-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ετσι ειναι χειροτερα γιατι με τοοοοση ανηφορα σιγα μη βρω προσφυση!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κι εσυ δεν πας πισω...μη νομιζεις...ειναι μεγαλη η κλιση ακομα και για τον μικρουλη TFSI σου!
-
Είναι μικρός και τριανταφυλλένιος. Για την πόλη επαρκεί πάντως.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι μικρός και τριανταφυλλένιος.Τέτοια λέτε, γι'αυτό πήρε κι ο Τριαντάφυλλος TFSI.
-
-
Περνάς πάνω από το καπό τώρα, ή όχι;
-
ζωον ο καραγκιοζης που ενω διπλοπαρκαρα το αμαξι μου μπροστα απο το μαγαζι μου με αλαρμ και ανοιγμενο πορτμπαγκαζ για να βαλω κατι μεσα για πελατη ενω με βλεπει οτι κλεινω το πορτμπαγκαζ για να φυγω παει να περασει
με το ζορι με το φορτηγο του και μου σπαει τον καθρεπτη.το χειροτερο απο ολα κατεβαινει και του λεω να κανουμε δηλωση και η απαντηση του ειναι:εσυ φταις εγω φευγω δεν εχω ωρα να ασχολουμαι με τον καθε μαλακα.Φυσικα τον τακτοποιησα καταληλως -
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Διαβαστε και γελαστε...Ειμαι στην Κηφισια με αρκετα νευρα ομολογω και πεφτω σε κινηση την οποια προκαλουσε ταριφας 4-5 αυτοκινητα μπροστα, ο οποιος ειχε σταματησει στη δεξια πλευρα του δρομου αφηνοντας ισα-ισα χωρο για ενα μικρο αυτοκινητο. Να σημειωσω οτι μπορουσε να παει ακομα πιο δεξια αλλα ως ζωο που ηταν βαριοταν να κουνησει την... κουρσα του.
Ενω λοιπον αρχιζουν να περνανε διπλα του τα αυτοκινητα σε ρυθους χελωνας, ενα Οκταβια σταματαει, ο οδηγος αγανακτισμενος ανοιγει το παραθυρο και αρχιζει να τον βριζει. Ο ταριφας απανταει σε πολυ εντονο υφος και του πεταει και την κλασσικη ταριφο-ατακα: 'Ε, βεβαια... Μιλας και εσυ που τα εχεις κονομησει!' Τωρα, πως το συμπερανε αυτο ειναι αλλο θεμα...
Εγω βλεποντας το ολο σκηνικο δεν κρατηθηκα και πατησα κορνα (δεν το κανω συχνα, αλλα εκεινη τη στιγμη ειχα φουντωσει). Ο κυριος με το Οκταβια ξεκιναει και πριν προλαβω να βαλω 1η, ο ταριφας εχει ανοιξει την πορτα, εχει βγει εξω και φωναζει σαν τρελλος προς ολους τους αγανακτισμενους οδηγους τα εξης:'Τι θελετε να κανω, που να παω? Να πα να γ...θειτε και εσεις!!'
Με το που ακουγεται αυτο, ανοιγω την πορτα και ταυτοχρονα βγαινουν και 2 παιδια απο το μπροστινο αυτοκινητο και κανουμε ολοι μαζι ντου στον δυστυχο πλην τρελλαμενο ταριφα! Εκεινος σαστιζει και ορμαει μεσα στο ταξι, κλειδωνει πορτες και αρχιζει να φωναζει! Δεν μπορω να σας περιγραψω πως εκανε ο τυπος! Μιλαμε οτι ειχε αφηνιασει! Να μην σας τα πολυλογω, ενω ειμασταν πανω απο το παραθυρο λεγοντας του να βγει εξω για να τον... συνεφερουμε, αυτος βαζει πρωτη και ξεκιναει κομματια! Εμεις, μπαινουμε στα αυτοκινητα και ξεκιναμε αλλα ο ταριφας θεωρησε εξυπνο να σταματησει παρακατω, να ανοιξει το παραθυρο και να φωναξει 'ελατε ρε κοτες να με δειρετε!'... Εγω θεωρησα το ολο σκηνικο πολυ αστειο και δεν μπηκα καν στον κοπο να ξαναβγω αλλα οι τυποι στο αλλο αυτοκινητο τον ειχαν αχτι με αποτελεσμα να τον παρουν στο κυνηγι... Δεν ξερω τι εγινε τελικα, αλλα ο ταριφας ηταν ολα τα λεφτα... Εβριζε και φωναζε 'κοτεεες' αλλα οταν τον πλησιαζανε εβαζε πρωτη και εφευγε!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Φυσικα τον τακτοποιησα καταληλωςΠώς δηλαδή?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ζωον ο καραγκιοζης που ενω διπλοπαρκαρα το αμαξι μου μπροστα απο το μαγαζι μου με αλαρμ και ανοιγμενο πορτμπαγκαζ για να βαλω κατι μεσα για πελατη ενω με βλεπει οτι κλεινω το πορτμπαγκαζ για να φυγω παει να περασει
με το ζορι με το φορτηγο του και μου σπαει τον καθρεπτη.το χειροτερο απο ολα κατεβαινει και του λεω να κανουμε δηλωση και η απαντηση του ειναι:εσυ φταις εγω φευγω δεν εχω ωρα να ασχολουμαι με τον καθε μαλακα.Φυσικα τον τακτοποιησα καταληλωςΤι θα πει 'εσυ φταις'
Εσυ εισαι ακινητος και εκτος αυτοκινητου!
Αυτος ξηλωσε τον καθρεπτι!
Αυτος φταιει!Πινακιδες και καλεις αστυνομια και ασφαλιστικη!
Στην χειροτερη να σε γραψουν για παρανομο παρκαρισμα!
Ο αλλος προκαλεσε υλικες ζημιες σε σταθμευμενο οχημα και εγκατελλειψε το τοπο ατυχιματος!!
Το ιδιο ειναι;
Μυνηση και γ...μα του την μανα! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Περνάς πάνω από το καπό τώρα, ή όχι;Οχι.... γιατι ναι μεν ειναι πανω στο πεζοδρομιο, εχει αφησει χωρο για τους πεζους ομως....
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Φυσικα τον τακτοποιησα καταληλως
Πώς δηλαδή?
'He sleeps with the fishes' (με φωνή Marlon Brando)...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οχι.... γιατι ναι μεν ειναι πανω στο πεζοδρομιο, εχει αφησει χωρο για τους πεζους ομως....
Μεγαλόψυχος ο τύπος...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πώς δηλαδή?
Και φουσκωμένα μάγουλα?
Σοβαρά, πώς μπορείς να τον 'τακτοποιήσεις', εκτός του να πάρεις τον αριθμό του και να του κάνεις μήνυση?
-
Πώς δηλαδή?
Και φουσκωμένα μάγουλα?
Σοβαρά, πώς μπορείς να τον 'τακτοποιήσεις', εκτός του να πάρεις τον αριθμό του και να του κάνεις μήνυση?
Να του ευχηθείς να οδηγάει όλη του τη ζωή όπελ
Να του γνωρίσεις τη πεθερά σου
Να βάλεις τον Μητσοτάκη να του ευχηθεί να έχει μια υγιέστατη σεξουαλική ζωή!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
-
-
-
-
Δεν παίζει γιατί μπορεί να βρει κανένα καλό Ascona και να γουστάρει.
-
Κι αν δεν έχεις πεθερά?
-
Αυτό μάλλον είναι το πιο αποτελεσματικό.
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οχι.... γιατι ναι μεν ειναι πανω στο πεζοδρομιο, εχει αφησει χωρο για τους πεζους ομως....
Ότι χαζομάρα ή κουλαμάρα και αν έχει κάνει κάποιος, δεν αγγίζουμε ποτέ το αυτοκίνητό του. Φθορά ξένης περιουσίας ξέρεις τι σημαίνει...?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ότι χαζομάρα ή κουλαμάρα και αν έχει κάνει κάποιος, δεν αγγίζουμε ποτέ το αυτοκίνητό του. Φθορά ξένης περιουσίας ξέρεις τι σημαίνει...?To φθορά ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας; σημαίνει τίποτα;
τελικά μου φαίνεται πιάνουμε τα άσχετα και ξεχνάμε τα βασικά.
αυτό που θα ήταν το σωστό να γίνεται, έρχεται ο γερανός, το παίρνει επιτόπου, και λήγει εκεί η υπόθεση για τους ανθρώπους που θέλουν να έχουν πεζοδρόμιο. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου να το βρει από αλλού.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Κι εσυ δεν πας πισω...μη νομιζεις...ειναι μεγαλη η κλιση ακομα και για τον μικρουλη TFSI σου!
Εξυπακούεται με τετρακίνηση
-
-
-
-
-
Δεν παίζει γιατί μπορεί να βρει κανένα καλό Ascona και να γουστάρει.
-
Κι αν δεν έχεις πεθερά?
-
Αυτό μάλλον είναι το πιο αποτελεσματικό.
Οπως ελεγε κ ενα φιλαρακι σε τετοιες περιπτωσεις.....
'Να μη σου ξανασηκωθει, παρα μονο οταν εισαι μονος σου'
..... -
Ζώα ζώα ζώα [#4]