-
Μιας και περί εκπτώσεων ο λόγος, απλά να αναφέρω πως πρόσφατα αγόρασα από ebay (γερμανικό eshop) το σύστημα σιδερώματος Stirella 7500 Dual (που στο Ελλάντα για κάποιο ανεξήγητο λόγο βαφτίστηκε 7600 Dual ενώ πρόκειται για το ακριβώς ίδιο μοντέλο, και μάλιστα και στο site της εταιρείας αναφέρεται ως 7500 κι όχι 7600), προς 160 ευρώ, ενώ εδώ πωλείται από όλες τις αλυσίδες ηλεκτρικών (της Media Markt συμπεριλαμβανόμενης) προς 349 ευρώ Και για την ιστορία, το μηχάνημα αυτό έχει τιμή λιανικής στη Γερμανία 250 ευρώ, 100 ευρώ κάτω από εδώ... . Οπότε φίλοι μου, τι εκπτώσεις και κουραφέξαλα; Οι άνθρωποι στην Ελλάδα βρήκαν κοτόπουλα για μάδημα, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες αγαθών. Ειδικά δε στα ρούχα - παπούτσια βάζουν αρχικές τιμές βιτρίνας τόσο υψηλές, που ακόμα και μετά από ας την πούμε πραγματική έκπτωση πχ 40%, να υπάρχει περιθώριο κέρδους τεράστιο.
Πχ ένα ρούχο που έχει αρχική τιμή 100 ευρώ με 40% έκοτωση το δίνουν 60 ενώ το αγόρασαν 25-35 ευρώ -
Πάντως οι ακριβές μάρκες ρούχων & παπουτσιών έχουνε ίδιες τιμές εδώ & στα ευρωπαικά τους υποκαταστήματα.
-
Τοσα χρονια εκπτωσεις και ευκαιριες βρισκω μονο τις τελευταιες μερες.Δλδ οταν βγαζουν τα ανοιξιατικα(τα οποια δεν εχουν εκπτωση).Απο κει και περα ειναι θεμα τυχης να βρω κατι που θα μου κανει κιoλας(2m,>100kg).Παντως κακα ταψεμματα και 10 ευρω να γλιτωσω δε με χαλαει κιολας
-
Μα 10 Ε μπορείς να γλιτώσεις έτσι και αλλιώς.
'Πόσο μπορείτε να μου το αφήσετε?' είναι η ερώτηση και 9 φορές στις 10 σου κόβουν κάτι τι... Αν είναι να περιμένω τις εκπτώσεις για αυτό το κάτι τι...
-
ε τοτε καντο 20 ευρω.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παντως, στα επωνυμα εισαγομενα ρουχα οι εκπτωσεις ειναι πραγματικες και αρκετα σημαντικες. Ειδικα αν ψωνισεις απο τα πολυκαταστηματα...+1
Εγώ πάω για ψώνια στα Νοτος (πρώην Λαμπρόπουλο) με βολεύει γιατί τσεκάρεις πολλά πράγματ μαζί διάφορες μάρκες και αν πάρεις ένα δώρο, μπορεί ο άλλος να το αλλάξει και να πάρει κάτι που πραγματικά το χρειάζεται!
Μετά την Αγγλία δεν μπορώ με τπτ να ψωνίσω Ελλάδα, με πιάνει κατάθλιψη απο τις τιμές και τα ρούχα που είμαστε 1-2 χρονιές πίσω σε ρούχα!
Για παράδειγμα πουλόβερ Τόμι χιλφιγκερ, τα αγόραζα 20-25 λίρες δλδ 30-35 €, απο TK MAXX για όποιον ξέρει (στοκατζιδικο) και έρχομαι Ελλάδα το Δεκέμβρη....και τα βλέπω βιτρίνα στο μαγαζί τους στην Γλυφάδα απο 100 εώς 130 €
Τέσπα, στα Νότος λοιπόν στα Polo Sport, Polo Ralph Lauren & GANT, οι εκπτώσεις είναι πραγματικές, το 30% ρίχνει αρκετά την τιμή, ασχέτως αν ποτέ στις εκπτώσεις δεν βρίσκω νούμερο!
Κατα τα άλλα μου τη σπάει που όντως τα παπούτσια δεν χαμπαριάζουν απο εκπτώσεις!
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Μιας και περί εκπτώσεων ο λόγος, απλά να αναφέρω πως πρόσφατα αγόρασα από ebay (γερμανικό eshop) το σύστημα σιδερώματος Stirella 7500 Dual (που στο Ελλάντα για κάποιο ανεξήγητο λόγο βαφτίστηκε 7600 Dual ενώ πρόκειται για το ακριβώς ίδιο μοντέλο, και μάλιστα και στο site της εταιρείας αναφέρεται ως 7500 κι όχι 7600), προς 160 ευρώ, ενώ εδώ πωλείται από όλες τις αλυσίδες ηλεκτρικών (της Media Markt συμπεριλαμβανόμενης) προς 349 ευρώΕνα γενικό σχόλιο πάνω σε αυτό. Όταν υπάρχουν δύο προιόντα της ίδιας εταιρίας τα οποία εξωτερικά μοιάζουν πανομοιότυπα αλλά έχουν κωδικούς που διαφέρουν λίγο τότε δέν είναι ίδια τα προιόντα.
Πχ, βλέπεις στο Praktiker τρυπάνι Bosch PSB 450 σε τιμή ξεφτύλα και πάς σε μαγαζί με εργαλεία και βλέπεις ένα ολόιδιο τρυπάνι με κωδικό PSB 450c και κατα πολύ ακριβότερη τιμή. Κατα 99% το φτηνό τρυπάνι του Praktiker έχει μέσα πλαστικά γρανάζια
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
...Κατα τα άλλα μου τη σπάει που όντως τα παπούτσια δεν χαμπαριάζουν απο εκπτώσεις!Προσφορά στο Άττικα, απλό μαύρο καλό παπούτσι Μπουρνάζος 40 ευρώ από ... 170. Φεβρουάριος ρούλς.
Παπούτσια, πλέον, δεν αγοράζω εκτός προσφορών. Δεν ανέχομαι την άνοδο της μέσης τιμής από τις 15 - 17.000 δρχ στα 120 ευρώ. -
Εχω οικογενειακη σχεση με ιδιοκτητρια μπουτικ σε καλο σημειο της 'καλης' Αθηνας.
Τις δυο ημερες πριν απο τις εκπτωσεις τα δοκιμαστηρια του μαγαζιου ειναι κλειδωμενα γιατι εχει μεταφερθει απο την αποθηκη του σπιτιου της ιδιοκτητριας ολη η απουλητη σαβουρα των προηγουμενων ετων.Το βραδυ της παραμονης τα καλα κομματια παιρνουν το δρομο της ξενιτιας και ξαναρχονται οταν τελειωσουν οι εκπτωσεις.Ειναι σιγουρο πως θα πωληθουν με την ελαχιστη εκπτωση που ανεχεται το αφεντικο του μαγαζιου. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μιας και περί εκπτώσεων ο λόγος, απλά να αναφέρω πως πρόσφατα αγόρασα από ebay (γερμανικό eshop) το σύστημα σιδερώματος Stirella 7500 Dual (που στο Ελλάντα για κάποιο ανεξήγητο λόγο βαφτίστηκε 7600 Dual ενώ πρόκειται για το ακριβώς ίδιο μοντέλο, και μάλιστα και στο site της εταιρείας αναφέρεται ως 7500 κι όχι 7600), προς 160 ευρώ, ενώ εδώ πωλείται από όλες τις αλυσίδες ηλεκτρικών (της Media Markt συμπεριλαμβανόμενης) προς 349 ευρώ
Ενα γενικό σχόλιο πάνω σε αυτό. Όταν υπάρχουν δύο προιόντα της ίδιας εταιρίας τα οποία εξωτερικά μοιάζουν πανομοιότυπα αλλά έχουν κωδικούς που διαφέρουν λίγο τότε δέν είναι ίδια τα προιόντα.
Πχ, βλέπεις στο Praktiker τρυπάνι Bosch PSB 450 σε τιμή ξεφτύλα και πάς σε μαγαζί με εργαλεία και βλέπεις ένα ολόιδιο τρυπάνι με κωδικό PSB 450c και κατα πολύ ακριβότερη τιμή. Κατα 99% το φτηνό τρυπάνι του Praktiker έχει μέσα πλαστικά γρανάζια
Φίλε μου, θα συμφωνούσα γενικά με αυτά που λες με μια επιφύλαξη: Ανέφερα ότι το μοντέλο που παρήγγειλα από Γερμανία είναι αυτό που εμφανίζεται στο επίσημο site της Stirella (η οποία παρεπιπτόντως έχει εξαγοραστεί από τη Delonghi), ενώ το 7600 που τόσο εμφανισιακά όσο και σε δυνατότητες είναι πανομοιότυπο και εισάγεται στην Ελλάδα, όσο και να έψαξα, πλην της Ελληνικής αγοράς (Βασιληάς) δεν το βρήκα πουθενά.. . Κι ερωτώ: Είναι δυνατόν το 7500 που αγόρασα εγώ και που κυκλοφορεί σε όλες τις ευρωπαικές χώρες να είναι υποδεέστερης ποιότητας κλπ από το 7600 που το ξέρουμε μόνο στην Ελλάδα; Δηλαδή, μου λες να πιστέψω πως οι κουτοφράγκοι ευρωπαίοι αγοράζουν ένα χαμηλότερης ποιότητας προιόν (το 7500) και εμείς οι γαμάουα νεοέλληνες αγοράζουμε το ποιοτικό του αντίστοιχο, όντας οι μόνοι στην ευρώπη; Χλωμό μου φαίνεται ρε συ... Μάλλον σε κουτοπονηριά του Βασιληά μου κάνει εμένα, προκειμένου να λανσάρει το 7600 με 50% παραπάνω τιμή λιανικής από όσο πωλείται στην υπόλοιπη ευρώπη. ΣΟυ λέει, ας το εισάγω ελλάδα βάζοντας, αντί 5 το 6 στο μοντέλο, έτσι ώστε και να ψυλιαστεί κανείς κάτι περίεργο ως προς τη διαφορά τιμής μεταξύ των 2, να κάνει σα δεύτερη σκέψη πως αφού είναι και καλά μεγαλύτερο μοντέλο (7600 αντί 7500) μάλλον κάτι παραπάνω έχει...Έλα που όμως δεν...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μετά την Αγγλία δεν μπορώ με τπτ να ψωνίσω Ελλάδα, με πιάνει κατάθλιψη απο τις τιμές και τα ρούχα που είμαστε 1-2 χρονιές πίσω σε ρούχα!Δε μπορω παρα να συμφωνησω σε αυτο. ΜcArthur Outlet στο Υοrk εβρισκα Αrmani μεχρι 80% κατω (Αrmani Collezioni λινο πουκαμισο 30 λιρες), Burberry polo με 25 λιρες κ ο,τι 3 τεμαχια παρεις πληρωνεις τα 2 κτλ.
Στο trendy καταστημα Sarah Coggles Τed Baker jeans κ Penguin μπλουζες/πουκαμισα που προσφατα εφεραν τα Attitudes σε τσιμπιμενες τιμες.Γυρισα Ελλαδα Ιουνιο 2005 κ δεν ειχα αγορασει τιποτα μεχρι το φ8ινοπωρο 2006.
Παντως ακομη κ εδω μετα απο ψα3ιμο (τυχαια δηλαδη ) βρηκα ψαγμενα πραγματα σε καλες τιμες σε μερη που δεν φανταζομουν (alprausch @ Αntonios Markos, Scotch @ Stenia).
ΥΓ: Δεν ειμαι ψωνιο!
ΥΓ2: Δεν ειμαι trendyboy! -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Δε μπορω παρα να συμφωνησω σε αυτο. ΜcArthur Outlet στο Υοrk εβρισκα Αrmani μεχρι 80% κατω (Αrmani Collezioni λινο πουκαμισο 30 λιρες), Burberry polo με 25 λιρες κ ο,τι 3 τεμαχια παρεις πληρωνεις τα 2 κτλ.
Στο trendy καταστημα Sarah Coggles Τed Baker jeans κ Penguin μπλουζες/πουκαμισα που προσφατα εφεραν τα Attitudes σε τσιμπιμενες τιμες.Γυρισα Ελλαδα Ιουνιο 2005 κ δεν ειχα αγορασει τιποτα μεχρι το φ8ινοπωρο 2006.
Παντως ακομη κ εδω μετα απο ψα3ιμο (τυχαια δηλαδη ) βρηκα ψαγμενα πραγματα σε καλες τιμες σε μερη που δεν φανταζομουν (alprausch @ Αntonios Markos, Scotch @ Stenia).
ΥΓ2: Δεν ειμαι trendyboy!Βάλε και τις Porsche της υπογραφής και βγάλτε όλοι τα συμπεράσματα σας.
(Τα Attitudes που σκατά είναι? Φάρο?)
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Μετά την Αγγλία δεν μπορώ με τπτ να ψωνίσω Ελλάδα, με πιάνει κατάθλιψη απο τις τιμές και τα ρούχα που είμαστε 1-2 χρονιές πίσω σε ρούχα!
Δε μπορω παρα να συμφωνησω σε αυτο. ΜcArthur Outlet στο Υοrk εβρισκα Αrmani μεχρι 80% κατω (Αrmani Collezioni λινο πουκαμισο 30 λιρες), Burberry polo με 25 λιρες κ ο,τι 3 τεμαχια παρεις πληρωνεις τα 2 κτλ.
ΥΓ2: Δεν ειμαι trendyboy!Το post σου έχει με διαφορά τις περισσότερες άγνωστες λέξεις και όρους που έχω συναντήσει ποτέ στο forum
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
ΥΓ2: Δεν ειμαι trendyboy!πάρε την easyjet και πήγαινε...πιο φτηνά θα σου έρθει...
-
8 Φεβρουαριου απολυομαι, 8α κανω εναν γυρο στην Αγγλια σε open days παν/μιων κ μια επισκεψη στην αδερφη μου.
Για ρουχα δεν τρελλαινομαι, αλη8εια! Απλα μ'αρεσει το ωραιο ντυσιμο κ ρουχα που δε 8α βρω να φορουν αλλοι.
Οχι οτι δε 8α παρω κατι αν μου μπει στο ματι. -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
ρουχα που δε 8α βρω να φορουν αλλοι.Μεγάλη κουβέντα είπες μάστορα
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ρουχα που δε 8α βρω να φορουν αλλοι.
Μεγάλη κουβέντα είπες μάστορα
φορεστε παντελονες μαι νιγκερς
κρατηστε τη φαση ζωντανηζητανι! ζητανι!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
ρουχα που δε 8α βρω να φορουν αλλοι.Αυτό συμβαίνει μόνιμα με εμένα. Ποτέ δεν θα βρω άλλον να φοράει ρούχα που να έχω και εγώ!!!
...μόνο εγώ βρίσκω τόσο χάλια!!!
-
Τα παπούτσια και στις εκπτώσεις είναι ακριβά, οπότε ψωνίζω όποτε μου 'ρθει. Πήρε η γυναίκα ένα ζευγάρι που το είχε δει πριν τις εκπτώσεις, τελικά περιμέναμε τις εκπτώσεις και το πήραμε 95 ευρώ από 110, δηλαδή τρίχες. Τα ρούχα είναι πανάκριβα γενικά π.χ το κόστος για ένα πουκάμισο(όχι μάρκα μ'εκαψες) δεν ξεπερνά τα 7-10 ευρώ, αλλά στις εκπτώσεις έχεις την ευκαιρία να το πάρεις αρκετά πιο φτηνά από 80 ή 70 ευρώ.
-
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
Τα παπούτσια και στις εκπτώσεις είναι ακριβά, οπότε ψωνίζω όποτε μου 'ρθει. Πήρε η γυναίκα ένα ζευγάρι που το είχε δει πριν τις εκπτώσεις, τελικά περιμέναμε τις εκπτώσεις και το πήραμε 95 ευρώ από 110, δηλαδή τρίχες. Τα ρούχα είναι πανάκριβα γενικά π.χ το κόστος για ένα πουκάμισο(όχι μάρκα μ'εκαψες) δεν ξεπερνά τα 7-10 ευρώ, αλλά στις εκπτώσεις έχεις την ευκαιρία να το πάρεις αρκετά πιο φτηνά από 80 ή 70 ευρώ.τι 7-10 € 70-100 θες να πεις μάλλον.....
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!!