-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
MichalisCorsa μ' αρεσει η περιγραφη σου.
Βασικα αυτο ειναι το θεμα, ποτε δεν ξερεις με ποιον εχεις να κανεις και τι κουβαλαει μαζι του, οπλο, ροπαλο, τρελα, κλπ. Γι αυτο καλο ειναι να μην το παρατραβαμε γενικα....Ήταν 'τυχερός' μέσα στην ατυχία που έπεσε σε μπάτσο και χέστη, κάποιος άλλος στην Καλλιθέα είχε πέσει σε ρώσο μαφιόζο και τον κλαίει η οικογένειά του ακόμα μετά από τόσα χρόνια!
Δίνουμε τόπο στην οργή... δεν είναι κακό!
-
Ο χρήστης nikolai έγραψε:
Βασικα αυτο ειναι το θεμα, ποτε δεν ξερεις με ποιον εχεις να κανεις και τι κουβαλαει μαζι του, οπλο, ροπαλο, τρελα, κλπ. Γι αυτο καλο ειναι να μην το παρατραβαμε γενικα....Ήταν 'τυχερός' μέσα στην ατυχία που έπεσε σε μπάτσο και χέστη, κάποιος άλλος στην Καλλιθέα είχε πέσει σε ρώσο μαφιόζο και τον κλαίει η οικογένειά του ακόμα μετά από τόσα χρόνια!
Ο Ρωσος μαφιόζος εισαι εσυ...nikolai;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Όχι φίλε τίγρη... από όπλα μόνο μαχαιροπήρουνο!
-
Κι αυτά για να κόβεις σε κομματάκια κάθε λογής ζώο να υποθέσω;
Υ.Γ.: Αναφέρομαι στα πραγματικά ζώα (αγριογούρουνα,αρνιά, κτλ) και όχι αυτά που καταγράφουμε σε αυτό το thread.
-
Αστα αυτα...nikolai.
Βρηκα και σε ποια εταιρεια δουλευεις (veri...) και εστειλα την αστυνομια. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κι αυτά για να κόβεις σε κομματάκια κάθε λογής ζώο να υποθέσω;
Υ.Γ.: Αναφέρομαι στα πραγματικά ζώα (αγριογούρουνα,αρνιά, κτλ) και όχι αυτά που καταγράφουμε σε αυτό το thread.
Έτσι ακριβώς, όπως καταγράφτηκε από την κάμερα των παπαράτσι στην τελευταία μάζωξη στα Καλύβια
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αστα αυτα...nikolai.
Βρηκα και σε ποια εταιρεια δουλευεις (veri...) και εστειλα την αστυνομια.Ωχ ωχ μας πιάσανε... και θα μας την πούν και για offtopicism. τα υπόλοιπα με pm.
-
γι'αυτο επειδη μενω διπλα (ν.σμυρνη) φωναζω και λεω μακρια απο ασπρα λαντα με φιμε τζαμια
-
H Καλλιθεα ειναι στα ορια του να γινει ΓΚΕΤΟ!
Υπαρχουν περιοχες -της Καλλιθεας- που ειναι καλυτερο να μη κοιτας γυρο γυρο.....
Δεν ξερεις τι θα δεις....
Δεν ξερεις αν αυτο που θα δεις, θα ειναι και το τελευταιο....
Αλλα απο την αλλη, εχει και κατι διμετρα μωρα.... αλλο πραμα! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ρωσος μαφιοζος/σωματεμπορας ειμαι εγω....
Κατα τα λεγομενα των φιλων μου, δινω αυτη την εντυπωση....
Τωρα γιατι;;;;;
Δεν εχω καταλαβει! Αφου σε νορμαλ συνθικες ειμαι ηρεμος ανθρωπος -
Χθές το βράδυ, ζώο μα πολύ ζώο, έβαλε καρφί σε πίσω ελαστικό όχι μόνο στο δικό μου αλλά και φίλου μου και ενός ακόμα. Δηλ. το πρωί που δεν το κατάλαβα και το ψιλοέτρεξα μέχρι την αντιπροσωπεία για τοποθέτηση ποδιάς κάρτερ, εάν πάθαινα κάτι τί θα έπρεπε να κάνω????? Να βάλω φωτιά σε όλα τα αυτοκίνητα της γειτονιάς μου?????? Γιατί ''γείτονας'' την έκανε την δουλειά απ' ότι φαίνεται! Κι αν το οδηγούσε η αδερφή μου που είναι και νέα οδηγός εγώ τί θα έπρεπε να κάνω το @@%%&@#%@ μου μέσα τα Ζώα!!!!!!
Έρε και πέσει στα χέρια μου μόνο......... -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αν ούτε μέρα-μεσημέρι σε πολυσύχναστο δρόμο δεν μπορώ να κάνω μια παρατήρηση με τον κίνδυνο να με φάει λάχανο ο άλλος, καλύτερα να πάω να ζήσω κάπου αλλού.
.Πιστόλι στην Αθηνάς μπροστά στο super market Μαρινόπουλος περίπου κατά τις 11:30΄. Αν αυτό σου λέει κάτι τότε κατάλαβες.
Εγω προτιμαω να δερνω αυτους που πρεπει παρα να το παιζω εξυπνακιας πισω απο ενα πληκτρολογιο λεγοντας την σε αυτους που δεν κανουν τον μαλακα και δεν τα καταπινουν, επειδη δεν μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου...
Είσαι σίγουρος ότι δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους όσοι προσπαθούν να διαχειρίζονται αυτές τις καταστάσεις με πιο ήρεμο τρόπο.
Αυτό μπορεί να σου βγει σε κακό. Να πιστέψεις ότι, η διάθεση του άλλου να μην τσακωθεί είναι αδυναμία και να βρεθείς προ μεγάλης έκπληξης.
Το ξαναλέω δε κάνω μαθήματα απλά σημειώνω πιθανές εξελίξεις σε κάποια συμπλοκή.Αμα πεσω στον ανωμαλο, θα δω τι θα κανω.
Μακάρι να προλάβεις να δεις τι θα κάνεις.
-
Να προσθέσω κι εγώ άλλο ένα ζώο, το οποίο ενώ παραλίγο να με τρακάρει παραβιάζοντας το STOP, η συνοδηγός του με «στόλισε» κιόλας με το γνωστό κοσμητικό επειδή κόρναρα στο σύζυγο για να φρενάρει.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Να προσθέσω κι εγώ άλλο ένα ζώο, το οποίο ενώ παραλίγο να με τρακάρει παραβιάζοντας το STOP, η συνοδηγός του με «στόλισε» κιόλας με το γνωστό κοσμητικό επειδή κόρναρα στο σύζυγο για να φρενάρει.Από τα πλέον ενοχλητικά πράγματα. Να επεμβαίνει ο συνοδηγός.
Στο 99% των περιπτώσεων δεν έχει αντιληφθεί τη συμβαίνει κι όμως μιλάει. -
Καταρχήν το γεγονός πως είναι γυναίκα με ανοιχτό στόμα είναι από μόνο του ικανό να σε βάλει σε μπελάδες.
Και πάρτε το όπως θέλετε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Από τα πλέον ενοχλητικά πράγματα. Να επεμβαίνει ο συνοδηγός.Προσωπικά ως συνοδηγός δεν επεμβαίνω σε λογομαχία ακόμα και όταν ξέρω ότι 'έχουμε δίκιο'. Η μόνη περίπτωση στην οποία επεμβαίνω όταν 'έχουμε δίκιο' είναι αν η κατάσταση πάει να ξεφύγει και πρόκειται να έρθουν στα χέρια. Παρόλα αυτά έχω δηλώσει πολλές φορές σε φίλο μου ότι αν κάνει βλακεία στο δρόμο (έστω και για το νόμο), κάποιος πει κάτι και αυτός απαντήσει, ακόμα και αν έρθουν στα χέρια θα τον αφήσω να ξελασπώσει μόνος του. Δε ξέρω αν θα κάνω καλά ή όχι, εκ πεποιθήσεως όμως όταν έχω άδικο προτιμάω να βγάζω το σκασμό και να ζητάω συγγνώμη με χειρονομία, παρά να δίνω συνέχεια...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καταρχήν το γεγονός πως είναι γυναίκα με ανοιχτό στόμα είναι από μόνο του ικανό να σε βάλει σε μπελάδες.Και πάρτε το όπως θέλετε.
Γυναικα με ανοικτο στομα;;;
χμ......
Μπορω να σκεφτω μονο μια περιπτωση που δεν σε βαζει σε μπελαδες.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καταρχήν το γεγονός πως είναι γυναίκα με ανοιχτό στόμα είναι από μόνο του ικανό να σε βάλει σε μπελάδες.
Και πάρτε το όπως θέλετε.
Γυναικα με ανοικτο στομα;;;
χμ......
Μπορω να σκεφτω μονο μια περιπτωση που δεν σε βαζει σε μπελαδες....λαθος. και αυτο σε βαζει σε μπελαδες γιατι τα παντα εχουν το αντιτιμο τους...
-
Και σε αυτή ακόμα την περίπτωση που σκέφτηκες Αλέξανδρε, πάλι μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.
-
Πολύ σωστός ο ολύμπιος.....ξεχάσατε τον Βασιλάκη.....τον κλίντον ντε!
Ζώα ζώα ζώα [#4]