-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
52+1 ειναι πολλες ωρε ???
-
- 1 μηνας η αδεια απολυσεως(αλλα αυτο δεν το μετραμε)
παααααααραα πολλες...
Αει χασου
-
-
Με το καλό Βαγγέλη! Τουλάχιστον να φύγει αυτό από πάνω σου.
-
Thanks ρε Νικολα....
Επισης ευχαριστω για τη βοηθεια σου...
-
6 βαθμοί μυωπία, στίγμα αναιμίας και υπόταση τι βγάζει η κληρωτίδα;
-
I4 oλ δε γουεϊ μπεϊμπι........
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
52+1 ειναι πολλες ωρε ???-
πότε πέρασε έτσι ο καιρός σαν χθες μου φαίνεται ότι ρωτούσες για τη θητεία κτλπ
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:iconcool:Thanks ρε Νικολα....
Μην το ξαναπείς, θα τσακωθούμε.
-
40 μερες ειναι πολλες πατοψαρο bagus? Αντε γιατι αρουρια και παλιοι γιναμε ιδιοι
-
222 93 α τι να λεμε τωρα... 18 μηνακια στο κεφαλι φαγαμε και μετρουσαμε απο 500 και πανω!!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
52+1 ειναι πολλες ωρε ???
-
πότε πέρασε έτσι ο καιρός σαν χθες μου φαίνεται ότι ρωτούσες για τη θητεία κτλπ
:iconcool:
Thanks ρε Νικολα....
Μην το ξαναπείς, θα τσακωθούμε.
40 μερες ειναι πολλες πατοψαρο bagus? Αντε γιατι αρουρια και παλιοι γιναμε ιδιοι
40 μερες ??? Καλα ρε παλιοβυσμα 2 μηνες αδεια απολυσεως δινουν στο ναυτικο ????
-
-
Οχι. 45 μερουλες αδεια εχω (κανονικη+ειδικη+αιμοδοτικη+προφορικη)
-
Να μαι και εγω...
Μετα απο 10 μερες ορκιστηκαμε (μπηκα στο τελος) και επιτελους βγηκα εξω!
Ειμαι Κορινθο μαζι με αλλα 1120 ατομα! Πολυς λαος εκει μεσα. Σε γενικες γραμμες μετρια προς χαλια η κατασταση τουλαχιστον για τα δικα μου στανταρ. Λοχος ~180 ατομα. Δυστυχως ολων των μορφωτικων επιπεδων και ολων των χαρακτηρων.
Αρκετη κουραση, πολλες φωνες και μπινελικια (χουντικα καταλοιπα φουλ), λιγες μεταβολες (για ζεσταμα). Το κακο ειναι οτι ειμαι αρκετα μεγαλος (25) για τετοιες καταστασεις. Οι ανοχες μου ειναι πλεον λιγες και παλευω να κανω το μαλακα.
Εγκαταστασεις αρχαιες, τουαλετες απεριγραπτες (ουτε που φανταζεστε ) και ντους με ψιλοκρυο νερο για να σφιξει και το δερμα. Νερο δεν εχουμε, μονο εμφιαλωμενο και αυτο ειναι απο τα χειροτερα. Το κψμ δεχεται μονο κερματα, αν δεν εχεις πεινας, διψας, κλπ.
Γενικα μου λειπει πολυ ο υπνος, μιας και ξυπναμε νωρις (5.30) και κοιμομαστε αργρα για διαφορες μλκιες (~00.00+). Αρκετα βληματα δεν σεβονται τον διπλανο τους και μιλανε, βρωμανε, κλπ. Τουλαχιστον υπαρχουν και ατομα που λες 2-3 σοβαρες κουβεντες και καμμια μλκια.
Το σωμα ερευνας πληροφορικης αποδεικνυεται ακρως βυσματικο και δεν παιζει να παω χωρις βυσμα. Μου ειπαν οτι μπαινουν ακομα και απο ιεκ και μενουν εξω ατομα με διδακτορικα.
Αθανατε ελληνικες στρατε με κανεις αντρα με το να με:
-υποβαθμιζεις
-βριζεις
-κακομεταχειριζεσαι αναλογα με τα κεφια σου
-εχεις μεσα στη βρωμα
-κλπ. -
Κουράγιο ρε συ,
τα κέντρα εκπαιδεύσεως είναι πάντα ένα μπορντέλο.
Ξέρεις πού θα είναι η πρώτη σου μετάθεση χωρίς χρήση αντάπτορα?Τώρα ξεκούραση κάνε κανά μπανάκι (στην παραλία εννοώ) και καλή συνέχεια
-
κουραγιο φιλε. Αν εχεις βισμα υπαρχουν κατι καλα μερη για την πρωτη σου μεταθεση (π.χ στα Μεγαρα. 1 μεσα 4 εξω κ.τ.λ). Κανε κουραγιο μερικους μηνες. Το κακο με το πεζικο οπως ειπες και εσυ ειναι οτι υπαρχουν πολλοι αμορφωτοι και αλλοδαποι. Στο ναυτικο σπανιως συναντας τετοια ατομα
-
Εγώ χωρίς χρήση αντάπτορα (που μπορούσα να χρησιμοποιήσω αλλά δεν ήθελα), υπηρέτησα στους μαυροσκούφηδες στην Λήμνο!!!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
κουραγιο φιλε. Αν εχεις βισμα υπαρχουν κατι καλα μερη για την πρωτη σου μεταθεση (π.χ στα Μεγαρα. 1 μεσα 4 εξω κ.τ.λ). Κανε κουραγιο μερικους μηνες. Το κακο με το πεζικο οπως ειπες και εσυ ειναι οτι υπαρχουν πολλοι αμορφωτοι και αλλοδαποι. Στο ναυτικο σπανιως συναντας τετοια ατομαεδώ επέτρεψέ μου να γελάσω
-
Κόρινθο είναι και ένα φιλαράκι μου από Λάρισα. Σχεδόν πάντα στο κέντρο γίνεται πανικός ειδικά αν έχει και τόσα πολλά άτομα. Υπομονή θα περάσει. Όσο για τις 'βυσματικές' μεταθέσεις τα δεδομένα στον στρατό αλλάζουν από μέρα σε μέρα, οπότε μη πολυ δίνεις σημασία. Βέβαια αν μπορέσεις να μείνεις ΕΠ θα είναι καλά. Καλή δύναμη και καλό υπόλοιπο.
-
xenos καλα ρε συ εμεις που πηγαμε στρατο νομιζεις στην Ελβετια?
Ψιλοκρυο νερο λεει στα ντους....εμας μας πηγαινανε ανα λοχους για πλυσιμο και ζεστο νερο ειχαν οι 40-50 πρωτοι απο τους 600....οι αλλοι απλα χαιρονουσαν που θα πλυθουν εστω και με παγακια!
-
Φίλος μου υπηρετεί την πατρίδα στο ναυτικό εδώ και 2,5 μήνες περίπου. Στη σειρά του ήταν κάποιοι γιοι και ανιψιοί πολιτικών, καθώς και ο μικρός γιος του Κόκκαλη. Ε όπως μου είπε ο φίλος μου σημασία δεν έχει πια ποιός έχει μέσο, αλλά ποιός έχει το ισχυρότερο μέσο.
Το να έχεις δηλαδή πια κάποιο μέσο κάποιο υψηλόβαθμο στρατιωτικό δεν προσφέρει και πολλά, πλέον τα μέσα που 'περνάνε' είναι υπουργοί, καθώς και 'συστάσεις' από τα γραφεία του πρωθυπουργού και του προέδρου της δημοκρατίας.Τεσπα, όπως μου είπε ο φίλος μου, δινόντουσαν μάχες για να πάρει το κάθε ναυτάκι κάποια εύκολη ειδικότητα ή κάποια θέση με μειωμένες υποχρεώσεις
Κλασσικά οι προαναφερθέντες βολεύτηκαν σχετικά σύντομα και έτσι η πραγματική θητεία τους έληξε στον 1,5 μήνα περίπου, οπότε και πήραν μετάθεση σε θέσεις που τους επιτρέπουν να κάνουν τη θητεία από το σπίτι τους.Την ημέρα της ορκωμοσίας είχε ιδιαίτερη πλάκα όταν μιλώντας στα ναυτάκια και στις οικογένειές τους ο υφυπουργός Αμύνης είπε ότι σε αντίθεση με το παρελθόν οι γιοι των υπουργών, κτλ υπηρετούν πια την πατρίδα. Απ' τη μια χειροκροτούσε η εξέδρα με τους υπουργούς και τις οικογένειές τους και απ' την άλλη ακούστηκε ένα πολύ δυνατό γιουχάρισμα από τις οικογένειες των υπολοίπων. Τραγελαφικό σκηνικό θα έλεγα αν σκεφτεί κανείς ότι όλες αυτές οι οικογένειες έβαλαν μέσο για να πάει το παιδί τους στο ναυτικό και αν μπορούσαν να τα βόλευαν έτσι ώστε να μην υπηρετήσει καν.
Απλά για να μη λέτε ότι όλα είναι τραγικά να πω ότι ο νεαρός Κόκκαλης την περίοδο που υπηρέτησε ήταν τυπικότατος και ποτέ δε το έπαιξε κάποιος. Όλα τα καλά τελειώνουν όμως και εν προκειμένω στον 1,5 μήνα τελείωσαν...
-
χαχαχα. Τα ιδια ελεγε ο Μιχαλολιακος και περυσυ. Τις ιδιες μαλακιες. Στην δικη μου σειρα καποιοι περασαν και τον 1 μηνα της προπαιδευσης μεσα στα κοτερα των πατεραδων τους στον Πορο.
Περί Θητείας [#2]