-
φιλε με το accent , δεν θα βρεις απαντησεις σε αυτο το φορουμ για το ποσα αλογα θα παει το αμαξι.εδω δεν ασχολουνται πολλοι με την βελτιωση και στο κατω κατω ειναι ζαρια να σου πει καποιος ποσα αλογα θα παει αν δεν εχει παρομοια εμπειρια.
παντως τα 135 αλογα δεν ειναι και κανενα τρελο νουμερο.πιθανοτατα προκαλουν αρκετα μεγαλη φθορα στα μηχανικα μερη , αλλα δε νομιζω οτι θα γινει σκοτωστρα.δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.τωρα για 180 παει μακρια το θεμα....
απλα να πω και εγω πως η ομοιογενεια ειναι μεγαλη υποθεση και επειδη το οδηγω αυτο το αμαξι δεν σου δινει την αισθηση οτι μπορει να γινει πραγματικα σπορ οτι και να του ριξεις πανω. υπαρχουν πολλα γεννημενα σπορ αμαξια για μερικες χιλιαδες ευρω σημερα.
-
ποιος καθοριζει ποιο αυτοκινητο αξιζει να βελτιωσεισ και ποιο οχι?εισαστε 30 που με το που ακουσατε για χιουνται πεσατε ολοι επανω χωρισ καν να διαβασετε την ερωτηση και για να απαντησετε δεν το συζυτω.οταν εχεισ αλλουσ 29 απο πισω σου ειναι πολυ ευκολο να πουλασ πνευμα και ειρωνια γιατι εσεισ δεν κανατε και κατι αλλο!!!!!!!!!!!!!!!δεν λεω οτι τα χιουνται ειναι εργαλια αλλα αν βελτιωθουν μια χαρα γινονται.ο δρομοσ ειναι η αποδειξη.και σε στροφεσ και σε ευθειεσ εκτοσ κι αν εισαι κουλοσ και δεν μπορεισ να στριψεισ το αυτοκινητο που εχεισ.παρα πολλεσ λυσεισ για βελτιωση των χιουνται υπαρχουν αν το ψαξεισ.βελτιωνονται παντου οπωσ και καθε αυτοκινητο.ολα αυτα του τυπου αντε πετα το και δεν αξιζει κτλ εμενα μου δινουν κακια ζηλια και κομπλεξ.
-
Ο χρήστης Panos_nms έγραψε:
?εισαστε 30 που **με το που ακουσατε για χιουνται **πεσατε ολοι επανωΜα δεν ειναι θεμα μαρκας!
-
Κόμπλεξ; Σε τι;
Καταρχήν γράφε ελληνικά αν θες να σου δώσουμε σημασία, είναι ο κανονισμός το φόρουμ.
Κατα δεύτερον, δεν είμαστε 30 χρήστες, είμαστε πολλοί παραπάνω.
Να δούμε πόσοι δικοί σας θα ανταποκριθούν στο σύρμα.
Γελίοι καταντάτε, και ρεζιλεύετε και το κλαμπ σας.
-
συμφωνω σ αυτο που μου λες οτι υπαρχουν πολλα σπορ αυτοκινητα καλυτερα απο αυτο απλος ειναι ενα τριπακι που μου αρεσει το συγκεκριμενω αυτοκινητο να ανεβει οσω ανεβει για την γκαυλα μου υπαρχνουν ομως και χειροτερα αυτοκινητα που τα φτιαχνουν και με λιγα λογια μαμουν, το θεμα ασφαλεια το χειριζεται ο καθε οδηγος ποσο μ@λα@κια των δερνει για να φτασει το αυτοκινητο του στα ορεια την στιγμη που δεν τον περνει. Δεν θελω να κανω ενα αυτοκινητο αγωνιστω ουτε ενα αυτοκινητο dragster, θελω σε μια βολτα μου να το γουσταρω γιατι ειναι το accent η vw η κια η οτι αλλο θελει.
-
επεισησ το οτι κατασκευαστικα δεν ειναι κατι φοβερο παρα ενα μετριο αυτοκινητο αυτοσ ειναι ο κυριωτεροσ λογοσ για τη βελτιωση του.η βελτιωση ειναι κατα μια ενοια και τροποσ ζωησ και δεσιμο μεταξυ εσενα και αυτοκινητου.αν εγω θελω να το βελτιωσω θα το κανω και λετε ολοι οτι θελετε.και εγω γετζ εχω με 2αρα και 130 αλογα.το γουσταρω και το φτιαχνω οπωσ ακριβωσ θελω.ποιο ειναι το προβλημα σασ?
-
Bρε εσύ κάνε ό,τι θέλεις, αλλά εφόσον ρωτήσεις απόψεις, να είσαι έτοιμος να ακούσεις και αντίλογο. Αλλιώς, από δω παν και οι άλλοι.
-
μα φιλε drdino δεν ειχα καμια απαντηση σ αυτο το θεμα
-
εισαι η ζωντανη αποδειξη τησ ειρωνιασ.και ναι ειναι θεμα μαρκασ.το παιζεισ μαγκασ εδω που εχεισ και τουσ αλλουσ απο πισω κυριε δηθεν φιλολογε.
-
εισαι η ζωντανη αποδειξη τησ ειρωνιασ.και ναι ειναι θεμα μαρκασ.το παιζεισ μαγκασ εδω που εχεισ και τουσ αλλουσ απο πισω κυριε δηθεν φιλολογε.γιατι εσενα σε εμποδισε κανενας να γραφεις οτι θες?
-
Ο χρήστης accent-turbo έγραψε:
μα φιλε drdino δεν ειχα καμια απαντηση σ αυτο το θεμαΠροσωπική μου άποψη, μην κυνηγάς το απόλυτο νούμερο δύναμης, και για λόγους αξιοπιστίας, και για λόγους ασφαλείας.
-
εισαι η ζωντανη αποδειξη τησ ειρωνιασ.και ναι ειναι θεμα μαρκασ.το παιζεισ μαγκασ εδω που εχεισ και τουσ αλλουσ απο πισω κυριε δηθεν φιλολογε.ΑΝ διαβασεις καλυτερα ΟΛΑ τα παραπανω ποστ απο την αρχη θα καταλαβεις οτι ΔΕΝ ειναι θεμα μαρκας!
-
αποψεισ ναι οχι ομωσ ειρωνιεσ.
-
Μου μυριζει αντισκωριακό για λουκέτα... Τρελό συρμα πάντως φίλε accent... Δυστυχως δεν κατάλαβες ούτε εσυ ούτε οι φίλοι σου συν-youdie-ίστι ότι όλα τα σχολια εδω μεσα ηταν καλοπροαίρετα και σε μερικές περιπτωσεις απο ανθρωπους που ξερουν τις επιπτωσεις της βελτιωσης,κι όχι δηθεν..
-
Ο χρήστης accent-turbo έγραψε:
Μα δεν σας ρωτησα αν αξιζει να ριξω λεφτα σε αυτο το αμαξι αλλα να μου πειτε τι μπορει να βγαλει (το ξαναλεω το ερωτημα μου)Με αυτά που βάζεις δεν θα βγάλει παραπάνω άλογα αλλά θα αντέχει πολύ περισσότερο ο κινητήρας - μετά θα μπορείς να ανεβάσεις τη πίεση και να βγάλει τα άλογα.
Σκέψου όμως το συμπλέκτη που θα πατινάρει συνέχεια με τέρμα γκάζι γιατί θα έχεις τριπλάσια ροπή. Αν βάλεις άλλο συμπλέκτη (πιο δυνατά ελατήρια) και καλά λάστιχα, το σαζμάν/διαφορικό σου μπορεί να σπάσει.
-
εισαι η ζωντανη αποδειξη τησ ειρωνιασ.και ναι ειναι θεμα μαρκασ.το παιζεισ μαγκασ εδω που εχεισ και τουσ αλλουσ απο πισω κυριε δηθεν φιλολογε.Σε ειρωνεύτηκα;
Θέμα μάρκας δεν είναι, αν εγώ έλεγα να φτάσω το 307 350-400 άλογα τα ίδια θα άκουγα.
Καταρχήν είμαι μαθηματικό, οπότε άκυρο το σχόλιό σου.
Μάγκας εδώ; Θέλεις και από κοντά να δούμε ποιός είναι μάγκας; Δεν έχω κανέναν πίσω μου, και ούτε θέλω.
Το ποιός έχει από πίσω του άλλους φαίνεται από το ΣΥΡΜΑ. (τώρα ναι, σε ειρωνεύτηκα).
-
εμενα με ενοχλησε το υφακι σας ηταν απο την αρχη πολυ......λεσ και εσεισ εχετε τη φεραρι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μα φιλε drdino δεν ειχα καμια απαντηση σ αυτο το θεμα
Προσωπική μου άποψη, μην κυνηγάς το απόλυτο νούμερο δύναμης, και για λόγους αξιοπιστίας, και για λόγους ασφαλείας.
ναι ειναι λιγο επικυνδινο αλλα σε οδηγηση normal αν διαβασες δεν μου αρεσει και πολυ η ταχυτητα ουτε τα στροφιλικια μου αρεσει τρελα το ανοιγμα εκει τρελενομαι
-
Δυστυχως, ενας κανει την αρχη εδω μεσα και καποιοι αλλοι ακολουθουν...
Το ομαδικο 'πεσιμο' εχει γινει τοπικο σπορ. (δυστυχως)
-
οκ ρε μαθηματικο!!!!!!!!!!!!!!!οπα ρε σκληρε που θα μασ βαρεσεισ κιολας.αντε παρε φορα απο τη βουλγαρια και ελα να μου κλασεισ μια μαντρα...
ACCENT TURBO ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ