-
δε καταλαβα τι λες στον τομεα τηα ασφαλειας..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
με 5η και 40-50 τα ειχαν στησει στο top gear, οχι με 2α...sorry, μαλλον δ προσεξα καλα.. κ μλκια μου.. με 2α θα ειχε γινει πανικος..
Το 8άρι δούλευε εκτός της περιοχής που μπαίνει το turbo. Στο ίδιο βίντεο φαντάζομαι είδες ότι το 8άρι με οδηγό τον Clarkson ανάγκασε μια Murcielago (με οδηγό αγώνων στο τιμόνι) να φέρει σβούρες από την πίεση του 8αριού.
ω ναι το ειδα κ αυτο.. κ αυτο φοβερο..
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
42Κ για 'και καλά' 4κίνητο (άτιμο πράγμα το χάλντεξ, παραπλάνει τον κόσμο...) και παθητική ασφάλεια σε σταθερό εμπόδιο ισοδύναμη με του... 107?ευχαριστώ δεν θα πάρω, ας είναι και το πιο όμορφο...
Τετρακίνητο με Haldex και κατανομή 90-10 περίπου μόνιμα
Περί παθητικής ασφάλειας (και 107 ), ουδέν σχόλιο
42Κ για πολλά άλλα, βέβαια...
-
έχουμε και λέμε:
το ΠΕΡΙΠΟΥ δίπλα στο μόνιμα τα λέει όλα μόνο του
περι παθητικής ασφάλειας απλά βασίζομαι στο NCAP...
C1 (το ίδιο πράγμα είναι δεν θέλω και εδώ αντιρήσεις!!!)
4 αστέρια προστασία επιβατών
4 αστέρια προστασία παιδιών
2 αστέρια προστασία πεζώνΑ3 (επίσης δεν θέλω ενδιασμούς τύπου 'μιλάμε για το S3')
4 αστέρια προστασία επιβατών
3 αστέρια προστασία παιδιών
1 αστέρια προστασία πεζώναυτά περι κρας τεστ και υπενθυμίζω ότι αναφέρθηκα σε συγκρούσεις σε σταθερό εμπόδιο.
Αυτά κάνει ή ατιμη τεχνολογία σε μόλις 3 χρόνια εξέλιξης... (2003 το Α3, 2006 τα τρίδυμα βοημίας)
-
S3 δαγκωτό....αν έχεις το ποσό τρέχα παραγγειλέ το...σκέτος πύραυλος...
και φυσικά σε λευκό -
Ες3 δαγκωτό. Δαγκωμένο μη σου πώ.Με 42 000 ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΧΑΤΣΜΠΑΚ. Παίρνω ενα μεταχειρισμένο ταπερ και γουστάρω,τα χατσμπακ εκεί χτυπάνε την οροφή τους. Αντε και αν είμαι μερακλής ενα καινούριο κλιο .
-
To s3 δεν είναι hatcthback; Το τάπερ; Το κλειώ;
-
Υπάρχει κάποιο όριο που μπορεί να κοστίζουν τα hatch; τα κάμπριο; τα κουπέ;
-
To Golf γιατί είναι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To s3 δεν είναι hatcthback; Το τάπερ; Το κλειώ;Σε γνωρίζω απο την κόψη του σπαθιού την τρομερή.
Υπάρχει κάποιο όριο που μπορεί να κοστίζουν τα hatch; τα κάμπριο; τα κουπέ;
Σε γνωρίζω απο την όψη που με**(τα)** βίας μετρά τη γή.
-
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι θέλει να πει ο ποιητής;τον εθνικό ύμνο, τι ερώτηση ήταν αυτή;
-
Και πού κολλάει αυτός;
-
Τελικά το επετειακό Golf GTI 30 Edition, όπως και το Leon Cupra έχουν τον ίδιο κωδικό κινητήρα με το S3:
Διαβάστε εδώ: http://www.seatcupra.net/forums/showthread.php?t=92596&page=4
*the edition 30 golf gti has got the same turbo as the audi s3, its a k04 variant.
i would have thought the cupra has too, no details until january on the seat part numbers. it should be the same as these
Turbo:195 KW BHZ (S3) 06F 145 702 C KKK
169 KW BYD (edition 30) 06F 145 702 C KKKBlock and internals:
Rumpfmotor BHZ (S3) 06F 100 035
Rumpfmotor BYD (edition 30 ) 06F 100 035*Παρομοίως και εδώ: http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2993711&postid=34742624
*ETKA shows the following shared parts between the Audi S3 engine (BHZ code) with KO4 and the Edition 30 engine (BYD code) ...the Edition 30 seems to have the KO4 and strengthened internals, compared to the stock 200hp 2.0 TFSI
Turbo:195 KW BHZ (S3) 06F 145 702 C KKK
169 KW BYD (Jubi) 06F 145 702 C KKKBlock and internals:
Rumpfmotor BHZ (S3) 06F 100 035
Rumpfmotor BYD (Jubi ) 06F 100 035but different intercoolers - I'd suggest that the Edition 30 is a smaller capacity intercooler:
Ladeluftkuehler S3 1K0 145 803 P
Ladeluftkuehler Golf 1K0 145 803 A *Τελικά και ίδιο turbo τύπου K04-023 (μάλλον υβριδικό τύπου Κ04-023 των προηγούμενων S3 & Leon Cupra-R) ...
-
Golf GTi επετειακό με τις μαύρες ζάντες (σκασίλα μου αν καγκουρίζουν ) και την επιπλέον εγγύηση.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Golf GTi επετειακό με τις μαύρες ζάντες (σκασίλα μου αν καγκουρίζουν ) και την επιπλέον εγγύηση.Λογικό, εδώ έχεις Opel που είναι straight from Australia, στις ζάντες του Golf θα κολλήσεις?
-
Κρίμα που δεν επιτρέπεται η παιδική εργασία.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Golf GTi επετειακό με τις μαύρες ζάντες (σκασίλα μου αν καγκουρίζουν ) και την επιπλέον εγγύηση.+1000000
Τι παει να πει καγκουρίζουν μωρέ;Ετσι μ αρεσουν εμενα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Golf GTi επετειακό με τις μαύρες ζάντες (σκασίλα μου αν καγκουρίζουν ) και την επιπλέον εγγύηση.
+1000000
Τι παει να πει καγκουρίζουν μωρέ;Ετσι μ αρεσουν εμενα, αφού είμαι δηλωμένος κάγκουρας.
Ποιο απο τα 5;(S3,cUPRA,T5,MPS,GTi)