-
Κάντε το εξής πολύ απλό πείραμα:
Σκεφτείτε τα 2-3 τελευταία χρόνια όλους τους γνωστούς και φίλους σας που αγόρασαν καινούριο αυτοκίνητο.
Τώρα κάντε στον εαυτό σας την εξής ερώτηση:
- Τι χρώμα αυτοκίνητο αγόρασαν????
Η απάντηση είναι πολύ απλή:
Αγόρασαν ένα χρώμα που συνδυάζει το απώτατο απωθυμένο, να δείχνει το αυτοκίνητο ΓΚΛΑΜΟΥΡΟΥΣ και ΑΚΡΙΒΟ με ταυτόχρονα τις λιγότερες το δυνατόν απαιτήσεις σε καθάρισμα.
Η απάντηση λοιπόν είναι:
ΑΣΗΜΙ.
Δεύτερο έρχεται το μαύρο χρώμα, μπορεί μεν να 'λερώνει' πιο εύκολα αλλά φαίνεται ακόμα πιο ΓΚΛΑΜΟΥΡΟΥΣ.
Έχουμε λοιπόν το αυτοκινητιστικό ανάλογο της μίζερης γκόμενας που όταν βγαίνει έξω φοράει πάντα μαύρα για να το παίζει μοιραία και σοβαρή.
Δεν λέω, πολλές φορές είναιι πολύ όμορφα αρκετά μοντέλα σε ασημί ή μαύρο αλλά ατό απέχει απο την μαζικότητα του φαινομένου.
Ελπίζω να σας προβληματισα
-
Σκεφτείτε τα 2-3 τελευταία χρόνια όλους τους γνωστούς και φίλους σας που αγόρασαν καινούριο αυτοκίνητο.
Αγόρασαν ένα χρώμα που συνδυάζει το απώτατο απωθυμένο, να δείχνει το αυτοκίνητο ΓΚΛΑΜΟΥΡΟΥΣ και ΑΚΡΙΒΟ με ταυτόχρονα τις λιγότερες το δυνατόν απαιτήσεις σε καθάρισμα.
Η απάντηση λοιπόν είναι:
ΑΣΗΜΙ.
Δεύτερο έρχεται το μαύρο χρώμα, μπορεί μεν να 'λερώνει' πιο εύκολα αλλά φαίνεται ακόμα πιο ΓΚΛΑΜΟΥΡΟΥΣ.
Έχουμε λοιπόν το αυτοκινητιστικό ανάλογο της μίζερης γκόμενας που όταν βγαίνει έξω φοράει πάντα μαύρα για να το παίζει μοιραία και σοβαρή.
Δεν λέω, πολλές φορές είναιι πολύ όμορφα αρκετά μοντέλα σε ασημί ή μαύρο αλλά ατό απέχει απο την μαζικότητα του φαινομένου.
-
Η απάντηση λοιπόν είναι:
ΑΣΗΜΙ.
-
7 στους 10 όσων διάβασαν αυτό το τόπικ έχουν ασημί αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Συνήθως ειναι και της άσχημης γκόμενας. Γι αυτό βάζει μαύρα----->για να μη μας βγαίνουν τα μάτια
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πσσσσ!!!!Κουνήθηκαν τα 'φρύδια' μας.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
λιγότερες το δυνατόν απαιτήσεις σε καθάρισμα.[/u]
ΑΣΗΜΙκαι επισης δεν φαινονται τοσο οι γρατζουνιες. Στο μαυρο ομως...!!!!
-
Ασημί έχω, αλλά το πήρα δεύτερο χέρι και σίγουρα δε θα αποτελούσε επιλογή μου.
Για κάποια περίοδο ήθελα μαύρο, αλλά τελικά το μαύρο κρύβει τις γραμμές του αυτοκινήτου. Εν τέλει, αν είχα τη δυνατότητα να έχω το αμάξι μου σε ό,τι χρώμα θέλω, θα ήταν λευκό
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εν τέλη, αν είχα τη δυνατότητα να έχω το αμάξι μου σε ό,τι χρώμα θέλω, θα ήταν λευκόΑν και πιθανότατα αυτό οφείλεται στο ότι είσαι nippofiliac (:P) να προσθέσω εδώ πως το άσπρο είναι αντικειμενικά το καλύτερο χρώμα για αυτοκίνητα/αεροπλάνα και έχει και την μικρότερη εσωτερική λανθάνουσα θερμότητα.
Επίσης βολεύει σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης.
Οπότε και εγώ αν αγόραζα τώρα αυτοκίνητο άσπρο θα ήτανε (το πιθανότερο τουλάχιστον)
-
ΚΟΚΚΙΝΟ
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΡΟ!
-
ΚΟΚΚΙΝΟ -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΚΟΚΚΙΝΟ
Αχαχαχα, δεν ειναι δικο μου ομως......
Το δικο μου ειναι το μπλε απο κατω. Δεν ειχε αλλο οταν πηγα να το παρω.
Το S αγοραστηκε μεταχειρισμενο και ηταν η καλυτερη περιπτωση. Καθαρη καροτσα, μερικα εξτρα και καλη τιμη. Οποτε δεν ασχοληθηκαμε με το χρωμα. -
λευκο ή κιτρινο για μενα
επισης αλλα χρωματα που μου αρεσουν: το πορτοκαλι του 350Z, το μπλε ηλεκτρικ του mazda 6 και ενα που ειχε παλια η 156 που φαινοταν μπλε/πρασσινο, πολυ περιεργο!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Επίσης βολεύει σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης.
Οπότε και εγώ αν αγόραζα τώρα αυτοκίνητο άσπρο θα ήτανε (το πιθανότερο τουλάχιστον)
Επιχειρηματολογία που σκοτώνει!!
Μετά απο αυτή τη δήλωση το πάω για βάψιμο...
Τι να το κανω εγώ τ αμάξι αμα γίνει πυρηνική έκρηξη;;;
Ενιγουέι που λένε και στο χωριό μου...
το δικό μου είναι δεύτερο χέρι αλλά το χρώμα μ αρέσει (πολύ σκούρο μπλε) στη βρώμα δεν αρέσει!!
Μαύρο για μένα. Φιμέ τζάμια και ζάντα αλλά μέχρι εκεί. Μετά Australia uber alles!
-
Μπλέ και κόκκινο τα αγαπημένα μου.Τώρα πού έχω μπλέ μόνο η βρωμιά δεν μου αρέσει και κάποιες μικρογρατσουνιές.
-
ΛΕΥΚΟ
Αυτό με την πυρηνική έκρηξη μου άρεσε
-
Για τα αγαπημενα μας χρωματα υπαρχει αλλο τοπικ, αυτο εχει να κανει με τα ασημι. Πλη8αινουν κ στο τελος 8α κατακτησουν τον κοσμο!
Εγω παντως δε 8εωρω το ασημι γκλαμουρους χρωμα. Το αντι8ετο μαλιστα. Ειδα χτες Phaeton ασημι. Απλα εδειχνε ποσο VW ειναι.
Βεβαια υπαρχουν κ ωραια ασημι. Αυτα που γυαλιζουν λιγο περισσοτερο, πιο σκουρα, κοκ. Πολλες εταιριες εχουν κ 2 κ 3 ασημι, χωρις να μπαινουν τα γκρι/αν8ρακι μεσα σε αυτα. Τελος ειναι κ μερικα αυτοκινητα που κανουν το ασημι να μη φαινεται κ τοσο βαρετο afterall, οπως η SL55 AMG πχ.
-
ΚΟΚΚΙΝΟ
Αχαχαχα, δεν ειναι δικο μου ομως......
Άσε που το συγκεκριμένο χρώμα δεν είναι ασημί, αλλά ένα μπλεδίζον γκρι. Το γκρι δεν είναι ασημί
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Τελος ειναι κ μερικα αυτοκινητα που κανουν το ασημι να μη φαινεται κ τοσο βαρετο afterall, οπως η SL55 AMG πχ.ή οι Porsche της υπογραφής σου.
Η ασημί λαίλαπα