-
-
-
-
H Alfa Romeo Brera!!!
-
-
Peugeot 907:
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ξεκινώ με το πιό όμορφο Αudi που έμεινε στο μουσείο !!!
Audi Spyder (1991)
Συμφωνώ 100%.
Από τα πιο όμορφα Audi, ever. Και όχι μόνο
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ξεκινώ με το πιό όμορφο Αudi που έμεινε στο μουσείο !!!
Audi Spyder (1991)
Συμφωνώ 100%.
Από τα πιο όμορφα Audi, ever. Και όχι μόνο
βλέπω και ξανα βλέπω ... νέα σχήματα..... και όσο ξέρω ότι το spyder
δεν βγήκε ποτέ φρικάρω .... είναι κουκλί !!!!!!!!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ...... (15 χρόνια πρίν)
το 907 είναι λίγο βατ-mobile
-
To 907 μοι μοιάζει μετριότατο, σαν να σχεδιάστηκε σε ένα απόγευμα, κακός συνδυασμός SLR-207.
Απο peugeot μου άρεσε πολύ το OXIA:
Θα μπορούσε ίσως να μπεί στην παραγωγή σαν πολιτική έκδοση του 905
-
BMW Z9!
H πλάκα είναι πως πρέπει να είναι σχέδιο του Μπανγκλ?
-
Με τη σειρά 6 βρίσκεις μεγάλες διαφορές?
-
...υπάρχει σαφής ομοιότητα πράγματι!
(Η σειρά 6 μαζί με τη Ζ4 είναι τα μόνα καλά σχήματα της εταιρείας. Βέβαια πλέον και την 5άρα τη συνήθισα, μόνο η 3άρα πλέον με ενοχλεί...και η 7άρα που θα με ενοχλεί πάντα.)
-
Seat Tango (δεν μπορώ να βρω φωτογραφία - μήπως δεν το λέγαν έτσι; ). Eκείνο το πανέμορφο λαχανί roadster που παρουσίασε κάποτε η Σεατ και το φαγε η μαρμάγκα και βρήκε το δρώμο της παραγωγής το Salsa (Altea, Leon και το κακό συναπάντημα).
Και η Jaguar F-type:
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Seat Tango (δεν μπορώ να βρω φωτογραφία - μήπως δεν το λέγαν έτσι; ). Eκείνο το πανέμορφο λαχανί roadster που παρουσίασε κάποτε η Σεατ και το φαγε η μαρμάγκα και βρήκε το δρώμο της παραγωγής το Salsa (Altea, Leon και το κακό συναπάντημα).Seat Formula, αν και το έχω ξαναποστάρει 2098308308 φορές, η λέξη κρίμα είνια φτωχή. Αν είχε μπει αυτό σε παραγωγή ή έστω η Seat είχε ακολουθήσει την σχεδιαστική του κατεύθηνση δεν θα είχαμε τα σημερινά εκτρώματα.
-
χάλια είναι
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
χάλια είναιKαλά εσένα σ' αρέσει το Q7, τι να λέμε τώρα...
-
Mazda Kabura... αν είχε βγει στην παραγωγή και ήταν όντως ανάμεσα σε Mx-5 και Rx-8 με έναν καλό 1.8 ή έναν χαμηλού κυβισμού Wankel, θα το χτύπαγα
-
πιστευω οτι με μια καλη τιμη θα πηγαινε πολυ καλα. -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
πιστευω οτι με μια καλη τιμη θα πηγαινε πολυ καλα.+1
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
πιστευω οτι με μια καλη τιμη θα πηγαινε πολυ καλα.και μια παραλαγη (off topic)
Πρωτότυπα. Ποιά Άξιζαν την Παραγωγή...