-
Παλι καλα που διευκρινησες!
-
Καλα....
Εχετε δικιο.... -
Σταματημενος σε φαναρι στην Ηλιουπολεως, 1ος στη σειρα, χαζευω το διπλανο Μ5 (το προηγουμενο). Αναβει φαναρι, φευγω κανονικα. Μετα απο λιγο ακουω μαρσαρισματα, χαμος! Κοιταζω στον καθρεπτη και βλεπω το Μ5 να ερχεται απο πισω μαλλιοκουβαρα καταπανω μου! (με τις πορτες)
Κινηση φουλ! 'Η ηταν πολυ καλος drifter ή ημουν πολυ τυχερος...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σταματημενος σε φαναρι στην Ηλιουπολεως, 1ος στη σειρα, χαζευω το διπλανο Μ5 (το προηγουμενο). Αναβει φαναρι, φευγω κανονικα. Μετα απο λιγο ακουω μαρσαρισματα, χαμος! Κοιταζω στον καθρεπτη και βλεπω το Μ5 να ερχεται απο πισω μαλλιοκουβαρα καταπανω μου! (με τις πορτες)Κινηση φουλ! 'Η ηταν πολυ καλος drifter ή ημουν πολυ τυχερος...
Την 'κουρτινα Α'
Ηταν πολυ καλος drifter.....
Των εχω δει κ εγω!
Σε πλατεια στην Ηλιουπολη, εκανα χειροφρενα κ ηρθε και με ξενεροσε!
Εβγαζε ολη την πλατεια με τη μια.... 5η κ μισο γκαζι.....Κατεβαινω την Συγγρου προς Πειραια.
Ειμαι στη δεξια λοριδα κ ετοιμαζομαι να στριψω δεξια
στην επωμενη εξωδο για Ν.Σμυρνη....
Φλας και κοβω ταχυτιτα....Λεοφωριατζης πισω μου.....
Με βλεπει, με προσπερναει και με το που μπαινει μπροστα μου, φρεναρει για την σταση και σταματαει στην σταση....Εγω και ο συνοδιγος τα δαμε ολα.....
το τι μουτζα εφαγε ο γα...σπιτος δεν λεγεται! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σταματημενος σε φαναρι στην Ηλιουπολεως, 1ος στη σειρα, χαζευω το διπλανο Μ5 (το προηγουμενο). Αναβει φαναρι, φευγω κανονικα. Μετα απο λιγο ακουω μαρσαρισματα, χαμος! Κοιταζω στον καθρεπτη και βλεπω το Μ5 να ερχεται απο πισω μαλλιοκουβαρα καταπανω μου! (με τις πορτες)Κινηση φουλ! 'Η ηταν πολυ καλος drifter ή ημουν πολυ τυχερος...
ασημι ηταν ?
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Σταματημενος σε φαναρι στην Ηλιουπολεως, 1ος στη σειρα, χαζευω το διπλανο Μ5 (το προηγουμενο). Αναβει φαναρι, φευγω κανονικα. Μετα απο λιγο ακουω μαρσαρισματα, χαμος! Κοιταζω στον καθρεπτη και βλεπω το Μ5 να ερχεται απο πισω μαλλιοκουβαρα καταπανω μου! (με τις πορτες)
Κινηση φουλ! 'Η ηταν πολυ καλος drifter ή ημουν πολυ τυχερος...
ασημι ηταν ?
νομιζω ναι...
-
Πως ένα ζώο μπορεί να σε γλυτώσει από ένα μεγαλύτερο ζώο
Πολύ καθαρή την έβγαλα σήμερα...
Ξεκινάω πρωί κατά τις 12 παρά με δύο φίλες μου, είμαστε στη Διονύσου (προς Νάρκισσο-Κηφισιά) και πλησιάζουμε στην Καϊρη.(Για αυτούς που δεν γνωρίζουν, η Καϊρη είναι διαγώνια κάθετη στη Διονύσου, κάπως έτσι --> |\
-
το χρησιμο για σενα σημερα ηταν οτι εμαθες ποσο αποτελεσματικο ειναι το ABS οταν φρεναρεις και προσπαθεις ταυτοχρονα να αλλαξεις πορεια.
μην ανησυχεις, τα ΖΩΑ θα ειναι παντα γυρω μας.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Από τα πλέον ενοχλητικά πράγματα. Να επεμβαίνει ο συνοδηγός.
Προσωπικά ως συνοδηγός δεν επεμβαίνω σε λογομαχία ακόμα και όταν ξέρω ότι 'έχουμε δίκιο'. Η μόνη περίπτωση στην οποία επεμβαίνω όταν 'έχουμε δίκιο' είναι αν η κατάσταση πάει να ξεφύγει και πρόκειται να έρθουν στα χέρια. Παρόλα αυτά έχω δηλώσει πολλές φορές σε φίλο μου ότι αν κάνει βλακεία στο δρόμο (έστω και για το νόμο), κάποιος πει κάτι και αυτός απαντήσει, ακόμα και αν έρθουν στα χέρια θα τον αφήσω να ξελασπώσει μόνος του. Δε ξέρω αν θα κάνω καλά ή όχι, εκ πεποιθήσεως όμως όταν έχω άδικο προτιμάω να βγάζω το σκασμό και να ζητάω συγγνώμη με χειρονομία, παρά να δίνω συνέχεια...
Αυτό ακριβώς. Ο οδηγός με μια κίνηση μπορεί να 'τελειώσει' οποιαδήποτε παρεξήγηση στην αρχή της. Αν πεταχτεί ο συνοδηγός μπορεί να γίνει μπάχαλο η κατάσταση.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το χρησιμο για σενα σημερα ηταν οτι εμαθες ποσο αποτελεσματικο ειναι το ABS οταν φρεναρεις και προσπαθεις ταυτοχρονα να αλλαξεις πορεια.Αυτό ξαναπέστο, το είχα διαπιστώσει και στα Μέγαρα, όταν είχα πάει για το Safetrack, όταν και είχα σκοτώσει μερικούς κώνους. Σήμερα (ευτυχώς πλέον με αμάξι με ABS, με το παλιό μου corolla δεν ξέρω που θα 'μουν τώρα), το είδα και σε real-life καταστάσεις.
-
Λυπάμαι ολόψυχα όσους είναι αναγκασμένοι λόγω δουλειάς να περνούν καθημερινά από το ποτάμι σε ώρες αιχμής. Χτες γυρνώντας από το βουνό κατά τις 3:30-4μμ δοκιμάστηκαν οι αντοχές των νεύρων μου και της ψυχικής μου υγείας.
Δεν με ενοχλεί η πολύ κίνηση, ειλικρινά το γράφω. Αν ξέρω ότι είμαι χιλιοστός δεύτερος και θα περάσω μετά τον χιλιοστό πρώτο απλά το παίρνω απόφαση και περιμένω την σειρά μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι το χάος που δημιουργεί ο νεοέλληνας οδηγός στην προσπάθεια του να βγει μπροστά από τους άλλους. Η ΛΕΑ μετατρέπεται σε λωρίδα κυκλοφορίας. Οι διαγραμμισμένες 'νησίδες' που οριοθετούν τις λωρίδες επιτάχυνσης/επιβράδυνσης μετατρέπονται και αυτές σε λωρίδες με αποτέλεσμα να μην μπορούν αυτοί που θέλουν να κινηθούν νόμιμα να μπουν, ή να βγουν από τον αυτοκινητόδρομο. Τα μεγάλα φορτηγά και τα πούλμαν κινούνται αδιακρίτως σε όλες τις λωρίδες. Σε κάποια σημεία οι 3+1 λωρίδες είχαν γίνει 5 (!)
Φέτος είχα κανονίσει τις Τετάρτες να έχω πολύ αργά μάθημα (6:45) ώστε να μπορώ να πηγαίνω για σκι, αλλά αν είναι να υφίσταμαι τόση ταλαιπωρία για τα τελευταία 35 χιλιόμετρα, από το σύνολο των 450, αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λυπάμαι ολόψυχα όσους είναι αναγκασμένοι λόγω δουλειάς να περνούν καθημερινά από το ποτάμι σε ώρες αιχμής. Χτες γυρνώντας από το βουνό κατά τις 3:30-4μμ δοκιμάστηκαν οι αντοχές των νεύρων μου και της ψυχικής μου υγείας.Δεν με ενοχλεί η πολύ κίνηση, ειλικρινά το γράφω. Αν ξέρω ότι είμαι χιλιοστός δεύτερος και θα περάσω μετά τον χιλιοστό πρώτο απλά το παίρνω απόφαση και περιμένω την σειρά μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι το χάος που δημιουργεί ο νεοέλληνας οδηγός στην προσπάθεια του να βγει μπροστά από τους άλλους. Η ΛΕΑ μετατρέπεται σε λωρίδα κυκλοφορίας. Οι διαγραμμισμένες 'νησίδες' που οριοθετούν τις λωρίδες επιτάχυνσης/επιβράδυνσης μετατρέπονται και αυτές σε λωρίδες με αποτέλεσμα να μην μπορούν αυτοί που θέλουν να κινηθούν νόμιμα να μπουν, ή να βγουν από τον αυτοκινητόδρομο. Τα μεγάλα φορτηγά και τα πούλμαν κινούνται αδιακρίτως σε όλες τις λωρίδες. Σε κάποια σημεία οι 3+1 λωρίδες είχαν γίνει 5 (!)
Φέτος είχα κανονίσει τις Τετάρτες να έχω πολύ αργά μάθημα (6:45) ώστε να μπορώ να πηγαίνω για σκι, αλλά αν είναι να υφίσταμαι τόση ταλαιπωρία για τα τελευταία 35 χιλιόμετρα, από το σύνολο των 450, αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.
Το κομματι απο την Λυκοβριση μεχρι την Καβαλας.....
Ειναι μια κωλαση και μιση!Η διαγραμμιση και ο ΚΟΚ παυουν να ισχυουν....
Για να μπω στην Α.Οδο οταν επιστρεφω στο γραφειο απο την αποθικη, απλα τα βλεπω ΟΛΑ!!!!!!!!
Η κατασταση ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ!!!!Και ΝΑΙ!
Η αστυνομια προτιμα να καθετε λιγα χιλιομετρα ποιο πριν, με φραπογαλο και ρανταρ.... -
Αφιερωμενο σε οσουν -και μενα βασικα- οδιγουν και μιλανε στο κινητο τους....
αν και εγω προς το παρων, δινω λιγοτερη συμασεια στο κινητο....
-
Λυπάμαι ολόψυχα όσους είναι αναγκασμένοι λόγω δουλειάς να περνούν καθημερινά από το ποτάμι σε ώρες αιχμής. Χτες γυρνώντας από το βουνό κατά τις 3:30-4μμ δοκιμάστηκαν οι αντοχές των νεύρων μου και της ψυχικής μου υγείας.Δεν με ενοχλεί η πολύ κίνηση, ειλικρινά το γράφω. Αν ξέρω ότι είμαι χιλιοστός δεύτερος και θα περάσω μετά τον χιλιοστό πρώτο απλά το παίρνω απόφαση και περιμένω την σειρά μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι το χάος που δημιουργεί ο νεοέλληνας οδηγός στην προσπάθεια του να βγει μπροστά από τους άλλους. Η ΛΕΑ μετατρέπεται σε λωρίδα κυκλοφορίας. Οι διαγραμμισμένες 'νησίδες' που οριοθετούν τις λωρίδες επιτάχυνσης/επιβράδυνσης μετατρέπονται και αυτές σε λωρίδες με αποτέλεσμα να μην μπορούν αυτοί που θέλουν να κινηθούν νόμιμα να μπουν, ή να βγουν από τον αυτοκινητόδρομο. Τα μεγάλα φορτηγά και τα πούλμαν κινούνται αδιακρίτως σε όλες τις λωρίδες. Σε κάποια σημεία οι 3+1 λωρίδες είχαν γίνει 5 (!)
Ρώτα και κάποιον μάστερ στο ποτάμι
Όχι ότι δεν φταίει και ο δρόμος με τη μεταβλητή διατομή -ότι χειρότερο για ταχείας κυκλοφορίας- αλλά τα ΖΩΑ τον χειροτερεύουν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Λυπάμαι ολόψυχα όσους είναι αναγκασμένοι λόγω δουλειάς να περνούν καθημερινά από το ποτάμι σε ώρες αιχμής. Χτες γυρνώντας από το βουνό κατά τις 3:30-4μμ δοκιμάστηκαν οι αντοχές των νεύρων μου και της ψυχικής μου υγείας.
Δεν με ενοχλεί η πολύ κίνηση, ειλικρινά το γράφω. Αν ξέρω ότι είμαι χιλιοστός δεύτερος και θα περάσω μετά τον χιλιοστό πρώτο απλά το παίρνω απόφαση και περιμένω την σειρά μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι το χάος που δημιουργεί ο νεοέλληνας οδηγός στην προσπάθεια του να βγει μπροστά από τους άλλους. Η ΛΕΑ μετατρέπεται σε λωρίδα κυκλοφορίας. Οι διαγραμμισμένες 'νησίδες' που οριοθετούν τις λωρίδες επιτάχυνσης/επιβράδυνσης μετατρέπονται και αυτές σε λωρίδες με αποτέλεσμα να μην μπορούν αυτοί που θέλουν να κινηθούν νόμιμα να μπουν, ή να βγουν από τον αυτοκινητόδρομο. Τα μεγάλα φορτηγά και τα πούλμαν κινούνται αδιακρίτως σε όλες τις λωρίδες. Σε κάποια σημεία οι 3+1 λωρίδες είχαν γίνει 5 (!)
Όχι ότι δεν φταίει και ο δρόμος με τη μεταβλητή διατομή -ότι χειρότερο για ταχείας κυκλοφορίας- αλλά τα ΖΩΑ τον χειροτερεύουν
Μάλλον ανήκω στους σχετικά τυχερούς μιας και κάνω τη διαδρομή στο ποτάμι μεταξύ Καβάλας και εξόδου Ρέντη σε ώρες (6:30 πρωί, 3 το μεσημέρι) που και οι 2 κατευθύνσεις γενικά τσουλάνε. Παρόλα αυτά, ένα μικροτρακάρισμα να γίνει τελειώνει το ποτάμι. Σχεδόν όσες φορές έχω πετύχει μεγάλη κίνηση τις ώρες που προανέφερα οφειλόταν σε λωρίδες μπλοκαρισμένες λόγω ακινητοποίησης ΙΧ. Βέβαια, το κομμάτι από ΚΤΕΛ μέχρι ΑΟ στη Μεταμόρφωση, είναι για πολύ γερά νεύρα σχεδόν όλη μέρα από 6:30 το πρωί μέχρι 7-8 το βράδυ πολλές φορές...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Μάλλον ανήκω στους σχετικά τυχερούς μιας και κάνω τη διαδρομή στο ποτάμι μεταξύ Καβάλας και εξόδου Ρέντη σε ώρες (6:30 πρωί, 3 το μεσημέρι) που και οι 2 κατευθύνσεις γενικά τσουλάνε. Παρόλα αυτά, ένα μικροτρακάρισμα να γίνει τελειώνει το ποτάμι. Σχεδόν όσες φορές έχω πετύχει μεγάλη κίνηση τις ώρες που προανέφερα οφειλόταν σε λωρίδες μπλοκαρισμένες λόγω ακινητοποίησης ΙΧ. Βέβαια, το κομμάτι από ΚΤΕΛ μέχρι ΑΟ στη Μεταμόρφωση, είναι για πολύ γερά νεύρα σχεδόν όλη μέρα από 6:30 το πρωί μέχρι 7-8 το βράδυ πολλές φορές...
Και απο τα ζωα, που σταματανε να δουν το τροχαιο....
-
Αν ξέρω ότι είμαι χιλιοστός δεύτερος και θα περάσω μετά τον χιλιοστό πρώτο απλά το παίρνω απόφαση και περιμένω την σειρά μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι το χάος που δημιουργεί ο νεοέλληνας οδηγός στην προσπάθεια του να βγει μπροστά από τους άλλους.(Τώρα ανέφερες αυτό που με ενοχλεί περισσότερο απ΄όλα. Η προσπάθεια των πονηρών να 'κλέψουν' θέσεις.
Δεν αναφέρομαι μόνο στο δρόμο αλλά γενικά.
Είναι ο πλέον σίγουρος τρόπος να γίνει μια ομαλή εξέλιξη μιας ροής το απόλυτο μπάχαλο.
Από ουρά στη τράπεζα μέχρι το ταμείο ενός καταστήματος, κι από την επιβίβαση σε ένα λεωφορείο μέχρι την είσοδο σε κινηματογραφική αίθουσα.
Τα ΑΠΟΛΥΤΑ ζώα. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Και απο τα ζωα, που σταματανε να δουν το τροχαιο....Χαχα! Της οποίας πράξης η επίδραση είναι πολύ σημαντικότερη απ'όσο νομίζουν κάποιοι! Κι όχι τόσο στιγμιαία, αλλά σε βάθος χρόνου. Στην κυκλοφοριακή τεχνική υπάρχει η λεγόμενη 'άσκηση της μελέτης της επίδρασης του χαζεύοντος περίεργου'. Το πόσο πολλή ώρα μετά και τον τελευταίο χαζεύοντα εξομαλύνεται η κατάσταση είναι πράγματι εντυπωσιακό...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν ξέρω ότι είμαι χιλιοστός δεύτερος και θα περάσω μετά τον χιλιοστό πρώτο απλά το παίρνω απόφαση και περιμένω την σειρά μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι το χάος που δημιουργεί ο νεοέλληνας οδηγός στην προσπάθεια του να βγει μπροστά από τους άλλους.(
Τώρα ανέφερες αυτό που με ενοχλεί περισσότερο απ΄όλα. Η προσπάθεια των πονηρών να 'κλέψουν' θέσεις.
Δεν αναφέρομαι μόνο στο δρόμο αλλά γενικά.
Είναι ο πλέον σίγουρος τρόπος να γίνει μια ομαλή εξέλιξη μιας ροής το απόλυτο μπάχαλο.
Από ουρά στη τράπεζα μέχρι το ταμείο ενός καταστήματος, κι από την επιβίβαση σε ένα λεωφορείο μέχρι την είσοδο σε κινηματογραφική αίθουσα.
Τα ΑΠΟΛΥΤΑ ζώα.+1
Προχτές μου συνέβη σε ασανσέρ νοσοκομείου. Το κάλεσα χωρίς να είναι κανείς γύρω, μέχρι να έρθει μαζεύτηκαν 5-6 άτομα, άνοιξα την πόρτα για να μπω και χώθηκε ο πρώτος μη χάσει, και μαζί του μερικοί ακόμα από τους υπόλοιπους! Έλεος δηλαδή... Όχι τίποτα άλλο αλλά ήμουν και με τη γάζα στο πρόσωπο, και φαινόταν ότι δεν ήμουν επισκέπτης!No comment για την παιδεία και τη συμπεριφορά του νεοέλληνα...
-
ΖΩΑ! Αυτοί που ανάβουν alarm και σταματάνε όπου τους βολεύει, χθες μέσα σε μια ώρα συνάντησα 2-3 τέτοια ζώα μάλιστα τα δυο σταμάτησαν ακριβώς μετά από φανάρι και ανάβοντας alarm 2 δευτερόλεπτα πριν σταματήσουν, αφού ετοιμάζεσαι για να κάνεις μαλακία τουλάχιστον άναψε τα νωρίτερα για να σε αποφύγουμε.
Ζώα ζώα ζώα [#4]