-
Μία ψηφοφοριούλα για να δούμε αποτελέσματα. Έχει να κάνει με το πόσο συχνά οδηγείτε γενικώς οποιοδήποτε αυτοκίνητο για δουλειά ή διασκέδαση. Μπορεί να είναι το 1ο, το 2ο, το εταιρικό, το επαγγελματικό κλπ!
Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι είναι κάθε μέρα στο τιμόνι. -
Μία ψηφοφοριούλα για να δούμε αποτελέσματα. Έχει να κάνει με το πόσο συχνά οδηγείτε γενικώς οποιοδήποτε αυτοκίνητο για δουλειά ή διασκέδαση. Μπορεί να είναι το 1ο, το 2ο, το εταιρικό, το επαγγελματικό κλπ!
To ΣΚ στάνταρ και τις καθημερινές σίγουρα 2-3 φορές για να ανέβω Μαρούσι- Γαλάτσι.
Στη δουλειά το παίρνω σπάνια δεδομένου ότι είναι κέντρο (πάνω στη Μιαχαλακοπούλου) και δεν υπάρχει πάρκινγκ. Προς το παρόν με βολεύει η συγκοινωνία (λεωφορείο- μετρό). Του χρόνου που δεν θα με βολεύει, θα παίρνω το αυτοκίνητο... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
To ΣΚ στάνταρ και τις καθημερινές σίγουρα 2-3 φορές για να ανέβω Μαρούσι- Γαλάτσι.
Στη δουλειά το παίρνω σπάνια δεδομένου ότι είναι κέντρο (πάνω στη Μιαχαλακοπούλου) και δεν υπάρχει πάρκινγκ. Προς το παρόν με βολεύει η συγκοινωνία (λεωφορείο- μετρό). Του χρόνου που δεν θα με βολεύει, θα παίρνω το αυτοκίνητο...μηπως σε βολευει καλυτερα ενα σκουτερακι?
-
το δικό μου είναι μακριά
-
2-3 φορες το μηνα, αν παμε πουθενα κατα τη διαρκεια του σαββατοκυριακου που να χρειαζεται αυτοκινητο.
-
Κάθε μέρα, 2000 χλμ το μήνα χωρίς πολύ κόπο
-
7/7 αλλά κ πάλι λίγο μου φαίνεται...
-
Κάθε μέρα, 1000-1200 χλμ. μηνιαίως, εκτός ταξιδιών (5-6 το χρόνο).
-
4-5 φορές την βδομάδα σίγουρα, κάποιες βδομάδες και 7/7. Τον χρόνο γύρω στα 22000χλμ κάνω.
-
Καθε μερα.
Κανω 2500-3000 χλμ το μηνα(χωρις ταξιδια). -
Καλησπέρα.
Καθημερινώς για λίγα χλμ μόνο....5-10.
Τα Σαβ/κα εξορμήσεις στις πολυ κοντινές γειτονικές χώρες.....
-
Κάθε μέρα, όλο το χρόνο. Οδηγώ συνήθως 2 αυτοκίνητα, κάνω το χρόνο γύρω στα 12-14.000 χλμ, εξαιρουμένων ταξιδιων και μικρών αποδράσεων...
-
2-3 φορές την εβδομάδα και αν (= ~20000 χλμ/χρόνο, λόγω αρκετών ταξιδιών), λόγω μηχανής για καθημερινές μετακινήσεις (= ~10000 χλμ/χρόνο).
-
Απο 3-5 μερες την εβδομαδα.
Τωρα που θα παω φανταρος ομως... -
στην παρουσα φάση το πολύ δύο φορές τήν εβδομάδα. Το έχω 26 μήνες και έχω κάνει 19,5Κ χλμ κι αυτό λόγω τών 3 ταξιδίων στήν Ιταλία...! Όταν η εργασία είναι κοντά στην κατοικία και ζείς στην επαρχία όλα είναι δυνατά..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Απο 3-5 μερες την εβδομαδα.
Τωρα που θα παω φανταρος ομως...Θα περάσει γρήγορα και θα έχεις και μεγαλύτερη καψούρα να το δεις!
Επί του θέματος.
Κάθε μέρα...τα τελευταία 22 χρόνια!!! -
Τώρα πλέον που μένω 10χλμ από τη δουλειά μου, κάθε μέρα
-
6-7 φορες την εβδομαδα (το δικο μου )
2-3 φορες την εβδομαδα (του αδερφου μου )
Του πατερα μου του τα παιρνω 4-5 φορες το μηνα...οχι πολυ!Γενικα ειμαι στα 25.000χλμ το χρονο...
Πόσο συχνά οδηγείτε (το αυτοκίνητο σας)?