-
Και ναι, η περιοδος των εκπτωσεων αρχισε!Ο κοσμος στα μαγαζια και στους δρομους 10πλασιαστηκε.Εσεις ομως?Πρτιματε να κανετε ψωνια στις εκπτωσεις η ολο το χρονο?Πηρατε κατι καλο σε φανταστικη τιμη?Η μηπως πληρωσατε σε 'τιμη εκπτωσης',καραβισια.
Ελπιζω μονο να μην εχει εκπτωσεις στα λουκετα
-
Και ναι, η περιοδος των εκπτωσεων αρχισε!Ο κοσμος στα μαγαζια και στους δρομους 10πλασιαστηκε.Εσεις ομως?Πρτιματε να κανετε ψωνια στις εκπτωσεις η ολο το χρονο?Πηρατε κατι καλο σε φανταστικη τιμη?Η μηπως πληρωσατε σε 'τιμη εκπτωσης',καραβισια.
-
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Μάλλον θέλεις να πεις να έχει εκπτώσεις...
-
εκπτωσεις?
ηθελε η συζυγος να αγορασει ενα μικρο χαλι. Λιγες μερες πριν τις εκπτωσεις το ειχε δει στο Χαλανδρι σε τιμη 30,00ε.
πριν και χθες, και με την τιμη 'εκπτωσης' το ειχαν 30,30ε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκπτωσεις?ηθελε η συζυγος να αγορασει ενα μικρο χαλι. Λιγες μερες πριν τις εκπτωσεις το ειχε δει στο Χαλανδρι σε τιμη 30,00ε.
πριν και χθες, και με την τιμη 'εκπτωσης' το ειχαν 30,30ε
Κατέβα την Κυριακή στο Σχιστό Σκαραμαγκά να το πάρεις όσο... θες!
-
Η κοπελα μου ειχε παρει παπουτσια πριν τα Χριστουγεννα γυρω στα 65 ευρω (μπορει 60 μπορει κ 70, δε 8υμαμαι). Την προηγουμενη εβδομαδα τα ειδαμε 89 ευρω. Με 30% εκπτωση καντε τα μα8ηματικα να δειτε ποσο 8α πουλη8ουν τωρα.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ελπιζω μονο να μην εχει εκπτωσεις στα λουκεταΑντιθέτως, έχει εκπτώσεις: το αφήνω ως το πρωί, πείσε με ότι δεν κάνω λάθος
-
ενταξει εγω δεν νομιζω οτι τυπαρχει διαφορα γιατι στις εκπτωσεις ψωνιζεις περισσοτερα απο οτι στις μη εκπτωσεις και ετσι διατηρειται η κοσμικη ισορροπια
-
ζητανι ζητανι
και ξαφνικα ειμαι πισω σου -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ενταξει εγω δεν νομιζω οτι τυπαρχει διαφορα γιατι στις εκπτωσεις ψωνιζεις περισσοτερα απο οτι στις μη εκπτωσεις και ετσι διατηρειται η κοσμικη ισορροπιαΌχι μόνο περισσότερα.
Σχεδόν όλα, τα αποθέματα όλου του χρόνου -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εγω ποτε.
μονο για τα μικρα ψωνιζω απ την μπενετον.- 1 εγώ , + 1 ο φίλος μου ο Μάκης .
-
Εγω ψωνισα χτες γυαλια ηλιου για την συζυγο,ο τυπας απο οπου ψωνιζω δεν ασχολειται καν να ανεβοκατεβάζει ταμπέλες που να λενε 'εκπτώσεις',κανει τις καλυτερες δυνατες τιμες 365 μερες τον χρονο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω ψωνισα χτες γυαλια ηλιου για την συζυγο,ο τυπας απο οπου ψωνιζω δεν ασχολειται καν να ανεβοκατεβάζει ταμπέλες που να λενε 'εκπτώσεις',κανει τις καλυτερες δυνατες τιμες 365 μερες τον χρονο.Και ο δικός μας οπτικός έτσι είναι.. Από τους καλύτερους επαγγελματίες που έχω γνωρίσει..
-
Παντως, στα επωνυμα εισαγομενα ρουχα οι εκπτωσεις ειναι πραγματικες και αρκετα σημαντικες. Ειδικα αν ψωνισεις απο τα πολυκαταστηματα...
-
Μέχρι πότε είναι οι εκπτώσεις?
-
Μεχρι τελος Φλεβαρη (αν βρισκεις τιποτα της προκοπης, βεβαια, εκεινη την εποχη...)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μεχρι τελος Φλεβαρη (αν βρισκεις τιποτα της προκοπης, βεβαια, εκεινη την εποχη...)e-shops με ενδιαφέρουν με stock αλλά μέχρι τέλος του μήνα είμαι με ψιλά οπότε δεν είμαι για αγορές..
-
Εγω παλι τα εκανα τα ψωνια μου.
Γενικα καλο ειναι να εχεις σταμπαρει τι θελεις 2-3 μερες πριν και να πηγαινεις την 1η μερα (που γινεται της ποπης) και να βλεπεις αν υπαρχει πραγματικη εκπτωση...
Εχω δει παντως και τα κορυφαια: παπουτσια απο 110 => 105
-
Στα παπουτσια (οπως και στα μη... τρεντι τζιν) οι εκπτωσεις ειναι παντα υποδεεστερες απο τα ρουχα. Χοντρικα, ο,τι ειναι σε κλασικη γραμμη ή επηρεαζεται λιγοτερο απο την εποχικοτητα (πχ εσωρουχα) εχει μικρη ή πολυ μικρη εκπτωση. Τα εποχικα (πχ ρουχα για σκι) ή τα πολυ τρεντι που θ' αντικατασταθουν απο αλλα αντιστοιχα του χρονου, εχουν πολυ μεγαλυτερες εκπτωσεις. Μιλαμε παντα για σχετικα (ή και πολυ) ακριβα εισαγομενα ρουχα.
Αν ψωνιζεις απο Αγ. Βαρβαρα, τα πραγματα δε μπαινουν σ' αυτη τη λογικη
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!!