-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πιο μάχιμοι από την ΕΛΔΥΚ δηλαδή, ε?
Είναι σκληρή δουλειά το να ξεμπερδεύεις καλώδια και να βάζεις βύσματα.
Μη σου πω πόσο σκληρή δουλειά είναι να απαντάς στο κάθε ξαναμένο γκομενάκι που παίρνει για 'πλάκα' τηλέφωνο στο ΚΕΠΥΚ.Εμάς γιατί δε μας έχει τηλεφωνήσει τόσο καιρό κανά γκομενάκι;
Σε εμας στην 350 μονο κατι gay επερναν τηλεφωνο
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτα δεν τα κανουν φανταροι. Σκοπιά φουλ και στα κεπικ.
Μη σου πω πόσο σκληρή δουλειά είναι να απαντάς στο κάθε ξαναμένο γκομενάκι που παίρνει για 'πλάκα' τηλέφωνο στο ΚΕΠΥΚ.
τους πουστηδες που παιρνουν τηλ μεσα στη νυχτα δεν τους ειπες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Φυσικα και θες βυσμα για να πας σε ενα τοσο επιλεκτο σωμα να υπηρετησεις....Ρε ταρατατα οι διαβιβάσεις είναι όπλο και όχι σώμα.
... που μετα απο 18 μηνες (τοτε) ...
18; Τι στο καλό εμένα με χρέωσαν και Φ.Π.Α. και έκανα 24;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αυτα δεν τα κανουν φανταροι. Σκοπιά φουλ και στα κεπικ.
Μη σου πω πόσο σκληρή δουλειά είναι να απαντάς στο κάθε ξαναμένο γκομενάκι που παίρνει για 'πλάκα' τηλέφωνο στο ΚΕΠΥΚ.
τους πουστηδες που παιρνουν τηλ μεσα στη νυχτα δεν τους ειπες
Οι τσογλαναρεοι οι κεπικαριοι τα πουστακια τα στελνανε στο τηλεφωνο του θαλαμου και κραταγε τις πατσουρες και μιλαγανε Μετα απο 1-2 μηνες παντως ο τηλεφωνιτης εστελνε και καμια γραμμη με καμια πεινασμενη στον θαλαμοφυλακα
Θειο εσυ δεν σκαμπαζες και εμεινες 6 μηνες για να τα μαθεις.
-
Κύριοι καλησπέρα.
Όταν έρχεται το χαρτί για να πάει κάποιος φαντάρος, πως καταλαβαίνουμε αν έχει ένδειξη ΥΕΑ;
Παράδειγμα, αν δίπλα από το σώμα που πάει πχ. Πεζικό, γράφει ΥΕΑ είναι αυτό ή για ΥΕΑ έρχεται διαφορετικό χαρτί; -
Απ'όσο ξέρω το γράφει επάνω. Στην Αεροπορία πάντως, στη διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης, δηλώνεις αν θες να πας για ΔΕΑ (δόκιμος έφεδρος αξιωματικός) ή να κάτσεις στ'αυγά σου.
-
AXA οκ σε ευχαριστώ πολύ!
-
το 95 % των στρατιωτικων ειναι για τον πουτσο!
-
Ποπολάρος is back!
-
Ελα ρε,που;
-
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το 95 % των στρατιωτικων ειναι για τον πουτσο! -
Πότε μπαίνει τον Μάιο σειρά για Πεζικό και Ναυτικό?
-
Έχοντας ζήσει διάφορες καταστάσεις...τη δήλωση 'έχω βύσμα αλλά δε το χρησιμοποιώ' δε τη δέχομαι. Δε μου κάθεται καλά...πως να το πω...
-
Ξέρει κανείς πότε περίπου μέσα στον Αύγουστο είναι η Γ ΕΣΣΟ του στρατού ξηράς;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ξέρει κανείς πότε περίπου μέσα στον Αύγουστο είναι η Γ ΕΣΣΟ του στρατού ξηράς;Bro, αν και επίσημη ημερομηνία δεν υπάρχει, η παρουσίαση γίνεται πάντα μέσα στο πρώτο 15ήμερο του μήνα και (αν δεν κάνω λάθος) κρατάει 4 ημέρες. Άρα είτε 04-07/08 είτε 11-14/08.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ξέρει κανείς πότε περίπου μέσα στον Αύγουστο είναι η Γ ΕΣΣΟ του στρατού ξηράς;Νωρις! Την προηγουμενη χρονια ηταν 6 με 9 Αυγ.
-
Μετά από 8,5 μήνες στην Κύπρο ήρθε η μετάθεση μου!
Πάω ΑΣΔΥΣ, που νομίζω ότι είναι στο Γουδί, κοντά στο 401. Γνωρίζει κανείς παραπάνω λεπτομέρειες? Τι υπήρεσείες έχει εκεί κλπ?? -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ξέρει κανείς πότε περίπου μέσα στον Αύγουστο είναι η Γ ΕΣΣΟ του στρατού ξηράς;
Νωρις! Την προηγουμενη χρονια ηταν 6 με 9 Αυγ.
Μάιστα... ευχαριστώ
Μέσα στη ζέστη λοιπόν θα κάνουμε τις πρόβες...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μετά από 8,5 μήνες στην Κύπρο ήρθε η μετάθεση μου!
Πάω ΑΣΔΥΣ, που νομίζω ότι είναι στο Γουδί, κοντά στο 401. Γνωρίζει κανείς παραπάνω λεπτομέρειες? Τι υπήρεσείες έχει εκεί κλπ??Ασδυς ηταν πολυ καλα μεχρι πριν απο λιγο καιρο. Εξαρταται και τι σωμα-οπλο εισαι.
Περί Θητείας [#2]