-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι μου θυμίσατε με τα mp3.
Στο κέντρο στο Κιλκίς που παρουσιάστηκα (Καμπάνη) σε ένα βραδινό μου νούμερο 12-2, είχα βάλει να ακούσω** Ραπτόπουλα**. Σκάει ένας παπάρας ανθυπολοχαγός για έφοδο. Δεν προλαβαίνω να κλείσω το radio (ευτυχώς το είχα καμουφλαρισμένο κάτω από κασκόλ, τζακετ, επενδύσεις και ιστορίες). Ε τον τρέλανα τον άνθρωπο στο 'ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ'. Μετά τα 2 πρώτα και χωρίς να έχω ακούσει τι συνθηματικά έλεγε, τον άφησα να υπογράψει.... Δεν μπορεί, του πούστη, θα βαρέθηκε τόσες φορές και θα τα είπε σωστά.http://de.youtube.com/watch?v=Ovx4ffJX0nk
απίστευτος είναι
μια χαρά θα πέρασες με αυτόν! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σχεδόν ότι πρόβλημα υγείας δηλώσεις ,θα σε στείλουν 401 για έλεγχο.Δεν δέχονται χαρτιά από πολιτικό νοσοκομείο,μονά τη α/α θώρακος.Είναι λίγο ταλαιπωρία το 401 ,μιας και το λεωφορείο κάνει 5,5 με 6 ώρες το Αρτα -Αθήνα...
Πάρε και ψιλά μαζί σου για να παίρνεις νερό και καφέ από τα μηχανήματα...
Ρίξε και μια ματιά στο grekmeds.gr,μόλις ξανανεβει η σελίδα401 με λεωφορείο; Δεν έχω τίποτα κύριε ταγματάρχα, υγιέστατος είμαι
Είχα την εντύπωση πως μας στέλνουν στο στρατιωτικό νοσοκομείο στα Γιάννενα.
Πάντως είναι ώρες εκτός στρατοπέδου και αυτό μετράει.Εβρέθη και παλιό κινητό τζετ (ελπίζω να μη θέλει φόρτισμα κάθε 3 και λίγο)
Νομίζω ότι εξαρτάται από το πρόβλημα που δηλώνεις. Όταν παρουσιάστηκα στην Τρίπολη και δήλωσα μυωπία, με έστειλαν στο πολιτικό νοσοκομείο Τρίπολης όπου υπήρχε πτέρυγα με στρατιωτικούς γιατρούς. Δυστυχώς, δε θυμάμαι που με είχαν στείλει από την Καρδίτσα όταν ξαναπέρασα από οφθαλμίατρο. Πάντως, δεν πρέπει να ήρθα στην Αθήνα (ίσως στη Λάρισα).
-
χαρη δε πολυμετρανε των πολιτικων γιατρων τα χαρτια..αμα εχεις ορεξη βγαλτα βεβαια αλλα τις επισκεψεις σου θα τις κανεις στα νοσοκομεια...
sleeping bag εννοειται οτι παιρνεις εσυ αφου θα σαι με ολους τους γιωτομπαλους παρεα...παρε ενα μικρο θερινο και μια χαρα θα σαι...
ψιλα παρε μαζι σου! υγρο αυτογυαλιστο καμελ μαυρο παρε να χεις...αντε καλη θητεια! και βεβαια παντα υπαρχει το εναλλακτικο 4 φωτο και 50ε
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ψιλα παρε μαζι σου! υγρο αυτογυαλιστο καμελ μαυρο παρε να χεις...αντε καλη θητεια! και βεβαια παντα υπαρχει το εναλλακτικο 4 φωτο και 50εΈτσι. Απλά ότι καλύτερο στο γυάλισμα της αρβίλας. Βλέπεις τη μάπα σου πάνω της.
Επίσης τις πρώτες μέρες που θα γυαλίζεστε, πάρε το γυαλιστικό που θα σου δώσει ο στρατός και βάλτο φωτιά μέχρι να γίνει υγρό (σβήνει αμέσως με ένα φύσημα). Εφαρμόζεται πολύ πιο εύκολα, έχεις καλύτερα αποτελέσματα και, το σημαντικότερο, φαίνεσαι ψαγμένος και γνώστης στα άλλα ψάρια.
-
Εκτός της μόστρας, το στρατιωτικό βερνίκι μαλακώνει γρηγορότερα τα άρβυλα από το αυτογυάλιστο camel, πράγμα καλό γιατί είναι πολύ σκληρά τον πρώτο καιρό και δυσκολεύουν την κίνηση.
-
Το στρατιωτικό βερνίκι είναι απ αυτά που τα απλώνεις με πανάκι; Πρέπει να κουβαλήσω και πανί δλδ;
Νταξ, έχω ένα σωρό τέτοιες ηλίθιες απορίες που ξέρω ότι δεν έχουν κάνα νόημα. Τι να κάνω, ψάρακας... -
Το στρατιωτικό βερνίκι είναι απ αυτά που τα απλώνεις με πανάκι; Πρέπει να κουβαλήσω και πανί δλδ;
Νταξ, έχω ένα σωρό τέτοιες ηλίθιες απορίες που ξέρω ότι δεν έχουν κάνα νόημα. Τι να κάνω, ψάρακας...Δίνουν βούρτσες. 2 μάλιστα.
-
εγω πάλι μπήκα στον οφθαλμίατρο, έβγαλα τα γυαλιά και άρχισε να με ρωτάει τι βλέπω από τον γνωστό πίνακα με τα νούμερα. Φυσικά δεν έβλεπα τίποτα (έχω 10 βαθμούς) και άρχισε να μοθ κάνει καζούρα. Στο τέλος του είπα να τσεκάρει τα γυαλιά μου, αλλά και πάλι δε με πίστευε γιατί είναι ειδική παραγγελία και είναι πολύ λεπτά. Τέλος τα έβαλε κάτω από ειδικό μηχανάκι, είδε ότι έλεγα αλήθεια, και υπέγραψε Ι4. Η καλύτερη δικαιολογία για μια τέλεια θητεία.
-
Τι να κάνω, ψάρακας...Θα μπορουσες απλα να δηλωσεις ναυτικο και να μην εχεις τετοιες εγνοιες... αλλα επρεπε να κανεις τον μαγκα και να το παιξεις κομμαντο
ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ ΠΟΝΤΙΚΙ
-
Βουρτσάκι για άπλωμα, βούρτσα για γυάλισμα όταν στεγνώσει το βερνίκι. Η βούρτσα χρησιμεύει και για να καθαρίζεις τα άρβυλα από τις ξεραμένες λάσπες και τα χώματα.
-
Ποσό γκαντέμης μπορεί να είναι κάποιος για να βρεθεί από το Υγεονομικό στα Τεθωρακισμένα...
-
Ε; Έχασα κάτι;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ποσό γκαντέμης μπορεί να είναι κάποιος για να βρεθεί από το Υγεονομικό στα Τεθωρακισμένα...ειναι πιο μαχιμος απο τον μπουγατσα?
-
Δεν τίθετα θέμα..
-
101η αερομεταφερόμενη
σιγά μη πάω στα φέρετρατι λέμε;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θα ακουστεί κάπως αλλά το καλύτερο εφόδιο για ένα νεοσύλλεκτο είναι η ψυχολογία. Αν έχεις αρχίσει το κλάμα (Μάνα με πήραν φαντάρο κλπ) πριν μπεις μέσα δεν σε σώζουν όλα τα λουκέτα και όλα τα σώβρακα...
sleeping bag πάρε μικρό για να το κρύβεις εύκολα (ΣΞ νομίζω απαγορεύεται), τα ισοθερμικά εσώρουχα είναι τραγική υπερβολή ενώ **πάρε 2 (δύο) υγρά γυαλιστικά **για αρβύλες γιατί το πρώτο θα στο τελειώσουν οι διπλανοί σου...
Και κινητό χωρίς κάμερα εννοείται.Υπερβολη ε? Πυλη Σχιστου στο ναυτικο οχυρο Σκαραμαγκα (ναι, πανω απο το Σχιστο...Στην ΑΤΤΙΚΗ), χειμωνα, εσωθερμικα εσωρουχα + στολη αγγαριας+πουλοβερ+μπουφαν, και τελικα αναψε φωτια μεσα στο φυλακιο για να μην παγωσει. Μαζεψε ξυλα απο γυρω και αναψε φωτια. Αληθινη ιστορια...
-
101η αερομεταφερόμενη
σιγά μη πάω στα φέρετρατι λέμε;
Να το προσέξεις
Στο είπα και από κοντά νομίζω 2 τύποι ανθρώπων είναι ανυπόφοροι :
Αυτοί που σου ζαλίζουν τα @@ με τα παιδιά τους και αυτοι που στα ζαλίζουν με καραβανοιστορίες -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αυτοί που σου ζαλίζουν τα @@ με τα παιδιά τους και αυτοι που στα ζαλίζουν με καραβανοιστορίες
To 1ο ευτυχώς δεν το χω
Το 2ο θα το προσπαθήσω -
Ο υπνόσακος που διάλεξες είναι καλός αλλά δες αν έχει κορδόνι στην περιοχή των ώμων για να κλείνει αν πας σε τίποτα σκηνάκια χειμωνιάτικα (αν και με την ΕΣΣΟ σου δε νομίζω, καλοκαίρι θα πας, αν πας).
Σεντόνια να πάρεις δικά σου. Στρώσε μια φορά και καλή το κρεβάτι σου και μετά κοιμίσου από πάνω. Όταν θα τινάξεις την κουβέρτα του ΕΣ με χρονολογία πριν τη γέννησή σου και θα δεις τι βγαίνει θα καταλάβεις.Ρώτα ό,τι θες για Άρτα και ΚΕΥΓ. Λογικά, θα είναι από τις καλές στιγμές της θητείας σου!
-
Επίσης τις πρώτες μέρες που θα γυαλίζεστε, πάρε το γυαλιστικό που θα σου δώσει ο στρατός και βάλτο φωτιά μέχρι να γίνει υγρό
Κάνει και καλή μαστούρα...
Τώρα για τα εσώρουχα τι να πω. Μήπως είμαι εγώ πολύ κωλοπετσωμένος; Στην Τριπολιτσά πέρσυ το Φλεβάρη που είχαμε και χιόνια μέχρι το γόνατο δεν κατάλαβα μια από κρύο. Αν και στο πρώτο σκοπέτο, γερμανικό κάηκαν λίγο τα αυτιά μου από το κρύο... Όποιος βαριέται να φορέσει full face αυτά παθαίνει...
Αν είναι για μια σκοπιά βάζει και πυτζάμα ή φόρμα μέσα από το παντελόνι της στολής. Αλλά δεν νομίζω να έχει κάποιος πρόβλημα στον ύπνο πχ ή μέσα στη μέρα.
Περί Θητείας [#2]