-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νάσο μου, προφανός μιλάς για TFRC, εγώ ποτέ δεν πήρα μέρος ούτε σε εκδρομή ούτε σε 'συνάντηση' ΝΠ ή ΒΠ, για καφέ στις Φιλανθρωπικές κλπ ναι, αλλά ποτέ σε διαδρομές. Και όχι λόγο σνομπισμού αλλά δεν μου αρέσει η ψυχολογία του όχλου και το πόσο εύκολα μπορείς να υπερβάλεις σαν μέλος μιας τέτοιας παρέας σε μια δεδομένη στιγμή.Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε απο τα παιδιά!
Σεβαστό, πρός Θεού... Αυτό που ήθελα να καυτηριάσω είναι πως 'δεν πάνε όλα τα κλάμπ εκεί' ενώ από την άλλη πολλούς που άνοιξαν κλάμπ, χωρίς να υπάρχει λόγος να πω ονόματα, και πλέον έχουν πάρει διαζύγιο από 'εκεί', τους γνωρίσαμε 'εκεί' κάποιο βράδυ πριν χρόνια πηγαίνοντας αεροπορία, και τους βλέπαμε μετά για πολλά χρόνια και πολλά βράδια 'εκεί'.
-
Προς τον 'πιλότο' του lexus με αυτοκόλλητα του car & driver που πέρασε με κόκκινο το φανάρι κοντά στη εφημερίδα Έθνος. Όταν οδηγούμε αυτοκίνητο με επώνυμα διακριτικά καλό θα είναι να προσέχουμε λίγο περισσότερο.
-
Πολύ προσοχή σε γιαγιά με λευκό Clio ΙΙ (το προηγούμενο facelift μοντέλο) πινακίδα ΖΗΧ-4125 αν το συγκράτησα σωστά. Πάει να ξεκινήσει παρκαρισμένη επί της Λ.Πεντέλης (1η παράβαση)- κόβει το τιμόνι όλο αριστερά ΧΩΡΙΣ φλας κλείνει εντελώς την δεξιά λωρίδα και πάει να χώσει τη μούρη της στην αριστερή που κατέβαινα εγώ. Με βλέπει από τον καθρέφτη και πετάει ακόμα λίγο τη μούρη μπροστά μου (2η πατάτα). Φυσικά δεν την αφήνω να περάσει. Στο επόμενο φανάρι που είναι το Sprider και μπορείς να στρίψεις αριστερά στα Βριλήσσια, πιάνει κόκκινο, έχουν περάσει μερικά δεύτερα, ξεκινάνε αργά τα αυτοκίνητα στην άνοδο της Λ.Πεντέλης (καθώς έχει ανάψει πράσινο στο ρεύμα τους) και επιλέγει να στρίψει τότε, προσπερνάει εμένα και περνάει κάθετα μπροστά τους (3η μλκια σε διάστημα ούτε 5').
Περιττό να αναφέρω πως η δεξιά της πλευρά ήταν χτυπημένη... Γιατί άραγε...
-
Οκ βρε παιδιά, κι εγώ δεν είμαι των Club, αλλά μην είμαστε και προκατειλημμένοι. Γενικά το car-clubbing είναι πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση, εάν γίνεται με σωστούς όρους και χωρίς καφριλίκια.
Οι βόλτες που αναφέρετε για τα βουνά σε τί κλίμα γίνονται?
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Νάσο μου, προφανός μιλάς για TFRC, εγώ ποτέ δεν πήρα μέρος ούτε σε εκδρομή ούτε σε 'συνάντηση' ΝΠ ή ΒΠ, για καφέ στις Φιλανθρωπικές κλπ ναι, αλλά ποτέ σε διαδρομές. Και όχι λόγο σνομπισμού αλλά δεν μου αρέσει η ψυχολογία του όχλου και το πόσο εύκολα μπορείς να υπερβάλεις σαν μέλος μιας τέτοιας παρέας σε μια δεδομένη στιγμή.
Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε απο τα παιδιά!
Σεβαστό, πρός Θεού... Αυτό που ήθελα να καυτηριάσω είναι πως 'δεν πάνε όλα τα κλάμπ εκεί' ενώ από την άλλη πολλούς που άνοιξαν κλάμπ, χωρίς να υπάρχει λόγος να πω ονόματα, και πλέον έχουν πάρει διαζύγιο από 'εκεί', τους γνωρίσαμε 'εκεί' κάποιο βράδυ πριν χρόνια πηγαίνοντας αεροπορία, και τους βλέπαμε μετά για πολλά χρόνια και πολλά βράδια 'εκεί'.
Καταλαβαίνω τι θες να πεις, δεν μπορώ να σου πω για τον άνθρωπο που μιλάς, μιας και με απέλυσε απο δικηγόρο του
Απο την άλλη μπορώ να σου πω γενικά όμως, ότι κάποιος τρέχει κλπ κλπ δε σημαίνει ότι θα βάλει στο τρυπάκι και άλλους να το κάνουν, ή ότι δεν ορήμασε και δεν προχώρησε ένα βημα πιο κάτω.
ΥΓ> Ενα λεπτό πριν σε πόστ έγραψα την λέξη αεροπορεία....είχα να την ακούσω και να την χρησιμοποιείσω κανα χρόνο!
-
Ζωο ο κωλοχωριατης, το υποκαταστατο ανθρωπου με το μερσεντέ χωρις πινακιδες
χθες το βραδυ που την επεφτε στη φιλη μου στην Αθηνας μετα απο εξοδο.
Ειμασταν μεγαλη παρεα και περπαταγαμε προς Ομονοια για να στριψουμε Κολοκοτρωνη και ξαφνικα μας πλευριζει ο καλοντυμενος γυφτος..
'Ψιτ ψιτ κοπελιά! ερχεσαι λιγο να σου πω' κορνα στις 4 τα ξημερωματα
Συνεχιζουμε να περπαταμε, κανει αναστροφη και ξανα απ'την αρχη..Εχε χαρη χωριατη που μου ειπαν να μη κανω τιποτα..
Θα'θελα να'ξερα, υπαρχουν ζωα που καθονται σε τετοιους γλοιωδεις τυπους;
Και να πεις οτι η φιλη μου ειναι σκυλι με μινια λαμε μαλλι ξωβυζα κλπ..
Μια ομορφη συμμαζεμενη κοπελα ειναι..Ολη μου η βραδια ηταν υπεροχη και μου τη χαλασε το ζωο..
Ειχα κατι νευρα μετα που δε μπορουσα να παρκαρω!!! -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ζωο ο κωλοχωριατης, το υποκαταστατο ανθρωπου με το μερσεντέ χωρις πινακιδες
χθες το βραδυ που την επεφτε στη φιλη μου στην Αθηνας μετα απο εξοδο.
Ειμασταν μεγαλη παρεα και περπαταγαμε προς Ομονοια για να στριψουμε Κολοκοτρωνη και ξαφνικα μας πλευριζει ο καλοντυμενος γυφτος..
'Ψιτ ψιτ κοπελιά! ερχεσαι λιγο να σου πω' κορνα στις 4 τα ξημερωματα
Συνεχιζουμε να περπαταμε, κανει αναστροφη και ξανα απ'την αρχη..Εχε χαρη χωριατη που μου ειπαν να μη κανω τιποτα..
Θα'θελα να'ξερα, υπαρχουν ζωα που καθονται σε τετοιους γλοιωδεις τυπους;
Και να πεις οτι η φιλη μου ειναι σκυλι με μινια λαμε μαλλι ξωβυζα κλπ..
Μια ομορφη συμμαζεμενη κοπελα ειναι..Ολη μου η βραδια ηταν υπεροχη και μου τη χαλασε το ζωο..
Ειχα κατι νευρα μετα που δε μπορουσα να παρκαρω!!!να τα προσέχεις αυτά,το πόσο μάλλον ότι είσασταν μεγάλη παρέα να σε προβληματίζει:1)ή κατι κουβάλαγε πάνω του
2)ή ήταν ντέφι.... και δεν καταλάβαινε...
εμένα να δεις πώς μου τη δίνουν κάτι τέτοια!!!(να είναι κάτι έξυπνο να πώ πάει στα κομμάτια....)Δεν αξίζει να χαλιέσαι...αγνοήστε τον απλά!. -
Χθες στο Mall....
Παρκαρω το... πλοιο...
Βγαινω εξω να χαρω το τελιο παρκαρισμα και περναει ενα Range
με τεσσερα ζωα απο τα Β.Π.
Παραλιγο να πεσουν πανω σε μια κωλονα....μετα σε κατι παρκαρισμενα, πιο μετα πανω σ ενα τοιχο.... και περνωντας πισω μου, ο ΣΥΝΟΔΙΓΟΣ
ειπε το κορυφαιο!
'Βλακα.... Με το αμαξι του Μπαμπα....'Που να ξερες ρε Καραγκιωζι οτι ο μπαμπας μου...
ουσιαστικα...
αγορασε το αμαξι απο μενα!
Και τουλαχιστον.... Ειναι του μπαμπα μου -πλεον- και οχι 'του μπαμπα του κωλλητου μου που με πηγε βολτα'....
Μερικες φορες ειναι πολυ επικινδυνο να κουβαλαω το κομπιετρακι μεσα
στ αμαξι....Επισης... Ζωα.... Οσοι κωλλαγαν προφυλακτηρες και οταν πηγαινα Mall αλλα και στην επιστροφη.....
Που πα ρε καραμητρο με το Ψαξτο;;;;
2 - 3 που σπασαν τα νευρα, ξενερωσαν αρκετα, οταν ειδαν 2 τονους να ξεκωλανε και να εξαφανηζωντε....Το 7g-tronic στο 'sport' κανει απιστευτες αλλαγες...
Αλλα οι 2++τονοι με το 3500....με σβελτη οδιγηση...καινε τα 'ντερα τους!! -
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
να τα προσέχεις αυτά,το πόσο μάλλον ότι είσασταν μεγάλη παρέα να σε προβληματίζει:1)ή κατι κουβάλαγε πάνω του
εμένα να δεις πώς μου τη δίνουν κάτι τέτοια!!!(να είναι κάτι έξυπνο να πώ πάει στα κομμάτια....)Δεν αξίζει να χαλιέσαι...αγνοήστε τον απλά!.Αλλος ενας λογος που δεν επενεβησα ( το'γραψα σωστα; ).
Δεν ξερω τι ειναι ο αλλος, δεν ειχε πινακιδες ωστε να μπορεσουμε να τον βρουμε, προχωρημενη ωρα/λιγοι περαστικοι..
Μιλαμε με εκανε τουρμπο ο #Ρ@%$$%.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ!!
Ευτυχως η δεν ειμαι αρκετα γυμνασμενος ωστε να εμπιστευομαι τη δυναμη μου αλλιως τωρα θα ημουν αυτοφωρο..
Περασε και ενα περιπολικο καποια στιγμη, τον προσπερασε πατωντας τη διπλη διαχωριστικη και εφυγε..
Σιγα μη σκεφτηκαν καν να ελεγξουν γιατι δεν εχει πινακιδες..@Wagner669
lol!!
Σου ειπαν τα Βηταπιτακια 'Με το αμαξι του Μπαμπα....';;;;
Και ηταν με Range Rover;;;
Αχαχαχαχ!!!
Αυτοι που τα βρηκαν τα λεφτα;;Αλλα 'ντ'αλλα λεμε!!!!
-
να τα προσέχεις αυτά,το πόσο μάλλον ότι είσασταν μεγάλη παρέα να σε προβληματίζει:1)ή κατι κουβάλαγε πάνω του
εμένα να δεις πώς μου τη δίνουν κάτι τέτοια!!!(να είναι κάτι έξυπνο να πώ πάει στα κομμάτια....)Δεν αξίζει να χαλιέσαι...αγνοήστε τον απλά!.Αλλος ενας λογος που δεν επενεβησα ( το'γραψα σωστα; ).
Δεν ξερω τι ειναι ο αλλος, δεν ειχε πινακιδες ωστε να μπορεσουμε να τον βρουμε, προχωρημενη ωρα/λιγοι περαστικοι..
Μιλαμε με εκανε τουρμπο ο #Ρ@%$$%.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ!!
Ευτυχως η δεν ειμαι αρκετα γυμνασμενος ωστε να εμπιστευομαι τη δυναμη μου αλλιως τωρα θα ημουν αυτοφωρο..
Περασε και ενα περιπολικο καποια στιγμη, τον προσπερασε πατωντας τη διπλη διαχωριστικη και εφυγε..
Σιγα μη σκεφτηκαν καν να ελεγξουν γιατι δεν εχει πινακιδες..Η καλύτερη λύση θα ήταν μόλις είδες το περιπολικό, να βγεις στο δρόμο να τους φωνάξεις κάνοντας τους σήματα με τα χέρια να σταματήσουν. Εκεί τους λες ο κύριος από εδώ με το 'ύποπτο' χωρίς πινακίδες αυτοκίνητο μας παρενοχλεί. Και πάνω που θα άρχιζαν να κάνουν φύλλο και φτερό τον ίδιο και το αυτοκίνητο, εσείς εφόσον είσασταν και ποδαράτοι θα είχατε εξαφανιστεί...
Η καλύτερη εκδίκηση δεν είναι πάντα το ξύλο...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για explain, εννοεις τις μλκιες που εκανε στον δρομο και οδηγησαν στο ατυχημα, ή εκανε και καμμια αλλη καλυτερη του τυπου 'την εχω δει ο σας δερνω'?
Το σκηνικό το έπαθε ο ξάδελφος με την ξαδελφη μου (28 και 20 αντίστοιχα).
Μεσημέρι γύρω στη μία με μία και μισή είναι στην ουρά στο φανάρι που στρίβει για Παπαγου από κάθοδο Μεσογείων.
Η ουρά τεράστια και ο μπροστινός του ξαδέλφου ανοίγεται σιγά-σιγά μες την κίνηση προς τα δεξιά για να φύγει από τη ουρά. Το ίδιο διακριτικα κάνει και ο ξάδελφος. Φλασακι αναμένο κλπ κλπ. Κόβει ο μπροστινός του 'ράμπο' και τους αφήνει να περάσουν ενώ ο 'ράμπο' έχει ήδη ανεβεί στη κορνα του.
Τεσπα στο επόμενο φανάρι κόκκινο και ο 'ράμπο' δίπλα στο αμάξι του ξαδέλφου. Κατεβάινει λυσσασμένος και έρχεται στην πόρτα του οδηγού.
'Βγες έξω ρε μ....ί να σε γα...ω'.
Ο ξάδελφος απτοήτος δεν κοιταει καν.
Προσπαθεί να ανοιξει την πόρτα του οδηγού ο 'ράμπο' κι από το τράβα-τράβα του μένει η μπετούγια στο χέρι.
Οπότε αποφασίζει να κατεβάσει το τζάμι με κλωτσιές....
Στην τρίτη κατεβαίνει το τζάμι και τα θρύψαλα καταλήγουν στο μάτι του ξαδέλφου και του σκίζουν και το χέρι....
Φεύγει ο 'ράμπο'...
Ο δικός μου τρελλαμένος πλέον αρχίζει να τον ακολουθεί στη Μεσογείων.
Στο επόμενο φανάρι, ξανά ο 'ράμπο' έξω και του λέει 'Αν συνεχίσεις να με ακολουθείς θα σε σκοτώσω. Δεν ξερεις με ποιον έμπλεξες'
Μπαίνει στο αμάξι και τραβαει όπισθεν με αποτέλεσμα να του κατεβάσει τον προφυλακτήρα και να του ψιλοστραβώσει το καπώ.
Για καλή του τύχη, ο ξάδελφος με παίρνει στο κινητό και του λέω να αφήσει τις καταδιώξεις και να παει στο Α/Τ Αμπελοκήπων που είναι δίπλα και να καταθέσει μήνυση.
Το 'γέλιο' ήταν ότι ενώ τον είδαν ματωμένο, τον παρέπεμψαν στο Α/Τ Ν. Ψυχικού λόγω τοπικής αρμοδιότητας...ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:
Πετούγια οδηγού
Τζάμι οδηγού
Μπροστινός προφυλακτήρας
Στραβωμένο καπώΡάψιμο στο χέρι
Ράψιμο στο μέτωπο και πλαι στο μάτι...ΑΥΤΑ.....
-
αμάν τι κυκλοφορούν έξω ....
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Για explain, εννοεις τις μλκιες που εκανε στον δρομο και οδηγησαν στο ατυχημα, ή εκανε και καμμια αλλη καλυτερη του τυπου 'την εχω δει ο σας δερνω'?
Το σκηνικό το έπαθε ο ξάδελφος με την ξαδελφη μου (28 και 20 αντίστοιχα).
Μεσημέρι γύρω στη μία με μία και μισή είναι στην ουρά στο φανάρι που στρίβει για Παπαγου από κάθοδο Μεσογείων.
Η ουρά τεράστια και ο μπροστινός του ξαδέλφου ανοίγεται σιγά-σιγά μες την κίνηση προς τα δεξιά για να φύγει από τη ουρά. Το ίδιο διακριτικα κάνει και ο ξάδελφος. Φλασακι αναμένο κλπ κλπ. Κόβει ο μπροστινός του 'ράμπο' και τους αφήνει να περάσουν ενώ ο 'ράμπο' έχει ήδη ανεβεί στη κορνα του.
Τεσπα στο επόμενο φανάρι κόκκινο και ο 'ράμπο' δίπλα στο αμάξι του ξαδέλφου. Κατεβάινει λυσσασμένος και έρχεται στην πόρτα του οδηγού.
'Βγες έξω ρε μ....ί να σε γα...ω'.
Ο ξάδελφος απτοήτος δεν κοιταει καν.
Προσπαθεί να ανοιξει την πόρτα του οδηγού ο 'ράμπο' κι από το τράβα-τράβα του μένει η μπετούγια στο χέρι.
Οπότε αποφασίζει να κατεβάσει το τζάμι με κλωτσιές....
Στην τρίτη κατεβαίνει το τζάμι και τα θρύψαλα καταλήγουν στο μάτι του ξαδέλφου και του σκίζουν και το χέρι....
Φεύγει ο 'ράμπο'...
Ο δικός μου τρελλαμένος πλέον αρχίζει να τον ακολουθεί στη Μεσογείων.
Στο επόμενο φανάρι, ξανά ο 'ράμπο' έξω και του λέει 'Αν συνεχίσεις να με ακολουθείς θα σε σκοτώσω. Δεν ξερεις με ποιον έμπλεξες'
Μπαίνει στο αμάξι και τραβαει όπισθεν με αποτέλεσμα να του κατεβάσει τον προφυλακτήρα και να του ψιλοστραβώσει το καπώ.
Για καλή του τύχη, ο ξάδελφος με παίρνει στο κινητό και του λέω να αφήσει τις καταδιώξεις και να παει στο Α/Τ Αμπελοκήπων που είναι δίπλα και να καταθέσει μήνυση.
Το 'γέλιο' ήταν ότι ενώ τον είδαν ματωμένο, τον παρέπεμψαν στο Α/Τ Ν. Ψυχικού λόγω τοπικής αρμοδιότητας...ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:
Πετούγια οδηγού
Τζάμι οδηγού
Μπροστινός προφυλακτήρας
Στραβωμένο καπώΡάψιμο στο χέρι
Ράψιμο στο μέτωπο και πλαι στο μάτι...ΑΥΤΑ.....
και τελικά τι εγινε;; τον πηγαν μεσα το ραμπο;
-
Αν είναι δυνατόν, ρε παιδιά...
-
...απο τη στιγμή που παρηλθε το αυτωφορο χωρις να τον συλλάβουν δεν πηγε μέσα ο 'ραμπο'....
Εμένα με εντυπωσίασε πως ενας άνθρωπος γυρω στα 25 είχε τέτοια 'όρεξη' μεσημεριάτικα... -
ειναι δεδομενο οτι κυκλοφορουν πολλοι ανωμαλοι καθε ειδους εκει εξω!
θελει μεγαλη προσοχη
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
'Βγες έξω ρε μ....ί να σε γα...ω'.Εγω δε καταλαβα τι εγινε..
Ηταν και οι 2 στη λωριδα για να στριψουν αριστερα, ο ρομπας μπροστα, ο ξαδελφος πισω.
Μετανιωνουν και οι 2 και αρχιζουν να ξεμυτιζουν προς τα δεξια για να μπουν σε λωριδα με κανονικη πορεια ευθεια.
Μετα;; -
Εγω δε καταλαβα τι εγινε..Αυτοκίνητο 1 ο Χ, 2 ο ξάδερφος, 3 ο Υ, 4 ο ράμπο. 1 & 2 είναι στη λωρίδα που πάει αριστερά, ο 1 βγάζει φλας να πάει δεξιά, το ίδιο και ο 2. Ο 3 που ήταν δεξιά αφήνει χώρο στον 1 να μπει, και ενώ ο 4 που είναι πίσω από τον 3 είναι με την κόρνα πατημένη, μπαίνει και ο 2 μπροστά από τον 3 και πίσω από τον 1.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι δεδομενο οτι κυκλοφορουν πολλοι ανωμαλοι καθε ειδους εκει εξω!θελει μεγαλη προσοχη
μα είναι δυνατόν;
κάτι άλλο θα έγινε εκείνη την ημέρα στον ράμπο και θα ξέσπασε στον ξάδερφο σου. Δεν εξηγείται τέτοια βία για αυτό το συμβάν. Αυτά γίνονται καθημερινά στην Μεσογείων που κυκλοφορώ ιδίως όταν έχει πολύ κίνηση και θέλουν πολλοί να στρίψουν αριστερά με φανάρι στις καθέτους οδούς φρακάρει ΠΑΝΤΑ η αριστερή λωρίδα και αναγκαστικά πας στην μεσσαία για την παρακάμψεις. Οι περισσότεροι κινούμενοι στην μεσσαία σε αφήνουν εάν βγεις προσεκτικά και με φλασάκι προειδοποιώντας τους.
-
τι γίνεται αν είσαι οξύθυμος και εσύ ή ακόμα χειρότερα αν πέρασες μια δύσκολη μέρα και συναντήσεις τον ραμπο;
Ευχαριστώ τον θεό που δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ή έστω μέχρι τώρα το αποσόβησα...
Το πιο απλό είναι να ανταλλάξουμε γροθιές, το πιο ακραίο πάνω στα νεύρα σου να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς...Μακριά από όλους μας αυτά και μακάρι να διαθέτουμε πάντα την σύνεση να τα αποφεύγουμε. Αυτό για μένα είναι μαγκιά και επίδειξη ευφυίας.
Ζώα ζώα ζώα [#4]