-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αναρωτιεμαι,πρεπει να φυλαμε τα κλειδια μας,ή μήπως πρεπει να τα εχουμε στην μοστρα για να μειωσουμε τον χρονο παραμονης 'καποιων' στο σπιτι μας;
**Αηδια εχει καταντησει η κατασταση με τις κλοπες...γεωργοι δεν υπαρχουν,οι οικοδομες τελειωνουν φετος,αντε να τους διωξουμε (ξερετε ποιους) να ησυχασουμε **Εγώ δεν ξέρω, για πες μου...
-
Τους αλβανο-ρουμανους
-
Διώξε και αρκετούς συμπατριώτες μας για να είσαι σίγουρος.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Αν έστριβε και με ακολουθούσε θα κατευθυνόμουν προς το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης μήπως και μαζευόταν...
Μα είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι στο δρόμο;Και αν είχε υπηρεσία ο υποδιοικητής του τμήματος?
Μπα, συνοδηγός στο άλλο αμάξι ήταν
Ούτως ή άλλως δε θα έμπαινα μέσα στο τμήμα, απλά θα το 'πλεύριζα' μήπως και μ' αφήσει στην ησυχία μου...
Ακόμα και αν χρειαζόταν να μπω μέσα όμως και να το αναφέρω πραγματικά δε με πειράζει καθόλου αν θα είχε υπηρεσία ο ακατανόμαστος. Ίσα ίσα που αν με αναγνώριζε μπορεί να ήταν και πιο εξυπηρετικός...Οι υπόλοιποι επιβάτες του Punto δεν είπαν, ούτε έκαναν κάτι, απλά με κοιτούσαν... αν με ρωτούσε κάποιος θα έλεγα ότι και αυτοί είχαν τρομάξει από την αντίδραση του π@π@ρ@.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώο ο αλητάμπουρας με μαύρο Fiat Punto προηγούμενης γενιάς, ο οποίος καθώς έμπαινα στη Συγγρού σήμερα το βράδυ από την είσοδο απέναντι από το Intercontinental και μάλιστα απευθείας από τη δεξιά λωρίδα και όχι από τη λωρίδα επιτάχυνσης λόγω παρκαρισμένου, είχε την έμπνευση να βγάλει αλάρμ και και να σταματήσει απότομα στη μέση του δρόμου υποχρεώνοντάς με να ακινητοποιηθώ πίσω του. Του κορνάρισα ελαφρά, έκανε μπροστά και δεξιά και μπόρεσα να περάσω, χωρίς να ασχοληθώ περισσότερο. Φαίνεται ότι θίχτηκε ο εγωϊσμός του γιατί με ακολούθησε (το κατάλαβα αργότερα αυτό), έστριψε μαζί μου στη Γ' είσοδο της Νέας Σμύρνης (δίπλα στην Autoplus) και με ακολούθησε μέχρι το φανάρι της Δαβάκη. Εκεί με πλεύρισε, άρχισε να με βρίζει με εκφράσεις του στυλ: 'Νομίζεις ότι είσαι πολύ μάγκας; Έλα δω να σε γα..σω να σου πω ποιος είναι μάγκας και άρχισε να φτύνει το αυτοκίνητό μου. Επειδή μέσα στο αυτοκίνητο ήταν 3 και ο οδηγός έδειχνε ιδιαίτερα απειλητικός ψιλοφοβήθηκα και κοιτώντας να μην έρχεται κάποιος έφυγα με κόκκινο, ελπίζοντας να μη με ακολουθήσει. Ευτυχώς συνέχισε ευθεία, απόδειξη του ότι ήθελε απλά να με ακολουθήσει και να το παίξει νταής. Αν έστριβε και με ακολουθούσε θα κατευθυνόμουν προς το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης μήπως και μαζευόταν...Μα είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι στο δρόμο;
εμενα προσωπικα αν κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα βαζω πρωτη/οπισθεν και τους παταω χυμα Grand theft auto style
-
Τι να πω .Αν δξλαδη ο αλλος θιγεται επειδη του κορναρεις είναι μεγαλο ζωο
στο δρομο ειμαστε,θα κορναρεις,θα κορναρω(αν και η κορνα απαγορευεται χωρις λογο),εστω και προειδοποιητικα)
πες οτι κινεισαι σε ένα αστικο δρομο,με 3 λωριδες ανα κατευθυνση(Εγνατια στη Θεσσαλονικη ασ πουμε) και κορναρεις καποιον ο οποιος αρχίζει και κλινει προς την λωριδα σου.Αν θιχτει επειδη του κορναρες είναι ζωο και γενικοτερα όλοι οι οδηγαρες που δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους
Αλλα ακομα μεγαλυτερα ζωα θεωρω όσους τραβανε χειροφρενα ,σταματανε την κινηση για να λυσουν τις διαφορες τους μεσα στο δρομο -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διώξε και αρκετούς συμπατριώτες μας για να είσαι σίγουρος.Αυτούς τους είχαμε πάντα. Το θέμα είναι ότι φορτωθήκαμε και υπερτετραπλάσιους ξενόφερτους.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ζώο κακόβουλο ο τυπος που διέρρηξε προχθές το βράδυ σπίτι φίλου μου (καλά του μπήκε ο χρόνος) ενώ κοιμότανε μέσα όλη η οικογένεια, δεν έκλεψε τίποτα άλλο παρα μόνο τα κλειδιά απο τα 2 αυτοκίνητα τα οποία και φυσικά πλέον δεν υπάρχουν....Ωχ πακετο.
Σε ποια περιοχη μενει ο φιλος σου;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τους αλβανο-ρουμανουςασχετη απορια: τωρα που μπηκαν στην ΕΕ η βουλγαρια και η ρουμανια θα μπορουν να ερχονται μονιμα οπως οι αντιστοιχοι απο τα αλλα κρατη-μελη της ΕΕ;
τελικα προβλεπω μακροπροθεσμα να βαζουμε ολοι καμερες παντου οπως αγγλια και να γουσταρουμε κιολας..
προς το παρον καλυτερα να μην αφηνουμε τα κλειδια του αυτοκινητου πανω στο τραπεζι.. οι περισσοτεροι το κανουν λιγο -πολυ -
Εγώ το κάνω προκειμένου να μην τύχει και ξυπνήσω ή πειράξουν την οικογένειά μου. Εάν ξυπνήσω , ανεξάρτητα από το εάν είναι οπλισμένοι , κάποιος θα χάσει τη ζωή του ( εγώ ή αυτός ).
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Η συζήτηση αυτή, πέρα από το εξαιρετικό ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, έχει κάποιο πρακτικό νόημα? Π.χ. να αποφύγουμε κλήσεις τροχαίας ή να οριστεί υπαιτιότητα σε ατύχημα κτλ?Κι επειδή ξέρω τί παρεξηγήσεις δημιουργούνται χωρίς λόγο, τονίζω ότι ρωτάω απολύτως σοβαρά.
Το ακαδημαϊκο ενδιαφερον απο μονο του, ειναι πολυ συμαντικο, κατα την αποψη μου.
Οι γνωσεις μας πρεπει να εμπλουτιζωντε. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τους αλβανο-ρουμανους
ασχετη απορια: τωρα που μπηκαν στην ΕΕ η βουλγαρια και η ρουμανια θα μπορουν να ερχονται μονιμα οπως οι αντιστοιχοι απο τα αλλα κρατη-μελη της ΕΕ;
τελικα προβλεπω μακροπροθεσμα να βαζουμε ολοι καμερες παντου οπως αγγλια και να γουσταρουμε κιολας..
προς το παρον καλυτερα να μην αφηνουμε τα κλειδια του αυτοκινητου πανω στο τραπεζι.. οι περισσοτεροι το κανουν λιγο -πολυΕννοειται οτι ερχεται οποτε θελει.Η Αγγλια νομιζω ηδη περασε νομους για τους Βουλγαρους,θετοντας περιορισμους.
Παντως να εργαστει ο 'Βουλγαρος υδραυλικος' στην Ελλαδα,τυπικά δεν μπορεί ακόμα.Το ερωτημα ειναι τι θα κανει ο κλεφτης οταν δεν βρει τα κλειδια στο τραπεζι και με δεδομενο οτι ειναι ηδη μεσα..
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ζώο κακόβουλο ο τυπος που διέρρηξε προχθές το βράδυ σπίτι φίλου μου (καλά του μπήκε ο χρόνος) ενώ κοιμότανε μέσα όλη η οικογένεια, δεν έκλεψε τίποτα άλλο παρα μόνο τα κλειδιά απο τα 2 αυτοκίνητα τα οποία και φυσικά πλέον δεν υπάρχουν....
Ωχ πακετο.
Σε ποια περιοχη μενει ο φιλος σου;
Ηράκλειο, σε κεντρικό σχετικά σημείο αν και ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ήσυχος.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ζώο ο αλητάμπουρας με μαύρο Fiat Punto προηγούμενης γενιάς, ο οποίος καθώς έμπαινα στη Συγγρού σήμερα το βράδυ από την είσοδο απέναντι από το Intercontinental και μάλιστα απευθείας από τη δεξιά λωρίδα και όχι από τη λωρίδα επιτάχυνσης λόγω παρκαρισμένου, είχε την έμπνευση να βγάλει αλάρμ και και να σταματήσει απότομα στη μέση του δρόμου υποχρεώνοντάς με να ακινητοποιηθώ πίσω του. Του κορνάρισα ελαφρά, έκανε μπροστά και δεξιά και μπόρεσα να περάσω, χωρίς να ασχοληθώ περισσότερο. Φαίνεται ότι θίχτηκε ο εγωϊσμός του γιατί με ακολούθησε (το κατάλαβα αργότερα αυτό), έστριψε μαζί μου στη Γ' είσοδο της Νέας Σμύρνης (δίπλα στην Autoplus) και με ακολούθησε μέχρι το φανάρι της Δαβάκη. Εκεί με πλεύρισε, άρχισε να με βρίζει με εκφράσεις του στυλ: 'Νομίζεις ότι είσαι πολύ μάγκας; Έλα δω να σε γα..σω να σου πω ποιος είναι μάγκας και άρχισε να φτύνει το αυτοκίνητό μου. Επειδή μέσα στο αυτοκίνητο ήταν 3 και ο οδηγός έδειχνε ιδιαίτερα απειλητικός ψιλοφοβήθηκα και κοιτώντας να μην έρχεται κάποιος έφυγα με κόκκινο, ελπίζοντας να μη με ακολουθήσει. Ευτυχώς συνέχισε ευθεία, απόδειξη του ότι ήθελε απλά να με ακολουθήσει και να το παίξει νταής. Αν έστριβε και με ακολουθούσε θα κατευθυνόμουν προς το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης μήπως και μαζευόταν...
Μα είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι στο δρόμο;
εμενα προσωπικα αν κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα βαζω πρωτη/οπισθεν και τους παταω χυμα Grand theft auto style
ανοιγεις την πορτα..... στα μουτρα του....
Πριν προλαβει να την μπλοκαρει.....Κ αν εχει χοθει μεσα στ αμαξι.....
Ταπα γκαζι και λιγο μετα ταπα φρενο..... Εγγιυμενο αποτελεσμα.....Μερικες φορες ευχομαι να μη ξεχασω καμια μερα το glock στ αμαξι.....
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Εχεις....glock?Περιπου.....
Ειναι στο γραφειο, για δουλειες γραφειου -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχεις....glock?
Περιπου.....
Ειναι στο γραφειο, για δουλειες γραφειουΤο ακουμπάς πάνω στα χαρτιά για να μην τα παίρνει ο αέρας;
Σορρυ, δεν μπόρεσα να κρατηθώ!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Η συζήτηση αυτή, πέρα από το εξαιρετικό ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, έχει κάποιο πρακτικό νόημα? Π.χ. να αποφύγουμε κλήσεις τροχαίας ή να οριστεί υπαιτιότητα σε ατύχημα κτλ?Κι επειδή ξέρω τί παρεξηγήσεις δημιουργούνται χωρίς λόγο, τονίζω ότι ρωτάω απολύτως σοβαρά.
Καμία παρεξήγηση! Για μένα είναι κυρίως η αναζήτηση του σωστού και του νόμιμου, που ακολουθείται από αγανάκτηση όταν μερικές φορές αυτά δεν ταυτίζονται... Επίσης είναι η γνώση γύρω από τον ΚΟΚ που μπορεί να αποτρέψει κάποιον αστυνόμο-εισπράκτορα από το να μου κόψει μια κλήση που δεν δικαιούται να μου κόψει. Όταν είσαι ενημερωμένος έχεις περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου με επιτυχία, that's all. Μπορεί να είμαι συντηρητικός οδηγός στο δρόμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν βγουν για είσπραξη θα τη γλιτώσω...
-
Όχι το έχει αν του χαλάσει ο διακορεφτής (το τρυπητήρι ντε) να ανοίγει τρύπες για να τακτοποιεί τα χαρτια΄στα ντοσιέ!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώο ο αλητάμπουρας με μαύρο Fiat Punto προηγούμενης γενιάς, ο οποίος καθώς έμπαινα στη Συγγρού σήμερα το βράδυ από την είσοδο απέναντι από το Intercontinental και μάλιστα απευθείας από τη δεξιά λωρίδα και όχι από τη λωρίδα επιτάχυνσης λόγω παρκαρισμένου, είχε την έμπνευση να βγάλει αλάρμ και και να σταματήσει απότομα στη μέση του δρόμου υποχρεώνοντάς με να ακινητοποιηθώ πίσω του. Του κορνάρισα ελαφρά, έκανε μπροστά και δεξιά και μπόρεσα να περάσω, χωρίς να ασχοληθώ περισσότερο. Φαίνεται ότι θίχτηκε ο εγωϊσμός του γιατί με ακολούθησε (το κατάλαβα αργότερα αυτό), έστριψε μαζί μου στη Γ' είσοδο της Νέας Σμύρνης (δίπλα στην Autoplus) και με ακολούθησε μέχρι το φανάρι της Δαβάκη. Εκεί με πλεύρισε, άρχισε να με βρίζει με εκφράσεις του στυλ: 'Νομίζεις ότι είσαι πολύ μάγκας; Έλα δω να σε γα..σω να σου πω ποιος είναι μάγκας και άρχισε να φτύνει το αυτοκίνητό μου. Επειδή μέσα στο αυτοκίνητο ήταν 3 και ο οδηγός έδειχνε ιδιαίτερα απειλητικός ψιλοφοβήθηκα και κοιτώντας να μην έρχεται κάποιος έφυγα με κόκκινο, ελπίζοντας να μη με ακολουθήσει. Ευτυχώς συνέχισε ευθεία, απόδειξη του ότι ήθελε απλά να με ακολουθήσει και να το παίξει νταής. Αν έστριβε και με ακολουθούσε θα κατευθυνόμουν προς το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης μήπως και μαζευόταν...Μα είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι στο δρόμο;
Περιστατικο 1:
Βραδυ κατεβαινω την Χαμοστερνας και λιγο πριν την εισοδο για Καλλιθεα πεταγεται τυπος με μια αρχαιολογια, παιζω φωτα αλλα αυτος ακαθεκτος , πλακωνομαι στα φρενα και αριστερα μου εχω αλλο αμαξι. Τελικα αποφευγω το ζωο το προσπερναω και του παταω κορνα χωρις να τον κοιταξω καν. Κοκκινο φαναρι και βλεπω τον τυπα να κατεβαινει απο το αμαξι, πλησιαζει στο παραθυρο και αρχιζει να βριζει σε εξαλλη κατασταση, λιγο ακομα και θα σπαγαν τα μηνιγγια του. Κουμπωσα πρωτη just in case και δεν τον κοιτουσα καν. Αναψε πρασινο και την εκανα.
Ποιος μου το εξηγει αυτο?Περιστατικο 2:
Αργα το βραδυ χειμωνας με μηδενικη κινηση απο το Ελ. Βενιζελος μεχρι Καλλιθεα. Ειμαι στην Θησεως σταματημενος σε κοκκινο στην δεξια λωριδα.
Ξαφνικα, ακουω κατι να ερχεται με χιλια. Κουμπωνω πρωτη μπας και παει να με καρφωσει. Αρχιζει τα φρενα τα οποια μπλοκαρουν και καταφερνει να ακινητοποιησει το yugo του διπλα μου, οχι στην αριστερη λωριδα που ηταν αδεια αλλα μεταξυ του δικου μου και των παρκαρισμενων. Λεω δεν παει να πνιγει, γυριζω το κεφαλι προς τα αριστερα και δυναμωνω την μουσικη. Σε καποια φαση πιανω με την ακρη του ματιου κατι χειρονομιες. Κοιταω και ειναι ενας νεαρος γυρω στα 150 κιλα και μια κοπελια διπλα του (καλη η κοπελια. ).Ο τυπος ωρυοταν και με εβριζε. Κατεβαζω παραθυρο:- Τι τρεχει ρε φιλε? (του λεω)
-Μου αναψες φωτα ρε
-εγω? (οχι απλα δεν ειχα αναψει φωτα σε κανεναν ουτε με γατα δεν ειχα διασταυρωθει) - ναι ρε, ασημι saxo
-σπανιο αμαξι - θα στο σπασω ρε μπιπ κλπ κλπ
(αναβει κοκκινο για τους πεζους)
-και τι το περασες ρε μπιπ χοντρε το αμαξι?.. σαντουιτς να το φας?
η κοπελια διπλα του σκαει ενα γελιο και αυτος αφηνιαζει.
Αναβει πρασινο και αντε γεια. Ευτυχως δεν ηταν κανα Yugograle...
- Τι τρεχει ρε φιλε? (του λεω)
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ζώο κακόβουλο ο τυπος που διέρρηξε προχθές το βράδυ σπίτι φίλου μου (καλά του μπήκε ο χρόνος) ενώ κοιμότανε μέσα όλη η οικογένεια, δεν έκλεψε τίποτα άλλο παρα μόνο τα κλειδιά απο τα 2 αυτοκίνητα τα οποία και φυσικά πλέον δεν υπάρχουν....Αυτός είναι διαρρήκτης κι όχι ζώο.
Αλλα ακομα μεγαλυτερα ζωα θεωρω όσους τραβανε χειροφρενα ,σταματανε την κινηση για να λυσουν τις διαφορες τους μεσα στο δρομο
Με τον λεχρίτη που σταμάτησε στην α.ο. στην αριστερή λωρίδα, για να τσακωθεί, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί κάποιος που ερχόταν πίσω του και δε πρόλαβε να σταματήσει
Ζώα ζώα ζώα [#4]