-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
...σε μένα προσωπικά μπορεί να μου αρέσει η γυμναστική και το τρέξιμο και πως κάποτε η ένταξη στις ειδικές δυνάμεις φαινόταν ως καλή ιδέα (αν και θα πάω 'παππούς' πλέον, άρα άκυρο- χαχαχχαχα!)...
Επειδή με ενδιαφέρει η προοπτική των ειδικών δυνάμεων, για πολύ συγκεκριμένους λόγους, έμαθα από επίσημη πηγή ότι δεν υπάρχει όριο ηλικίας.
Είμαι τώρα σχεδόν 27, οπότε σε 3 χρόνια που θα έχω τελειώσει ό,τι κάνω αυτή τη στιγμή, θα δηλώσω.
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία καλή φυσική κατάσταση (μη φανταστείς κάτι το τρομερό, π.χ. να μπορείς να καλύψεις το μίλι σε 7',30''), οπότε αν τη διαθέτεις, δεν υπάρχει κανένας άλλος περιοριστικός παράγοντας.Σκεψου πριν δηλωσεις.
Αν για μερικους ο στρατος τους φαινεται σαν λοφος που εχει μια καποια δυσκολια για να τον περασεις ,οι Ε.Δ. ειναι βουνο.
Να πας αν σου αρεσει η περιπετεια και οι δυσκολες καταστασεις διαβιωσης. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά, στα έχω διαβάσει μέχρι τώρα εδώ, από αυτούς που δεν έχουν πάει φαντάροι, διακρίνω ένα τεράστιο φόβο.
Γιατί;Φοβός? Δεν είναι αυτό που με απασχολεί, τουλάχιστον εμένα...Απλά δεν βλέπω τον λόγο να χάσω 1 χρόνο παραγωγικής ζωής σε κάτι που μου φαίνεται ανούσιο και με βάση ιστορίες που ακούω είναι πραγματικά ανούσιο και δεν είναι η δική μου εντύπωση ως εξωτερικού παρατηρητή. Κατα τα άλλα σκοπεύω να το απολαύσω όσο μπορώ χάνω που χάνω ένα χρόνο ας περάσω όσο το δυνατόν -και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν- καλύτερα.
Όπως λες 1 χρόνος είναι.Εγώ έκανα 21 μήνες, κάποιοι πριν από μένα ακόμα και 36 μήνες.Δεν είδα κανένα να καταστρέφεται επαγγελματικά ή και να έχει κακή εξέλιξη στην ζωή του από τον στρατό.
Εδώ συνεχώς χάνονται ολόκληρα χρόνια παραγωγικής ζωής από τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια οπότε η χασούρα του στρατού αν το πούμε έτσι είναι πταίσμα.Εγω και τωρα ακομη για ενα μηνακο ξαναπηγαινα.
-
Επειδή με ενδιαφέρει η προοπτική των ειδικών δυνάμεων, για πολύ συγκεκριμένους λόγους, έμαθα από επίσημη πηγή ότι δεν υπάρχει όριο ηλικίας.
Είμαι τώρα σχεδόν 27, οπότε σε 3 χρόνια που θα έχω τελειώσει ό,τι κάνω αυτή τη στιγμή, θα δηλώσω.
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία καλή φυσική κατάσταση (μη φανταστείς κάτι το τρομερό, π.χ. να μπορείς να καλύψεις το μίλι σε 7',30''), οπότε αν τη διαθέτεις, δεν υπάρχει κανένας άλλος περιοριστικός παράγοντας.Παρουσιάστηκα μαζί μ' ένα τύπο κοντό, τρελαμένο και τετράγωνο, που είχε κάνα δυο πτυχία στην κατάδυση. Ηλεκτροσυγκολλήσεις κάτω από το νερό και τέτοια. Κάμψεις με το 'να χέρι για πρωινό.
Έβαλε ό, τι μέσον είχε και δεν είχε για να τον πάρουν ΟΥΚ. Με τπτ! Ο λόγος; Κόντευε τα 25. -
...σε μένα προσωπικά μπορεί να μου αρέσει η γυμναστική και το τρέξιμο και πως κάποτε η ένταξη στις ειδικές δυνάμεις φαινόταν ως καλή ιδέα (αν και θα πάω 'παππούς' πλέον, άρα άκυρο- χαχαχχαχα!)...
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία καλή φυσική κατάσταση (μη φανταστείς κάτι το τρομερό, π.χ. να μπορείς να καλύψεις το μίλι σε 7',30''), οπότε αν τη διαθέτεις, δεν υπάρχει κανένας άλλος περιοριστικός παράγοντας.Σχόλιο επί του θέματος στο http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 029#807029
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Παρουσιάστηκα μαζί μ' ένα τύπο κοντό, τρελαμένο και τετράγωνο, που είχε κάνα δυο πτυχία στην κατάδυση. Ηλεκτροσυγκολλήσεις κάτω από το νερό και τέτοια. Κάμψεις με το 'να χέρι για πρωινό.
Έβαλε ό, τι μέσον είχε και δεν είχε για να τον πάρουν ΟΥΚ. Με τπτ! Ο λόγος; Κόντευε τα 25.Ελλείψει (προς το παρόν) προσωπικής εμπειρίας και βάσει μόνο όσων έχω διαβάσει και ακούσει, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ ΟΥΚ (και πιθανότατα Ζ'ΜΑΚ - ΕΤΑ) με άλλες μονάδες ειδικών δυνάμεων (καταδρομείς, πεζοναύτες, κτλ). Για την ακρίβεια υπάρχουν αρκετή που προκρίνουν το διαχωρισμό σε ειδικές και επίλεκτες δυνάμεις δεδομένων των διαφορών που προκύπτουν από πλευράς εκπαίδευσης, επιχειρησιακών αναγκών που καλύπτουν, κ.ά..
Η παραπάνω διαφοροποίηση φαίνεται και από το ότι κάποιες μονάδες δεν παίρνουν (πλέον) κληρωτούς στο δυναμικό τους, όπως οι Ζ'ΜΑΚ & ΕΤΑ (για τα ΟΥΚ δεν είμαι σίγουρος). -
Καλά, εγώ μιλάω και για 16 χρόνια πριν...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Παρουσιάστηκα μαζί μ' ένα τύπο κοντό, τρελαμένο και τετράγωνο, που είχε κάνα δυο πτυχία στην κατάδυση. Ηλεκτροσυγκολλήσεις κάτω από το νερό και τέτοια. Κάμψεις με το 'να χέρι για πρωινό.
Έβαλε ό, τι μέσον είχε και δεν είχε για να τον πάρουν ΟΥΚ. Με τπτ! Ο λόγος; Κόντευε τα 25.Ελλείψει (προς το παρόν) προσωπικής εμπειρίας και βάσει μόνο όσων έχω διαβάσει και ακούσει, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ ΟΥΚ (και πιθανότατα Ζ'ΜΑΚ - ΕΤΑ) με άλλες μονάδες ειδικών δυνάμεων (καταδρομείς, πεζοναύτες, κτλ). Για την ακρίβεια υπάρχουν αρκετή που προκρίνουν το διαχωρισμό σε ειδικές και επίλεκτες δυνάμεις δεδομένων των διαφορών που προκύπτουν από πλευράς εκπαίδευσης, επιχειρησιακών αναγκών που καλύπτουν, κ.ά..
Η παραπάνω διαφοροποίηση φαίνεται και από το ότι κάποιες μονάδες δεν παίρνουν (πλέον) κληρωτούς στο δυναμικό τους, όπως οι Ζ'ΜΑΚ & ΕΤΑ (για τα ΟΥΚ δεν είμαι σίγουρος).Στους Καταδρομείς, πάντως, σίγουρα παίρνουν κληρωτούς.
-
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία καλή φυσική κατάσταση (μη φανταστείς κάτι το τρομερό, π.χ. να μπορείς να καλύψεις το μίλι σε 7',30''), οπότε αν τη διαθέτεις, δεν υπάρχει κανένας άλλος περιοριστικός παράγοντας.Παρουσιάστηκα μαζί μ' ένα τύπο κοντό, τρελαμένο και τετράγωνο, που είχε κάνα δυο πτυχία στην κατάδυση. Ηλεκτροσυγκολλήσεις κάτω από το νερό και τέτοια. Κάμψεις με το 'να χέρι για πρωινό.
Έβαλε ό, τι μέσον είχε και δεν είχε για να τον πάρουν ΟΥΚ. Με τπτ! Ο λόγος; Κόντευε τα 25.Τα ΟΥΚ είναι δύσκολη περίπτωση, μιλάμε για την ελίτ των ελληνικών ΕΔ. Ίσως γι' αυτό.
Στα υπόλοιπα, ας αναπαυθεί εν ειρήνη ο φίλος του φίλου μας. Κρίμα
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
@asimov, koutsan & IkarΝα διευκρινίσω κάτι από το προηγούμενο post μου.
Λέγοντας ότι θεωρώ τιμητικό ότι έκανα την θητεία μου εννοώ
οτι θα θεωρούσα ακριβως το αντίθετο το να κάνω λαμογιά για να την αποφύγω.Αν υπήρχε θέμα ξεκάθαρης επιλογής, τότε δεν θα πήγαινα. Θα άφηνα αυτή την 'δόξα' σε όσους θέλουν να την γευτούν.
Από την στιγμή όμως που το όλο ζήτημα είναι υποχρεωτικό και θεωρείται υποχρέωση μας να το κάνουμε, δεν θα έκανα (όπως και δεν έκανα) ούτε καν μια σκεψη για να βρω τρόπους να το αποφύγω. Και πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς σε αυτή την κατηγορία ανήκουμε.
Αυτό λοιπόν θεωρώ τιμητικό. Ότι κάτσαμε να φάμε το αγγούρι, είτε μας δρόσισε, είτε μας ζόρισε.
+1 στο παραπάνω post αν και πιστεύω οτι πρέπει πάντα να προσπαθούμε να μας δροσίζει Πάντα πρέπει να σκεπτόμαστε θετικά...
Τώρα για την θεωρία του χαμένου χρόνου να πώ οτι για κάποιους μπορεί να μετράει, για άλλους όχι. Στο επιχείρημα περι καταλήψεων μπορώ να αντιπαραθέσω οτι κι αυτές μπορεί να γίνονται για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνετε ( συζήτηση να γίνεται δλδ οχι οτι συμφωνώ απαραίτητα με αυτό τον τρόπο διαμαρτυρίας και προώθησης αιτημάτων στην δεδομένη στιγμή) και να να το βγάλω εντελώς off topic το ζήτημα οπότε το προσπερνώ.
Υ.Γ1 Κι όμως φοιτητές χάσανε διδακτορικά λόγω θητείας κι άλλη μετατράπηκαν σε αντιρησίες συνείδησης ενώ δεν ήτανε γιατί πολύ απλά δεν μπορούσαν να παρατήσουν το ερευνητικό τους εργο για να πάνε φαντάροι...Σας φαίνεται παράξενο? Κι όμως δεν είναι...
Υ.Γ2 Εφόσον υπάρχει έλειψη σε φαντάρους ( φυσικά και υπάρχει αφού ανοίγουμε στρατόπεδα στα σύνορα με την Αλβανία για να τονώσουμε την τοπική οικονομία, όπως κάνουμε με τα πανεπιστήμια , ΤΕΙ κλπ ) να στρατεύονται και οι γυναίκες όπως στο Ισραήλ. Άλλωστε έχουμε ισότητα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άλλωστε έχουμε ισότητατι έχουμε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άλλωστε έχουμε ισότητα
τι έχουμε;
Δεν είναι νομικά κατοχυρωμένη?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ελλείψει (προς το παρόν) προσωπικής εμπειρίας και βάσει μόνο όσων έχω διαβάσει και ακούσει, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ ΟΥΚ (και πιθανότατα Ζ'ΜΑΚ - ΕΤΑ) με άλλες μονάδες ειδικών δυνάμεων (καταδρομείς, πεζοναύτες, κτλ). Για την ακρίβεια υπάρχουν αρκετή που προκρίνουν το διαχωρισμό σε ειδικές και επίλεκτες δυνάμεις δεδομένων των διαφορών που προκύπτουν από πλευράς εκπαίδευσης, επιχειρησιακών αναγκών που καλύπτουν, κ.ά..
Η παραπάνω διαφοροποίηση φαίνεται και από το ότι κάποιες μονάδες δεν παίρνουν (πλέον) κληρωτούς στο δυναμικό τους, όπως οι Ζ'ΜΑΚ & ΕΤΑ (για τα ΟΥΚ δεν είμαι σίγουρος).Η Ζ' ΜΑΚ ποτέ δεν είχε στις τάξεις της κληρωτούς.Ιδρύθηκε εξ' αρχης προκειμένου να στελεχωθεί με μόνιμους (Αξ/κους, Υπ/κους, ΕΠΟΠ, κλπ)...Το ΕΤΑ επίσης, δεν νομίζω να αποτελούνταν ποτέ απο απλούς στρατιώτες.Πάντα στελέχη το απαρτίζανε. Οσο για τη ΜΥΚ, δε δέχεται πλέον κληρωτους, κυρίως εξαιτίας της μείωσης της θητείας.Απλά, δεν είναι αρκετοί 12 μήνες για να περάσει ενας στρατιώτης ολα τα στάδια της εκπαίδευσης, ωστε να γίνει ΟΥΚας... (ΜΥΚ, ΣΧΑΛ, κλπ....).
-
Έβαλε ό, τι μέσον είχε και δεν είχε για να τον πάρουν ΟΥΚ. Με τπτ! Ο λόγος; Κόντευε τα 25.Ηλία ισως θα επρεπε να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες για το σκηνικό που περιγράφεις, γιατι κατι δε μου κάθεται καλά....Δε μπορεί ο άνθρωπος να πληροί ολες αυτές τις προυποθέσεις που λες, και να μη τον πήραν...!!! Πες αν θες, για ποια χρονιά μιλάς, που παρουσιαστήκατε, τι εννοείς οταν λες οτι έβαλε μεσον (?) για να τον πάρουν, κλπ....
-
Το παρακάτω πρώτο μου σχόλιο μπορεί να θεωρηθεί και ως δήλωση υπεράσπισης του δικαιώματος στην βλακεία.
Εμένα αφού διάβασα όσα διάβασα εδώ γιατί μου φαίνεται ακόμη το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο ,μετά το σεξ, με τις δεδομένες ευνοικές συνθήκες να φροντίσω να μην πατήσω ούτε για μια μέρα σε στρατόπεδο ;
Πρέπει να μου ρίχνεται και κάμποσα χρόνια οι περισσότεροι οπότε με όλη την αλαζονεία που με διακατέχει θέλω να πω ότι βλέπω απλές πραγματικότητες σαν του υποφαινόμενου να ισοπεδώνουν τις βαθυστόχαστες βεβαιότητες ορισμένων περί στρατού , θητείας , κοινωνίας κτλ . Τις ίδιες κουλές βεβαιότητες που καταδίκασαν τον Αλέξανδρο μετά θάνατον σε θάνατο ή ισόβια μιζέρια.
-
Μάλλον θα συμφωνήσω με τον Mizerus, πραγματικά δεν καταλαβαίνω το νόημα της στρατιωτικής θητείας - αν υπάρχει καν.
Πέρα απο τους ιδεολογικούς προβληματισμούς που έχω σε σχέση με το θέμα στρατός, η όλη φάση μου μοιάζει απλά χάσιμο χρόνου.
Απο τις διάφορες ιστοριές που έχω ακούσει, είτε θα περάσεις 20 μήνες χαβαλέ με ενα φραπέ στο χέρι και λιώσιμο στο ΚΨΜ ή θα φυλάς σκοπιά στα σύνορα τρόγωντας καψόνια και μιζεριάζοντας ή κάτι ενδιάμεσο.
Τώρα αν αυτό θεωρείται εξόφληση χρέους προς την πατρίδα, πάω πάσο...
Τι ειναι αυτό που μαθαίνει κανείς στο στρατό που θα του ειναι τόσο χρήσιμο εφόδιο στη ζωή του; Πειθαρχία; Οργάνωση; Ας γελάσω. Να ρίχνει με όπλο;
Δέχομαι φυσικά πως κάποιος, με τις κατάλληλες προυποθέσεις (καλή παρέα, συνθήκες κ.λ.π.) μπορεί να περάσει ωραία.
Αλλα αυτό ειναι beside the point. Δεν πήγαινα 20 μήνες διακοπές κάπου καλύτερα;
Τέσπα, πραγματικά κρίμα για το παιδί. Και σκατά στα μούτρα των 'ανώτερων' που επειδύνωσαν την κατάσταση...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ηλία ισως θα επρεπε να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες για το σκηνικό που περιγράφεις, γιατι κατι δε μου κάθεται καλά....Δε μπορεί ο άνθρωπος να πληροί ολες αυτές τις προυποθέσεις που λες, και να μη τον πήραν...!!! Πες αν θες, για ποια χρονιά μιλάς, που παρουσιαστήκατε, τι εννοείς οταν λες οτι έβαλε μεσον (?) για να τον πάρουν, κλπ....Παρουσιαστήκαμε Μάρτιο του 1991. Εκτός του ότι είχε δηλώσει ότι ήθελε να πάει ειδικές δυνάμεις (γενικά) και ΟΥΚ (ειδικά) και είχε καταθέσει τα πτυχία του, είχε πάει μέχρι τον Ταξίαρχο δκτή του στρατοπέδου παρακαλώντας τον να μεσολαβήσει για να τον πάρουν στα ΟΥΚ.
Επίσης είχε βάλει (κι έπαιρνε τηλέφωνο κάθε λίγο και τους ζάλιζε) πολιτικούς κι από τα δύο κόμματα 'εξουσίας'.
Είχε πλάκα, αφού το 90 ο/ο των υπόλοιπων έβαζε μέσον για να μη φυλάει σκοπιά ή για να πάνε Δόκιμοι...
Πάντως, η επίσημη αιτία για να μην τον πάρουν ήταν η ηλικία του, σχεδόν 25 τότε.
Και μη φανταστείς ότι μιλάμε για κουτό άτομο, ο άνθρωπος ήθελε την εκπαίδευση στα ΟΥΚ και για ένα ακόμα λόγο: Το πτυχίο που θα είχε αποφοιτώντας, που θα τον βοηθούσε στη δουλειά του και ήταν τουλάχιστον δύσκολο, χρονοβόρο και πανάκριβο να το αποκτήσει 'έξω'. -
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ ΑΝΑΨΤΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ..........ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ....
+1
-
Ο χρήστης Taurus_Mizerus έγραψε:
Το παρακάτω πρώτο μου σχόλιο μπορεί να θεωρηθεί και ως δήλωση υπεράσπισης του δικαιώματος στην βλακεία.Εμένα αφού διάβασα όσα διάβασα εδώ γιατί μου φαίνεται ακόμη το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο ,μετά το σεξ, με τις δεδομένες ευνοικές συνθήκες να φροντίσω να μην πατήσω ούτε για μια μέρα σε στρατόπεδο ;
Πρέπει να μου ρίχνεται και κάμποσα χρόνια οι περισσότεροι οπότε με όλη την αλαζονεία που με διακατέχει θέλω να πω ότι βλέπω απλές πραγματικότητες σαν του υποφαινόμενου να ισοπεδώνουν τις βαθυστόχαστες βεβαιότητες ορισμένων περί στρατού , θητείας , κοινωνίας κτλ . Τις ίδιες κουλές βεβαιότητες που καταδίκασαν τον Αλέξανδρο μετά θάνατον σε θάνατο ή ισόβια μιζέρια.
Βάζω στοίχημα φίλε μου ότι μετά από χρόνια, όταν δεν θα υπάρχει και η αλαζονεία της ηλικίας σου θα έχεις αναθεωρήσει πολλά για να μην σου πω και όλα και φανώ απόλυτος.
Από τα κείμενα που έχω διαβάσει παραπάνω φαίνεται καθαρά η ηλικία του καθενός.
Οι πιο μικροί ιδεαλιστές, επαναστάτες με μία εικόνα στο μυαλό τους για την ιδανική κοινωνία.
Οι μεγαλύτεροι απλώς γνωρίζουν την πραγματικότητα και έχουν προσαρμοστεί.
Δεν με εκπλήσει.Έτσι γινόταν πάντα.
Να ξέρετε ότι πολλά από τα κείμενα που βλέπετε και φαντάζουν στα μάτια σας, άκρως συντηρητικά έχουν γραφτεί από ανθρώπους που στα νιάτα τους μπορεί και να ήταν πιο προοδευτικοί από εσάς.
Αλλά μεγαλώνοντας αναθεωρείς πολλά.
Ευτυχώς ή δυστυχώς! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Το παρακάτω πρώτο μου σχόλιο μπορεί να θεωρηθεί και ως δήλωση υπεράσπισης του δικαιώματος στην βλακεία.
Εμένα αφού διάβασα όσα διάβασα εδώ γιατί μου φαίνεται ακόμη το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο ,μετά το σεξ, με τις δεδομένες ευνοικές συνθήκες να φροντίσω να μην πατήσω ούτε για μια μέρα σε στρατόπεδο ;
Βάζω στοίχημα φίλε μου ότι μετά από χρόνια, όταν δεν θα υπάρχει και η αλαζονεία της ηλικίας σου θα έχεις αναθεωρήσει πολλά για να μην σου πω και όλα και φανώ απόλυτος.
Από τα κείμενα που έχω διαβάσει παραπάνω φαίνεται καθαρά η ηλικία του καθενός.
Οι πιο μικροί ιδεαλιστές, επαναστάτες με μία εικόνα στο μυαλό τους για την ιδανική κοινωνία.
Οι μεγαλύτεροι απλώς γνωρίζουν την πραγματικότητα και έχουν προσαρμοστεί.
Δεν με εκπλήσει.Έτσι γινόταν πάντα.
Να ξέρετε ότι πολλά από τα κείμενα που βλέπετε και φαντάζουν στα μάτια σας, άκρως συντηρητικά έχουν γραφτεί από ανθρώπους που στα νιάτα τους μπορεί και να ήταν πιο προοδευτικοί από εσάς.
Αλλά μεγαλώνοντας αναθεωρείς πολλά.
Ευτυχώς ή δυστυχώς!Είναι απολύτως φυσικό και λογικό να συμβαίνει αυτό Θοδωρή.
Αλίμονο, αν οι νέοι δεν αμφισβητούσαν. Δεν θα υπήρχε πρόοδος. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ ΑΝΑΨΤΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ..........
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ....
+1
Βρε παιδιά κανείς δεν πλακώνεται. Συζήτηση γίνεται και μάλιστα θα έλεγα πολύ καλή άλλωστε δεν νομίζω οτι κάποιος δεν εξέφρασε την λύπη του για ένα πραγματικά δυσάρεστο γεγονός.
Αντίο