-
Συμφωνώ με το σχόλιο του kilometer. Όσο αστείο και αν φαίνεται η μεγαλύτερη αρετή που προσφέρει το ελληνικό πανεπιστήμιο είναι ακριβώς αυτή η 'δυσκολία'.
Πάντως doom μην τρελένεσαι. Η όλη ιστορία είναι σαν τον πόλεμο. Πας νεοσύλλεκτος στη μονάδα και σου λένε ξέχνα ότι ήξερες, εδώ θα μάθεις ότι χρειάζεσαι. Και μετά πας στα χαρακώματα για να σου πουν ξέχνα ότι σου λέγαν όλοι οι προηγούμενοι, εδώ θα μάθεις. Έτσι είναι και με τις δουλειές. Ότι προσπαθούσε να μας διδάξει περί πωλήσεων ο καημένος ο Σταθακόπουλος σε ένα εξάμηνο το έμαθα στη φαρμακευτική σε 2 εβδομαδες...
Ελπίζω τα ιδιωτικά να φέρουν αυτό το στρίμωγμα για τα δημόσια και να σοβαρευτούν.
Και εννοείται είμαι 1000% αντίθετος στο να γίνει ιδιωτική ιατρική σχολή.... -
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Κάτσε ρε φίλε doom, μηχανικός από Πολυτεχνείο είσαι...Στην αγορά εργασίας είστε από τους πιο καλοπληρωμένους!
ΟΧΙ. Συμφέρει να έχεις μηχανικό (παροχή υπηρεσιών) για επίβλεψη σε εργοτάξιο παρά εργοδηγό. Υπάρχει μεγάλη ανεργία.
Οι αμοιβές των μηχανικών είναι γελοία χαμηλές όταν τις συγκρίνεις με αμοιβές δικηγόρων και συμβολαιογράφων. Αν είσαι μηχανικός μελετητής και επιβλέπων σε μια οικοδομή θα δουλέψεις πολύ καιρό, θα έχεις τρομερές ευθύνες και θα πάρεις πολύ λιγότερα από τους δικηγόρους που θα παραστούν στα συμβόλαια (ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ) και το συμβολαιογράφο που θα πουλήσει τα διαμερίσματα με ΕΛΑΧΙΣΤΗ εργασία.
Κακής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιεί ο εργολάβος σε οικοδομή, αν πέσει μετά από 30 χρόνια, το αδίκημά του έχει παραγραφεί και ο μηχανικός που δεν είχε οικονομικό όφελος για τα κακής ποιότητας υλικά θα δικαστεί - γι αυτόν δεν παραγράφεται ποτέ το αδίκημα.
Οι μηχανικοί ασφαλείας στα εργοστάσια είναι πληρωμένοι κατηγορούμενοι. Τους χρησιμοποιούν οι εργοστασιάρχες για να τους δικάζουν και να τους κυνηγάνε σε περίπτωση ατυχήματος.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ γιατί στις συνελεύσεις έβλεπα να γεμίζουν αίθουσες οι Κνίτες σαν τα Orks;
καλα, μιλαμε κορυφη!!!
-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αυτό δεν το ήξερα.Μπορεί βέβαια να μην το κάνουν εδώ στην Πάτρα αυτό, αλλά όπου αλλού και να το κάνουν είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Γίνονται φίλε μου αυτά και γίνονται και άλλα(παραχωρούνται και αίθουσες για τη φύλαξή τους....) που εγώ ίσως δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω.Αλλά ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλάει για ουσιαστική βελτίωση της εκπαίδευσης.....
ΑΑΑΑΑΑΑα και περιστατικό πρόσφατο:ξέρεις τι είναι να σε κόβουν με 2 να πηγαίνεις να ζητάς το γραπτό σου και να βλέπεις να μην υπάρχει ούτε μια κοκκινίλα πάνω??Και να παίρνεις 2,5 μόνο απο το πρώτο θέμα????και να παίρνεις απάντηση οι βαθμοί έχουν φύγει για την μηχανογράφηση.....
Αλλά κανέναν δεν τον ενδιαφέρουν αυτά!!!τα ιδιωτικά θα δώσουν τη λύση σε όλα....γιατί στα δημόσια είμαστε όλοι στη λούφα και στο Φραπέ!!!!
Δεν το παίζω επαναστάτης απλά λέω τα στραβά που παρατηρώ καθημερινά!!!!!!
Εμένα πάντως δεν με απείλησε κανένας ούτε με έβγαλε απο εργαστήριο!!!!το οποίο το ίδιο το τμήμα αποφάσισε να παρακολουθήσει για να μη χαθεί το μάθημα.....(καμια 45αρία είμαστε όλοι και όλοι)
Τέλος αυτό με τα λεφτά που γράφεται κατακριτέο δεν είναι το πόσα λεφτά έχεις αλλά το πώς τα απέκτησες.....΅Για τον Λαλιώτη δεν είμαι σίγουρος αν έγινε με το πλέον νόμιμο τρόπο...Αν έχεις δουλέψει μαγκία σου να πάρεις όχι grand cherokee αλλά enzo....
-
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
Τέλος αυτό με τα λεφτά που γράφεται κατακριτέο δεν είναι το πόσα λεφτά έχεις αλλά το πώς τα απέκτησες.....΅Για τον Λαλιώτη δεν είμαι σίγουρος αν έγινε με το πλέον νόμιμο τρόπο...Αν έχεις δουλέψει μαγκία σου να πάρεις όχι grand cherokee αλλά enzo....
δεν μπορω να πιστεψω οτι πραγματικα υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι στην ελλαδα βγαζεις λεφτα (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ να αγοραζεις enzo οπως λες) απο δουλεια χωρις να κανεις κομπινες.. για μενα οποιος το πιστευει αυτο δεν εχει επαφη με το θεμα.. ουτε καν..
θα δουλεψω και θα γινω πλουσιος = μυθος στην ελλαδα..
με τι μισθους ακριβως θα γινεις πλουσιος;
εδω για να'σαι σε μεση φαση μια ψιλο-κομπινα, παραθυρακι, κατι, θα εχεις κανει δεν παιζει αλλιως.. ή θα δουλευεις 14 ωρες το 24ωρο.. αλλο αν εντελως τυχαια ουτε καν θα το θυμασαι -
υπαρχουν οι μικροκομπινουλες,και υπαρχουν και οι μεγαλες κομπινες,οπως του λαλιωτη μιας και αναφερθηκε πριν με την γερμανικη εταιρια hochtief για την δημιουργια πολεοδομικων εργων.
τελος παντων μαγκια του αφου βρηκε εδαφος και το εκανε.
αυτο που πιστευω ακραδαντα παντως ειναι οτι ο πολιτικες παραταξεις μεσα στα πανεπιστημια δηλητηριαζουν την εκπαιδευση και πρεπει να καταργηθουν επιτελους.
οσο για τους δηθεν αριστερους βολεμενους που βγαινουν και διαμαρτυρονται για τα παντα και τα σπανε αβερτα οποτε γουσταρουν,
αυτοι και αν ειναι μεσα στη υποκρισια. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
αυτο που πιστευω ακραδαντα παντως ειναι οτι ο πολιτικες παραταξεις μεσα στα πανεπιστημια δηλητηριαζουν την εκπαιδευση και πρεπει να καταργηθουν επιτελους.
σιγουρα..
αλλα ποιος θα το κανει αυτο οταν εκει μεσα μπορεις να μαζεψεις μια στρατια (βλεπε δαπ πασπ κοκ) -
αυτο ειναι το προβλημα skye.υπαρχουν παρα πολλοι που επωφελουνται απο το τωρινο συστημα.αποδειξη για το ποσο νοιαζονται ολο αυτα τα κομματοσκυλα για την παιδεια.βλεπω στη τηλεοραση δαπιτες,πασπιτες και κομμουνια να κανουν την προπαγανδα τους και ειναι πραγματικα αηδιαστικο.και ειναι και φοιτητες ΑΕΙ με πληρη πλυση εγκεφαλου.
-
Φαντάζομαι έχεις υπόψη σου ότι η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών των απανταχού Βελουχιωτών και λοιπών μουσάτων αριστερόφρονων είναι 'βολεμένη' και ότι κάνουν όλη αυτή τη φασαρία για να την πουν στον μπαμπά τους ή επειδή φάγαν χυλόπιτα από κυριλάτη γκόμενα στο ιδιωτικό και άλλαξαν ρώτα...
Ξέρεις τι απόλαυση είναι να βλέπεις αναρχο-αριστερο-αυτόνομο-ιδεαλιστή να φτάνει σε πάρτυ σχολής ...... με την 5αρα του μπαμπά...;ΑΛΛΑ, όταν η ιδεολογία σου είναι η κατάλυση της εξουσίας, του συστήματος, του καπιταλισμού, των οικονομικών ανισοτήτων, η αναδιανομή του πλούτου, η χαλάρωση των θεσμών και εν τέλει όλων όσων εξασφαλίζουν, τροφοδοτούν ή διατηρούν την τρέχουσα εντυπωσιακά καλή οικονομική σου κατάσταση... τότε ή βάζεις φωτιά στα αυτοκίνητα σου, στο σπίτι σου και μοιράζεις τα λεφτά σου στα συντρόφια, ή είσαι ένας γελοίος υποκριτής.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη- θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη αυτού που καίει την σταθμευμένη BMW αλλά όχι αυτή του πατέρα του...
Όταν όμως πουλάς μούρη, κάνεις και κήρυγμα και γενικά το παίζεις και λίγο ζηλωτής υπέρ Περισσού και λοιπών αριστερών σχημάτων τότε καλά θα κάνεις να έχεις λίγο περισσότερη αυτογνωσία...
Φαντάσου ένα Παπά να βγαίνει και να κραυγάζει υπέρ ηθικής και το βράδυ να κάνει όργια και παρτούζες (και το χειρότερο να το κάνει και φανερά)...
Ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα; Το καλοκαίρι με τις καταλήψεις όλοι αυτοί οι επαναστάτες και οπλαρχηγοί έλεγαν ότι πολεμάνε το κεφάλαιο που θέλει ιδιωτικά πανεπιστήμια ( ). Την ίδια στιγμή αγνοούσαν ότι πολλά παιδιά που έμεναν με ενοίκιο και τέλειωναν τη σχολή τους θα έπρεπε να πληρώσουν περισσότερα σε ενοίκιο λόγω καταλήψεων για να κάνει ο κάθε π@π@ρ@ς την πλάκα του.Αν βγάζαμε μια περίληψη από τα παραπάνω θα λέγαμε ότι αν είσαι παπάς απαγορεύεται να γ@μ@S. Ή ότι οι ''βολεμένοι'' έχουν μούσια, οδηγάνε τις BMW των πατεράδων τους (και καίνε τις υπόλοιπες) και αποσκοπούν στο να καταλύσουν το σύστημα, την εξουσία...και τη σούπερ λίγκα (μια που βάλαμε στον αχταρμά τα πάντα). Τελικά το ελληνικό πανεπιστήμιο προσφέρει ατελείωτες συγκινήσεις.
-
Ελα να κανουμε μια επανασταση...
Φοιτητης1:Λοιπον μεγαλε,εισαι ετοιμος να Π.Α.Μ.Ε
αυριο στο Πανεκπαιδευτικο Συλλαλητηριο
?
Φοιτητης2:Δεν ξερω ρε συ.Ειμαι πολυ μπερδεμενος απο την ολη κατασταση.Θελω να πω,διαβαζα 3 χρονια στο Λυκειο για να μπω στο Πανεπιστημιο,να περναω μαθηματα και να παρω το πτυχιο μου.Οχι για να κανω διαδηλωσεις και καταληψεις...
Φ1:Ανοησιες!Μην ανυσηχεις γι αυτο.Δε θα σαι ο μονος που δε θα δωσει μαθηματα.Εξαλλου πανω απο τους μισους που παιρνουν μερος στις καταληψεις και τις πορειες δεν εχουν δωσει ποτε εξετασεις.Δεν ειναι καν φοιτητες.
Φ2:Δικιο εχεις,αλλα και παλι δεν ξερω..Να,φοβαμαι και λιγο μην γινουν τιποτε επεισοδια με Αντεξουσιαστες
...
Φ2:Μην εισαι ανοητος.Οι Αντεξουσιαστες
ειναι τα καλα παιδια.Ειναι οι μονοι που νοιαζονται πραγματικα για το Πανεπιστημιο.Εσυ κι εγω ποσο θα κατσουμε? 4? 6? 8 χρονια?Μετα θα φυγουμε και θα ριξουμε μαυρη πετρα πισω μας.Ενω αυτοι ειναι στο Πανεπιστημιο πολλα χρονια πριν απο μας και θα ειναι και για πολλα χρονια μετα απο μας.Κατοικουν στο Πανεπιστημιο,διασκεδαζουν στο Πανεπιστημιο,ζουν απο το Πανεπιστημιο πουλωντας αντικειμενα που το Πανεπιστημιο δεν χρειαζεται πια και τους τα παραχωρει,και διακινωντας εξωτικες αναψυκτικες ουσιες.Ειναι το σπιτι τους και γι αυτο νοιαζονται τοσο
Φ2:Μα καλα και τα επεισοδια,οι μολοτωφ,οι φωτιες?Κι αυτες στα πλαισια της αγαπης τους για το Πανεπιστημιο?
Φ1:Οχι βρε κουτε!Αυτα δεν τα κανουν οι Αντεξουσιαστες
.
Φ2:Και ποιοι τα κανουνε?
Φ1:Οι αστυνομικοι!
Φ2:Δηλαδη θες να πεις οτι οι κουκουλοφοροι που ρημαζουν αμαξια και πετανε μολοτωφ ειναι αστυνομικοι?
Φ1:Βεβαια ειναι ιδιοι με αυτους που φορανε στολες,κρατανε ασπιδες και πετανε δακρυγονα.Και οταν εχει ημιχρονο ή κουραστουνε,τοτε μαζευονται ολοι σε εναν κλειστο χωρο,αλλαζουνε ρουχα μεταξυ τους και συνεχιζουνε τη φασαρια με αλλαγμενους ρολους πλεον.
Φ2:Οπως στο ποδοσφαιρο?
Φ1:Οπως στο ποδοσφαιρο!και το ιδιο εγινε και με τον ξυλοδαρμο του Κυπριου φοιτητη,που στην πραγματικοτητα ηταν Ελληνας αστυνομικος.
Φ2:Και τοτε γιατι τον εδειραν?
Φ1:Μα ειναι απλο!Για να δυσφημιστει η ελληνικη αστυνομια και μεσω αυτης να δυσφημιστουν οι Αντεξουσιαστες
.Το ιδιοι εγινε και με τη ρουκετα στην αμερικανικη πρεσβεια.Την εριξαν αμερικανοι πρακτορες για να παρουσιασουν τους Ελληνες τρομοκρατες βιαιους,ωστε να μπορει να στειλει ο Μπους περισσοτερα στρατευματα στο Ιρακ.
Φ2:Μα δεν βγαζουν νοημα οσα λες.Λιγο υπερβολικα δεν ειναι ολα αυτα?
Φ1:Ακριβως!Τα ΜΜΕ τα παρουσιαζουν σαν υπερβολικα για να παραπλανησουν τις λαικες μαζες.Ειναι ομως περα για περα αληθεια!
Φ2:Και παλι δεν ξερω ρε συ.Αμα ερθω στο συλλαλητηριο θα τα χαλασω με τη ΔΑΠΝΔΦΚ
.Και ξερεις οτι εχουν τις καλυτερες σημειωσεις,τα καλυτερα παρτυ και τις ομορφοτερες γκομενες.
Φ1:Μπα μη χολοσκας για τις σημειωσεις.Εξαλλου,τις επομενες 5-6 εξεταστικες να τις θεωρεις χαμενες λογω των κινητοποιησεων.Οσο για τα παρτυ:περισοτερες καταληψεις=περισσοτερος ελευθερος χρονος=περισσοτερα παρτυ.Τωρα για τις γκομενες σιγουρα οι δικες μας δεν συγκρινονται με τις δαπιτισσες αλλα τωρα που βγηκε και η gilette fusion ποτε δεν ξερεις.
Φ2:Τωρα που πες για ξυριστικη μηχανη,νομιζω οτι τα γενια μου δεν αρκετα μακρια για να φαινονται αγωνιστικα και να μπω στην πρωτη σειρα.Μηπως να περιμενω καμμια βδομαδα να μακρυνουν?
Φ1:Μην ανυσηχεις για την εμφανιση.Αρκει να φορας μπουφαν tommy hillfiger και παπουτσια timberland για να μη παρεξηγηθουν τα συντροφια.Κι αμα δεν εχεις ειναι ευκαιρια να παρεις τωρα με τις εκπτωσεις.
Διοτι σαν κινημα,περα απο τις εκπτωσεις στην Παιδεια μας απασχολουν και οι εκπτωσεις στο ZaraΦ2:Λοιπον σχεδον με επεισες.Αλλα μια στις χιλιες να μας δειξει καμμια τηλεοραση και να τρεχουμε?Να στιγματιστω και μην βρισκω δουλεια?Ασε που μπορει να καταληξω και εργατοπατερας ή ακομα χειροτερα και πολιτικος.
Φ1:Μη φοβασαι τπτ.Κοιτα και λιγο γυρω σου.Τα τελευταια 20 χρονια η συμμετοχη σε οποιαδηποτε αριστεριστικη εκδηλωση ηταν ο μονος τροπος για να ανεβεις θεσεις στο καπιταλιστικο μας συστημα.If you catch my drift...
Φ2:Ωραια,μ'εψησες.Θα ερθω
Φ1:Εγινε!Θα περασω κατα τις 11 να σε παρω με το cabrio.Θα ακουμε και Dead Kennedys για ξεκαρφωμα
-
συζητηση μεταξυ 2 φοιτητων
φ1 : ρε συ θα ερθεις αυριο στο Πανεκπαιδευτικο Συλαλλητηριο?
φ2 : δεν μπορω, εχω κανονισει για WoW
φ1 : α οκ
-
WOW!!!!!!!
(σ.σ 'ουαου!!!')
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν μπορω να πιστεψω οτι πραγματικα υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι στην ελλαδα βγαζεις λεφτα (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ να αγοραζεις enzo οπως λες) απο δουλεια χωρις να κανεις κομπινες.. για μενα οποιος το πιστευει αυτο δεν εχει επαφη με το θεμα.. ουτε καν..
θα δουλεψω και θα γινω πλουσιος = μυθος στην ελλαδα..
με τι μισθους ακριβως θα γινεις πλουσιος;
εδω για να'σαι σε μεση φαση μια ψιλο-κομπινα, παραθυρακι, κατι, θα εχεις κανει δεν παιζει αλλιως.. ή θα δουλευεις 14 ωρες το 24ωρο.. αλλο αν εντελως τυχαια ουτε καν θα το θυμασαιΗ enzo ήταν τυχαίο παράδειγμα-ακραίο-Πιστεύω όμως ότι αν δουλέψεις μπορείς να ζήσεις μια άνετη ζωη ακόμα και χωρίς κομπίνες.Φυσικά αν περιμένεις να βγείς στην αγορά στα 30(βάλε μεταπτυχιακά,στρατό,άσε το παιδί κανα χρόνο να βρεί καλή θέση) σου δεν θα το καταφέρεις ποτέ!!!Και φυσικά με νοοτροπία θα μπώ στο δημόσιο,θα γίνω δάσκαλος για σιγουριά (έχετε δει που έχουν φτάσει τα παιδαγωγικά???)κλπ κλπ δεν θα το καταφέρεις!!!!(Παράδειγμα???μπές στους πλοιάρχους τελειώσε τη σχολή μπάρκαρε πήγαινε σε κάτι πράσινα κλειστά καραβάκια που μεταφέρουν αέρια κλπ κλπ και έχε μισθό 10πλάσιο+ενός δασκάλου και έξοδα 0)
Η κόρη του σοσιαλιστή Λαλιώτη το grand πού το βρήκε??? -
Μα καλά...αυτά τα σκηνικά με τους μπάτσους πρέπει να τους τα λένε...Δεν μπορεί να τα σκεφτεί μόνο ένας αυτές τις αηδίες...
ΟΚ,σε πιάνω πώς γίνεται και ποτέ δεν έχουν συλλάβει έστω έναν για δείγμα, αλλά όχι και να μαζεύονται σε ένα κρυφό μέρος και αλλάζουν ρούχα...
Γράφουν ιστορία...Πρέπει να τα εκδόσουμε κάποια στιγμή όλα αυτά σαν τα 'μαργαριτάρια των απερχόμενων βουλευτών'ΥΓ:Αν τα πιστεύουν πραγματικά αυτά που λες παραπάνω, δεν ξέρω βέβαια αν αυτά είναι για γέλια ή για κλάματα η όλη κατάσταση...
ΥΓ2:Είχε πάρει το αυτί μου παρόμοια συζήτηση μεταξύ ΔΑΠ-ΕΑΑΚ αλλά νόμιζα ότι έκαναν πλάκα... -
Θα σας απογοητεύσω με αυτά που θα γράψω αλλά είναι 100% ΑΛΗΘΙΝΑ:
Διάλογος 1:
-Φοιτητής: Εσύ τι ψήφισες Μάγδα;
-Μάγδα: Υπέρ εννοείται...
Φ: Γιατί ρε συ;
Μ: (με ηλίθιο χαμογελάκι σαν να σου λέει έλα και ρίξε μου μπουκέτο) εεεε.... μωρέ βαριέμαι να διαβάζω καλοκαιριάτικα.... λέω να πάω Πάτρα για κανά μπάνιο και δεν θέλω να ακούω την γκρίνια τους (γονείς) ότι δεν διαβάζω κλπΔιάλογος 2:
-Φοιτητής 1: Εσύ πήγες καθόλου σε καμμιά πορεία;
-Φοιτητής 2: Ε ναι ρε συ.... Αυτό ήταν σαν EVENT, δεν έπαιζε να μην παω...ΥΓ: Άντε μου στο διάολο χαραμοφάηδες
ΥΓ2: Άλλο να γ@μ@ει ο παπάς και άλλο να πάει στα μπουζούκια ή να τον βλέπει ο κόσμος να κυκλοφορεί με γκόμενες ενώ είναι παντρεμένος... -
Άλλο να γ@μ@ει ο παπάς και άλλο να πάει στα μπουζούκια ή να τον βλέπει ο κόσμος να κυκλοφορεί με γκόμενες ενώ είναι παντρεμένος...Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.
-
Σίγουρα, αλλά η δουλειά τους είναι να τον διαχωρίζουν από τους άλλους. Στην τελική κανένας δεν γίνεται με το ζόρι παπάς. Όπως επίσης και δεν είναι υποχρεωτικό για κάποιον 20ρη να κλείνει με το έτσι θέλω τη σχολή του.
Όπως έλεγε και ο Ζερβός στην Μανταλένα-Βουγιουκλάκη Ή παπάς παπάς, η ζευγάς ζευγάς. Δεν είναι δυνατό να κράζεις ένα 'σύστημα' και να κάνεις ακραίες ενέργειες εις βάρος άλλων στο όνομα του αγώνα κατά του 'συστήματος' και ουσιαστικά να ζεις και να είσαι βολεμένος από το σύστημα αυτό.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Άλλο να γ@μ@ει ο παπάς και άλλο να πάει στα μπουζούκια ή να τον βλέπει ο κόσμος να κυκλοφορεί με γκόμενες ενώ είναι παντρεμένος...
Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.
οπως και τα φαρδια τον hiphopα.. Υο
-
'νταξ', σιγά το τρομερό.
Μικρογραφία της κοινωνίας είναι το φοιτηταριό.
Τόσα χρόνια όταν γίνεται απεργία, απεργούν ας πούμε οι μισοί εργαζόμενοι κι από αυτούς το 90% σκέφτεται τη φραπεδιά στη λιακάδα ή ότι έχουν να βάλουν μπουγάδα και επιτέλους θα προλάβουν. Αν δεν είχαν μισθολογική απώλεια, χαλαρά θα απεργούσε το 99,9%.
Άρθρο 16 και παπαριές. Το παν για το 90% των φοιτητών είναι να μη διαβάσουν για τις εξετάσεις. Κάτσε εσύ μετά κορόιδο που σου μένουν 4-5 μαθήματα για να ξεκινήσεις τη ζωή σου να περιμένεις πότε θα ευαρεστηθούν οι εγκάθετοι και οι τεμπέληδες να επιστρέψουν στα αμφιθέατρα ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ!!!
ΑΡΘΡΟ 16