-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Mε 20.000 παίρνεις τα κεραμικά φρένα της Carrera S (350mm και κίτρινες εξαπίστονες δαγκάνες μπρος-πίσω) συν κανένα ζαντολάστιχο 'S', ώστε να τα έχεις έτοιμα οταν ο Θεός σε αξιώσει να την πάρεις ολόκληρη!Αν δεν σε αξιώσει, θα βεβαιωθείς ότι η Ιθάκη δεν έχει νόημα, το ταξίδι (βασικά, το όνειρο) είναι το ζητούμενο. Νομίζω ότι κανένα αυτοκίνητο, κανένα απόκτημα, δεν θα σου δώσει το ίδιο τόση απόλαυση, όσο το όνειρο για αυτό.
Μέχρι να πάρεις τη Carrera φαντάζομαι τα κορνιζάρεις τα κεραμικά φρένα;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μέχρι να πάρεις τη Carrera φαντάζομαι τα κορνιζάρεις τα κεραμικά φρένα;Βρήκα ακόμα ένα λόγο για τον οποίο τα κεραμικά φρένα υπερτερούν απέναντι στους μαντεμένιους δίσκους. Όσο καιρό θα είναι κορνιζαρισμένοι δε θα ανησυχείς μη σκουριάσουν, όπως γίνεται με τους μαντεμένιους δίσκους
-
A μπράβο!
Και μετά θάνατον, θα μπορούν να σε συνοδεύσουν στο μνήμα, ως κτερίσματα!
Δεν χαμπαριάζουν τίποτα!
'Αχρηστα υποτίθεται, αλλά και τα μενίρ τι ήταν; -
Ενδιαφέροντα συμπεράσματα θα βγάλουν οι αρχαιολόγοι του 4.000 μ.Χ.
*
'Ορισμένοι Έλληνες του 2000 μΧ είχαν το άγχος της μεταθανάτιας ασφαλούς και γρήγορης κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τα αρχαιολογικά ευρήματα, κάποιοι τοποθετούσαν στην τελευταία τους κατοικία κεραμικά φρένα από γρήγορα και ακριβά οχήματα. Αυτό δείχνει είτε ότι είχαν περισσευούμενα χρήματα, είτε ότι δεν υπολόγιζαν το κόστος προκειμένου να αποφύγουν δυσάρεστες συνέπειες στον άλλο κόσμο, είτε ότι ήταν κλεφτρόνια.'* -
Έχω δει κατά καιρούς πόρσε 944 κάτω από 20 Κ. θα σβουρίζει ωραία...
Η εναλλακτική πρόταση μου: ρίξ’ τα όλα στο μιατόπουλο και κάνε το να φυσάει!!!!
-
Παρε μεταχειρισμενο ΜR2 να βρεις την υγεια σου. Ειναι καλυτερο απο το ΜΧ5 και γενικα ειναι σουπερ αυτοκινητο. Απλα να προσεξεις μην ειναι τρακαρισμενο. Οτι θα εχει ζοριστει η μηχανη ειναι δεδομενο.
Και να σου καει ομως δεν πειραζει. Βαζεις τον 192αρη απο την celica και εισαι σουπερ. Αν ειναι ομως τρακαρισμενο δεν μπορεις να κανεις τιποτα.ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Παρε μεταχειρισμενο ΜR2 να βρεις την υγεια σου. Ειναι καλυτερο απο το ΜΧ5 και γενικα ειναι σουπερ αυτοκινητο. -
Μην περιμενετε να δειξω συμπαθεια και ελεος στους κατοχους MX5. Απο τον red_army7 μην περιμενετε οικτο. Θα ακουτε αληθειες και ας σας τσουζει.
ΟΚ?
-
http://www.germancarfans.com/features/1 ... 001.1M.jpg
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
http://www.germancarfans.com/features/1021101.001/1021101.001.1M.jpgMpliax ?
-
Mpliax ?Άσχημο, λες, ε; Ξέρεις, όμως, τι είναι αυτό;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Mpliax ?
Άσχημο, λες, ε; Ξέρεις, όμως, τι είναι αυτό;
Μια ειδικη AMG εκδοση. Ε ΚΑΙ? Παλι αθλιο ειναι σε σχεση με συγχρονα σπορ αμαξια
-
Mpliax ?
Άσχημο, λες, ε; Ξέρεις, όμως, τι είναι αυτό;
Μια ειδικη AMG εκδοση. Ε ΚΑΙ? Παλι αθλιο ειναι σε σχεση με συγχρονα σπορ αμαξια
Ναι, έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο
Α! και δεν κάνει για πίστα είπαμε.- -
http://www.germancarfans.com/features/1021101.001/1021101.001.1M.jpg
Mpliax ?
Βρε συ πας καλά; Μπλιάχ για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν υφίσταται.
Το απαγορεύουν οι mods.Μη πίνεις το τσάι που σερβίρουν στο ναυτικό, κάτι πρέπει να βάζουν μέσα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
http://www.germancarfans.com/features/1021101.001/1021101.001.1M.jpg
Mpliax ?
Βρε συ πας καλά; Μπλιάχ για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν υφίσταται.
Το απαγορεύουν οι mods.Μη πίνεις το τσάι που σερβίρουν στο ναυτικό, κάτι πρέπει να βάζουν μέσα.
Εισαι τρελος ρε συ? Ουτε νερο δεν πινω απο τους κωλοψηκτες τους. Απο εξω παραγγελνω φαι και παιρνω εμφιαλωμενα νερακια
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι, έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο Α! και δεν κάνει για πίστα είπαμε.-Δεν ξέρω αν είδες την προτελευταία εκπομπή του Jeremy (πρέπει να ήταν κύκλος του 2003) που παίχτηκε στο ΣΚΑΙ με τη ντηζελάτη s-type στο ring. Νομίζω ότι φάνηκε καθαρά σε μια φάση ένα από αυτά τα συντηρητικά οικογενειακά αυτοκινητάκια να την καταπίνει αμάσητη τη jag....
Ο καιρός γαρ εγγύς, πράγματι...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ο καιρός γαρ εγγύς, πράγματι...
Μη μου πεις ότι...;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μη μου πεις ότι...;Εγγύς είπαμε...δεν ήρθε ακόμα!
Ναι, η αλήθεια είναι ότι τώρα που άρχισαν να παίρνουν την κατηφόρα οι τιμές τους ψήνομαι τρελλά. Θα προσπαθήσω όμως για αυθεντικό 16άρι και αν δεν κάτσει θα ψάξω για το εξακύλινδρο σε sportline... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μη μου πεις ότι...;
Εγγύς είπαμε...δεν ήρθε ακόμα!
Ναι, η αλήθεια είναι ότι τώρα που άρχισαν να παίρνουν την κατηφόρα οι τιμές τους ψήνομαι τρελλά. Θα προσπαθήσω όμως για αυθεντικό 16άρι και αν δεν κάτσει θα ψάξω για το εξακύλινδρο σε sportline...Δεν ήξερα ότι τα γούστα σου επεκτείνονται και πέραν των πλοίων. Άντε με το καλό!
Θέλω βόλτα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν ήξερα ότι τα γούστα σου επεκτείνονται και πέραν των πλοίων. Άντε με το καλό! Θέλω βόλτα.Ε, καλά και αυτό καϊκάκι είναι μωρέ!
Το αυτοκίνητο πάντως προσφέρεται για τρελλά αίσχη (τον Αγγελίδη τον θυμάστε; )!(Κάτσε να το βρούμε πρώτα και το συζητάς για τη βόλτα; )
Το ερώτημα των 20.000 ευρώ...