-
Κατα τη γνωμη μου εχεις αμαξαρα και θελεις να παρεις ακομα καλυτερο!
Πολυ γρηγορο, αλλα εχεις μπει μεσα? Πολλοι απεχθανονται το εσωτερικο του.
Ακριβη συντηρηση για καθημερινο αυτοκινητο. Παντως συγγενης με 9αρι με 408 αλογα κανει με 1 ρεζερβουαρ ~250 χλμ. (γρηγορα ομως)
-
Aυτός ο TonyFR σου βάζει φιτιλιές βρε Νάσο...
-
Θα το παίξω αντιδραστικός
Κράτα το TypeR
Aν με το καιρό δεις ότι δεν σας βολεύει από χώρους το ξανασκέφτεσαι ...
Στο μεταξύ θα έχουν έρθει και τα νεα TypeR,EVOX, STi .... και αποφασίζεις. -
to evo απαιτει δευτερο αμαξι για μετακινησεις ταξιδια πολη κλπ κλπ κλπ....
-
Θέλεις να ξοδεύεις;
-
Α ρε Νάσο,τελικά σέ στοίχειωσε ο δαίμονας της φτερούγας,κι'άς στόν εξόρκισε τήν πρώτη φορά η κυρά σου
Ασύγκριτα μεγέθη πάντως.
Σαφώς ανώτερο σαν σπόρ το Μίτσου*,αλλά πολύ καλό και οικονομικότερο το τάπερ (με ήχο αλυσοπρίονου )
Δεν ψήφισα
*στήν πίστα μετράμε 6-7 δευτερόλεπτα κάτω,διαφορά χαώδης
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
EVO XΠότε ? Οταν τα ΕΡ3 TypeR θα πωλούνται 15000 ? Επιπλέον το Χ (απ΄όσο είδα στα 'Νέα μοντέλλα') δε μ΄αρέσει και τόσο (βέβαια το πρωτότυπο ήταν καταπληκτικό, αλλά μάλλον το χάλασαν...). Ενώ το ΙΧ είναι μεν κραυγαλέο αλλά έχει μια αγριάδα όσο να 'ναι Από την άποψη των προδιαγραφών τώρα να 'ναι το Χ από το ΙΧ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
:hmmm: Τα κόστη συντήρησης και χρήσης στο EVO είναι ψιλο-άγρια κατάσταση Νάσο. Εννοείται πως, αν το χρήμα δεν είναι περιορισμός, EVO με τα χίλιαΠέραν των 20 lt/100 Km στην καλύτερη περίπτωση (ερώτηση: θέλει 100άρα ή παίζει και με 95άρα ?), τι άλλο ακριβώς θέλει από συντήρηση πέρα από αλλαγή λαδιών κάθε 5000 ? (στο TypeR αλλάζω λάδια κάθε 7500).
Οσο για το κόστος, δεν είναι πως αδιαφορώ, απλά δεν είναι τόσο σημαντικός παράγοντας. Αλλά με ενδιαφέρει αν θέλει 1000 ευρώ το μήνα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πως θα βάζεις την μικρούλα στο καρεκλάκι της μέσα στο στενάχωρο Type R?Οπως έβαζαν οι δικοί μου γονείς την αδελφή μου στο 128 3P προ 30ετίας
Το EVO είναι ιδανικό ταξί για τέτοιες περιπτώσεις.
Ναι, απλά δεν είναι σοβαρό κριτήριο...
[quote='cmarin']Μιλάς για καινούργιο 9άρι? Τα 50Κ
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Τώρα στα 2 αυτοκίνητα που προτείνεις όλοι θα σου πούμε με βάση το συναίσθημα evo.Ναι, το πρόσεξα.
Όμως το σιβικ ίσως αποδειχτεί καλύτερος συνδυασμός αν σκεφτείς το αυξημένο κόστος χρήσης του mitsu.
Η φωνή της λογικής αυτό λέει...
Αν τα 170χλμ αυτονομίας που είχα διαβάσει κάποτε στους τροχούς ευσταθούν τότε πρόκειται απλά για ένα πολύ ακριβό παιχνίδι.
Αυτή είναι η βασική μου ανησυχία: 50000 για ένα αυτοκίνητο που είναι βασικά μόνο για την κ...α μου ?
(Δε νομίζω 170 χλμ... Με 50 λίτρα ρεζερβουάρ και 20 lt/100 Km κατανάλωση, είναι 250 ολόκληρα χλμ. αυτονομία
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το ΕVΟ καίει πολύ και δεν κάνει για καθημερινόαυτοκίνητο.Δεν θα είναι για καθημερινό αυτοκίνητο, όπως δεν ήταν το TypeR (90% των χιλιομέτρων του είναι εκτός πόλης). Εχω μηχανή, η καλή μου δικό της αυτοκίνητο, οπότε μόνο για εκτός των τειχών θα είναι...
Στα αυτοκίνητα αυτής της φιλοσοφίας μέχρι το Impreza WRX θα πήγαινα. Από εκεί και πάνω νομιζω ότι παραείναι ειδικά τα αυτοκίνητα.
Ε, τι WRX τι STi (= Evo)
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Aυτός ο TonyFR σου βάζει φιτιλιές βρε Νάσο...Μπα, αυτός είναι ευθειάκιας...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θέλεις να ξοδεύεις;Εξαρτάται από το λόγο
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
τωρα εγω να απαντησω η οχι?Ασε καλύτερα .... θα τον βάλεις σε έξοδα τον άνθρωπο
-
νασο δε ξερω με τι ασχολεισαι και βασικα δε με ενδιαφερει κιολας..
με κορη στο προσκηνιο θα δικαιολογουσα την αγορα evo απο εναν που ειναι χοντρος εισοδηματιας...το αυτοκινητο εχει κοστος μεγαλο και δεν το κρυβει..φυσικα ειναι υπερτατο οπλο αλλα αμα μου λεγες οτι με μπεμπα πηγες και πηρες evo θα σε λεγα χαλαρα 'μαλακα'....
εφοσον εχεις ηδη type r ψαξε και βρες και κατι αλλο εξισου διασκεδαστικο με πιο χαμηλα κοστη...και χωσε τα χοντρα λεφτα καπου αλλου που θα πιασουν πολυ τοπο στο μελλον...
σορρυ για το βαρος των λογων αλλα το βρηκα λιγο αστειο το διλημμα...
επισης σε καποια αλλη φαση πλην αυτης που εισαι τωρα θα παιρνα evo...
-
ΒΜW 330 (τον εσκισα τωρα)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΒΜW 330 (τον εσκισα τωρα)πολυ καλη επιλογη, αλλα αλλης φιλοσοφιας. Και μαλλον θα παει πανω απο 50Κ με καποια εξτρα.
εγω πχ θα τη προτιμουσα απο ενα καθαροαιμο οπως ειναι το EVO.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν θα είναι για καθημερινό αυτοκίνητο, όπως δεν ήταν το TypeR (90% των χιλιομέτρων του είναι εκτός πόλης). Εχω μηχανή, η καλή μου δικό της αυτοκίνητο, οπότε μόνο για εκτός των τειχών θα είναι...
Πόσα από τα χλμ εκτός τειχών κάνεις με την καλή σου; Λειτουργεί ως κόφτης στα πολλά ή όχι;
Αν δεν το κυκλοφορείς στην πόλη και δεν το παρακάνεις πολύ συχνά εκτός πόλης, πιστεύω ότι η αύξηση του κόστους βενζίνης δε θα είναι τέτοια που να σε αποτρέψει από την αγορά της φτερούγας. -
Ως προς την εμφάνιση και το 'αντιαισθητικό' της πίσω αεροτομής (αν αυτό το κατατάσσεις στα αρνητικά), το πακέτο εξοπλισμού Α περιλαμβάνει τη μικρή αεροτομή, όπως φαίνεται στη σελίδα 27 του pdf αρχείου που μπορείς να βρεις εδώ.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Κράτα το TypeR .Αυτό.
Το γιατί θα στο πει ο nass. Ρώτησέ τον και θα δεις.
EvoIX vs. Civic TypeR