-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
10 Mαΐου 2013 οι Depeche Μode στη Μαλακάσα!11 Μαΐου παντρεύομαι, με βλέπω για μπάτσελορ εκει!
Αυτά είναι!!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
10 Mαΐου 2013 οι Depeche Μode στη Μαλακάσα!11 Μαΐου παντρεύομαι, με βλέπω για μπάτσελορ εκει!
Κάτσε μην το δένεις και κόμπο. Μπορεί να έχει πάλι κάνα πρόβλημα με το 'στομαχάκι' του ο Γκάχαν. Ας κανονίσουν να πάμε πάλι, να πάρουμε τα @@ μου και μετά να κάνουμε 2 ώρες να γυρίσουμε σπίτια μας.
-
... ήμουν διορισμένος στο Καρπενήσι την τελευταία φορά που ήρθαν οι DM στην Ελλάδα ( είπα 'ήρθαν' και όχι 'έπαιξαν' )
Έκανα το μαθημα μου , φορτωσα τα αλάνια στον Passat-αρο ( που είχαν έρθει από Πτολεμαιδα για την συναυλία ) και ξεκινήσαμε.
Κατεβήκαμε τον Τυμφρηστό ,... πιάσαμε εθνική , ... παρκάραμε στου διόλου την μάνα .... περπατήσμε 45 μέχρι τον συναυλιακό χώρο .... ήπιαμε μια 1,5 λιτρο παγωμένη φάντα ο καθένας ( 30/70 με βοτκα ) ανεκτήκαμε κάποιους Motor και τους Puressense .... έσβησαν τα φώτα ... αρχισε ένα intro μπιτάκι .... συνέχισε το ένα intro μπιτάκι ... και άλλο το intro μπιτάκι.
Μετά άναψαν τα φώτα και μιά κυρία μας είπε ότι πήραμε τα @@.
Στο γυρισμό ήρθε το αποτελείωμα από το sms της καρντασίνας ( τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα ) .... οι DM επαίξαν μονο το enjoy the silence ...
Δεν πρόκειται να πάω ... πως το λένε ...δεν έχω τα @@ να αντιμετωπίσω την 1 στο 1.000.000.000.000. πιθανότητα να μου ξανασυμβεί.
Αν θέλουν ας έρθουν στην Σαλλλλονικη.
-
Μαζί σου.....αλλά λίγο υπερβολικός....
-
Εγώ επιχείρησα σήμερα να πάρω εισιτήρια για το Λονδίνο, καθότι είναι το μοναδικό λάιβ στο ΗΒ που βρίσκομαι.
Η προπώληση μόνο για τα μέλη ήταν ν' αρχίσει στις 9.30. Γράφτηκα από χτες και στις 9.00 ήμουν στημένος.Μέχρι τις 9.40 απλά δεν μπορύσα να μπω. Ήμουν με το refresh ανά 10'. Όταν τελικά μπήκα στις 9.40, η αρένα είχε τελειώσει!
Μα τι στο διάλο, τα άνοιξαν νωρίτερα;Αύριο στις 9.30 ξεκινάει και η κανονική πώληση για τα μη-μέλη, θα δω μήπως υπάρχουν τίποτα περισσευούμενα. Για κερκίδα δεν το ψήνω, τους είχα δει το 2009 στο Μάντσεστερ έτσι (πάλι δεν είχα βρει αρένα) και όλοι τριγύρω ήταν καθιστοί, από την αρχή μεχρι το τέλος.
Φυσικά, στα κλειστά που γίνονται εδώ (για ευνόητους λόγους) δεν προσφέρουν στο παραμικρό την αίσθηση του open air. Θα προτιμούσα ένα Terravibe (όπως το 2006 )
Αυτά με τους DM.
-
Α! Επίσης είδα τους Radiohead ακριβώς πριν μια εβδομάδα στην Αμβέρσα.
Κανονικά ήταν να τους δω στο Βερολίνο στις 7 Ιουλίου, αλλά είχε ακυρωθεί μετά την κατάρρευση του stage στον Καναδά.Ήταν απλά καταπληκτικοί.
Έπαιξαν εξαιρετικά, φάνηκαν να έχουν πολλή όρεξη (ο Yorke και ο Jonny Greenwood άρχισαν τα τρελά τους, κλασσικά) και τελικά έπαιξαν 2 ώρες και 10 λεπτά μετά από 3 ανκόρ.Τους έβλεπα για πρώτη φορά live BTW.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Φυσικά, στα κλειστά που γίνονται εδώ (για ευνόητους λόγους) δεν προσφέρουν στο παραμικρό την αίσθηση του open air. Θα προτιμούσα ένα Terravibe (όπως το 2006 )
Με αφορμή αυτό, πήγα tenacious d χωρίς να είμαι τεράστιος φαν. Ήξερα τα 10 από τα 15 που έπαιξαν. To μέρος ήταν το hammersmith apollo με 5000 θέσεις, αυτό:
1ώρα και 40 λεπτά, απλά ό,τι καλύτερο σε live έχω δει, παρ όλο που ήμασταν στον εξώστη. Νταξ θα μου πεις, δεν ξέρεις τί live έχω δει, απλά αρκέσου στο ότι έχω δει αρκετά (κλασσική,ροκ και μπλουζ) σε διάφορους χώρους.
Επίσης θα μου πεις 'καθόσασταν σε καρέκλα σε rock συναυλία;',Λοιπόν, ο ήχος σε τέτοιο θέατρο ήταν γαμιστερός και έκανε το οποιοδήποτε παράπονο σκόνη.
jack black με τις κλασσικές βλακείες που κάνει, αυτοσαρκασμός frontman στο φουλ, και αστειάκια σε στυλ stand up comedy ανάμεσα στα τραγούδια. Μια ιδέα: http://www.youtube.com/watch?v=XFP1YgEH0h0, μην περιμένετε να καταλάβετε ποιότητα ήχου φυσικά.
Ένα συγκρότημα με λίγα τραγούδια σαν παλμαρέ, πολύ συμπαθητικά, με πολύ μπινελίκι,πλάκα και αψεγάδιαστο ήχο που δεν μπορείς ποτέ να βρεις σε ανοιχτό στάδιο ή (ακόμα χειρότερα επειδή λείπει και η καλή ατμόσφαιρα του ανοιχτού) σε κλειστό χώρο στυλ αποθήκης. -
Αυτούς είναι να τους πετύχεις και με Dave Grohl στα τύμπανα να γίνει γιορτή!
-
(ακούγεται για σπρίνγκστιν μια βδομάδα μετά τους ντεπες, στο ΟΑΚΑ )
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Με αφορμή αυτό, πήγα tenacious d χωρίς να είμαι τεράστιος φαν. Ήξερα τα 10 από τα 15 που έπαιξαν. To μέρος ήταν το hammersmith apollo με 5000 θέσεις, αυτό:
http://www.pierce-entertainment.com/ima ... apollo.jpg
1ώρα και 40 λεπτά, απλά ό,τι καλύτερο σε live έχω δει, παρ όλο που ήμασταν στον εξώστη. Νταξ θα μου πεις, δεν ξέρεις τί live έχω δει, απλά αρκέσου στο ότι έχω δει αρκετά (κλασσική,ροκ και μπλουζ) σε διάφορους χώρους.
Επίσης θα μου πεις 'καθόσασταν σε καρέκλα σε rock συναυλία;',Λοιπόν, ο ήχος σε τέτοιο θέατρο ήταν γαμιστερός και έκανε το οποιοδήποτε παράπονο σκόνη.Δεν έτυχε να πάω ακόμα στο apollo , αλλά είμαι σίγουρος πως ήταν εξαιρετικός ο ήχος. Η ένσταση μου είναι για χώρους πολλών χρήσεων, τύπου O2, όπου οι τεράστιες ηχοανακλαστικές επιφάνειες δημιουργούν αδέσποτα κύματα που έρχονται από παντού. Το ίδιο δηλαδή που συμβαίνει σε κλειστά γήπεδα στην Ελλάδα, που επίσης ποτέ δεν μου άρεσαν.
Βέβαια, με το καθιστό θα είχα ένα θέμα, γιατί γενικά είμαι ο κλασσικός τύπος που δεν μπορεί να καθίσει ήρεμα όταν ακούει μουσική που του αρέσει.
Τελικά μπήκε και δεύτερη μέρα DM (29/05) και βρήκα αρένα μετά από πολλή κ@λοφαρδία.
-
Την δευτέρα βρέθηκα σε μια πολύ ωραία συναυλία του walter trout, τον οποίο δεν ήξερα για να πω την αλήθεια
2,5 ώρες σερί έπαιξε ο τυπας, το χει το blues
A, btw, αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία δε λένε οι χριστιανοί?
πήγα σε συναυλία των cranberies χτες, στο άμστερνταμ
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
τους ντεπεςΝτιπές........αλλιώς,βάζεις ένα ι και έχεις ένα συνολάκι ντεπιές.....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πήγα σε συναυλία των cranberies χτες, στο άμστερνταμΛατρεια οι cranberries
Απιστευτη η Dolores O'Riordan! -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
(ακούγεται για σπρίνγκστιν μια βδομάδα μετά τους ντεπες, στο ΟΑΚΑ )Μακάρι να έρθει και είμαι μέσα με τα 1000, αλλά για ΟΑΚΑ πολύ αισιόδοξο τον βλέπω στην Ελλάδα για το είδος της μουσικής που παίζει...
-
ΤΕΛΟΣ.
O Roger Waters και το 'The Wall' επιστρέφουν στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2013!
http://www.rocking.gr/news/O_Roger_Wate ... 013/14495/
-
Με 59 ευρουλάκια εννοείται θα πάω και 3η φορά!!
-
-
Θα έλεγα ότι αν βρισκόμουν ελλάδα θα πήγαινα κι εγώ για δεύτερη, αλλά η συναυλία στο Βέλγιο ήταν τόσο ξενέρωτη που δε μετράει
-
Προσπάθησα να δω τιμές ειστηρίων για Λονδίνο αλλά είναι τόσο πολύπλοκη η διαδικασία που .
Με λίγα λόγια, διαλέγεις μέχρι 5 πόλεις του τουρ που σε ενδιαφέρουν και αν επιλεχθείς σου δίνουν την τιμή να προσπαθήσεις να αγοράσεις το μαγικό χαρτάκι.
Καταλαβαίνω ότι αυτό το κάνουν για να δουν που υπάρχει ζήτηση ώστε να κανονίσουν επιπλέον συναυλίες αλλά έλεος.
-
Την έκανα τη διαδικασία, στο Wembley θα πήγαινα με μεγάλη χαρά. Έβαλα πως μ' ενδιαφέρουν Αθήνα, Λονδίνο, Βέλγιο, πιστεύοντας πως θα μου δώσει τιμές και για τα τρία, αλλά μου έδωσε επιλογή μόνο για το Werchter στις 20 Ιουλίου. Τιμές, αν θυμάμαι καλά, μεταξύ 68 λιρών και 80κάτι.
Ευτυχώς που μου κάνουν την τιμή να μου επιτρέψουν να τους δώσω τα (πολλά) λεφτά που ζητάνε, για να τους δω σ' ένα μέρος που δεν είναι το πιο βολικό και πρέπει να ταξιδέψω.
Είμαι μεγάλος φαν, δεν έχω δει ποτέ κανέναν ζωντανά από τους Floyd, αλλά συγνώμη έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Μη σώσω και τους δω.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014