-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
αισχροί
ο καθένας τα δικά τουΜα όλοι το μυαλό τους στο πιάσιμο και στο μπαλαμούτιασμα (ό,τι πιάνεις καλό είναι και τα σχετικά)...τστστσς...
Πες τα ρε συ dmitspan, γιατί άμα τα πω εγώ θα με 'κακοχαρακτηρίσουν'!τώρα που θα στον πιάσουν πες μας ...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αυτό, παίζει να έχει και 5 χρόνια που τ΄ακούω....!!! Μάλλον θα πρέπει να γίνεται πολύυυυυ σιιιγά- σιιιιγά...!Μειώνουν ένα άτομο κάθε χρόνο...
Πάντως επειδή το συζητούσα με κάποιον πατέρα πρόσφατα (που τυχαίνει να είναι πλωτάρχης ), μου είπε ότι το ναυτικό (όπως και η αεροπορία) χρειάζεται τους ναύτες γιατί καλώς ή κακώς όπως κάθε υπηρεσία, έτσι και το ναυτικό χρειάζεται κάποιους να κάνουν τη χαμαλοδουλειά, όπως τα γραφιστικά, το πέρασμα δεδομένων σε excel ή κάποιο άλλο ειδικό πρόγραμμα, χρειάζεται άτομα για κάτι θέσεις άκυρες μεν, αλλά πχ το μουσείο του ναυτικού χρειάζεται κάποια άτομα.
Όχι ότι δεν μπορούν να πάρουν όλα αυτά τα άτομα μισθωτούς.Απλά τώρα τα έχουν τσάμπα...Γιατί να το κόψουν το 'τσάμπα' και να πρέπει να αρχίσει να πληρώνει το κράτος?
οπότε ακόμα και όταν ο στρατός θα γίνει (πχ) 6 μήνες, πάλι το ναυτικό (και μάλλον αντίστοιχα και η αεροπορία) θα παίρνει κάποια άτομα, αλλά σίγουρα αρκετά λιγότερα.Αχ...δε γίνεται να γίνει 9μηνο πριν μπω ώστε να με πιάσει κι εμένα?
@ elteo
τουλάχιστον θέλω να έχει βάλει baby oil πριν στα χέρια του...
(και θα μεταφέρω και εμπειρίες μετά )
Εγώ τον άμοιρο το γιατρό λυπάμαι μετά που θα κάθεται απέναντι...Πολύ καφρίλα έπεσε και ακόμα δεν μπήκα...
-
Πάντως επειδή το συζητούσα με κάποιον πατέρα πρόσφατα (που τυχαίνει να είναι πλωτάρχης ), μου είπε ότι το ναυτικό (όπως και η αεροπορία) χρειάζεται τους ναύτες γιατί καλώς ή κακώς όπως κάθε υπηρεσία, έτσι και το ναυτικό χρειάζεται κάποιους να κάνουν τη χαμαλοδουλειά, όπως τα γραφιστικά, το πέρασμα δεδομένων σε excel ή κάποιο άλλο ειδικό πρόγραμμα, χρειάζεται άτομα για κάτι θέσεις άκυρες μεν, αλλά πχ το μουσείο του ναυτικού χρειάζεται κάποια άτομα.
Έχω υπόψη μου μια κατηγορία πληθυσμού στην Ελλάδα που κατά βάση κάθεται και ξύνει τα @@ που δεν έχει ή εναλλακτικά μπαίνει στην αγορά εργασίας καπάκι μετά το πανεπιστήμιο και όταν πας εσύ ένα χρόνο μετά να πιάσεις δουλειά σου βγαίνει η τσουράπω με ένα χρόνο προϋπηρεσίας, έχοντας μάλιστα φρέσκο το αντικείμενο.
Γιατί δεν βάζουν τις γκόμενες σε κάτι τέτοιες θέσεις σε αεροπορία, στρατό, ναυτικό και αντίστοιχα τα αγοράκια παραμεθόριο, σκοπέτο αλλά 6μηνο...Όποιος πολιτικός περάσει κάτι τέτοιο θα είναι ο υπερήρωας...
ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑ ΠΕΙ 'Ναι κι εμείς έχουμε την εγκυμοσύνη' ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗ ΦΥΣΗ
-
τι να σας πω.
εμένα μου το είπε άτομο που πάει για 'πρόεδρος'. Δε μπορώ να πω περισσότερα.
Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω περισσότερα. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έχω υπόψη μου μια κατηγορία πληθυσμού στην Ελλάδα που κατά βάση κάθεται και ξύνει τα @@ που δεν έχει ή εναλλακτικά μπαίνει στην αγορά εργασίας καπάκι μετά το πανεπιστήμιο και όταν πας εσύ ένα χρόνο μετά να πιάσεις δουλειά σου βγαίνει η τσουράπω με ένα χρόνο προϋπηρεσίας, έχοντας μάλιστα φρέσκο το αντικείμενο.
Γιατί δεν βάζουν τις γκόμενες σε κάτι τέτοιες θέσεις σε αεροπορία, στρατό, ναυτικό και αντίστοιχα τα αγοράκια παραμεθόριο, σκοπέτο αλλά 6μηνο...Όποιος πολιτικός περάσει κάτι τέτοιο θα είναι ο υπερήρωας...
ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑ ΠΕΙ 'Ναι κι εμείς έχουμε την εγκυμοσύνη' ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗ ΦΥΣΗ
Ναι κι εμείς έχουμε την εγκυμοσύνη.
Μία βόλτα απο το Γονέων και Κηδεμόνων θα ξεκαθαρίσει τα περαιτέρω..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ναι κι εμείς έχουμε την εγκυμοσύνη.Αυτές έχουν την εγκυμοσύνη 9 μήνες κι εμείς την παντόφλα-κρεβατομουρμούρα-γκρίνια τους υπόλοιπους...μήνες ως το τέλος του γάμου.
Πάντως όντως θα παραδεχόμουν τρελά όποιον πολιτικό έστω είχε το θάρρος να το κατεβάσει πρόταση στη βουλή.
Αν ήταν στην περιφέρειά μου, μόνο και μόνο γι'αυτό θα τον (ξανα)ψήφιζα κι ας κομπροσκύλιαζε την υπόλοιπη τετραετία. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
@ elteo
τουλάχιστον θέλω να έχει βάλει baby oil πριν στα χέρια του...
(και θα μεταφέρω και εμπειρίες μετά )
Εγώ τον άμοιρο το γιατρό λυπάμαι μετά που θα κάθεται απέναντι...Πολύ καφρίλα έπεσε και ακόμα δεν μπήκα...
Στην 124 ηταν στρατευσιμοι γιατροι.Την μποχα απο αυτο το δωματιο ποτε δεν θα την ξεχασω
-
Είδατε χθες τα γκομενάκια στη φρεγάτα που έδειξε στους Ανταποκριτές ο Θοδωράκης; Μιλάμε η μεγαλύτερη ήταν 24ρων Μαίων και ιδιότητα Εντοπιστριας Υποβρυχίων(χειρίστρια σοναρ) και η μικρότερη 21 ετών με ειδικότητα Ηλεκτρονικού. Μετά τις έδειχνε που παίζαν μπασκετ φορώντας τα άσπρα φανελάκαι τους στο υπόστεγο του ελικοπτέρου.....Κρίμα που δεν έχει στρατευσιμους στα πλοία....
-
Το χειρίζεται καλά το σόναρ;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το χειρίζεται καλά το σόναρ;Και με τα δύο χέρια
-
Αύριο μπαίνω
Μ' έχει πιάσει τρελή περιέργεια να δω πως είναι. Έχω ξεπεράσει όλα τα στάδια τύπου οργή-αποδοχή-απόρριψη και πλέον βρίσκομαι στην χαζομάρα.έχε γειά καημένε κόσμε
κούλα φεύγω-306
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αύριο μπαίνω
Μ' έχει πιάσει τρελή περιέργεια να δω πως είναι. Έχω ξεπεράσει όλα τα στάδια τύπου οργή-αποδοχή-απόρριψη και πλέον βρίσκομαι στην χαζομάρα.έχε γειά καημένε κόσμε
κούλα φεύγω-306
καλή θητεία να χεις!
Το θυμάμαι πολύ καλά αυτό το συναίσθημα της τελευταίας μέρας...Ε δεν πάνε και πολλάχρόνια, μόλις 2!
Έχεις πάψει να χεις άγχος, νεύρα, γκρίνια και είσαι λίγο...numbΔεν είναι τίποτα, θα δεις! μια μλκία και μισή. Στην πρώτη σου εβδομάδα στη μονάδα θα χεις δει ήδη το 90% όσων έχεις να δεις στη θητέια σου...
το κωλό-χαρτο μη ξεχάσεις
πού μπαίνεις;; (βαριέμαι να ψάχνω πίσω να δω τα παλιά ποστ... )
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Στα κομμάντα.
Άρτα, υγειονομικό. -
αν είσαι άνω των 35 ετών, μπορείς να πας μονο 40 μερες ως βασική εκπαίδευση και την υπόλοιπη θητεία να την εξαγοράσεις?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
αν είσαι άνω των 35 ετών, μπορείς να πας μονο 40 μερες ως βασική εκπαίδευση και την υπόλοιπη θητεία να την εξαγοράσεις?ναι, κάτι τέτοιο συμβαίνει.
όμως το δύσκολο είναι να πάρεις αναβολή μέχρι τα 35 σου... -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
αν είσαι άνω των 35 ετών, μπορείς να πας μονο 40 μερες ως βασική εκπαίδευση και την υπόλοιπη θητεία να την εξαγοράσεις?
ναι, κάτι τέτοιο συμβαίνει.
όμως το δύσκολο είναι να πάρεις αναβολή μέχρι τα 35 σου...Mπα...αν είσαι Αντώνης Ρέμος δεν είναι δύσκολο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι, κάτι τέτοιο συμβαίνει.
όμως το δύσκολο είναι να πάρεις αναβολή μέχρι τα 35 σου...Mπα...αν είσαι Αντώνης Ρέμος δεν είναι δύσκολο.
Αν είμαι Αντώνης Ρέμος
-κυκλοφορώ με Ferrari
-πηδάω τη Μακρυτέτοιαχρόνο για να γράψω εδώ μέσα που θα βρω;;;;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στα κομμάντα.
Άρτα, υγειονομικό.μια χαρά!
ΣΤΕΠ all day...
ζαχαροκατάσταση! Κατά 90% θα βαρεθείς να κάθεσαι...Απλά να εύχεσαι να μην πέσεις μαζί με άλλους γιατρούς και μοιράζεστε το αραλίκι -
Είναι εφικτό να πάρει κάποιος άδεια την περιοδο που γίνονται σκηνάκια??
Υποτίθεται ότι δεν γίνεται αλλά ίσως με το κατάλληλο τηλέφωνο?
Η άλλη λύση είναι η αναρωτική. Για να την πάρεις πας στο τοπικό στρατιωτικό νοσοκομείο και σε στέλνουν 401 ή από εκεί απευθείας??
Περί Θητείας [#2]