-
Δηλαδή, για να καταλάβω, είναι ντροπή να μπει κάποιος σε αυτό το φόρουμ και να πει 'έχω φεράρι'? Πες το καθαρά...
-
Ή ο έχων φεράρι σημαίνει ότι είναι αναίσθητος/δν έχει κολλήματα/είναι θεός;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδή, για να καταλάβω, είναι ντροπή να μπει κάποιος σε αυτό το φόρουμ και να πει 'έχω φεράρι'? Πες το καθαρά...Ξερω γω.. εγω θα ντρεπομουν να το πω. σε ενα φορουμ το οποιο εχει δειξει οτι το επιπεδο κρατιεται με δυσκολια σε ψηλο επιπεδο και που τσακωνονται για τα αν ειναι καλυτερη η 147 απο το γκολφ ε νομιζω οτι δεν εχει πολυς κοσμος να σου πει κατι για φεραρι κ.λ.π.
το αμαξι που εχω, ειναι μια χαρα,αλλα το εχω αναφερει μια 2 φορες το πολυ. Απλα νιωθω οτι δεν ειναι σωστο να προκαλω το φθονο του κοσμου εχω δεν εχω φεραρι -
Εμένα προσωπικά με τιμάει που κάποιος βγαίνει και το δηλώνει ακομπλεξάριστα το τι έχει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ή ο έχων φεράρι σημαίνει ότι είναι αναίσθητος/δν έχει κολλήματα/είναι θεός;Ξερω γω παλι... εχω αλλες αποψεις περι του θεματος. σιγουρα η παιδεια και η αντιληψη περι κοινωνιας που χρειαζεται να εχει ενας κατοχος φεραρι δεν συναυδαν με τα οσα εγραψε ο τυπος δηλαδη με οσα πιστευω εγω.
-
Μπορεί απλά να έχει άπειρα λεφτά, μπορεί να έχει και παιδεία. Από κει και πέρα, υπάρχουν εξίσου άπειρες καταστάσεις/ενδεχόμενα...
-
Τι υπεροχη λεξη!Μαλλον δεν θα με αποκαλεσουν ποτε μ@λ@κ@! Τι κριμα!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Δηλαδή, για να καταλάβω, είναι ντροπή να μπει κάποιος σε αυτό το φόρουμ και να πει 'έχω φεράρι'? Πες το καθαρά...
Ξερω γω.. εγω θα ντρεπομουν να το πω. σε ενα φορουμ το οποιο εχει δειξει οτι το επιπεδο κρατιεται με δυσκολια σε ψηλο επιπεδο και που τσακωνονται για τα αν ειναι καλυτερη η 147 απο το γκολφ ε νομιζω οτι δεν εχει πολυς κοσμος να σου πει κατι για φεραρι κ.λ.π.
το αμαξι που εχω, ειναι μια χαρα,αλλα το εχω αναφερει μια 2 φορες το πολυ. Απλα νιωθω οτι δεν ειναι σωστο να προκαλω το φθονο του κοσμου εχω δεν εχω φεραριΔεν βλέπω να έχει κάτι κακό το επίπεδο του φόρουμ αυτού σε σχέση με άλλα φόρουμς τουλάχιστον...
Όσο για τη φερράρι, να σου πω προσωπικά ζηλεύω τον τυχερό ιδιοκτήτη της (ο οποίος παρεπιπτόντως έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής), αλλά δεν τον φθονώ, έχει διαφορά. Δεν θεωρείς ότι είναι υγιές αυτό? Μερικές φορές η (καλή) ζήλια είναι που μας κάνει καλύτερους άνθρωπους, επειδή λόγω αυτής 'αναγκαζόμαστε' να βάλουμε στόχους.
Υπάρχουν και άλλα καλά αυτοκίνητα εδώ μέσα, Μ5, πόρσε, υπάρχει και ο χρήστης 224.ν που έχει-μάντεψε-μια Μαζεράτι 224. Ο άνθρωπος έρχεται με την κούκλα του στα καφεδάκια μας, στο φαγητό, στις εκδρομές, ακομπλεξάριστος, άνετος και πολύ αξιόλογος σαν συνομιλητής, εντός και εκτός φόρουμ, και το κυριότερο, αυτό που έχει πει σε όλους είναι 'σας έυχομαι να μπορέσετε να αποκτήσετε ό,τι τετράτροχο επιθυμεί η ψυχή σας'. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε θα είχε θέση στο φόρουμ αυτό ή γιατί θα έπρεπε να κρύβει το αυτοκίνητό του... -
Ο μάνγκο δεν εννοεί ακριβώς αυτό ,αλλά τεσπα.Για την ακρίβεια το ποστ του μανγκο δεν έχει θέση εδώ εαν πραγματικά ο συγγραφεύς υπερασπίζεται την άποψη του.Εαν με κατάλαβες μανγκο.
-
Αν κατάλαβα ο MANGO λέει ότι το παιδί με το Fiat (ε....φεράρι ήθελα να πω ) είναι ποζεράς?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ο μάνγκο δεν εννοεί ακριβώς αυτό ,αλλά τεσπα.Για την ακρίβεια το ποστ του μανγκο δεν έχει θέση εδώ εαν πραγματικά ο συγγραφεύς υπερασπίζεται την άποψη του.Εαν με κατάλαβες μανγκο.ομολογω οτι δεν καταλαβα τι εννοεις. γενικα εγραψα οτι ενα τετοιο ποστ σαν το αρχικο του sv2 ειναι πολυδιαστατο και καποιος που το βλεπει απο ολες τις πλευρες αναρωτιεται διαφορα πραγματα
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Τι υπεροχη λεξη!Μαλλον δεν θα με αποκαλεσουν ποτε μ@λ@κ@! Τι κριμα!Εχε πίστη! Good things come to those who wait.
-
Αν ηταν η ζηλια ψωρα θα γεμιζε ολη η χωρα!!
-
Εγώ ξέρω πως ο sv2 έγραψε απλά ένα χιουμοριστικό ποστ με άφθονες δόσεις αυτοσαρκασμού μέσα. Τώρα το γιατί αυτό παρεξηγήθηκε και φτάσαμε να διαβάζουμε μέχρι και τη λέξη 'υπαρξιακά' σε μηνύματα αυτού του νήματος, πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω...
-
Καλύτερα μαλάκας με Ferrari παρά μαλάκας χωρίς...
Είναι η ψυχολογία του Έλληνα. Όποιος έχει κάτι καλύτερο από εμάς, το έχει αγοράσει από ναρκωτικά, όπλα, γυναίκες, νύχτα, εις βάρος των άλλων ή είναι μαλάκας.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τελος πάντων σήμερα γράφω χωρίς ενοχές διότι όλη μέρα οδηγούσα το Accent.
Μα εισαι μ@λ@κ@ς ?????
Εχεις το ferrariκο αραγμενο και καβαλας το accent ??? -
νταξ αντι να εκμεταλλευτουν ορισμενοι την υπαρξη του sv2 εστω και στο φορουμ που το παλικαρι τουλαχιστον μπορει να μιλησει για το αμαξι του (γιατι δε νομιζω οι περισσοτεροι στον κυκλο σας να'χετε ατομα με τετοια αυτοκινητα) καθομαστε και λεμε βλακειες του τυπου 'τι δουλεια εχει αυτος εδω' κλπ..
ξενερωσα λιγο -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν κατάλαβα ο MANGO λέει ότι το παιδί με το Fiat (ε....φεράρι ήθελα να πω ) είναι ποζεράς?Οχι....Μαλάκας λέει οτι είναι και καλά θα κάνει στο εξης να μπάινει στο ferrariforum.com, κι οχι στους 4Τ.....
Εδω είναι το φορουμ της φτωχολογιάς, της πείνας, της εξαθλίωσης, του φτωχού πλην τίμιου εργαζόμενου, του οικοδόμου, του αγρότη, του ανάπηρου πατέρα με τα 9 ορφανά απο μάνα παιδιά, του καστανά, του γανωματή, του σαλεπιτζή, του τσαγκάρη, του λατερνατζή....!!!!
Που πα ρε φίλε....?? !!!
-
Απο το ενα ακρο φτανει στο αλλο αυτο το 8εμα...
-
Όντως...Ξεφεύγουμε χωρίς σοβαρό λόγο...
Μήπως είμαι μ@λ@κ@ς ?