-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ελα ομως που κατι ΖΩΑ του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου εχουν γεμησει τον καθρευτι με αυτοκωλλυτα και δεν βλεπεις τιποτα αλλο παρα τις μαλακιες τους.Το Οσκαρ αυνανισμου, παει στους φιλαθλους των 2 ομαδων.
Να το χαιρεστε παιδια μου!Στις διανομές πολλές φορές δυσκολεύομαι να διαβάσω την πινακίδα της ονομασίας του δρόμου από τέτοιες λαλακίες!!
Έχει τύχει να βλέπω να το κολλάνε και στο καπάκι πηγαίνω και το
ξεκολλάω!! Άμυαλοι τελείως!! -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αν οδηγούσες εσύ θα τον δικαιολογούσα, θα 'χατε ραντεβού στις 12
Αμ δεν οδηγούσα εγω! Και όχι τίποτα άλλο, είχαμε όντως ραντεβου στις 12, πάω (11.50 παρακαλώ) περιμενω περιμενω περιμενω, έρχονται οι κυριοι 12.30! Λεω που είστε ρε? Μου λένε που να φανταστούμε ότι θα σαι στην ώρα σου?
Εμ βέβαια, δεν είπαν και οι ειδήσεις για κανέναν γκρεμισμένο φούρνο...
-
Έκανα το 'λάθος' να αφήσω το αυτοκίνητό μου δύο βδομάδες στην Πάτρα ενώ βρισκόμουν στην Αθήνα και τρία ζώα είπαν να μου το περιποιηθούν
Ζώο νούμερο 1 όποιος κόλλησε στο πίσω αριστερό παράθυρό μου ένα αυτοκόλλητο κλειδαρά Φαίνεται ότι οι πινακίδες, οι κολώνες, οι είσοδοι των πολυκατοικιών, κτλ δεν τους είναι αρκετά και είπαν να επεκταθούν
Ζώα νούμερα 2 και 3 τα μέλη κάποιου γκρουπ που αποφάσισαν να το διαφημίσουν και αυτά πάνω στο παράθυρό μου και μου κόλλησαν από ένα αυτοκόλλητο για το καθένα. Φαίνεται ότι ή αυτοί ζήλεψαν τον κλειδαρά ή ο κλειδαράς εκείνους.
Πάλι καλά που δεν τα κόλλησαν πάνω στη λαμαρίνα μιας και από το τζάμι κατάφερα να τα ξεκολλήσω σχετικά εύκολα και χωρίς να μου καταστραφεί το χρώμα. -
Επειδή κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλές προτάσεις (συνήθως παράνομες) για τρόπους άμυνας ενάντια στα κάθε λογής ζώα που εκδηλώνουν επιθετική/βίαιη συμπεριφορά στο δρόμο, ορίστε η νόμιμη λύση:
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μα σημερα ακουσα στη τηλεοραση οτι επιτελους θα αρχισουν να κυνηγανε και αυτους που επικολλουν και κατεστρεφουν αλλα και τους διαφημιζομενους.Για οπαδους ομαδων δεν ειπαν τιποτα.2 μηνες ψυρου για καθε ζημια στις πινακιδες.....
Σε λεφτα ποσο μας κανει αυτο;;;;;
600 ευρω;;; (αν δεν κανω λαθος η εξαγορα ειναι 10ευρω/μερα)
Αρα....
4 αυτοκωλλυτα στη πινακιδα μας κανει
4*600=2.400
ποσες πινακιδες ειναι χαλια στο λεκανοπεδιο;;;;
2.000;;;
3.000;;;
10.000;;;
Στον προεδρο της ομαδας..... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έκανα το 'λάθος' να αφήσω το αυτοκίνητό μου δύο βδομάδες στην Πάτρα ενώ βρισκόμουν στην Αθήνα και τρία ζώα είπαν να μου το περιποιηθούν
Ζώο νούμερο 1 όποιος κόλλησε στο πίσω αριστερό παράθυρό μου ένα αυτοκόλλητο κλειδαρά Φαίνεται ότι οι πινακίδες, οι κολώνες, οι είσοδοι των πολυκατοικιών, κτλ δεν τους είναι αρκετά και είπαν να επεκταθούν
Ζώα νούμερα 2 και 3 τα μέλη κάποιου γκρουπ που αποφάσισαν να το διαφημίσουν και αυτά πάνω στο παράθυρό μου και μου κόλλησαν από ένα αυτοκόλλητο για το καθένα. Φαίνεται ότι ή αυτοί ζήλεψαν τον κλειδαρά ή ο κλειδαράς εκείνους.
Πάλι καλά που δεν τα κόλλησαν πάνω στη λαμαρίνα μιας και από το τζάμι κατάφερα να τα ξεκολλήσω σχετικά εύκολα και χωρίς να μου καταστραφεί το χρώμα. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πάλι καλά που δεν τα κόλλησαν πάνω στη λαμαρίνα μιας και από το τζάμι κατάφερα να τα ξεκολλήσω σχετικά εύκολα και χωρίς να μου καταστραφεί το χρώμα.είδαν παλαιό μοντέλο...είδαν ότι το έχεις καιρό αφημένο σου λέει εγκατελελειμένο είναι κάντε το διαφημιστική πινακίδα!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Bro, έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο τον κλειδαρά και να του πεις (ευγενικά) ότι θα του κάνεις μήνυση(*) την επόμενη φορά που θα βρεις διαφημιστικό αυτοκόλλητό του στο αυτοκίνητό σου.
*: Εκεί θα σημείωνες ότι θα το έκανες μέσω της νομικής προστασίας της ασφάλειάς σου, δείχνοντάς του ότι δε θα ήταν έξοδο για εσένα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο τον κλειδαρά και να του πεις (ευγενικά) ότι θα του κάνεις μήνυση(*) την επόμενη φορά που θα βρεις διαφημιστικό αυτοκόλλητό του στο αυτοκίνητό σου.Έχει γίνει πολλές φορές για τα αυτοκόλλητα που βάζουν στα ανοξείδωτα ασανσέρ μας και μας γράφουν στα αρχαία τους υποδήματα (μας συγχωρείτε, δε θα ξαναγίνει κλπ αλλά πάλι αυτοκόλλητα).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο τον κλειδαρά και να του πεις (ευγενικά) ότι θα του κάνεις μήνυση(*) την επόμενη φορά που θα βρεις διαφημιστικό αυτοκόλλητό του στο αυτοκίνητό σου.
Έχει γίνει πολλές φορές για τα αυτοκόλλητα που βάζουν στα ανοξείδωτα ασανσέρ μας και μας γράφουν στα αρχαία τους υποδήματα (μας συγχωρείτε, δε θα ξαναγίνει κλπ αλλά πάλι αυτοκόλλητα).
Μεταξύ των ενοίκων δε βρίσκεται ένας δικηγόρος, να κάνει μία μηνυσούλα με το ελάχιστο κόστος (παράβολα);
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είδαν παλαιό μοντέλο...είδαν ότι το έχεις καιρό αφημένο σου λέει εγκατελελειμένο είναι κάντε το διαφημιστική πινακίδα!Μπορεί και να μην έχεις άδικο... τι να έκανα όμως; Το απομάκρυνα τρεις δρόμους από το σπίτι μου για να είναι πιο μακριά από τον τερματισμό της παρέλασης, έχει κολλημένο το σήμα των τελών κυκλοφορίας του 2007 , έχει ολοκαίνουργια λάστιχα και μόνο ως εγκαταλελειμμένο δε μοιάζει. Η λαλακία που δέρνει μερικούς ανθρώπους απλά δε γνωρίζει όρια
Bro, έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο τον κλειδαρά και να του πεις (ευγενικά) ότι θα του κάνεις μήνυση(*) την επόμενη φορά που θα βρεις διαφημιστικό αυτοκόλλητό του στο αυτοκίνητό σου.
*: Εκεί θα σημείωνες ότι θα το έκανες μέσω της νομικής προστασίας της ασφάλειάς σου, δείχνοντάς του ότι δε θα ήταν έξοδο για εσένα
Το σκέφτηκα και αυτό, αν και για σπάσιμο είπα απλά να τον πάρω τηλέφωνο και να τον στείλω σε μια άσχετη διεύθυνση... έτσι για να ταλαιπωρηθεί και αυτός λιγάκι Τελικά επικράτησε η ψυχραιμία και η καλοσύνη και είπα να μη δώσω συνέχεια στην υπόθεση...
-
Χμ..... Κατι μου θυμηζει.... κατι μου θυμηζει....
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
είδαν παλαιό μοντέλο...είδαν ότι το έχεις καιρό αφημένο σου λέει εγκατελελειμένο είναι κάντε το διαφημιστική πινακίδα!
Μπορεί και να μην έχεις άδικο... τι να έκανα όμως; Το απομάκρυνα τρεις δρόμους από το σπίτι μου για να είναι πιο μακριά από τον τερματισμό της παρέλασης, έχει κολλημένο το σήμα των τελών κυκλοφορίας του 2007 , έχει ολοκαίνουργια λάστιχα και μόνο ως εγκαταλελειμμένο δε μοιάζει. Η λαλακία που δέρνει μερικούς ανθρώπους απλά δε γνωρίζει όρια
Το σκέφτηκα και αυτό, αν και για σπάσιμο είπα απλά να τον πάρω τηλέφωνο και να τον στείλω σε μια άσχετη διεύθυνση... έτσι για να ταλαιπωρηθεί και αυτός λιγάκι Τελικά επικράτησε η ψυχραιμία και η καλοσύνη και είπα να μη δώσω συνέχεια στην υπόθεση...
Μη χανεις την ευκαιρεια να σπασεις τα νευρα σ ενα ζωο.....
Οσο τους ανεχωμαστε, τοσο πλυθαινουν!!! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
STREETPANTHERS
Χμ..... Κατι μου θυμηζει.... κατι μου θυμηζει....
-
μεσα σε 3 ωρες για διαφορες δουλειες σε Ν.Σμυρνη - Καλλιθεα - Φαληρο ειδα ο,τι μπορει να φανταστει κανεις..
δεν θα πω για την καλλιθεα που η κατασταση ειναι τραγικη.. (παρομοια ειναι και στη ν.σμυρνη οταν ειναι ανοιχτα τα μαγαζια, αλλα ευτυχως εκει μπορω να παω με τα ποδια απο το σπιτι)
ουτε για την ηλιθια που μπηκε αναποδα σε μονοδρομο και μου αναψε τα φωτα για να με ξυπνησει και να κανω στην ακρη να περασει οπως οφειλα
ουτε θα πω ποσο εντυωση μου κανει το θρασσος της να με στραβοκοιταξει οταν περασαμε διπλα διπλα με τσαμπουκαλεμενο υφος. αν τυχαινει παντως να διαβαζει καμια εριστικη γυναικα εδω μεσα, εγω δεν προκειται να κανω ποτε τιποτα.. ΑΛΛΑ θα βρεθει κανενας τρελαμενος καμια μερα και θα σας τουλουμιασει στο ξυλο!!!!
μετα επρεπε να παω στο σουπερ μαρκετ.. η εικονα οπως την φανταζεστε, οι θεσεις για τους αναπηρους πιασμενες ολες, και οι θεσεις στα 3 μετρα αδειες
μαλιστα ενας μικρος θεουλης με crv ειχε πιασει και δυο αναπηρικες θεσεις και εχει τα σεβη μου και τα συγχαρητηρια μου γιατι θελει προσπαθεια να ειναι καποιος ΤΟΣΟ μαλακας!!
ουτε θα πω για την συμπεριφορα μερικων ακομα και μεσα στο σουπερ μαρκετ, δεν χανουν ευκαιρια να δειχνουν οτι πραγματικα δεν εχουν καθολου παιδεια και ειναι θλιβερο..
τεσπα γυρναω σπιτι και μια κυρια εχει σταματησει μπροστα στο γκαραζ μου και δειχνει να περιμενει κατι (?). ανοιγω την γκαραζοπορτα, την βλεπει, γυρναει, της κανω νοημα οτι θελω να μπω και μου κανει νοημα να περιμενω 2 λεπτα. οκ λεω, δεν με κυνηγαει κανεις μπορω να περιμενω (αν και ειχε χωρο να σταματησει στο διπλα γκαραζ).
περναει 1 λεπτο. περνανε 2. ερχεται ενα αμαξι απο πισω μου. ερχεται και δευτερο. και τριτο. μπορει και τεταρτο. παραδοξως, δεν κορναρει κανεις.
ξαφνικα τρωει αναλαμπη και βγαινει απο το αμαξι αυτη και μου λεει ' συγνωμη κυριε, μηπως θελετε να μπειτε μεσα; ' πηγα να της πω, οχι, ανοιξα την γκαραζοπορτα για πλακα: εχω χομπι να ανοιγω γκαραζοπορτες και να περιμενω.
τελικα εφυγε..
αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι στους δρομους της αθηνας κυκλοφορει απιστευτη τρελα.. οι νοωντες αν νοησουν.. -
Ζώον...
ο ΒΡΩΜΥΛΟΣ με την καγκουρεμένη μπλε Corolla που πέταξε χτές τα χαρτιά από σπανακοτυρόπιτες έξω από το παράθυρο στην εξώπορτα ενός σπιτιού. Ο τσόγλανος που είχε και το θράσος να βρίσει όταν του έκανα παρατήρηση. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ζώον...
ο ΒΡΩΜΥΛΟΣ με την καγκουρεμένη μπλε Corolla που πέταξε χτές τα χαρτιά από σπανακοτυρόπιτες έξω από το παράθυρο στην εξώπορτα ενός σπιτιού. Ο τσόγλανος που είχε και το θράσος να βρίσει όταν του έκανα παρατήρηση.Του πετάς πάλι το χαρτί μέσα και την κάνεις.-
-
ακριβώς.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ζώον...
ο ΒΡΩΜΥΛΟΣ με την καγκουρεμένη μπλε Corolla που πέταξε χτές τα χαρτιά από σπανακοτυρόπιτες έξω από το παράθυρο στην εξώπορτα ενός σπιτιού. Ο τσόγλανος που είχε και το θράσος να βρίσει όταν του έκανα παρατήρηση.Του πετάς πάλι το χαρτί μέσα και την κάνεις.-
Μωρέ έχω ρίξει άδεια κουτιά από τσιγάρα κατευθείαν στα μούτρα μίας που πέταξε ένα άδειο κουτί από χυμό στο πεζοδρόμιο μπροστά στα πόδια ενός περαστικού.
Απλώς χθες ήμουν στο αυτοκίνητο και δε μπορούσα να τα μαζέψω και να του τα 'επιστρέψω'. -
ΖΩΟ..... ο τύπος με το ασημί Land Cruiser με την μπαγκαζιέρα από πάνω που κατέβαινε χθες από το χιονοδρομικό Παρνασσού δίχως αύριο παίρνοντας τις στροφές προς το Λιβάδι αλλά Loeb χρησιμοποιώντας απρόκλητα όλο το δρόμο..... και με κλίσεις στο αυτοκίνητο λες και πλάγιαζε R1!!!!!!!
Και όλα αυτά για να σταματήσει στην ταβέρνα δυο λεπτά νωρίτερα!!!!!!! Κάτι τέτοιοι την στούκα την έχουν σίγουρη!!!!
Ζώα ζώα ζώα [#4]