-
Ο επιλογος του review ειναι Αλ δε μανεϊ
-
Η διοργανωση ηταν στο γνωστο επιπεδο της didi, δηλαδη γτπκ. Μηδενικος ελεγχος ΠΑΡΑ πολυ τζαμπατζηδες στην αρενα (τουλαχιστον), η σκηνη ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ χαμηλα, εγω που ειμαι 1.90 και ημουν σε καλο σημειο αν και δεξια, αγκομαχουσα για να δω το συγκροτημα. Νταξ για την εξοδο τι να πεις, το γυμναστηριο εβγαλε τα λεφτα του, μιας και σκαρφαλωσα απο σημειο της ταφρου που το καγκελο ηταν στα 2+ μετρα. Αλλιως θα ημουν ακομα μεσα
-
Ο Kiedis είναι ο Axl Rose των Peppers. Το ότι δεν έχει διαλύσει ακόμα αυτή η μπάντα, οφείλεται στο ότι δεν είναι ψυχωτικός σαν τον Axl. Όλα τα υπόλοιπα τα έχει τσεκαρισμένα στο ακέραιο. Γι αυτό και οι Peppers έχουν καταντήσει ένα εκφυλλισμένο είδωλο του προ εικοσαετίας εαυτού τους. Όποιος οπαδός τους (δε μιλάω για τη Σάρα τη Μάρα και το κακό συναπάντημα που είχε μαζευτεί στο ΟΑΚΑ χτες) το είχε συνειδητοποιήσει, πέρασε καλά χτες. Όποιος δεν το είχε συνειδητοποιήσει ή ήλπιζε με πάθος σε ένα θαύμα, έφαγε πίκρα πικρή.
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
η σκηνη ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ χαμηλα, εγω που ειμαι 1.90 και ημουν σε καλο σημειο αν και δεξια, αγκομαχουσα για να δω το συγκροτημα.- άπειρο
Ξέχασα να το αναφέρω αλλά λέω δεν είμαι και πρώτο μπόι οπότε μπορεί να είναι ιδέα μου. Πρώτη φορά βλέπω τόση συναυλία από βίντεογουόλ και ενώ βρίσκομαι 10μ από τη σκηνή.
Κατά τα άλλα χαρακτήρισα αξιοπρεπή τη διοργάνωση γιατί από Ελληνικές συναυλίες οι απαιτήσεις μου είναι ανύπαρκτες οπότε από τη στιγμή που δεν με ποδοπάτησαν ή δεν έκανα 2 ώρες να βγω από γήπεδο για μένα είναι αξιοπρεπής.
Ο Kiedis είναι ο Axl Rose των Peppers. Το ότι δεν έχει διαλύσει ακόμα αυτή η μπάντα, οφείλεται στο ότι δεν είναι ψυχωτικός σαν τον Axl. Όλα τα υπόλοιπα τα έχει τσεκαρισμένα στο ακέραιο. Γι αυτό και οι Peppers έχουν καταντήσει ένα εκφυλλισμένο είδωλο του προ εικοσαετίας εαυτού τους. Όποιος οπαδός τους (δε μιλάω για τη Σάρα τη Μάρα και το κακό συναπάντημα που είχε μαζευτεί στο ΟΑΚΑ χτες) το είχε συνειδητοποιήσει, πέρασε καλά χτες. Όποιος δεν το είχε συνειδητοποιήσει ή ήλπιζε με πάθος σε ένα θαύμα, έφαγε πίκρα πικρή.
Οι γνώστες κατ' αρχάς ήξεραν ότι χωρίς Frusciante δεν υπάρχουν Peppers. Κατά δεύτερον ήταν τόσο μεγαλη η επιθυμία να τους δούμε που λες 'δεν μπορεί, κάτι θα αξίζουν' κι ας μην είχες καμία απόδειξη ότι αυτό ισχύει, τουλάχιστον απ' ότι φαινόταν στα διάφορα πρόσφατα βίντεο που κυκλοφορούν από live τους.
-
Άλλος ένας απογοητευμένος από εδώ...
Ευτυχώς που ήμουν κερκίδες και δεν ταλαιπωρήθηκα ούτε στριμώχτηκα. Πρέπει να ήταν πολλοί οι τζαπατζήδες...
- Ο ήχος στην αρχή κακός, μετά έφτιαξε (χαμήλωσαν την ένταση, στην αρχή γινόταν πανδαιμόνιο και άκουγες ένα βομβο! )
- Αφού συνήλθε ο ήχος, παρέμεινε ψιλονεκρή η... κιθάρα. Νταξ, Frusciante δεν είχαμε, αλλά αυτός ο ΑΜΕΑ που έπαιζε, θα μπορούσε να βοηθηθεί λίγο από τον μηχανικό ήχου. Ούτε στο under the bridge δεν ακουγόταν η κιθάρα. Μόνον μπάσο και τύμπανα ακούγαμε!
- Δεν κατάλαβα γιατί δεν υπήρχε κι άλλος ένας κιθαρίστας... Παλιά είχαμε τον ΑΜΕΑ και τον Frusciante, δείτε και βίντεο στο ΓιουΤιούμπι.
- Η σκηνή ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Οι δύο κάθετες κολώνες με τα (ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ) video wall, ΕΚΡΥΒΑΝ την δράση. Οι U2 είχαν την τέλεια σκηνή τελικά (όπως και πολύ καλύτερο συναυλιακό αποτέλεσμα...).
- Δεν κατάλαβα τελικά ποιος ο λόγος του hype για τους RHCP... Μάλλον τους ανακάλυψαν οι πιτσιρικάδες μετά το Californication και γι' αυτό σπρώχνονται έτσι στις συναυλίες. Τόσο κόσμο πχ στους U2 δεν είδα. Παρόλο που οι U2 έχουν περισσότερα και πιο γνωστά κομμάτια και είναι στο κουρμπέτι πολύ περισσότερο.
- Ακόμη και οι Bon Jovi που πήγα ψιλοαδιάφορος, μου άρεσαν παραπάνω. Και μάτωσαν την φανέλα παραπάνω νομίζω...
Εν κατακλείδι : δεν μετάνιωσα που τους είδα, γιατί ακόμη και σήμερα, μετά το μέτριο θέαμα, λέω πως μια φορά που ήρθαν, καλά έκανα και πήγα (και έδωσα το 75άρι χ2 για την ). Αλλά πραγματικά, ήταν απλώς καλοί, κι αυτό με το ζόρι. Καμιά σχέση με αυτό που ήθελα, ή μ' αυτό που ακούς στα studio albums ή δυστυχώς με παλιότερες συναυλίες τους...
Ο Frusciante είναι μάλλον μεγάλη απώλεια....
-
Αν καταλαβα καλα, τη γλυτωσα χτες
Τεσπα, καποιος ανεφερε τους Muse: υπαρχει κατι επισημο; Εχω ενα θεμα με τον Bellamy
Επισης ΠΟΛΥ θα ηθελα να (ξανα)δω τον Sivert Hoyem, αλλα εχω μπλεξει με διαφορα και δεν προλαβαινω να ενημερωθω και φοβαμαι μηπως τον (ξανα)χασω -
Τίποτα επίσημο για Muse ενώ και οι προγραμματισμένες τους στο εξωτερικό εντός του '12 είναι sold out κατά 90%.
-
Δε μου κανει εντυπωση
Προς το παρον αρκουμαι στο να κατεβαζω torrent -
.... μου κάνει τρομερή (θετική ) εντύπωση η εκτίμηση σας προς τον Frusciante ...
Aπό τους πιο τίμους καλλιτέχνες ...
EP μέσα στο 2012 ...
Youtube Video -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τίποτα επίσημο για Muse ενώ και οι προγραμματισμένες τους στο εξωτερικό εντός του '12 είναι sold out κατά 90%.Αυτό δηλαδή είναι ράδιο αρβύλα ?
Απ΄ό,τι φαίνεται με έσωσε η καλή μου από τους RHCP εγώ ήθελα να πάμε και συνάντησα αξιοσημείωτη (και εκ των υστέρων, όπως αποδείχθηκε, δικαιολογημένη) αντίδραση...
-
Ερχεται ο στην ελλαδα?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ερχεται ο sivert στην ελλαδα? -
Και που αλλού να πάει; Ουτε στη Νορβηγία δεν τον ξέρουν
-
-
-
Early december λεει ο ιδιος στο facebook του, ζησε μαη μου.
Eλπιζω να ερθει ολλανδια -
Ο Sivert ερχεται (σχεδον) καθε χρονο στην Ελλαδα
http://www.youtube.com/watch?v=Jfg6mqBflxU
http://www.youtube.com/watch?v=9cF1VD-G ... re=related -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... μου κάνει τρομερή (θετική ) εντύπωση η εκτίμηση σας προς τον Frusciante ...Aπό τους πιο τίμους καλλιτέχνες ...
EP μέσα στο 2012
Τί σε κάνει να πιστεύεις οτι οι αναφορές στο Frusciante έχουν να κάνουν με κάτι πέρα απο τη δουλειά του στους Peppers
Λές να έχουν ακούσει το Niandra Lades and Usually Just a T-Shirt ή τις δουλειές του με Lally και Klinghoffer ?
-
... έλα ρε συ , μην είσαι τόσο κακός. ( θα παρεξηγηθεί και το σχόλιο μου )
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
.... μου κάνει τρομερή (θετική ) εντύπωση η εκτίμηση σας προς τον Frusciante ...
Aπό τους πιο τίμους καλλιτέχνες ...
EP μέσα στο 2012
Τί σε κάνει να πιστεύεις οτι οι αναφορές στο Frusciante έχουν να κάνουν με κάτι πέρα απο τη δουλειά του στους Peppers
Λές να έχουν ακούσει το Niandra Lades and Usually Just a T-Shirt ή τις δουλειές του με Lally και Klinghoffer ?
Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτά κυκλοφορούν μόνο στις στοές των μασόνων οπότε είναι δύσκολο να τα ανακαλύψει κανείς...
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014