-
Αλανιάρης χθες κατά τις 9 μμ στη γειτονιά μου, καγκουρεμένο χιουντάι κουπέ, σβηστά φώτα, αναμμένοι προβολείς ομίχλης. Βγήκε βολτούλα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ποσο μου τη σπανε τα ζωα που σου αναβουν φωτα οταν εισαι πεζος ενω δεν εμποδιζεις ειτε γιατι ειναι καγκουρες και το κανουνγια μαγκια και καλα ειτε γιατι απλα πρεπει να βρεθει καποιος να σου σπασει τα νευρα.....σημερα βιταρα μου αναβοσβησε ολους τους προβολεις που ειχε πανω ακομα και τους μεγαλους για την ομιχλη τους κιτρινους
Δεν σου εχει τυχει στο δρομο (με μια χαρα πεζοδρομιο) να περπαταει παρεα απο μαλακιστηρια 13-17 χρονων πιανωντας ολο το δρομο και να μην κανει ακρη?
Δεν ειναι για πολλες κλωτσιες?
οχι γιατι ειναι 13 χρονων.
ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ειναι να τους προσεχεις ειδικα στην ελλαδα που δεν υπαρχει κυκλοφοριακη αγωγη στο σχολειοκαι κατι αλλο
στην γειτονια μου δεν εχει πεζοδρομια καθως απο την μια εχει κατι σκαλοπατια σπασμενα με κολωνες και δεμενη μηχανη πανω και στο αλλο πεζοδρομιο εχει παρκαρισμενα (2) ολοκληρα τα αυτοκινητα πανω στο πεζοδρομιο γιατι ειναι γκαραζ και οταν ο αλλος εχει 2-3 αμαξια και δεν εχει θεση (ως συνη8ως) το βαζει μπροστα απ'το γκαραζ του και δεν χωραει ουτε γατα να περασει. στην γειτονια μου εχει 2 σχολικα συγκροτηματα τεραστια με δημοτικα, γυμνασια, λυκεια (ενα ιδιωτικο και ενα δημοσιο και τα δυο πολυ μεγαλα)
οταν περπατανε στο δρομο και τα αμαξια τους κορναρουν βγαινω στο μπαλκονι και τους βριζω τους οδηγουςΑυτούς που παρκάρουν όπως να'ναι, τους βρίζεις;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ποσο μου τη σπανε τα ζωα που σου αναβουν φωτα οταν εισαι πεζος ενω δεν εμποδιζεις ειτε γιατι ειναι καγκουρες και το κανουνγια μαγκια και καλα ειτε γιατι απλα πρεπει να βρεθει καποιος να σου σπασει τα νευρα.....σημερα βιταρα μου αναβοσβησε ολους τους προβολεις που ειχε πανω ακομα και τους μεγαλους για την ομιχλη τους κιτρινους
Δεν σου εχει τυχει στο δρομο (με μια χαρα πεζοδρομιο) να περπαταει παρεα απο μαλακιστηρια 13-17 χρονων πιανωντας ολο το δρομο και να μην κανει ακρη?
ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ειναι να τους προσεχεις ειδικα στην ελλαδα που δεν υπαρχει κυκλοφοριακη αγωγη στο σχολειοκαι κατι αλλο
στην γειτονια μου δεν εχει πεζοδρομια καθως απο την μια εχει κατι σκαλοπατια σπασμενα με κολωνες και δεμενη μηχανη πανω και στο αλλο πεζοδρομιο εχει παρκαρισμενα (2) ολοκληρα τα αυτοκινητα πανω στο πεζοδρομιο γιατι ειναι γκαραζ και οταν ο αλλος εχει 2-3 αμαξια και δεν εχει θεση (ως συνη8ως) το βαζει μπροστα απ'το γκαραζ του και δεν χωραει ουτε γατα να περασει. στην γειτονια μου εχει 2 σχολικα συγκροτηματα τεραστια με δημοτικα, γυμνασια, λυκεια (ενα ιδιωτικο και ενα δημοσιο και τα δυο πολυ μεγαλα)
οταν περπατανε στο δρομο και τα αμαξια τους κορναρουν βγαινω στο μπαλκονι και τους βριζω τους οδηγουςο πεζος που δεν μπορει να περπατησει στο πεζοδρομιο επειδη δεν υπαρχει ή επειδη εχει καταληφθει απο αλλα ζωα,
ΩΦΕΙΛΕΙ να περπαταει στην ΑΚΡΗ του δρομου, ο ενας πισω τον αλλο και να πιανει οσο το δυνατον λιγοτερο χωρο. ΟΧΙ παραταγμενοι σαν κοπαδι (αν και τους βγαινει ως φυσικη συμπεριφορα καθ'ότι ζωντοβολα που νομιζουν οτι ειναι στο χωριο τους).
και ναι τα 13χρονα (η 31χρονα, δεν με νοιαζει) που περπατανε στον δρομο και εμποδιζουν τα αυτοκινητα, ποσο μαλλον αυτα που δεν κανουν ακρη οταν τους κορναρεις, ειναι για πολλες σφαλιαρες.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Και η ηλικια ειναι δικαιολογια για τα παντα?
ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ειναι να τους προσεχεις ειδικα στην ελλαδα που δεν υπαρχει κυκλοφοριακη αγωγη στο σχολειο
Οταν ομως υπαρχει πεζοδρομιο, ειμαι ακριβως πισω τους και ενω με βλεπουν δεν κανουν στην ακρη, εγω τι πρεπει να κανω? Να περιμενω μηπως φιλοτιμηθουν???
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
οταν περπατανε στο δρομο και τα αμαξια τους κορναρουν βγαινω στο μπαλκονι και τους βριζω τους οδηγουςο πεζος που δεν μπορει να περπατησει στο πεζοδρομιο επειδη δεν υπαρχει ή επειδη εχει καταληφθει απο αλλα ζωα,
ΩΦΕΙΛΕΙ να περπαταει στην ΑΚΡΗ του δρομου, ο ενας πισω τον αλλο και να πιανει οσο το δυνατον λιγοτερο χωρο.
και ναι τα 13χρονα (η 31χρονα, δεν με νοιαζει) που περπατανε στον δρομο και εμποδιζουν τα αυτοκινητα, ποσο μαλλον αυτα που δεν κανουν ακρη οταν τους κορναρεις, ειναι για πολλες σφαλιαρες.
θα ωφειλε να περπαταει στην ακρη του δρομου ΑΝ καποιος του το'χε μαθει.
εφοσον εσυ εχεις παει σε σχολη οδηγων για να εχεις διπλωμα και εχεις κυκλοφοριακη αγωγη (ελπιζω) και δεν εισαι 13 χρονων ΕΣΥ πρεπει να τα προσεχεις γιατι αυτα ειναι παιδια και να κανεις υπομονη πισω απο τιμονι.
αν εκνευριζεσαι με 3 παιδια που περπατανε στο δρομο παρατα την οδηγηση και χτυπα κανα ταβορακι ψηλε -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Και η ηλικια ειναι δικαιολογια για τα παντα?
ελληνικα δεν μιλαω;
εγραψα κατι τετοιο;
πω βαριεμαι ρε.. αμα ειστε αμπαλοι και δεν καταλαβαινετε τα αυτονοητα δεν μπορω να συζητησω με τετοιες βασεις.Οταν ομως υπαρχει πεζοδρομιο, ειμαι ακριβως πισω τους και ενω με βλεπουν δεν κανουν στην ακρη, εγω τι πρεπει να κανω? Να περιμενω μηπως φιλοτιμηθουν???
υπομονη να κανεις μπζηλε
οπως κανεις οταν εισαι πισω απο ενα αμαξι σχολης οδηγων
στο δρομο καλως ή κακως υπαρχουν πραγματα που πρεπει να'χεις την ελαχιστη ευστροφια να καταλαβαινεις τι πρεπει να κανεις απο μονος σου. -
κατσε γιατι ή δεν καταλαβαινεις, ή το παιζεις τρελιτσα...
περπατανε στο δρομο επειδη το πεζοδρομιο για τον Χ λογο δεν προσφερεται? Καλως...
περπατανε στον δρομο επειδη ετσι εχουν μαθει? Δεν εχουν παιδεια...
περπατανε σε παραταξη ωστε να πιανουν περισσοτερο χωρο απο οσο θα χρειαζοταν? Ειναι ζωα αλλα τι να κανουμε, ετσι εμαθαν στο χωριο τους...
κανουν ολα τα παραπανω και οταν τους κορναρεις για να κανουν ακρη να περασει το αυτοκινητο απο τον δρομο, σε γραφουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ και ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ και σε αφηνουν να περιμενεις? Ε η τους κανεις ακρη με το ετσι θελω η ριχνεις καμμια σφαλιαρα.
αμα διαφωνεις και με αυτο, πες μας εσυ τι κανεις οταν κακομαθημενα τσογλανακια (η τραμπουκομαλακες ψευτομαγκες) κανουν οτι γουσταρουν αναγκαζωντας σε να τρως εσυ την τσαπου. Μπορει εσυ να σκυβεις το κεφαλι...
και αν σου φαινεται υπερβολικο το σεναριο, εδω που μενω εγω συμβαινει συχνα.
-
Η κορνα εντος πολης απαγορευεται οποτε συμφωνα με τη λογικη σου εισαι για ΠΟΛΛΕΣ σφαλιαρες
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
κατσε γιατι ή δεν καταλαβαινεις, ή το παιζεις τρελιτσα...περπατανε στο δρομο επειδη το πεζοδρομιο για τον Χ λογο δεν προσφερεται? Καλως...
περπατανε στον δρομο επειδη ετσι εχουν μαθει? Δεν εχουν παιδεια...
περπατανε σε παραταξη ωστε να πιανουν περισσοτερο χωρο απο οσο θα χρειαζοταν? Ειναι ζωα αλλα τι να κανουμε, ετσι εμαθαν στο χωριο τους...
κανουν ολα τα παραπανω και οταν τους κορναρεις για να κανουν ακρη να περασει το αυτοκινητο απο τον δρομο, σε γραφουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ και ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ και σε αφηνουν να περιμενεις? Ε η τους κανεις ακρη με το ετσι θελω η ριχνεις καμμια σφαλιαρα.
αμα διαφωνεις και με αυτο, πες μας εσυ τι κανεις οταν κακομαθημενα τσογλανακια (η τραμπουκομαλακες ψευτομαγκες) κανουν οτι γουσταρουν αναγκαζωντας σε να τρως εσυ την τσαπου. Μπορει εσυ να σκυβεις το κεφαλι...
και αν σου φαινεται υπερβολικο το σεναριο, εδω που μενω εγω συμβαινει συχνα.
θα ριξεις σφαλιαρα σε 13χρονο παιδακι επειδη του κορναρες και δεν εκανε στην ακρη;
ρε συ χαλαρωσε λιγο
κανε ενα ζεστο μπανακι με αφρολουτρα και αλατα και ανατολιτικα αρωματα, πιες ενα χαμομηλακι.. δες τη ζωη πιο θετικα -
Βασικά με τα ζώα πρέπει να γίνεσαι ζώο για να βγάλεις άκρη.
Ακούνε το αμάξι...δεν κάνουν άκρη....κορνάρεις δεν κάνουν άκρη.....ε αν είναι γύρω στα 17-18 (που το κάνουν απο μαγκιά) 2-3 σφαλιάρες πιστεύω τους αξίζουν.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικά με τα ζώα πρέπει να γίνεσαι ζώο για να βγάλεις άκρη.Ακούνε το αμάξι...δεν κάνουν άκρη....κορνάρεις δεν κάνουν άκρη.....ε αν είναι γύρω στα 17-18 (που το κάνουν απο μαγκιά) 2-3 σφαλιάρες πιστεύω τους αξίζουν.
στελιο σοβαρεψου
θα δειρεις τον αλλο για 10-15 δευτερολεπτα επειδη δεν εκανε στην ακρη στο δρομο που του κορναρες;
ειστε με τα καλα σας ρε ή να βαλω τις φωνες; -
Δενεις χειροφρενο
Ανεβαζεις 4.000σαλ
Παρατας τον συμπλεκτι.....
BURNOUT!!!!!!!!!!
-καπνος φασαρια απο τα λαστιχα κτλ-
Και να δεις για ποτε αδειαζει ο δρομος απο τα λαλακισμενα..... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ακούνε το αμάξι...δεν κάνουν άκρη....κορνάρεις δεν κάνουν άκρη.....ε αν είναι γύρω στα 17-18 (που το κάνουν απο μαγκιά) 2-3 σφαλιάρες πιστεύω τους αξίζουν.
στελιο σοβαρεψου
θα δειρεις τον αλλο για 10-15 δευτερολεπτα επειδη δεν εκανε στην ακρη στο δρομο που του κορναρες;
ειστε με τα καλα σας ρε ή να βαλω τις φωνες;Οχι....θα τον κοπανισω μονο και μονο επιδει 'αυριο' αυτο το αρχ...δι
θα αγορασει το διπλωμα του, θα του παρει ο μπαμπας ενα τζιπακι/κουρσακι/παπακι και θα περναει τα κοκκινα και τα στοπ οπως
του κα...λωσει..... γιατι θα χει μαθει απο τωρα οτι ολοι κανουν υπομονη!
Και θα περασω απο πανω του...και θα τον πληρωνω για ανθρωπο!!!!!!!! -
Ρε ξεπλένη,
Όχι, απλά τσαντίζομαι με τους ωχαδερφιστές που κάνουν ότι τους κ@υλώσει, ενοχλούν ενώ το ξέρουν κλπ.....με τρελαίνουν!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δενεις χειροφρενο
Ανεβαζεις 4.000σαλ
BURNOUT!!!!!!!!!!
Και να δεις για ποτε αδειαζει ο δρομος απο τα λαλακισμενα.....Αυτό ακριβώς....και με εξάτμιση......κάνουν άκρη χωρίς να κάνεις burn out, αρκεί να σηκώσεις μια 4κ.......να αφήσεις......και να πατήσεις τέρμα!
-
Δενεις χειροφρενο
Ανεβαζεις 4.000σαλ
BURNOUT!!!!!!!!!!
Και να δεις για ποτε αδειαζει ο δρομος απο τα λαλακισμενα.....Αυτό ακριβώς....και με εξάτμιση......κάνουν άκρη χωρίς να κάνεις burn out, αρκεί να σηκώσεις μια 4κ.......να αφήσεις......και να πατήσεις τέρμα!
Αυτό ήταν η ultimate λύση.Σε συνδιασμό με την σκάστρα μου σε punto gt δεν υπήρχε σχεδόν κανένας που δεν έκανε στην άκρη.....
-
-
Βασικά με τα ζώα πρέπει να γίνεσαι ζώο για να βγάλεις άκρη.Ακούνε το αμάξι...δεν κάνουν άκρη....κορνάρεις δεν κάνουν άκρη.....ε αν είναι γύρω στα 17-18 (που το κάνουν απο μαγκιά) 2-3 σφαλιάρες πιστεύω τους αξίζουν.
Aυτο λεω και εγω. Δεν το κανουν απο αγνοια, απο μλκια δικη τους το κανουν! μαγκια, οπως θελεις πες το.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
στελιο σοβαρεψου
ειστε με τα καλα σας ρε ή να βαλω τις φωνες;Οχι....θα τον κοπανισω μονο και μονο επιδει 'αυριο' αυτο το αρχ...δι
θα αγορασει το διπλωμα του, θα του παρει ο μπαμπας ενα τζιπακι/κουρσακι/παπακι και θα περναει τα κοκκινα και τα στοπ οπως
Και θα περασω απο πανω του...και θα τον πληρωνω για ανθρωπο!!!!!!!!Όπως είπε ο σοφός:
ρε συ χαλαρωσε λιγο
κανε ενα ζεστο μπανακι με αφρολουτρα και αλατα και ανατολιτικα αρωματα, πιες ενα χαμομηλακι.. δες τη ζωη πιο θετικα -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
στελιο σοβαρεψου
Και θα περασω απο πανω του...και θα τον πληρωνω για ανθρωπο!!!!!!!!Όπως είπε ο σοφός:
ρε συ χαλαρωσε λιγο
κανε ενα ζεστο μπανακι με αφρολουτρα και αλατα και ανατολιτικα αρωματα, πιες ενα χαμομηλακι.. δες τη ζωη πιο θετικαΕγω χαλαρος ειμαι....
Απλα οταν περασεις πανω -φτου φτου φτου μακρια απο μας- απο εναν τετοιο εσυ και σε τραβαει ο μπαμπας του στα δικαστηρια, γιατι δεν
εφταιγε το καμαρι του που:
-περασε με κοκκινο
-περασε με στοιπ -διαλεξε τι θες-
αλλα εσυ που δεν εχεις τεταμενη την προσωχη σου ως οφειλες..... και
-του χαλασε το αμαξακι
-το κινητο που του πεσε απο τα χερια οταν τον κοπανησες
-τον τραυματισες
-τον αφησες σε αναπηρικο καροτσακι
-τον εστειλες να δει τα ραδικια αναποδα -παλι διαλεξε τι θες-
Και θα σαι αναγκασμενος να πληρωνεις δικηγορους, δικαστηρια,
εφετεια και τα σχετικα..... Δεν θα σαι καθολου χαλαρος!
Και επιδει
-θα χουν παραπανω φραγκα για τα παραπανω
-τα Ελληνικα δικαστηρια ειναι παντα υπερ του παθωντα....
Δεν θα βγαλεις ποτε ακρη.....Περιστατικο που συνεβει σε φιλο
Τυπακι....
Χαπακωνεται, πινει εναν μπαφο και τον βοσπορο....
-αυτο εδειξαν οι τοξικολογικες εξετασεις
Μπαινει στ αμαξι του με την παρεα του και μετα απο λιγο βγαινει με καμποσα χαω, επι της Αθηνων-Σουνιου, στο αντιθετο ρευμα.
Πεφτει πανω του φιλος μου.
Νεκρος ο υπευθηνως του τροχαιου.
Με τα πολλα..... Και μετα απο σειρα δικων και εφετειων...
Ο φιλος βγηκε ενοχως, επιδει δεν οδιγουσε ως οφειλε στο
δεξιο ακρο του οδοστροματος.
Ημαρτον!
Ο αλλος πηρε λιωμα το τιμονι στα χερια του, βγηκε αντιθετο και σκωτοθηκε....
Και φταιει αλλος!!!!
Ζώα ζώα ζώα [#4]