-
Αυτό ισχύει για όλα, όχι μόνο για το Cee'd
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Αυτό ισχύει για όλα, όχι μόνο για το Cee'dΙσως δεν με ενθουσιάζει η γενική εικόνα της Kia σαν εταιρεία.
-
Έτερον εκάτερον...
Ούτε εμένα με ενθουσίαζε, αλλά μία με το picanto και μια με το cee'd, τείνω προς αλλαγή...
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Έτερον εκάτερον...Ούτε εμένα με ενθουσίαζε, αλλά μία με το picanto και μια με το cee'd, τείνω προς αλλαγή...
Θα μπορούσες να συγκρίνεις το Picanto vs Yaris ?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Θα μπορούσες να συγκρίνεις το Picanto vs Yaris ?Ανήκουν σε άλλη κατηγορία.
Picanto Aygo
-
Έτερον εκάτερον...
Ούτε εμένα με ενθουσίαζε, αλλά μία με το picanto και μια με το cee'd, τείνω προς αλλαγή...
Picanto, Cee'd και Sorento είναι μια χαρά μοντέλα.
η σύγκριση που κάνεις είναι άκυρη...και διαφορετικής κατηγορίας.
Picanto = Aygo
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ανήκουν σε άλλη κατηγορία.
Picanto Aygo
Picanto 1.0 vs Yaris 1.0
-
Το picanto σου φαίνεται στην ίδια κατηγορία με το yaris;;;;;
-
Ανήκουν σε άλλη κατηγορία.
Picanto Aygo
Picanto 1.0 vs Yaris 1.0
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΕΜΕ!
Avensis 1.6 με Citroen C2 1.6 VTS είναι τα ίδια δηλ?
-
OK BOYS!
Γράψτε Λάθος. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε βλήμα το λέω για ένα φίλο που ψάχνει φτηνό 1400ρι αυτής της κατηγορίας!
Οτι πληρώσεις πάρεις
εδώ παίρνεις περισσότερα...
Αλλο Kia άλλο Toyota.
θυμάσαι την Τoyota στα 1980s...
Οχι. Ενοώ την αξιοπιστία της εταιρείας.
Και πάλι τα Κορεάτικα είναι ψηλά φίλε...εάν βάλεις και την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση...
Παω για υπνο...
-
...ο καθένας την άποψή του.
(για την αξιοπιστία μιλάω...)
-
Πάνε να βοσκίσεις καλύτερα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...ο καθένας την άποψή του.(για την αξιοπιστία μιλάω...)
Ε ναι ρε,αλλά εσυ την αλλαζεις καθε μερα...ή μου φαίνεται.;
Πάνε να βοσκίσεις καλύτερα.
Φιλος σου λεει μετα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
...ο καθένας την άποψή του.
(για την αξιοπιστία μιλάω...)
Ε ναι ρε,αλλά εσυ την αλλαζεις καθε μερα...ή μου φαίνεται.;
έχεις χάσει την μπάλα boss...εγώ ΠΑΝΤΑ λέω ότι τα κορεάτικα είναι αξιόπιστα.
δεν χρειάζεται να το πω εγώ...το λένε οι κάτοχοί τους.αντε για ύπνο γιατί λες λαμακίες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πασκουάλ δεν διαφώνησα. Πλάκα έκανα! Εννοείται ότι ακόμα έχει δρόμο.
Βέβαια ο Μάνος υποστηρίζει ότι από τον 4ο όροφο πρέπει να κατέβει στον 1ο...για να τον φτάσουν οι ευρωπαίοι αλλά αυτός είναι εγκάθετος Χιουντακιας!Λαθος θα καταλαβα αφεντικο...καλως παω για νανι...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πασκουάλ δεν διαφώνησα. Πλάκα έκανα! Εννοείται ότι ακόμα έχει δρόμο.
Βέβαια ο Μάνος υποστηρίζει ότι από τον 4ο όροφο πρέπει να κατέβει στον 1ο...για να τον φτάσουν οι ευρωπαίοι αλλά αυτός είναι εγκάθετος Χιουντακιας!Λαθος θα καταλαβα αφεντικο...καλως παω για νανι...
α καλάααα....λέω εδω κάτι για την αξιοπιστία;
ΛΕΩ ότι έχουν δρόμο για γενικότερη βελτίωση δεν σημαίνει ότι δεν είναι όμως αξιόπιστοι...σίγουρα ένα Cee'd δεν είναι Golf ποιοτικά αλλά δεν είναι και Accent όμως. Στο θέμα της αξιοπιστίας μάλλον οι άλλοι έχουν πολύ δρόμο να κάνουν...
ενδεικτικά:
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Οτι πληρώσεις πάρεις
όχι οτι πληρώσεις παίρνεις.
στο χωριό/καφενείο κτλ έτσι λέμε και έτσι είναιπες τα ρε το φτηνο κρεας τα σκυλια το τρωνε.αααχχχααχχααχαχα
δηλαδη αμφιβαλεις οτι υπαρχει κερδοσκοπια , ή αλλοι λόγοι εξωποιοτικοι??? υπαρχουν ενα σωρο παραδειγματα που δεν ισχυει αυτο.
που λετε τα ακριβα σουβλακια ειναι και τα καλυτερα ή δεν υπήρξαν φτηνότεροι AMD που ήταν καλυτεροι απτους Intel.κοιτα να δεις πως λειτουργει....... τα χιουνται/ΚΙΑ ειναι τοσο φτηνα μονο στην ελλαδα στις αλλες χωρες τα χιουνται/ΚΙΑ ειναι καλυτερα.
γενικα ο ορος 'ευκαιρια' ειναι ψευτικος και παραπλανητικος διοτι κατι τετοιο δεν υπαρχει ποτε.
-
Οτι πληρώσεις πάρεις
Αλλο Kia άλλο Toyota.
θυμάσαι την Τoyota στα 1980s...
Οχι. Ενοώ την αξιοπιστία της εταιρείας.
Θα σε στεναψωρήσω αλλά τα 5 τελευταία χρόνια το λιγότερο η ΤΟΥΟΤΑ έχει χαλάσει πολύ σε αυτό το θέμα.
Εκτός αυτού δεν θα έπαιρνα κανένα απο το τωρινά της μοντέλα.
-
http://www.in.gr/auto/expositions/expos ... tyID=49407 H Kia με το Picanto αν θυμάμαι είχε βγει πέρυσι πρώτη σε πωλήσεις. Μπήκε σε ένα χώρο που η μαμά Hyundai με το Atos και η Fiat με το panda ήταν οι κύριοι παίκτες και ξαφνικά λόγω τιμής και εξοπλισμού κατάφερε να φτάσει σε πωλήσεις αν όχι στην πρώτη θέση μέσα στις 3 πρώτες. Το Cee'd έχει και αυτό με τη σειρά του τις προϋποθέσεις να είναι μέσα στην 5άδα των μοντέλων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Τόσο η τιμή του σε σχέση με τον εξοπλισμό όσο και η 5ετής εγγύηση για ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη + 2 χρόνια μετά μόνο για μηχανικά μέρη δηλαδή 7 χρόνια εγγύηση είναι ακόμα ένα ατού. Η αξιοπιστία από τη μαμά Hyundai βοηθάει οπότε γιατί να μην τα πάει καλά; Επειδή είναι κορεάτικο; Τόσα χρόνια η Hyundai πότε με το Accent, πότε με το Atos και πότε με το Getz πλασαριζόταν στις πρώτες θέσεις στις ανάλογες κατηγορίες. Όσο για την εμφάνιση μπορεί να μην είναι κάτι που ξεχωρίζει αλλά δεν είναι και το ασχημόπαπο της παρέας. Ο χρόνος όμως θα δείξει πόσο μετράνε αυτά που προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές.
Kia Cee'd 2007