν.
Δέν ξέρω τι έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό αλλα το δικό μου accent το αγόρασα τον Απρίλιο του 2002 μετρητοίς
και όχι με δόσεις, οπότε δέν έκανα κανέναν διακανονισμό μέ την ασφαλιστική
που συνεργάζεται η Hyundai (οπως λέει ο Vasgti).
Ενδεχομένως όταν αγοράζεις με δόσεις να αλλάζει και η πολιτική της εγγύησης.
Εγω τα 2 έξτρα χρόνια τα πήρα** χωρίς να δώσω δραχμή.**τότε ίσχυε το 5 χρόνια.
τώρα αυτό δεν ισχύει...το άλλαξε η Hyundai.
-
Λοιπόν ....... μάλλον πρέπει να έχουν αλλάξει τα πράγματα.....
Έχω το βιβλιαράκι μπροστά μου και λέει......
Α βασική εγγύηση 3έτη /100.000......και έχει ένα κουτάκι δίπλα που γράφει μέσα ΝΑΙ
Απο κάτω
Β .... επέκταση εγγύησης 3+2 ....... 5 έτη/100.000 και στο κουτάκι έχει πάλι το ΝΑΙ
Έχω την εντύπωση οτι τελικά πρέπει να μου την είχαν δώσει απο την αρχή.
Δέν θυμάμαι ακριβώς πότε μου την έδωσαν την +2 αλλα το μόνο σίγουρο είναι οτι δέν έδωσα φράγκο.
Μάλλον τώρα είναι αλλιώς τα πράματα. -
Να ρωτησω και κάτι άλλο αν ξέρει κανείς?
Αυτή η προσφορά που είχαν μεχρι το καλοκαίρι....... 5χρονια όλα τσάμπα
Την έχει πάρει κανείς? Είχα βρεί σε ένα σερβις κάποιον που είχε ένα ελάντρα και
μου έλεγε οτι δέν έδινε τίποτα......είναι όντως έτσι? -
Λοιπόν ....... μάλλον πρέπει να έχουν αλλάξει τα πράγματα.....
Έχω το βιβλιαράκι μπροστά μου και λέει......
Α βασική εγγύηση 3έτη /100.000......και έχει ένα κουτάκι δίπλα που γράφει μέσα ΝΑΙ
Απο κάτω
Β .... επέκταση εγγύησης 3+2 ....... 5 έτη/100.000 και στο κουτάκι έχει πάλι το ΝΑΙ
Έχω την εντύπωση οτι τελικά πρέπει να μου την είχαν δώσει απο την αρχή.
Δέν θυμάμαι ακριβώς πότε μου την έδωσαν την +2 αλλα το μόνο σίγουρο είναι οτι δέν έδωσα φράγκο.
Μάλλον τώρα είναι αλλιώς τα πράματα.Όπως και να έχει, όταν μιλάμε για επέκταση εγγύησης, αυτή πρέπει να υπάρχει κάπου και γραπτώς. Είτε είναι στο βιβλιαράκι του αυτοκινήτου (μαζί με σφραγίδα υπογραφή του εμπόρου), είτε είναι χωριστό ασφαλιστήριο με όλα τα στοιχεία αυτοκινήτου, κατόχου και εμπόρου.
-
Να ρωτησω και κάτι άλλο αν ξέρει κανείς?
Αυτή η προσφορά που είχαν μεχρι το καλοκαίρι....... 5χρονια όλα τσάμπα
Την έχει πάρει κανείς? Είχα βρεί σε ένα σερβις κάποιον που είχε ένα ελάντρα και
μου έλεγε οτι δέν έδινε τίποτα......είναι όντως έτσι?εγω το εχω αυτο το προγραμμα. Οντως δε πληρωνεις τιποτα. Εγω το εχω εφ'ορου ζωης!!
-
Να κανω και γω ενα ερωτημα:Γιατι το ceed ειναι κατα 100 κιλα περιπου πιο βαρυ απο το i30 ενω στην ουσια ειναι ιδια αυτοκινητα;
-
Σε ίδιες μετρήσεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ίδιες μετρήσεις;'
Συμφωνα με τα στοιχεια που δινουν οι δυο αντιπροσωπειες το ceed ειναι 1280 κιλα,ενω το i30 1193 κιλα. -
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
Σε ίδιες μετρήσεις;
'
Συμφωνα με τα στοιχεια που δινουν οι δυο αντιπροσωπειες το ceed ειναι 1280 κιλα,ενω το i30 1193 κιλα.μια μικρή διαφορά στο βάρος απορέει και από το ότι το ένα φορά 15αρες ενώ το σιντ 16άρες...
-
Ε ναι αλλα δεν κανουν διαφορα αισθητη στο βαρος οι ζαντες...Λες να εχουν βαλει ερμα για να μπορεσει να αντεξει τοση δυναμη;
-
Οι Ιταλόφιλοι να γράφουν στο τόπικ της Fiat....
-
-
Στα τεχνικά χαρακτηριστικά το ι30 γράφει:
Απόβαρο (ελάχιστο): 1193
Απόβαρο (μέγιστο): 1293Τι παίζει εδώ; ανάλογα με τον εξοπλισμό πάιζει μεταξύ των δύο τιμών;
Για το ceed το site πράγματι γράφει μόνο μία τιμή: 1280
Άσε που στα site εξωτερικού γράφουν άλλα: π.χ. στο http://www.channel4.com/4car/road-tests ... on_id=7595
ή στο http://www.honestjohn.co.uk/road_tests/index.htm?id=284 λέει kurb weight 1443 για ι30 1.4.Στην άδεια του δικού μου ι30 γράφει απόβαρο 1320!!
Σπύρος
-
μηπως λογω μονωσης του καθε αυτοκινητου??
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε ναι αλλα δεν κανουν διαφορα αισθητη στο βαρος οι ζαντες...Λες να εχουν βαλει ερμα για να μπορεσει να αντεξει τοση δυναμη;Εσυ πρεπει να βαλεις ενα τερμα στις αερολογιες και στον χλευασμο.
-
Ποιόν χλευασμό καλέ; Χιούμορ δεν παίρνετε εσείς οι kiadisti;
-
δεδομένου ότι οι κατασκευαστές δε δημοσιεύουν βάρη ανάλογα με την έκδοση (π.χ. κια: ο,τι πάρετε 1280kg, χιουνται: ο,τι πάρετε 1193-1293kg) λογικό είναι να υποθέσεις ότι σε αντίστοιχο εξοπλισμό το βάρος θα είναι παρόμοιο έως και ίδιο.
Εξάλλου και στους 4τρ. που τα δοκίμασαν, γράφουν 1238 κιλά για i30 και 1258 κιλά για σίντ. -
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
Ε ναι αλλα δεν κανουν διαφορα αισθητη στο βαρος οι ζαντες...Λες να εχουν βαλει ερμα για να μπορεσει να αντεξει τοση δυναμη;
Εσυ πρεπει να βαλεις ενα τερμα στις αερολογιες και στον χλευασμο.
Ναι θα φροντισω... Τελικα ποσες μερες εχει 0-100 το αει-τριαντα; Σορρυ δε μπορω να κρατηθω..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εσυ πρεπει να βαλεις ενα τερμα στις αερολογιες και στον χλευασμο.
Ναι θα φροντισω... Τελικα ποσες μερες εχει 0-100 το αει-τριαντα; Σορρυ δε μπορω να κρατηθω..
Μπραβοοοοοοο κερδισατε ενα μπουκαλι λουκουμια
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιόν χλευασμό καλέ; Χιούμορ δεν παίρνετε εσείς οι kiadisti;Ενταξει αν νομιζεις και συ οτι ειναι ΑΚΟΜΗ ενα αστειο,μαλλον εχουμε διαφορετικη αισθηση χιουμορ
Kia Cee'd 2007