-
You are in the army now,STAND UP AND FIGHT!!!
The eye of the tiger!!!
-
Σιγα μη σκισετε κανενα καλτσον εκει στο ΠΝ.....
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Σιγα μη σκισετε κανενα καλτσον εκει στο ΠΝ.....Κολάν φοράνε.
-
Μου αρέσει που επιτέλους βρέχει και ΒΡΕΧΕΙ πολύ !!!
Δεν μου αρέσει ... χμ, δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει ΑΦΟΥ ΒΡΕΧΕΙ!!! -
Ο χρήστης amartia έγραψε:
Μου αρέσει που επιτέλους βρέχει και ΒΡΕΧΕΙ πολύ !!!
Δεν μου αρέσει ... χμ, δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει ΑΦΟΥ ΒΡΕΧΕΙ!!!Εμενα μου αρεσει που το τόπικ είναι άσχετο!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εμενα μου αρεσει που το τόπικ είναι άσχετο!! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγω ηταν να μπω Μαιο, αλλα λογω καθυστερησης της εξεταστικης, το εκανα Αυγουστο. Βεβαια για να γινει αυτο ειχα λιγο τρεξιμο (πιο πολυ ασυνενοησια). Αφου ολα οκ, με παιρνουν τηλ. απο το σπιτι αρχες Μαιου και μου λενε οτι ηρθε το χαρτι να μπω! Παει λεω, παιχτηκε μλκια...Τελικα μου ειπαν να αγνοησω το χαρτι και οτι τα εχουν στειλει παρα πολυ καιρο πριν. Παλι καλα...
Ασχετο, αλλα Διαβιβαστες, Καλαματα ηταν...
Παρατηρω το χαρτι που μου εστειλαν και λεει 'ΥΕΑ'. Τι παιζει με αυτο?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγω ηταν να μπω Μαιο, αλλα λογω καθυστερησης της εξεταστικης, το εκανα Αυγουστο. Βεβαια για να γινει αυτο ειχα λιγο τρεξιμο (πιο πολυ ασυνενοησια). Αφου ολα οκ, με παιρνουν τηλ. απο το σπιτι αρχες Μαιου και μου λενε οτι ηρθε το χαρτι να μπω! Παει λεω, παιχτηκε μλκια...
Τελικα μου ειπαν να αγνοησω το χαρτι και οτι τα εχουν στειλει παρα πολυ καιρο πριν. Παλι καλα...
έφεδρος Αξιωματικός... 15 μήνες (νομίζω), εκπαίδευση Ηράκλειο Κρήτης, μετά θα πληρώνεσαι κάπου στα 500
-
Σωστά (εν μέρει)...
Αλλά μακριά...
-
Nα επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι το σκυλομετάνιωσα που δεν υπηρέτησα ως ΔΕΑ (αν μιλάμε για μάχιμη μονάδα, τουλάχιστον).
Οι παραπάνω μήνες ΔΕΝ είναι μήνες φαντάρου. ΔΕΝ σταματά η ζωή σου, όπως του απλού φαντάρου. ΔΕΝ ζεις στο στρατόπεδο. Πας εκεί για να εργαστείς.
Η εκπαίδευση ΥΕΑ για ΔΕΑ είναι βέβαια ζόρικη, για τα σημερινά 'βουτυρομπεμπέ' δεδομένα... -
δεα μονο σε κυπρο λογω αμοιβης αλλα εκει θελει μεσο για να πας η σε ειδικα σωματα οπου οι θεσεις ειναι ελαχιστες...
να παει καποιος απλος δεα σε κανα φυλακιο η σε καμια μοναδα του κωλου στη θρακη δε το βλεπω καλο..συν την επιβαρυνση την οικονομικη...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Εγω ηταν να μπω Μαιο, αλλα λογω καθυστερησης της εξεταστικης, το εκανα Αυγουστο. Βεβαια για να γινει αυτο ειχα λιγο τρεξιμο (πιο πολυ ασυνενοησια). Αφου ολα οκ, με παιρνουν τηλ. απο το σπιτι αρχες Μαιου και μου λενε οτι ηρθε το χαρτι να μπω! Παει λεω, παιχτηκε μλκια...
Τελικα μου ειπαν να αγνοησω το χαρτι και οτι τα εχουν στειλει παρα πολυ καιρο πριν. Παλι καλα...
έφεδρος Αξιωματικός... 15 μήνες (νομίζω), εκπαίδευση Ηράκλειο Κρήτης, μετά θα πληρώνεσαι κάπου στα 500
-
To εκλεψα απο μια εβδομαδιαια τζαμπε εφημεριδα. (Athens voice το ονομα της.)
Ειναι ενα quiz σχετικα με το στρατο.Εχει 20 ερωτηματα,ιδου τα πεντε πρωτα.
** 1.Ποιο νουμερο ειναι το γερμανικο;**
Α. 14.00-16.00
Β.2.00-4.00
Γ.4.00-6.002. Ποιος απο τους παρακατω ειναι ο πιο υψηλοβαθμος;
Α. Επιλοχιας
Β. Αρχιλοχιας
Γ. Ανθυπασπιστης3.Τι βαζουν μες στο φακελο οι στρατιωτες;
Α. Τα φυσιγγια
Β. Το μαξιλαρι
Γ. Το γραμμα4.Πως λεγεται το πανω κουμπι της παραλλαγης;
Α.Τουρκος
Β. Γερμανος
Γ. Ιταλος5. Ποσα αστερια εχουν δυο λοχαγοι και ενας υπολοχαγος;
Α. 5
Β. 7
Γ. 8Δεν ειναι διαγωνισμος ειναι να μαθαινουν οι ακομα ακαπνοι,να τα εμπεδωσουν οι εν ενεργεια και να τα ξαναθυμηθουν οι παλιοσειρες.
-
- Β
- Γ
- Β
- Γερμανός
- Γ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
- Β
- Γ
- Β
- Γερμανός
- Γ
( )
-
-
Aυτές οι ερωτήσεις μπορεί να δυσκολέψουν
μια γυναίκα
τον Μάκη
τον redarmy -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
- Β
- Γ
- Β
- Γερμανός
- Γ
Αποστρατε εχεις ενα λαθακι στην 4η.
Ισως την εποχη που υπηρετουσες ειχαν Περσες,Ασσυριους και Λυδους.
Εγω ουτε αυτους ειχα.Κατι Πελασγους θυμαμαι. -
Ιταλός?...Δεν θυμάμαι...πέρασαν και πολλά χρόνια!!
Περί Θητείας [#2]