-
Συμφωνώ.Αν εξαιρέσεις τα λεγόμενα του μανγκο και του οφσετ,συμφωνω με όλα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όταν μεγαλώσω δεν θέλω να γίνω ούτε γιατρός, ούτε δικηγόρος, ούτε ηθοποιός, ούτε μοντέλο, ούτε τραγουδιστής...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ 'NΟΝΟΣ'! -
μια τυχαια συνομιλια στο chat του fpc,με εδωσε να καταλαβω οτι ο γιωργος ειναι απο αυτα τα ατομα που δεν κομπαζουν για την κατοχη μιας ferrari...
'εχω μεινει στο gruppo fiat' απαντησε στα ατομα που συνομιλουσε και δεν τον γνωριζαν..δεν προσθεσε τιποτε αλλο στην φραση του...το πιο πιθανο αλλος στην θεση του...ή στην θεση μας να προσθετε...'δηλαδη αγορασα τελευταια μια...'
(δεν χρειαζεται να το γραψω μια που ολο το τοπικ αναφερεται στην αγορα αυτης)
φιλε γιωργη,οπως εγραψες στην αρχη του τοπικ σου...'ενα παιδικο σου ονειρο μπορεσες να το πραγματοποιησεις'...μονο αυτο δειχνει τον ρομαντισμο αυτης της κινησης σου...αφου εχεις την οικονομικη δυνατοτητα,αυτο δεν το εκανες απο επιδειξη,απο αγνη επιθυμια το εκανες και αυτο διαφερει πολυ...
χαιρετισε με τον νικο και την νατασα (μια που λογο της...ιδιας τρελλας μας,εχουμε καποιους κοινους γνωστους...ααα και πες τις οτι το σειτσεντο της...με εχει στιγματισει (με την καλη εννοια) την ζωη μου...εχω ζησει τοσα πολλα πια με αυτο που δεν το αλλαζω με τιποτα....ισως με μια ferrari,ναι!!!!
περιμενω βολτα με την 430,μια που στην ζωη μου δεν εχω μπει σε τετοιου ειδους αμαξι...θα ειναι σιγουρα μια εμπειρια διαφορετικη και σιγουρα αξεχαστη!
χαιρετιζω τελος μεσω αυτου του τοπικ και τον φιλο μου alfista νασο!
εχουμε καιρο να τα πουμε ρε συ...εισαι ακομα κερκυρα ή επεστρεψες σαλονικα?
εν τελη...για να απαντησω και εγω στην φιλοσοφικης χρειας ερωτηση σου...
μ@λ@κ@ς δεν εισαι....εισαι ο γιωργος και εισαι ο εαυτος σου!Κωνσταντινος
-
Τωρα που ειπες για το νασο φιλε elaborus,εχει να γραψει πολυυυυυ καιρο.. Ασχετο το ξερω,αλλα ηταν καλο μουτρο..
-
Aν 2 χρόνια και κάτι μέρες μετά, αναρωτιέται ακόμα ο sv2 ως προς το αν είναι...., τότε εγω θα του πω 'Ναι είσαι...!! '
-
Μη μασας ' αγαπητε Γιωργο ,μαζευε εσυ τα χαρτακια με τα τηλ και ασε να λενε!
-
πιστευω η μοναδικη περιπτωση του να ειναι κανεις μλκς με φερραρι ειναι να νιωσει τοσο μειονεκτικα αν δει στον δρομο καμια veyron, mclaren F1 ή τελωσπαντων ενα αυτης της συνομοταξιας,
οσο νιωθει αυτος που σε σχολιαζει...
κατα τ'αλλα κ εγω νιωθω μαλακας αλλα οχι επειδη μου το κοπανανε -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Λογικο ειναι, ολοι ζηλευουν! Αλλοι με καλο τροπο 'πωπω ρε γμτ, τι αμαξαρα, κλπ' και αλλοι με κακο τροπο 'τον μαλακα, τον κωλογερο, κλπ'Παντως εγω λεω συνηθως: 'ρε τον πουστη!'
etsi προς ενημερωση σασ ο Γαβαλας (ο γνωστος σχεδιαστης) ειχε Μπεντλευ...οποτε δεν ειναι και βρισια..τιμη του και καμαρι του
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Λογικο ειναι, ολοι ζηλευουν! Αλλοι με καλο τροπο 'πωπω ρε γμτ, τι αμαξαρα, κλπ' και αλλοι με κακο τροπο 'τον μαλακα, τον κωλογερο, κλπ'
Παντως εγω λεω συνηθως: 'ρε τον πουστη!'
etsi προς ενημερωση σασ ο Γαβαλας (ο γνωστος σχεδιαστης) ειχε Μπεντλευ...οποτε δεν ειναι και βρισια..τιμη του και καμαρι του
3 χρονια μετα
Ηταν και γραμμενος στο φορουμ αν δεν απατωμαι . -
Ο lakis?? Πότε??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ο lakis?? Πότε?? -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ο lakis?? Πότε??
memberlist.php?mode=viewprofile&u=11673
Μήπως είμαι μ@λ@κ@ς ?