-
Παίδες σας χαιρετώ και εγώ από την πλευρά μου μετά από ~2 βδομάδες απουσίας.
Από χτες είμαι ορκισμένος στρατιώτης διαβιβάσεων στην Καλαμάτα. ΛΙΩΣΑΜΕ στην ορθοστασία 2 εβδομάδες τώρα.
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Παίδες σας χαιρετώ και εγώ από την πλευρά μου μετά από ~2 βδομάδες απουσίας.Από χτες είμαι ορκισμένος στρατιώτης διαβιβάσεων στην Καλαμάτα. ΛΙΩΣΑΜΕ στην ορθοστασία 2 εβδομάδες τώρα.
Υπομονη Αντρεα, τα δυσκολα περασαν...τωρα ολο και καποιες εξοδεοι θα πεζουν κλπ, αν δεν εχεισ βυσματακι θα σε τρωνε τα βυσματα αλλα στα @@ σου, 12 μηνακια ειναι φιλε.
Να ξερεις οτι μετα τη θητεια σου σαν ΔΒ, θα μπορεις να λες για την υπολοιπη ζωη σου.
'Δεν φοβαμαι τπτ...εχω υπηρετησει στις διαβιβασεις' ή ¨2 ειναι οι μοναδες....οι διαβιβαστες και οι ουκάδες'
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Παίδες σας χαιρετώ και εγώ από την πλευρά μου μετά από ~2 βδομάδες απουσίας.
Από χτες είμαι ορκισμένος στρατιώτης διαβιβάσεων στην Καλαμάτα. ΛΙΩΣΑΜΕ στην ορθοστασία 2 εβδομάδες τώρα.
Υπομονη Αντρεα, τα δυσκολα περασαν...τωρα ολο και καποιες εξοδεοι θα πεζουν κλπ, αν δεν εχεισ βυσματακι θα σε τρωνε τα βυσματα αλλα στα @@ σου, 12 μηνακια ειναι φιλε.
Να ξερεις οτι μετα τη θητεια σου σαν ΔΒ, θα μπορεις να λες για την υπολοιπη ζωη σου.
'Δεν φοβαμαι τπτ...εχω υπηρετησει στις διαβιβασεις' ή ¨2 ειναι οι μοναδες....οι διαβιβαστες και οι ουκάδες'
σπουδαίο σώμα οι μοτορόλες
-
Τρελοί μοτορόλες για την ώρα...
Εκνευριστικότατο το να πρέπει να ξυπνάς κάθε πρωϊ (πλην Σαβ/κων) στις 6 παρά. Σε καμία περίπτωση δεν ήμουν προετοιμασμένος. Το ότι δε χωράω και στο κρεβάτι δυσχεραίνει την κατάσταση, τεσπα παλεύεται πάντως.
Δεν έχω ξαναπιεί τόσο νερό στη ζωή μου... κατά μέσο όρο έπινα ~6 λίτρα νερό την ημέρα, ίσως και παραπάνω. Πολύυυυυυυυς ιδρώτας. Ας όψεται η παράταξη και η παρέλαση.
Ευτυχώς με τα παιδιά με τα οποία βρέθηκα στο θάλαμο τα πάμε πολύ καλά και ρίχνουμε πολύ γέλιο. Από την Τρίτη το βράδυ πάλι μαζί...
Γενικά δε θα έλεγα ότι δεν αντέχω ή κάτι αντίστοιχο σε καμία περίπτωση. Αντε ν΄αρχίσουν και οι έξοδοι να γίνει ακόμα καλύτερη η διαβίωση.
-
Καλός πολίτης aserf (τελικά είσαι πιτσιρικάκι, έ;)
Παρεμπιπτόντως:
Υπάρχει κανείς εδώ που να υπηρέτησε τεθωρακισμένα την περίοδο 87-88 στην 95 ΕΑΡΜΕΑ της Ρόδου;Κάναμε πολύ καλό παρεάκι με τα παιδιά εκεί και δυστυχώς χαθήκαμε...
-
μηπως ενοεις ΕΑΡΜΕΘ?
εγω Ροδο ημουνα αλλα ΔΒ με μεταθεση σε φυλακιο ηλεκτρονικου πολεμου.
-
[quote='ratanplan']μηπως ενοεις ΕΑΡΜΕΘ?
quote]
Άλλο τα ΑΡΜάτωνΕΘνοφυλακής, κι άλλο τα ΕνίσχυσηςΑστυνομίας
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Καλός πολίτης aserf (τελικά είσαι πιτσιρικάκι, έ;)Ευχαριστώ πολύ αν και έχω πολύυυυυυυυυ ακόμα.
Ναι, θα έλεγα ότι είμαι σχετικά πιτσιρικάκι 24 είμαι...
-
Το 2000 παντως στην ροδο ΕΑΡΜΕΘ υπηρχε...ΕΑΡΜΕΑ δεν ειχα ακουσει.
-
Όπως αναφέρεις δεν ήσουν ΤΘ, ειδάλως θα είχες ακούσει το..'Καλύτερα Κορέα, παρά στην ΕΑΡΜΕΑ'.
Ουσιαστικά ΕΑΡΜΕΑ ήταν η παλιά ονομασία της ΕΑΡΜΕΘ που έμεινε να ακούγεται. Βέβαια, ήδη από τον 8/2005, η 95 ΕΑΡΜΕΘ διαλύθηκε και μοιράστηκε μεταξύ της 395 ΕΑΡΜΕΘ και της 95 ΕΑΝΕΘ. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Παίδες σας χαιρετώ και εγώ από την πλευρά μου μετά από ~2 βδομάδες απουσίας.Από χτες είμαι ορκισμένος στρατιώτης διαβιβάσεων στην Καλαμάτα. ΛΙΩΣΑΜΕ στην ορθοστασία 2 εβδομάδες τώρα.
Mόνο μην μου πεις ότι πέτυχες τον ninjoΤόλη...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Όπως αναφέρεις δεν ήσουν ΤΘ, ειδάλως θα είχες ακούσει το..'Καλύτερα Κορέα, παρά στην ΕΑΡΜΕΑ'.
Ουσιαστικά ΕΑΡΜΕΑ ήταν η παλιά ονομασία της ΕΑΡΜΕΘ που έμεινε να ακούγεται. Βέβαια, ήδη από τον 8/2005, η 95 ΕΑΡΜΕΘ διαλύθηκε και μοιράστηκε μεταξύ της 395 ΕΑΡΜΕΘ και της 95 ΕΑΝΕΘ.Σωστά!
-
Aσχετο με το παρον ,,,θελω να πω την γνωμη μου περι αυτων που ειπωθηκαν για την θητεια με πιο απλα λογια ως πιο ειδικος θα ελεγα.
Ειναι καθηκον ολων να στρατευθουν εστω και υποχρεωτικα μονο και μονο για την ιστορια μας την σημαια μας και την θρησκεια μας και αυτο γιατι μονο ετσι θα μπορεσουμε να φυλαξουμε αυτα που σχεδον εχουμε χασει σαν Ελληνες .Ναι,,,,, χανουμε πολλα με την θητεια αλλα εχουμε την δυνατοτητα να διδαξουμε το σεβασμο οχι σε εναν 'καραβανα ΄' σαν και εμενα αλλα στον διπλανο μας που χλευαζουμε καθε μερα και ειρωνευομαστε παιζοντας το εξυπνοι οτι βγαζουμε περισσοτερα απο αυτον και δεν μας 'ριχνουν πορτα' στα in' κατατοπια .Δεν λεω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος να φτιαξουμε την κοινωνια αλλα εκει που εχουμε καταντησει ειναι ο μονος τροπος εστω και ακραιος να αναπτυξει καποιος ενα αισθημα σεβασμου.
Λοιπον αφου αυτους που ψηφιζουμε τους αφηνουμε να μας 'σπρωχνουν' ολο και πιο κατω τοτε γιατι να καταδικαζουμε την εννοια της θητειας.
Οποιος κληθηκε να παρουσιαστει ωφειλει να παρουσιαστει και να τιμησει εστω για τον εαυτο του την πατριδα του και να παψει να ακουει τις συκοφαντειες αυτων που λενε περι δειλιας και κατωρθωματων .
Στο κατω κατω ετσι που καταντησε το στρατευμα εχει γινει κεντρο δημοσιων κυβερνητικων σχεσεων και 'κολεγιων' .
Οσοι σπευσετε να με κατηγορησετε για πατριωτισμο η οτιδηποτε αλλο σας καλω να ταξιδεψουμε μαζι ως την Αγια Σοφια και στο προαυλιο της να καψουμε μια Τουρκικη σημαια και μετα -αν υπαρξει μετα-να παμε και στο Συνταγμα να καψουμε μια Ελληνικη και να πιουμε και καφε.
Κυριοι εχουμε χασει τα ιερα και τα οσια μας ,,τυφλωμενοι απο το χρημα και την λουφα,,,,ετσι ειναι η ιστορια μας και μονο ενα ταρακουλο γερο θα μας ενωσει παλι .Δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο παντος η θητεια ειναι το τελευταιο πραγμα που εμεινε να θυμιζει ποιοι ειμαστε και τι πιστευουμε σαν Ελληνες και οχι σαν χρηματιστες .
Αυτα και συγνωμη αν προσβαλα καποιον .!!!! -
To νόημα της στρατιωτικής θητείας για τους νυν υπηρετούντες και για αυτούς που έπονται (by Katsabelas)
http://www.youtube.com/watch?v=sB1An9K6SdE' target='_blank
-
Ευχτυχώς που ο Hi-Fi λείπει διακοπές...
-
Όντως... Μισό να του στείλω ένα screenshot όμως στο κινητό...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
To νόημα της στρατιωτικής θητείας για τους νυν υπηρετούντες και για αυτούς που έπονται (by Katsabelas)http://www.youtube.com/watch?v=sB1An9K6SdE' target='_blank' target='_blank
Πολυ καλο ,,,,,εχεις χιουμορ φιλε μου .Αλλα δεν πιστευω να πηγες στρατο να εισαι επιστημονας και να σε εριξαν στα σκατα και να σου κακοφανηκε .Αυτο γιατι εγω ξερω επιστημονα που καθαριζε απο μονος του τα αυτα και μαλιστα οχι επειδη φοβοταν μην τον τιμωρησει καποιος αλλα για να μην κολησει καμια παλιαρωστια εκει μεσα
Ενταξει φιλε μου οταν ερθει καποια στιγμη- δεν ειναι και πολυ μακρια- η Αλβανια να μετακομισει πανω μας και να μας ξερεις τι ,,,τοτε ολοι μας θελουμε δεν θελουμε θα τα καθαρισουμε!!!! -
Φαντάζομαι μια αποφράδα ημέρα κατά την οποία οι Έλληνες θα απαιτηθεί να υπερασπιστούν βωμούς και εστίες....
Οι φιλόλογοι θα απαιτούν θέση γραφείου για να μη γίνονται ορθογραφικά λάθη στα μηνύματα προς το ΓΕΕΘΑ.
Οι νομικοί θα απαιτούν θέση γραφείου στα έκτακτα στρατοδικεία για να μην καταπατηθούν τα δικαιώματα των λιποτακτών και δοσίλογων.
Οι μηχανικοί θα απαιτούν θέση γραφείου στις μονάδες του μηχανικού για να μη στραβώνουν οι γραμμές των οχυρωμάτων.
Οι πολυτεχνίτες θα απαιτούν θέση γραφείου στις διαβιβάσεις για να μην καούν τα τηλέφωνα και δεν πιάνουν γραμμή τα βύσματα.
Οι γιατροί θα απαιτούν θέση στα στρατιωτικά νοσοκομεία, όχι πάντως στην πρώτη γραμμή.
Οι πολιτικοί επιστήμονες θα απαιτούν θέση στα γραφεία πολιτικής άμυνας (δεν έχουν σχέση, αλλά όπου πολιτική...).................... -
Μην ανησυχείς, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι 40ρηδες+ ανεξαρτήτως επαγγέλματος.
Συγχώρεσε τα νιάτα που δεν φαντάζονται όλη την ώρα πολέμους και εχθρούς και δεν αναπνέουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη.ΥΓ:Δεν είναι ό,τι πιο νορμάλ πάντως να φαντάζεσαι αποφράδες ημέρες. Να το προσέξεις αυτό, εντελώς καλοπροαίρετα.
Περί Θητείας [#2]