-
Για τσεκαρετε αυτο το link και δειτε τα videakia απο cup στη Πολωνα με picanto. Μηπως θα ηταν μια καλη ιδεα για cup και στην Ελλαδα αφου θα ειναι και αρκετα φτηνο πιστευω κατω απο 20.000 ευρω
http://www.picanto-cup.pl/multimedia/filmy/clipy.htm -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=11874&race_id=0
Το πρόγραμμα του ΝΟΤΕ CUP. Μικροί, φθηνοί αγώνες σκορπισμένοι σε όλη την Ελλάδα, με το μάρκετινγκ απ' ότι φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο στην επιλογή τους. Όχι κακό... Όσο περισσότεροι δουν το αυτοκίητο ανά την επικράτεια, τόσο καλύτερα για την εταιρεία. Οι μόνες ενστάσεις μου έχουν να κάνουν με τον θεωρητικό προσανατολισμό του αυτοκινήτου, που απέχει κατά πώς φαίνεται παρασάγγας από την αγωνιστική οδήγηση, αν κρίνουμε από τη διαφήμιση στην τηλεόραση που εκθειάζει τους χώρους του και μόνο... Εκεί που τα άλλα σκάνε από τα πράγματα που έχουν φορτωθεί, αυτό χωράει και άλλα...
-
Αλοιμονο, απο μαρκετινκ αλλο τιποτα, θα το καμαρωσουν οι δεκαδες χιλιαδες θεατες των σπριντ
-
ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ!
-
Οχι βεβαια, δεν εχω ιδρωσει και κανα μπακετ
-
ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 210-34 79 700 ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ Κ.ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ! ΖΗΤΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ TOP MARKETEER ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
-
Μια μου βρισκεις δουλεια, μια με συμβουλευεις (φιλικα) να ζητησω συγνωμη οταν το παρακανω, ειμαι τυχερος που με προσεχεις τελικα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αλοιμονο, απο μαρκετινκ αλλο τιποτα, θα το καμαρωσουν οι δεκαδες χιλιαδες θεατες των σπριντIσως η επιλογή των αγώνων να είναι και απο τις πιο σωστές.
Αν αρθροίσεις τους θεατές σε σπρίντ στον Πύργο,Κρήτη,Καλαμάτα κλπ μάλλον είναι περισσότεροι απο του Πρωταθλήματος.
Απο ότι φαίνεται τα Μέγαρα θα έχουν τους λιγότερους .. -
Θα μπορουσαν να κανουν αναβασεις βεβαια
-
Για νέους οδηγούς που χρειάζονται και κάποια σπριντ για υποχρεωτική εμπειρία είναι καλύτερα έτσι.
Επίσης η όλη διαδικασία ( με συνοδηγούς , καρνέ κλπ ) είναι πιο ολοκληρωμένη για να συνεχίσουν σε ραλλύ αργότερα.
-
Εισαι σιγουρος οτι θα ειναι νεοι στους αγωνες οι οδηγοι που θα επιλεξουν οι αντιπροσωποι; Αν εχω αντιληφθει το κονσεπτ το λογικο θα ειναι οι αντιπροσωποι να πανε προς σιγουρες λυσεις. Ηδη εμαθα οτι θα συμμετασχει ενας εξαιρετικος νεαρος οδηγος που δε χρειαζεται να μαθει και πολλα. Επισης, εγω ειπα αναβασεις με σκεπτικο το εμπορικο συμφερον της Νισσαν, εσυ λες σπριντ με σκεπτικο το αγωνιστικο συμφερον των οδηγων. Διαφορετικα πραγματα ε;
Τελος, σε αυτη τη χωρα οι οδηγοι δεν ειναι απαραιτητο να εκπαιδευονται για ραλι. Μην το παρεις προσωπικα, ειναι γενικο το σχολιο. Εδω ο φιλος Ν.Δ. στο κομματι για την απονομη εβαλε την λεζαντα που χαρακτηριζει απολυτα την στραβη μας πραγματικοτητα: Οι πρωταθλητές των αγώνων καρτ είχαν και αυτοί την τιμητική τους χθες. Άλλωστε, αποτελούν το μέλλον των ελληνικών αγώνων, τόσο στα βουνά όσο και στις πίστες.
-
Mε πηρανε τηλεφωνο και μου προσφεραν συμβολαιο για μια θεση στο καπ,αρκει λεει να εχω οικογενεια με 3 παιδια.
Τους ρωτησα γιατι,και αυτοι μου απαντησαν οτι θελουν να το προωθησουν ως το αυτοκινητο του οικογενειαρχη αγωνιζομενου(απο το τμημα μαρκετινγκ προφανως)
Δυστυχως δεν πληρουσα τις προδιαγραφες ,οποτε.....
ΥΓ. Προφανως επελεξαν τα ραλλυ σπριντ και οχι αναβασεις-σιρκουι λογω του ωραιου λογοπαιγνιου/συνειρμου, Οι οδηγοι αγωνων συμβουλευουν: ' ραλλυ τρεχουμε μονο με σημειωσεις'(Νote(s))
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
ΥΓ. Προφανως επελεξαν τα ραλλυ σπριντ και οχι αναβασεις-σιρκουι λογω του ωραιου λογοπαιγνιου/συνειρμου, Οι οδηγοι αγωνων συμβουλευουν: ' ραλλυ τρεχουμε μονο με σημειωσεις'(Νote(s))
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Mε πηρανε τηλεφωνο και μου προσφεραν συμβολαιο για μια θεση στο καπ,αρκει λεει να εχω οικογενεια με 3 παιδια.Τους ρωτησα γιατι,και αυτοι μου απαντησαν οτι θελουν να το προωθησουν ως το αυτοκινητο του οικογενειαρχη αγωνιζομενου(απο το τμημα μαρκετινγκ προφανως)
Δυστυχως δεν πληρουσα τις προδιαγραφες ,οποτε.....
ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ??
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!ΥΓ. Προφανως επελεξαν τα ραλλυ σπριντ και οχι αναβασεις-σιρκουι λογω του ωραιου λογοπαιγνιου/συνειρμου, Οι οδηγοι αγωνων συμβουλευουν: ' ραλλυ τρεχουμε μονο με σημειωσεις'(Νote(s))
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 210-34 79 700 ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ Κ.ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ! ΖΗΤΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ TOP MARKETEER ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Πρεπει να το παραδεχτω garfli, δικαιωθηκες απολυτα! Χλιδατη η παρουσιαση του θεσμου στους εκπροσωπους του ειδικου τυπου, αμετρητα τα δελτια τυπου πριν και μετα πρωτο αγωνα-φιεστα, χιλιαδες επισκεπτες στην εντυπωσιακοτατη επισημη σελιδα του καπ στο ιντερνετ, πλουσια ενημερωση για τα πληρωματα που θα παρουν μερος, χαρα ματιων το απεραντο μοτορχομ της Νισαν που ειχε στηθει με τις εξι τεντες, απιστευτα θηρια τα αυτοκινητα δε θυμιζουν καθολου το βολτατο αδερφακι τους. Πλεον επαξια η Νισαν μπορει να συναγωνιστει τη Λιον και την MG για τον τιτλο του πιο πετυχημενου καπ στην ιστορια των Ελληνικων αγωνων
-
Τι έγινε??? Πως έγιναν αυτοί οι χρόνοι στη Ζαχάρω? Χρόνοι καλύτεροι από Fiesta Ν3???
-
Οδηγοί ίσως;;;;;;;
-
Η ειδική στη Δωδώνη (στα Γιάννενα) προσφέρεται για τεστάρισμα !!!!!!!
Έχει τα πάντα : ανηφορικά κλειστά , και πολύ κλειστά , ανηφορικά τεχνικά , ανηφορικά πατημένα , και ακριβώς το ίδιο , σε επανάληψη , σε κατηφορικά κομμάτια !!!!!
Είναι η Ιστορική ειδική 'Δωδώνη' -στη κοντή της έκδοση- του πάλαι ποτέ Ηπειρωτικού Ραλλύ.
Αν δεν κάνω λάθος , το ρεκόρ χρόνου το κατέχει ο Λεωνίδας Κύρκος , που κατα πάσα ...βεβαιότητα , και φέτος θα είναι εδώ !!!!
Φίλοι του Nissan Note Cup , ελάτε , έστω και κατακαλόκαιρο !!!!!!!!!
Τα Γιάννενα και η ΕΛΕΤΑ σας περιμένουν , και πιστέψτε με , μόνον χαμένοι δεν θα βγείτεΑποστόλης Νούσιας
Γιάννενα -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Οδηγοί ίσως;;;;;;;ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Οδηγοί ίσως;;;;;;;Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει συναγωνισμός(και οδηγικό επίπεδο βέβαια ). Και αυτό ,για συγκεκριμένους λόγους, γίνεται μόνο στους θεσμους εννιαίου(ή cup)σε κάθε αγώνα.
Φανταστήτε το θέαμα αυτο και σε πίστα , πόσο χορταστικό είναι για τους θεατές.
Nissan Note Challenge Cup!