-
Ο χρήστης tm έγραψε:
και γιατι σκας?
πηγαινε παρτο!Δεν σκαω:)
Περιμενω απο Δευτερα να μου πουν τι επιδοτιση εχω στο επαγγελματικο μου και ποτε θα το χω στα χερια μου -
Το Νοκια 6233 τι λεει? Εχει γυρω στα 220 ευρο πλεον. Στα + του ειναι τα 2 ηχεια . Για πεστε μειονεκτηματα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το Νοκια 6233 τι λεει? Εχει γυρω στα 220 ευρο πλεον. Στα + του ειναι τα 2 ηχεια . Για πεστε μειονεκτηματαΕιναι ενα πολυ καλο 3G κινητο. Το μονο που του λειπει ειναι μια δευτερη καμερα για βιντεοκλησεις.
Τεχνικα ΧαρακτηριστικαGeneral Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Size Dimensions 108 x 46 x 18 mm, 81 cc
Weight 110 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 30 x 40 mm
- 5-way navigation key- Downloadable wallpapers, screensavers
Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3, AAC
Customization Download, order now
Vibration Yes- Stereo speakers
Memory Phonebook 500 x 16 fields, Photocall
Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
Card slot microSD (TransFlash), up to 2GB, 64 MB card included, buy memory- 6 MB internal memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Yes, 43.2 kbps
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G Yes, 384 kbps
WLAN No
Bluetooth Yes,V2.0 with A2DP
Infrared port Yes
USB Yes, Pop-Port
Features Messaging SMS, MMS, EMail, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML
Games Nokia World Cup, 3D Street Racer, 3D Snake + Downloadable, order now
Colors Black
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video(VGA) - Push to talk
- Stereo speakers
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/M4A stereo player
- 3GPP/MPEG4 video player
- FM stereo radio
- Visual Radio
- T9
- Calendar
- Calculator
- Built-in handsfree
- Voice memo
- Voice command
Battery Standard battery, Li-Po 1100 mAh (BP-6M)
Stand-by Up to 340 h
Talk time Up to 4 h
- Downloadable wallpapers, screensavers
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
εγω σημερα το πρωι ερωτευτικα.....
Πηγα πλαισιο και ειδα το Nokia 8600 Luna Edition....Παντως εγω ειμαι ερωτευμενος με το Nokia N73.
-
Εχω ενα ΕΤEΝ Χ500+ για επαγγελματικη χριση.
Απο κει και περα εχω και δικο μου νουμερο σε ενα Nokia 8800 σκετο.
Εχω αδυναμια στην σειρα αυτη της Nokia.
και ξερω οτι δεν αγοραζω επιδωσεις αλλα εμφανηση και design.
Ειχα το 8810 το οποιο ξεφλουδισε
Ειχα το 8850... Πηρα κ ενα δευτερο για ανταλλακτικα και δουλευουν ακομα... Και τα δυο
Πηρα και το 8800 το 2005 και μεχρι σημερα δεν εχει κανει κιχ
-Μπηκε για αναβαθμηση προλυπτικα καθαρα και μια αλλαγη οθωνης επειδη οποιος το πιανε στα χερια του, για να το ανοιξει και να το κλεισει το κοπαναγε πανω και κατω-
Οταν βγηκε το Sirocco πηγα το δα, δεν με συγκινησε κ ειπα να περιμενω το επωμενο.
Τωρα που βγηκε αυτο..... ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!να ρθεις απο σαλονικα να μας κερασεις καμμια μερα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το Νοκια 6233 τι λεει? Εχει γυρω στα 220 ευρο πλεον. Στα + του ειναι τα 2 ηχεια . Για πεστε μειονεκτηματαΗ κάμερα του είναι για τα μπάζα..... Δυστυχώς την πάτησα (είμαι χρήστης).
Αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία μακριά από το συγκεκριμένο.
Κατά τα άλλα το κινητό είναι πολύ καλό με επαρκή ευαισθησία και κάνει καλά τη δουλειά του....
Για το Hands free μέσα σε δύο μήνες έχασα δύο (είναι ευαίσθητα στην κακομεταχείριση). Τώρα με ένα Bluetooth με καλύπτει και στις μετακινήσεις.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Εχω ενα ΕΤEΝ Χ500+ για επαγγελματικη χριση.
Απο κει και περα εχω και δικο μου νουμερο σε ενα Nokia 8800 σκετο.
Εχω αδυναμια στην σειρα αυτη της Nokia.
και ξερω οτι δεν αγοραζω επιδωσεις αλλα εμφανηση και design.
Ειχα το 8810 το οποιο ξεφλουδισε
Ειχα το 8850... Πηρα κ ενα δευτερο για ανταλλακτικα και δουλευουν ακομα... Και τα δυο
Πηρα και το 8800 το 2005 και μεχρι σημερα δεν εχει κανει κιχ
-Μπηκε για αναβαθμηση προλυπτικα καθαρα και μια αλλαγη οθωνης επειδη οποιος το πιανε στα χερια του, για να το ανοιξει και να το κλεισει το κοπαναγε πανω και κατω-
Οταν βγηκε το Sirocco πηγα το δα, δεν με συγκινησε κ ειπα να περιμενω το επωμενο.
Τωρα που βγηκε αυτο..... ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!να ρθεις απο σαλονικα να μας κερασεις καμμια μερα
Το Σ/Κ που μας περασε ημουν σε σας
-
Ε και δεν είπες τίποτα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε και δεν είπες τίποτα;Ηταν ξαφνικο και για δουλεια.
-
Το κινητό μου, Mitsubishi M341i, μετά από 2,5 χρόνια, άρχισε να τα φτύνει, Συγκεκριμένα, κάνει κόλπα η οθόνη: Αργεί να ανάψει, κάνει μαύρες εγκάρσιες γραμμές ή δεν αποκρίνεται καθόλου στις εντολές του πληκτρολογίου. Αντίθεται, αν είναι μισάνοιχτη, (είναι clamshell) παίζει σωστά, ένδειξη πως το πρόβλημα είναι στην καλωδίωση της άρθρωσης. Δεδομένου πως μόνο το καλώδιο USB για σύνδεση στο PC στοιχίζει 82
-
Έφυγες και συ για Κ750....
ποσοστά πρέπει να πάρουμε μερικοί εδώ μέσα.
-
Πάρε το 610 για να ξεχωρίζεις απ' το σωρό.
Πέρα απ' την πλάκα, το νεότερο 610 είναι χειρότερο και λίιγο ακριβότερο απ' το 750.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έφυγες και συ για Κ750....ποσοστά πρέπει να πάρουμε μερικοί εδώ μέσα.
Που θα βρώ μετρήσεις ακτινοβολίας; Θα ελέγξω και μια παλιά λίστα που έχω...
Το Mitsu είχε εξαιρετικά χαμηλό δείκτη: 0,35.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Έφυγες και συ για Κ750....
ποσοστά πρέπει να πάρουμε μερικοί εδώ μέσα.
Που θα βρώ μετρήσεις ακτινοβολίας; Θα ελέγξω και μια παλιά λίστα που έχω...
Το Mitsu είχε εξαιρετικά χαμηλό δείκτη: 0,35.
0.99 σύμφωνα μ΄αυτό:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10242 -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έφυγες και συ για Κ750....ποσοστά πρέπει να πάρουμε μερικοί εδώ μέσα.
Αντι για το K750 γιατι οχι το K800 ?
Εχει καλυτερες δυνατοτητες απο το K750. -
[quote='TakisB']Το κινητό μου, Mitsubishi M341i, μετά από 2,5 χρόνια, άρχισε να τα φτύνει, Συγκεκριμένα, κάνει κόλπα η οθόνη: Αργεί να ανάψει, κάνει μαύρες εγκάρσιες γραμμές ή δεν αποκρίνεται καθόλου στις εντολές του πληκτρολογίου. Αντίθεται, αν είναι μισάνοιχτη, (είναι clamshell) παίζει σωστά, ένδειξη πως το πρόβλημα είναι στην καλωδίωση της άρθρωσης. Δεδομένου πως μόνο το καλώδιο USB για σύνδεση στο PC στοιχίζει 82 Eu, ούτε που σκέφτομαι την επισκευή.
Προσανατολίζομαι στην αγορά νέου, όχι υψηλών απαιτήσεων και βρήκα πως το SE K750i στην τιμή των 169 -
Γιατί το K800 κοστίζει 100 Ευρώ παραπάνω περίπου.
πλάκα πλάκα κι εγώ έχω το W800, που ουσιαστικά είναι το ίδιο με το K750 πλην της εμφάνισης, και ούτε που μου περνά από το μυαλό να αλλάξω...
-
[quote='Wagner669'][quote='TakisB']Το κινητό μου, Mitsubishi M341i, μετά από 2,5 χρόνια, άρχισε να τα φτύνει, Συγκεκριμένα, κάνει κόλπα η οθόνη: Αργεί να ανάψει, κάνει μαύρες εγκάρσιες γραμμές ή δεν αποκρίνεται καθόλου στις εντολές του πληκτρολογίου. Αντίθεται, αν είναι μισάνοιχτη, (είναι clamshell) παίζει σωστά, ένδειξη πως το πρόβλημα είναι στην καλωδίωση της άρθρωσης. Δεδομένου πως μόνο το καλώδιο USB για σύνδεση στο PC στοιχίζει 82 Eu, ούτε που σκέφτομαι την επισκευή.
Προσανατολίζομαι στην αγορά νέου, όχι υψηλών απαιτήσεων και βρήκα πως το SE K750i στην τιμή των 169 -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όχι ευτυχώς.
Η Cosmote τα είχε φέρει (i mode).Ναι, Cosmote είναι. Τα αξεσουάρ πάντως είναι σε τιμές (παλιές ίσως) Σαρακάκη... 70
-
Μεταξυ Nokia N73 και Sony Ericsson K800, ποιο ειναι το καλυτερο και γιατι ?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]