-
Αληθεια ,το νοτε εχει και αυτο το συστημα φρενων του μικρα με το ...φοβερο ABS?
-
OXI ΡΕ ΣΥ Ο ΚΑΝΤΕΡΕΣ...Η ΜΑΡΙΑ ΣΙΝΙΟΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
-
Μ'αρέσει που κράζω το note για την αεροδυναμική ψυγείου και με το δικό μου Ιταλικό ψυγείο πηγε να μέ πάρε ο άερας προχτές στην Α.Ο. στον Ασπρόπυργο
-
Δεν εφταιγε ο αερας,τα λαδια που χυνοντουσαν ηταν
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Δεν εφταιγε ο αερας,τα λαδια που χυνοντουσαν ηταν -
Διαβασα αρκετες χαζομαρες του στυλ διπλοι χρηστες και εσυ εχεις λιγα ποστ....
Δεν ντρεπωσαστε λιγακι λεω εγω?Το ΝΟΤΕ δεν ειναι και οτι καλυτερο για αγωνες αλλα αυτο ειναι η προταση, ο καιρος θα δειξει.
Κραζετε μονο και μονο επειδη δεν σας αρεσει η μαρκα.
Εαν η διοργανωση γινωτανε με τιποτα Ιταλικα ή Γερμανικα ρημαδια θα σας αρεσε? -
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
Κραζετε μονο και μονο επειδη δεν σας αρεσει η μαρκα.
Εαν η διοργανωση γινωτανε με τιποτα Ιταλικα ή Γερμανικα ρημαδια θα σας αρεσε?Δεν είναι η μάρκα, είναι το μοντέλο. Με το Μίκρα κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Με το να λες για γερμανικά και ιταλικά μόνο εντυπώσεις θέλεις να αφήσεις.
-
Γερμανικα ρημαδιααστω φιλε η Γερμανια ειναι αλλη φαση..
-
Σας εχω καταλαβει εδω μεσα.
Τα Ιταλικα και τα Γερμανικα να κερδιζουνε και οι αλλοι να πανε να ..... -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Γερμανικα ρημαδια
αστω φιλε η Γερμανια ειναι αλλη φαση..
Συμφωνω μαζι σου!
Αλλη φαση... στην εργασια μου τραβανε τα μαλλια τους με τα VW και τα FORD. -
ένα ενιαίο με κόστος αγοράς άνω τον 16.000€,
To κόστος 'συνολικά' θα είναι αρκετά πιό κάτω.........Θα με θυμηθείς.
Τι εννοεις 'δεν θα ειναι για ολους'?
Maximum συμμετοχών.............7 !!!!!
Όχι ιδιώτες........Σου αρκεί αυτό?
-
Εγώ πιστεύω ότι η κίνηση να απαξιώσει τα Μίκρα ήταν απαράδεκτη, αν και από πλευράς προώθησης ότι έγινε έγινε για το Μίκρα.
Το Note όντως δεν μοιάζει με 'αγωνιστικό' αλλά τι να κάνουμε. Αυτό θέλει να προωθήσει η Νισσάν, όσοι θέλουν ακολουθούν!
Εξάλλου, είπαμε, το θέμα είναι να κάνουμε αγώνες! Δεν καταλαβαίνω πχ τι καλύτερο είχε ως βάση ο Τσίγκος ή το Μίκρα 1.4 ή το Πεζώ 206 1.4!
Ας ερχόταν η φίατ με το Πάντα των 100 ίππων, ή η Πεζώ με το 207 ή Χόντα με τα Jazz (για εμένα τα ιδανικά μικρά!)...
Μπράβο στη Νισσάν που τολμά (φαντάζεστε όμως ενιαίο με Ναβάρα Turbo diesel?) -
Kαλο θα ειναι να περιμενουμε να δουμε την πληρη θεση που θα παρει η NISSAN με κοστολογια,παροχες,εκπτωσεις κ.τ.λ.
Χωρις να ειμαι κι'εγω συμφωνος με την επιλογη μοντελου καθετι τι καινουργιο
(που δεν θα επιβαρυνει τον αγωνιζομενο)θα πρεπει να ειναι καλοδεχουμενο που ισως δωσει την ευκαιρια σε νεα παιδια να αναδειχθουν. -
Ενταξει,εδω που τα λεμε σε ολες τις χωρες υπαρχουν ασχετα αυτοκινητα σε καπ.
Θα περιμενε κανεις να βγει το panda 8v αγωνιστικο?
Ή το colt?
Ή το astra , stilo diesel? -
Ο χρήστης geranos έγραψε:
ένα ενιαίο με κόστος αγοράς άνω τον 16.000€,
To κόστος 'συνολικά' θα είναι αρκετά πιό κάτω.........Θα με θυμηθείς.
Τι εννοεις 'δεν θα ειναι για ολους'?
Maximum συμμετοχών.............7 !!!!!
Όχι ιδιώτες........Σου αρκεί αυτό?
Geranos... les oo emeis kai emeis.... Eisai mesa sthn Nissan? An nai gia dwse merikes infos h rwta toys ypey8ynoys toy oloy project mhpws kai kati den exei katalabei kala...
Gia paradeigma.... Les synoliko kostos arketa katw apo 16.000. Poso exei h timh aytoy toy monteloy. se aythn bale eksoplismo asfaleia sthn kalyterh 3.000 xwris formes kranh eswroyxa papoytsia klp klp.Les akoma maximun symmetoxwn.................... 7!!!!!!!!!!!!!!! kai oxi idiwtes.....
Ti cup 8a einai ayto mono me 7 aytokinhta kai xwris idiwtikes symmetoxes? tosoys polloys epaggelmaties odhgoys agwnwn exoyme?Me exeis mperdepsei ofeilw na omologisw....
-
giorgos_gr:
Apo oti fainetai apo ta sxolia soy mallon exei kapoio problhma kai esy eisai ayto poy eisai 'ratsisths' enantiwn twn allwn aytokinhtwn....Epeidh loipon mallon den to katalabes....
Den sxolioazoyme thn kinhsh ths NISSAN (poy poly kala eprakse kai deixnei to endiaferon ths) alla to montelo poy dialekse...
Kapoios edw mesa rwthse kati poly swsto alla apanthsh den phre?
Ti egine to project me to 16ari to micra poy eixe ginei tosos ntoros paroysiaseis kai oi mhxanikoi eixan spatalisei para polles wres panw se ayto?
H opws eipes kai kapoios allos.... An h peugeot prokyrise cup me to 1007 ta idia sxolia 8a eixan.... Alla ayto exei to elafryntiko poy eipe o sp0+... Logw ths syrwmenhs portas mpainei pio eykola to roll cage.....Mhn blepeis loipon oti 8eleis.... Oi mhn pas na gyriseis to thread se maxh metaksy eyrwphs vs japan....Yparxei allo section gia ayto allwste...
Filika
A.Annivas -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
giorgos_gr:
Apo oti fainetai apo ta sxolia soy mallon exei kapoio problhma kai esy eisai ayto poy eisai 'ratsisths' enantiwn twn allwn aytokinhtwn....Ναι φιλε μου ειμαι ρατσιστης με τα Ιταλικα και τα Γερμανικα γιατι εχω φαει αρκετες ωρες στο να περιμενω την οδικη βοηθεια... βαλε τον εαυτο σου στην θεση μου.
Τα Ιαπωνικα, ακομα και τα Γαλλακια ειναι στην αλλη ακρη!
Αυτο μονο.
Συνεχιστε την κουβεντα σας
-
Ως κάτοχος Μicra Κ12 1.4 racing έχω ψιλοτσαντιστεί με την ιδέα αυτή και τελικά ελπίζω να μην πραγματοποιηθεί ποτέ.Αν και ακόμα και το micra racing cup ουσιατικά ήταν θέμα marketing γιατί to K12 ποτέ δεν υπήρξε όσο ανταγωνιστικό ήταν το Κ11 στην Α5, κυριώς λόγω της μηχανικής του εξέλιξης του τελευταίου (στο Κ12 ποτέ δεν έγινε ουσιαστική μηχανική εξέλιξη) , ως ιδέα για συμμετοχή με σχετικά χαμηλό κόστος σε αγώνες ήταν πολύ καλή. Παρόλα αυτά ,όπως προείπαν μερικοί , η αναβάθμιση του cup με το 160 SR για εμένα ήταν μονόδρομος , αλλά φαντάζομαι ότι το τμήμα marketing της Nissan προσπαθεί να προωθήσει περισσότερο το Note που στη κατηγορία του είναι ιδιαίτερα καλή και προσιτή λύση. Τέλος πάντων ας το δούμε πρώτα και μετά μπορούμε να σχολιάσουμε. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα σκέφτονταν παλαιότερα μερικοί και με το Micra cup. . Πάντως ελπίζω αυτό να μην χαλάσει την τεράστια ιστορία της Nissan στους ελληνικούς αγώνες . Τους ποιούς; θα μου πείτε...
-
Γερμανικα ρημαδια
Συμφωνω μαζι σου!
Αλλη φαση... στην εργασια μου τραβανε τα μαλλια τους με τα VW και τα FORD.MPOREI ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΙΑΠΩΝΙΑ...
ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΜΟΤΕΡ ΑΛΛΑ ΑΠ Τ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Γερμανικα ρημαδια
Συμφωνω μαζι σου!
Αλλη φαση... στην εργασια μου τραβανε τα μαλλια τους με τα VW και τα FORD.MPOREI ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΙΑΠΩΝΙΑ...
ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΜΟΤΕΡ ΑΛΛΑ ΑΠ Τ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ
Ε ναι το ΕVO και το STI δε συγκρίνονται με τη καταπληκτική τεχνολογία του ΤSI . Αλήθεια ... Ερώτηση ποιά εταιρία πριν καμία 15αριά χρόνια είχε βγάλει αμάξι με turbo και compressor ; Ο νικητής κερδίζει ένα ΝΟΤΕ RACING
Nissan Note Challenge Cup!