-
3 μηνακια εμειναν ακομα
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
σε ποιο θερετρο πας?
Aκομα δεν γνωριζω. Τα εχουν στειλει τα σημειωματα καταταξης απο το στρατολογικο αλλα στο τμημα ειπαν οτι δεν εχουν παει ακομα. Με τα ποδια τα πανε?
αλλα ξερεις οτι πας πζ?
-
Ξερετε ποτε πρεπει να κοπει η αναβολη για να φυγει στη σειρα του Νοεμβριου φανταρος καποιος στην αεροπορια ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σε ποιο θερετρο πας?
Aκομα δεν γνωριζω. Τα εχουν στειλει τα σημειωματα καταταξης απο το στρατολογικο αλλα στο τμημα ειπαν οτι δεν εχουν παει ακομα. Με τα ποδια τα πανε?
αλλα ξερεις οτι πας πζ?
Αν δεν εχεις βυσμα, πας πουθενα αλλου?
-
Ο χρήστης nikos_pap έγραψε:
Ξερετε ποτε πρεπει να κοπει η αναβολη για να φυγει στη σειρα του Νοεμβριου φανταρος καποιος στην αεροπορια ?Για να μπεις Νοεμβρη, πρεπει να την κοψεις πριν απο τις αρχες Αυγουστου.
...στην αεροπορια ?...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αν δεν εχεις βυσμα, πας πουθενα αλλου?ΤΘ σε ενδιαφέρει;
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
ΤΘ σε ενδιαφέρει;
οοουυυυυυ...
Ασχετο: να παρω sleeping bag?
-
Ναι
-
ΝΑΙ και απο εμένα! πάρε ένα της πλάκα για αρχή και όταν μετατεθείς σε μονάδα που θα τους ξέρεις και θα σε ξέρουν, πάρε ένα καλό.
Εγώ το δικό μου, το πέταξα μετα απο τον στρατό γιατί τα είχε δει όλα...
Επίσης ήταν και made in greece... βρε μπράβο κάτι φτιάχνουμε και εμείς.
-
Το εχω παρει ηδη (καλης ποιοτητας), αλλα μου ειπε ενας φιλος μηπως μου το παρουν?
-
Και ναι! ηρθε η ωρα του στρατου! Σημερα πηρα το χαρτι, 9/8 Κορινθος, Ερευνας πληροφορικης...
Τι να λεει εκει?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Και ναι! ηρθε η ωρα του στρατου! Σημερα πηρα το χαρτι, 9/8 Κορινθος, Ερευνας πληροφορικης...Τι να λεει εκει?
99% θα τα ματώσεις από το ξύσιμο, αλλά ας μιλήσει και κανένας με πείρα από το συγκεκριμένο
-
Eννοείς εμπειρία από την συγκεκριμένη μονάδα, ή αν όντως θα ματώσει ως αποτέλεσμα του ξυσίματος;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και ναι! ηρθε η ωρα του στρατου! Σημερα πηρα το χαρτι, 9/8 Κορινθος, Ερευνας πληροφορικης...
Τι να λεει εκει?
99% θα τα ματώσεις από το ξύσιμο, αλλά ας μιλήσει και κανένας με πείρα από το συγκεκριμένο
Με συγκινεις...
-
σωπα ρε..η κορινθος ειναι και τετοιο κεντρο πλεον?
τεσπα, βασικα για πζ ειναι αλλα ειναι ωραια καφετερια...θα περασεις καλα και μετα φροντισε να μεινεις σε αυτο το τομεα, μη βρεθεις πζ...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Και ναι! ηρθε η ωρα του στρατου! Σημερα πηρα το χαρτι, 9/8 Κορινθος, Ερευνας πληροφορικης...Τι να λεει εκει?
Εγώ ήμουν στο ένδοξο-ηρωικό-δαφνοστεφές Ταχυδρομικό Σώμα Στρατού!
ΤΔ και ΕΠ είναι αδελφά σώματα, όπως θα διαπιστώσεις γιατί πάντοτε βρίσκονται στους ίδιους χώρους...
Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να σου τύχει μόνο που οι ΕΠ καθυστερούν κανένα μήνα παραπάνω στην παραμεθώριο γιατί κάνουν πρπ ένα μήνα εκπαίδευση στην Αθήνα αμέσως μετά το κέντρο!
Εξυπηρετούν (όπως και εμείς) όλο τον κόσμο σε μεραρχίες-ταξιαρχίες κλπ κλπ οπότε συνήθως έχουν πολύ καλή αντιμετώπιση από τους υψηλόβαθμους (χαμηλόβαθμους δε θα δεις και πολλούς).Πολύ καλά δλδ, γενικά!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εγώ ήμουν στο ένδοξο-ηρωικό-δαφνοστεφές Ταχυδρομικό Σώμα Στρατού!
ΤΔ και ΕΠ είναι αδελφά σώματα, όπως θα διαπιστώσεις γιατί πάντοτε βρίσκονται στους ίδιους χώρους...
Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να σου τύχει μόνο που οι ΕΠ καθυστερούν κανένα μήνα παραπάνω στην παραμεθώριο γιατί κάνουν πρπ ένα μήνα εκπαίδευση στην Αθήνα αμέσως μετά το κέντρο!
Εξυπηρετούν (όπως και εμείς) όλο τον κόσμο σε μεραρχίες-ταξιαρχίες κλπ κλπ οπότε συνήθως έχουν πολύ καλή αντιμετώπιση από τους υψηλόβαθμους (χαμηλόβαθμους δε θα δεις και πολλούς).Πολύ καλά δλδ, γενικά!
Μακαρι...
-
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Αφιερωμένο σε όλα τα φανταράκια.Το εχουν δειξει σε ολα τα καναλια! Ημαρτον! (τελικα ειναι μουφα?)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το εχω παρει ηδη (καλης ποιοτητας), αλλα μου ειπε ενας φιλος μηπως μου το παρουν?Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση...
Περί Θητείας [#2]