-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δεν νομίζω ότι οι γιαγιάδες που περνούν τον δρόμο χωρίς να κοιτάξουν λαμβάνουν υπόψη τις συνέπειες του νόμου για τον οδηγό του οχήματος που θα τις χτυπήσει.
Όταν κατεβαίνεις από το πεζοδρόμιο αφηρημένος θα το κάνεις είτε πρόκειται να δικαιωθείς (μετά θάνατον) ή όχι, και φυσικά μια αλλαγή στην νομοθεσία δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Ίσως μάλιστα να σκοτώνονται ακόμα περισσότεροι πεζοί αν οι οδηγοί μάθουν ότι δεν θα υφίστανται συνέπειες και τρέχουν ακόμα περισσότερο στις πόλεις.
Σε μια τέτοια πόλη πάντως δεν θα ήθελα να ζω. Είναι που είναι εχθρική προς τους πεζούς η Αθήνα...
σε γελασανε...
η αθηνα ειναι εχθρικη προς ολους
απλα οι πεζοι (οπως και οι ποδηλατακηδες, μηχανακηδες, σκειτμπορντακηδες και λοιποι ακηδες) ειναι πιο απροστατευτοι και ευαλωτοι απο τους ΙΧηδες, ΦΟΡΤΗΓΑΤΖηδες και λοιπους -ηδες........ ή... -ιδες
Και οι κοντρακηδες ;;;;;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τι πιθανοτιτες να επιβιωσει εχει καποιος που περπαταει αμεριμνος σε πεδιο βολης του Ελληνικου Στρατου;;;;;;;;;
Τις ιδιες με καποιον που περναει εκτος διαβασης κοιτοντας αλλου!
Μπα, μάλλον περισσότερες πιθανότητες έχει αυτός στο πεδίο βολής.
Αν και, σε σοβαρό τόνο, υπήρξε ένα τέτοιο κρούσμα στη σειρά μου...
Το ιδιο λογικο βρησκω να περασει καποιος εναν δρομο κοιτοντας αλλου γι αλλου με το να τρεξει μεσα σε πεδιο βολης....
Αφου βλεπουμε το ενα....
Υπαρχει και το αλλο! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια όταν είμαι με το Πασάτ του πατέρα μου, χαίρομαι όταν μου το κάνουν αυτό που λες γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να τους δείξω (στους περισσότερους βλ. άξεντς οι πιο συνηθισμένοι αλλά και πολλά άλλα) και δεύτερη φορά πόσο Μ@Λ είναι. Και ξέρεις μετά... το πιο συνηθισμένο είναι που προσπαθύν να σε κυνηγήσουν κιόλας. Αλλά είναι, το λιγότερο ανόητο, να 'παίζεις' με τον κάθε ηλίθιο, που αν μη τί άλλο είναι πολλοί.
Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι όταν είμαι με το Uno (Garrett T28 rulez ), οπου τα μοναδικά που δεν μπορώ να περάσω (από φυσιολογικά αυτοκίνητα ) είναι κάτι AMG πολλών κυβικών, και ορισμένα Porsche . Και μάλιστα έχει πλάκα όταν το κάνω σε κάτι κομπλεξάρες με BMW 330 ή παρεμφερή αυτοκίνητα, οπού πάω δίπλα τους απο δεξιά κόβω τους κοιτάω κουνόντας το κεφάλι και συνεχίζω τη προσπέραση λες και είναι σταματημένοι . Ειλικρινά πρέπει να δεις τις φάτσες τους που ενώ πατάνε τέρμα συνεχίζει το ιταλικό κουβαδάκι και τους περνάει
Όχι ρε μεγάλε... τους κάνεις μεγάλη ζημιά μιλάμε!!!!! Δηλαδή, όποιος έχει 330 είναι κομπλέξας???? και πρέπει να πάει κόντρα με ότι κινείται???? εσύ αν είχες το παραδάκι τι??? δεν θα έπερνες ένα EVO μια 335 ????
Όχι ρε συ, τι είναι αυτά που λες? Αυτά είναι για τους κομπλεξάρες. Αυτός θα έβαζε ακόμα μεγαλύτερη τουρμπίνα στο Uno..
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια όταν είμαι με το Πασάτ του πατέρα μου, χαίρομαι όταν μου το κάνουν αυτό που λες γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να τους δείξω (στους περισσότερους βλ. άξεντς οι πιο συνηθισμένοι αλλά και πολλά άλλα) και δεύτερη φορά πόσο Μ@Λ είναι. Και ξέρεις μετά... το πιο συνηθισμένο είναι που προσπαθύν να σε κυνηγήσουν κιόλας. Αλλά είναι, το λιγότερο ανόητο, να 'παίζεις' με τον κάθε ηλίθιο, που αν μη τί άλλο είναι πολλοί.
Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι όταν είμαι με το Uno (Garrett T28 rulez ), οπου τα μοναδικά που δεν μπορώ να περάσω (από φυσιολογικά αυτοκίνητα ) είναι κάτι AMG πολλών κυβικών, και ορισμένα Porsche . Και μάλιστα έχει πλάκα όταν το κάνω σε κάτι κομπλεξάρες με BMW 330 ή παρεμφερή αυτοκίνητα, οπού πάω δίπλα τους απο δεξιά κόβω τους κοιτάω κουνόντας το κεφάλι και συνεχίζω τη προσπέραση λες και είναι σταματημένοι . Ειλικρινά πρέπει να δεις τις φάτσες τους που ενώ πατάνε τέρμα συνεχίζει το ιταλικό κουβαδάκι και τους περνάει
Όχι ρε μεγάλε... τους κάνεις μεγάλη ζημιά μιλάμε!!!!! Δηλαδή, όποιος έχει 330 είναι κομπλέξας???? και πρέπει να πάει κόντρα με ότι κινείται???? εσύ αν είχες το παραδάκι τι??? δεν θα έπερνες ένα EVO μια 335 ????
Αν δεν κατάλαβες μιλάει για τους κομπλεξάρες ποευ είναι κατασκηνωμένοι στην αριστερή λωρίδα, κα ιδεν κάνουν άκρη, δεν είπε ότι πάει και κάνει κόντρες!έλεος!
-
Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά το post μου cpp. Μιλάω για κομπλεξικούς ανθρώπους οπού κινούνται στην αριστερη λωρίδα της εθνικής με 90 άντε 100χλμ και αρνούνται να κάνουν δεξια για ότι αυτοκίνητο και να έχουν πίσω τους (πόσο μάλλον σε ένα μικρό παλιο FIAT). Αναφέρομαι σε κομπλεξικούς οδηγούς με τέτοια αυτοκίνητα, χωρίς να θέλω να θίξω τα αυτοκίνητα τα ίδια όπως επίσης και ανθρώπους που έχουν τέτοια αυτοκίνητα και οδηγάνε σωστά.
Εννοείται οτι αν είχα τα λεφτά θα 'θελα να αποκτήσω ένα EVO ή έστω μια 330 όμως δεν θα κατασκήνωνα στην αριστερή με 80 και τουπέ οτι έχω γρήγορο αμάξι και δεν ανέχομαι να προσπεράσει κανείς.
Όπως κατάλαβες μόνο με αυτους έχω πρόβλημα. Δεν τους ζητάω να κάνουν κόντρα μαζί μου αλλα να καθήσουν στη μεσαία λωρίδα εφόσων πάνε αργά. Ομως αυτοί δεν δέχονται να τους περάσει κανείς. Ε αφού θέλουν να μου δείξουν οτι είναι γρήγοροι με τα λεφτά τους....ας πατήσουν το γκάζι για να μην με αφήσουν να περάσω.
-
Δεν ειναι θεμα χρηματων,οι κατασκηνωτες δεν εχουν αγαπημενη μαρκα...ειναι ο παππους με το Λάδα,η κυρά με το Χιουντάι,ο μπαρμπας με το φορντ,ολοι ειναι στον κοσμο τους ή αστυνομεύουν και μπαινουν εμπόδιο ('100 λεει το οριο,τοσο παω')
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν δεν κατάλαβες μιλάει για τους κομπλεξάρες ποευ είναι κατασκηνωμένοι στην αριστερή λωρίδα, κα ιδεν κάνουν άκρη, δεν είπε ότι πάει και κάνει κόντρες!έλεος!
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά το post μου cpp. Μιλάω για κομπλεξικούς ανθρώπους οπού κινούνται στην αριστερη λωρίδα της εθνικής με 90 άντε 100χλμ και αρνούνται να κάνουν δεξια για ότι αυτοκίνητο και να έχουν πίσω τους (πόσο μάλλον σε ένα μικρό παλιο FIAT). Αναφέρομαι σε κομπλεξικούς οδηγούς με τέτοια αυτοκίνητα, χωρίς να θέλω να θίξω τα αυτοκίνητα τα ίδια όπως επίσης και ανθρώπους που έχουν τέτοια αυτοκίνητα και οδηγάνε σωστά.Εννοείται οτι αν είχα τα λεφτά θα 'θελα να αποκτήσω ένα EVO ή έστω μια 330 όμως δεν θα κατασκήνωνα στην αριστερή με 80 και τουπέ οτι έχω γρήγορο αμάξι και δεν ανέχομαι να προσπεράσει κανείς.
Όπως κατάλαβες μόνο με αυτους έχω πρόβλημα. Δεν τους ζητάω να κάνουν κόντρα μαζί μου αλλα να καθήσουν στη μεσαία λωρίδα εφόσων πάνε αργά. Ομως αυτοί δεν δέχονται να τους περάσει κανείς. Ε αφού θέλουν να μου δείξουν οτι είναι γρήγοροι με τα λεφτά τους....ας πατήσουν το γκάζι για να μην με αφήσουν να περάσω.
OK τώρα είναι κατανοητό!!!!!!!
-
Και για να το πάω ένα κλικ πιο πέρα..... Η κοινωνία είναι άδικη και έχω 500 άλογα..... είμαι αριστερά με 150 με πλησιάζει κάποιος σανιδώνω 250 εξαφανίζομαι για λίγο ... ξανά 150 με πλησιάζει ξανά ο τύπος και ξανά σανίδα!!!!!
Είμαι ζώο ή όχι????? Ο 500άρης το λέει πλακίτσα ή όχι??? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Και για να το πάω ένα κλικ πιο πέρα..... Η κοινωνία είναι άδικη και έχω 500 άλογα..... είμαι αριστερά με 150 με πλησιάζει κάποιος σανιδώνω 250 εξαφανίζομαι για λίγο ... ξανά 150 με πλησιάζει ξανά ο τύπος και ξανά σανίδα!!!!!
Είμαι ζώο ή όχι????? Ο 500άρης το λέει πλακίτσα ή όχι???Πηγαμε με τα παιδια στην Φιλλανθροπικη εκδηλωση του TARMAC.gr και με την ευκαιρεια, πηγαμε Καλαμο και Ορωπο για καφε και φαγητο.
Στην επιστροφη η Εθνικη με κινηση.
Εκατσα στην μεσαια και κρατουσα σταθερη αποσταση απο τον μπροστινο μου..... 2.500 κιλα σε 'στραβη' δεν σταματανε ευκολα.....Μου σπαγανε τα νευρα τα τυπακια που εμπαιναν στη μεσαια και εβγαιναν μωλις εβλεπαν οτι ολες οι λωριδες εχουν την ιδια ταχυτητα.....
Κορυφαιο ζωο, αυτος που με προσπερασε απο δεξια, ενω ειχα αναμενω δεξι φλας, λιγο πριν την εισοδο της Α.Ο.
ΛΕΑ, νυσιδες, διαγραμμιση και τα σχετικα δεν υπηρχαν......
Αρχισα να αλλαζω λωριδα με την πολυκατοικια και να τον κλεινω.....
Αρχησε να κορναρει και να παιζει φωτα αλλα τον εγραψα εκει που δεν επιανε! -
Zωο ο κυριος με την M5 Κυριακη ξημερωματα που έκανε όπισθεν στην Ποσειδωνος (στο υψος της Μαρινας στη Γλυφαδα) για να στριψει σε στενο που ειχε περασει, βάζοντας σε κινδυνο όλους τους διερχομενους οδηγους!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Zωο ο κυριος με την M5 Κυριακη ξημερωματα που έκανε όπισθεν στην Ποσειδωνος (στο υψος της Μαρινας στη Γλυφαδα) για να στριψει σε στενο που ειχε περασει, βάζοντας σε κινδυνο όλους τους διερχομενους οδηγους!!Αισχος! Τετοια ζωα θελουν παραδειγματικη τιμωρια! Κριμα το αυτοκινητο!
-
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Zωο ο κυριος με την M5 Κυριακη ξημερωματα που έκανε όπισθεν στην Ποσειδωνος (στο υψος της Μαρινας στη Γλυφαδα) για να στριψει σε στενο που ειχε περασει, βάζοντας σε κινδυνο όλους τους διερχομενους οδηγους!!ακόμα πιο ζώο, ο κύριος που έκανε αναστροφή στην Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών !!! μετά την διασταύρωση του Κιάτου, γιατί 'έχασε' την έξοδο
-
............έχει τρελαθεί τελείως ο κόσμος .............μα εντελώς.............περιμένοντας στο φανάρι, πεζός, βλέπω μέσα σ΄ένα Golf ΙΙ ένα παπούλη με την γιαγιά του δίπλα και έμεινα μ@λ@κ@ς να τον κοιτάζω.............μέχρι που έφτασε στο επόμενο τετράγωνο
Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κρατήσει το κεφάλι του σε μία θέση, το ίδιο και τα χέρια του ........ Έστριψε αριστερά........... κοιτώντας δεξιά.........σε ρυθμό replay..... τρεμοπαίζοντας το τιμόνι και παρολίγον να μαζέψει και ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.................. Ποιός ή καλλίτερα ποιόν θα πετύχει στο δρόμο και πότε είναι θέμα χρόνου...........
Ποιό ΖΩΟ, θέλω να ξέρω, του έδωσε ανανέωση διπλώματος και πώς αφήσανε τέτοιο ΧΑΡΟ στο δρόμο??????????? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όχι ρε συ, τι είναι αυτά που λες? Αυτά είναι για τους κομπλεξάρες. Αυτός θα έβαζε ακόμα μεγαλύτερη τουρμπίνα στο Uno..
Kid αν και θα ήθελα να είχα τώρα ένα 'καλό' αυτοκίνητο, λόγο της επερχόμενης στρατιωτικής θητείας ( ) το έχω αναβάλει για μετά. Αλλα αυτό που περιέγραψα και πάλι θα το κανω όταν θα οδηγάω τον Ιταλό. Ετσι απλά γιατί έχει πλάκα να τους τσαντίζεις....
-
Λαλάκη πάμε έναν Άγιο Κωσταντίνο; Τα μόνα ζώα που μπορεί να συναντήσουμε εκεί είναι τίποτα αλεπούδες και κουνάβια
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κορυφαιο ζωο, αυτος που με προσπερασε απο δεξια, ενω ειχα αναμενω δεξι φλας, λιγο πριν την εισοδο της Α.Ο.
ΛΕΑ, νυσιδες, διαγραμμιση και τα σχετικα δεν υπηρχαν......
Αρχισα να αλλαζω λωριδα με την πολυκατοικια και να τον κλεινω.....
Αρχησε να κορναρει και να παιζει φωτα αλλα τον εγραψα εκει που δεν επιανε!Τελικά πρόλαβε και σε προσπέρασε από δεξιά ή πήγε να το κάνει και του έκοψες τη φόρα?...
-
Ζώο ο οδηγός του σχολικού της αδελφής μου.
Ο οποίος, σύμφωνα με την αδελφή μου, επειδή έχασε την έξοδο στην εθνική(αχαρνών, κοκκάλωσε το σχολικό μόλις το κατάλαβε, στη συνέχεια, βγήκε από το σχολικό, και ζήτησε απο τους οδηγούς που είχαν σταματήσει πίσω του να φύγουν για να κάνει όπισθεν. Στη συνέχεια έκανε όπισθεν και βγήκε στην έξοδο!!!!!!!!!!Υπόψιν το σχολικό είναι ΔΙΟΡΟΦΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΌ ΛΕΟΦΟΡΕΊΟ!!!!!!
Ζώα ζώα ζώα [#4]