-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
.... μου κάνει τρομερή (θετική ) εντύπωση η εκτίμηση σας προς τον Frusciante ...
Aπό τους πιο τίμους καλλιτέχνες ...
EP μέσα στο 2012
Τί σε κάνει να πιστεύεις οτι οι αναφορές στο Frusciante έχουν να κάνουν με κάτι πέρα απο τη δουλειά του στους Peppers
Λές να έχουν ακούσει το Niandra Lades and Usually Just a T-Shirt ή τις δουλειές του με Lally και Klinghoffer ?
Μεγάλο πράγμα το Google τελικά. Φαντάζομαι εσύ τα έχεις ακούσει τα παραπάνω βέβαια...
Το βάρεσα με το Defy μου
-
... το'πα? Το'πα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτά κυκλοφορούν μόνο στις στοές των μασόνων οπότε είναι δύσκολο να τα ανακαλύψει κανείς...Να τα ανακαλύψει δεν είναι δύσκολο. Πχ ο HF σίγουρα πήγε μέχρι τη Wikipedia να μάθει ποιος είναι ο Lally.
Να τα έχει ακούσει κάποιος είναι μαλλον πιο δύσκολο απο το να έχει ακούσει 4-5 κομμάτια απο το Californication.
Και το περίεργο είναι οτι η πιο ολοκληρωμένη δουλειά τους (ΙΜΟ) είναι χωρίς Chad και Frusciante. Πολύ filler στα υπόλοιπα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Και το περίεργο είναι οτι η πιο ολοκληρωμένη δουλειά τους (ΙΜΟ) είναι χωρίς Chad και Frusciante. Πολύ filler στα υπόλοιπα.
Με ενδιαφέρει η άποψη σου. Το πας τόσο πίσω ? Γιατί δεν μπορείς να αγνοήσεις ούτε το Blood Sugar Sex ... Ουτε το one hot minute ( μεγαλος ο Navarro ) αλλά ακόμα ακόμα ούτε το Californication. To γυάλισμα του ήχου τους δεν με ενοχλεί καθόλου.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτά κυκλοφορούν μόνο στις στοές των μασόνων οπότε είναι δύσκολο να τα ανακαλύψει κανείς...
Να τα ανακαλύψει δεν είναι δύσκολο. Πχ ο HF σίγουρα πήγε μέχρι τη Wikipedia να μάθει ποιος είναι ο Lally.
Να τα έχει ακούσει κάποιος είναι μαλλον πιο δύσκολο απο το να έχει ακούσει 4-5 κομμάτια απο το Californication.
Σε αντίθεση με σένα, δεν έκανα τον κόπο.
Δεν χρησιμοποιείς τις γνώσεις σου στο ψάξιμο να βελτιωθείς στην C++ , καλύτερα;
Πιο χρήσιμο θα έλεγα...Το βάρεσα με το Defy μου
-
Oh yes. Freaky Styley με διαφορά για μένα. Δεν είναι οτι είναι άσχημα τα υπόλοιπα. Απλά πολλά τραγούδια θα μπορούσαν να λείπουν. Πχ το Stadium Arcadium ΔΕΝ ηθελε 28 τραγούδια.
I blame Rubin.
ΥΓ.
Άσχετο. Ρίξε μια ακρόαση στο SUN.@HF Ernanίζεις επικίνδυνα και φυσικά ούτε έχεις ιδέα.
-
Oh yes. Freaky Styley με διαφορά για μένα. Δεν είναι οτι είναι άσχημα τα υπόλοιπα. Απλά πολλά τραγούδια θα μπορούσαν να λείπουν.
Θα έλεγα ότι εάν ξεπεράσεις το παράξενο του υβριδισμού του ήχους τους ( Παναγία μου τι γράφω ) οι πρώτοι δίσκοι δεν είχαν να προσφέρουν πολλά ( + μια μεγαλειώδη διασκευή )
Πχ το Stadium Arcadium ΔΕΝ ηθελε 28 τραγούδια.
Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι
I blame Rubin.
... πρέπει να δεχθείς όμως ότι γενικώς τα έχει πάει πολύ καλά ( δεν βρίσκω κακό να πουλάει ένας δίσκος )
ΥΓ.
Άσχετο. Ρίξε μια ακρόαση στο SUN.... δώσε κάτι παραπάνω.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Oh yes. Freaky Styley με διαφορά για μένα. Δεν είναι οτι είναι άσχημα τα υπόλοιπα. Απλά πολλά τραγούδια θα μπορούσαν να λείπουν. Πχ το Stadium Arcadium ΔΕΝ ηθελε 28 τραγούδια.I blame Rubin.
ΥΓ.
Άσχετο. Ρίξε μια ακρόαση στο SUN.@HF Ernanίζεις επικίνδυνα και φυσικά ούτε έχεις ιδέα.
Θα ήταν τιμή μου να μοιάζω στον αγαπητό Ernani, φοβάμαι όμως πως είναι πολύ καλύτερός μου απ θέμα...
Τώρα με τι μούτρα μιλάς εσύ, είναι απορίας άξιο...
Αλλά είπαμε, εδώ την λες στον άλλο για προγραμματισμό, όταν δεν μπορείς να καλέσεις σωστά μια συνάρτηση, δεν βλέπω γιατί στην μουσική να είσαι καλύτερος!
Συνέχισε να ακούς τον Lally, την Sally και τον Χάρη, αν νιώθεις λιγότερο άχρηστος, εμένα μου περισσεύει...Το βάρεσα με το Defy μου
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τίποτα επίσημο για Muse ενώ και οι προγραμματισμένες τους στο εξωτερικό εντός του '12 είναι sold out κατά 90%.
Αυτό δηλαδή είναι ράδιο αρβύλα ?
Αυτό μιλάει για 2007.
Πάνω-πάνω λέει '2012'. Βέβαια από κάτω λέει για Ejekt 2009 και συναυλία Πυξ-Λαξ στο ΟΑΚΑ οπότε κάπου στη μέση είμαστε
Εδώ υπάρχουν όλες οι προγραμματισμένες εμφανίσεις μέχρο το τέλος του 2012.
Μάλιστα...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
I blame Rubin.
... πρέπει να δεχθείς όμως ότι γενικώς τα έχει πάει πολύ καλά ( δεν βρίσκω κακό να πουλάει ένας δίσκος )
Μα δεν είναι οι πωλήσεις που με ενοχλούν. Είναι το οτι πουλάει για 2-3 τραγούδια και τα άλλα όλα είναι για να περάσει η ώρα. Επίσης δεν είναι κακό να έχουν πολλά τραγούδια οι δίσκοι αρκεί να έχουν κάτι να πούν τα ρημάδια. Το Stadium που ανέφερα θα μπορούσε να έχει 8 αντι για 28 και να είναι απο τις καλύτερες τους δουλειές.
ΥΓ.
Άσχετο. Ρίξε μια ακρόαση στο SUN.... δώσε κάτι παραπάνω.
Cat Power
-
Πάντως προσωπικά οι Peppers έμειναν εκεί που τους είχα, δηλαδή πίσω από το 3πτυχο Pearl Jam, Alice in Chains και Nirvana (+ Soundgarden & Audioslave) και πλέον μάλλον τους έχουν προσπεράσει και οι Foo Fighters.
Οι φίλοι Ιμάμ Μπαϊλντί έπαιξαν πριν καμιά 10αριά μέρες στο Lowlands στην Ολλανδία και είδαν FF και κλαίνε ακόμα!
-
Να καταλάβω τωρα, τόση ώρα συζητάτε αν είναι οβερχάιπντ οι ρχτπ; ομιτζι ναουμ!!!
-
Εμένα να σας πω δε με χάλασαν οι rhcp, ίσως να ειμαι λιγότερο απαιτητικός ή περισσότερο πεινασμένος για συναυλίες.
Όσο για την υποβάθμιση της κιθάρας, δεν μπορώ να πω, έχετε το δίκιο σας. Αλλά μην ξεχνάμε οτι το ατού τους, αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς ειναι το απίστευτο μπασο τους και δεν το βρίσκω κακό να το τονίζουν. Και η αλήθεια ειναι οτι γ@μ@ει το άτιμο!Από κει και πέρα, οι παρατηρήσεις μου έχουν να κάνουν με τον ατέλειωτο μπάφο που κυκλοφορούσε, κοντέψαμε να κάνουμε κεφάλι, με τα βλαμένα που χτυπιόντουσαν νομίζοντας οτι ειναι σε συναυλία slayer ή metallica, άντε prodigy ρε παιδί μου και με τους ελληναράδες που γράφουν όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι, όπως τις βλαμμένες που καθόντουσαν καταγής λίγο πριν αρχίσει η συναυλία και όλοι οι υπόλοιποι στριμωνόμασταν σαν τα ζώα για να μην τις πατήσουμε ή αν ήθελε κάποιος να περάσει, έπρεπε να εφεύρει την αιώρηση. Καμία αντίδραση λέμε, βόδια.
Α! Και κάτι που μου έκανε επίσης εντύπωση (αν και δε θα έπρεπε, φυσιολογικό ειναι). Ενώ όλοι τραγουδούσαν αυτά που ακούγονται 243 φορές τη μέρα στο ράδιο, λες και τα είχαν γράψει οι ίδιοι και τα ήξεραν καλύτερα και από τον τραγουδιστή (καλά, λέμε καμια μλκια να περνάει η ώρα), οι μισοί και βάλε σιώπησαν όταν έπαιξε το give it away, που imo και γαμάτο ειναι και πολύς ντόρος ειχε γινει μ' αυτό τότε, άγνωστο δεν μπορεις να το πεις.
PS: τελικά το φορούσα το καπέλο 4tf.
-
Ευτυχώς δηλαδή που δεν έκανα το σκατό μου παξιμάδι να βρεθώ στην Αθήνα, ελαφρωμένος κατά πολλά ευρώ.
Κρίμα και είμαι μεγάλος φαν τους (το nick έχει να κάνει εμμέσως και με αυτούς), αλλά χωρίς Φρασιάντε ή τον Λέδερπαντς δεν καιγόμουν. Το τελευταίο δεν με έπεισε καθόλου και σκέφτηκα αν τύχει να τους δω κάπου αλλού, που δεν θα είναι το λάιβ της χρονιάς για μια ολόκληρη χώρα. Τους έχασα το 2002 στη Λυών γιατί βαρέθηκα το 3ωρο ταξίδι...
+1 στον St.Devote
-
.... παίδες , διαβάζω ( εδώ και εκεί ) για άπειρους τζαμπατζίδες στην συαναυλία των RHCP . Βεβαια δεν μπορώ να καταλάβω πως καταλαβαίνεις τον τζαμπατζή ( εκτός έαν ανήκεις σε μια παρέα όπου οι μισοί δεν πλήρωσαν ) ... εκτός εάν δεις κανένα μαζικό ντού ( αλλά GunsNRoses τότε) ή ανοίξουν οι πύλες και περνούν ορδές με το 'εισητηριο ψηλά'
Εχει κανείς άποψη για το θέμα ?
υγ .... διάβασα μέχρι και για χώσιμο 15 Ε στον σεκιουριτά και αντε γεια ...
-
Εγώ άκουσα από 3 γνωστούς ότι μετά το 1ο τραγούδι των RHCP έφυγαν όλοι οι σεκιουριτάδες από τις πόρτες.
Και οι 3 παρέες που μπήκαν τσάμπα, μπήκαν μετά το 1ο τραγούδι και δνε έσκασαν ούτε ευρώ σε κανένα.
-
Τελικά συναυλία RHCP ευχαριστήθηκαν στο 100% μόνο όσοι ήταν στο Gagarin τέλη Μάη του 2006.
-
https://www.facebook.com/sivert.hoyem?s ... 6167614127
βγηκαν οι ημερομηνιες
-
10 Mαΐου 2013 οι Depeche Μode στη Μαλακάσα!
11 Μαΐου παντρεύομαι, με βλέπω για μπάτσελορ εκει!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
11 Μαΐου παντρεύομαι, με βλέπω για μπάτσελορ εκει!
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014