-
Το κόρσα ειναι τόσο 'φωναχτο' εμφανισιακα που κατα τη γνωμη μου θα ήθελε ενα χρωμα που να μην προσθέτει περισσότερο στις φωνες που βγαζει
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το κόρσα ειναι τόσο 'φωναχτο' εμφανισιακα που κατα τη γνωμη μου θα ήθελε ενα χρωμα που να μην προσθέτει περισσότερο στις φωνες που βγαζειyes ,και μαύρο είναι η απάντηση
χάνονται και οπτικά τα κακγκουροfins του προφυλακτηρα -
απλά μπλέ! το έχω εδώ και 15 μέρες και το χαίρομαι! άσε που το κόκκινο δεν είναι καν μεταλλικό....
-
Ο χρήστης Corsa OPC έγραψε:
άσε που το κόκκινο δεν είναι καν μεταλλικό....... άρα φθηνότερο και στην αγορά και στην επισκευή
Για μένα μάλλον το μαύρο του πάει καλύτερα. Κρύβει τις υπερβολές όπως είπαν κι άλλοι.
-
+1
Σε μαυρο ειναι πολυ πολυ ομορφο!Αλλα για'μενα οι 18αρες ειναι απαραιτητες για να ολοκληρωθει το look...οι 17αρες ειναι πολυ χαλια!
Εξακολουθω παντως να εχω τις αντιρρησεις μου για την ποιοτητα του εσωτερικου που θα επρεπε να'ναι καλυτερη... -
Μην σου πω και 20αρες...
-
απλά μπλέ! το έχω εδώ και 15 μέρες και το χαίρομαι! άσε που το κόκκινο δεν είναι καν μεταλλικό....Ασε ρε που το χαιρεσαι... Εσυ μεχρι να αλλαξεις ιμαντες θα το στρωνεις...
-
+1 για μαύρο...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
+1
Σε μαυρο ειναι πολυ πολυ ομορφο!Αλλα για'μενα οι 18αρες ειναι απαραιτητες για να ολοκληρωθει το look...οι 17αρες ειναι πολυ χαλια!
Εξακολουθω παντως να εχω τις αντιρρησεις μου για την ποιοτητα του εσωτερικου που θα επρεπε να'ναι καλυτερη...Συμφωνω για το εσωτερικο.Επρεπε να ειναι πολυ πιο ποιοτικο αλλα και πιο ομορφα σχεδιασμενο
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
+1
Σε μαυρο ειναι πολυ πολυ ομορφο!Αλλα για'μενα οι 18αρες ειναι απαραιτητες για να ολοκληρωθει το look...οι 17αρες ειναι πολυ χαλια!Ακριβως εκφραζεις την αποψη μου και το μπλε ειναι νομιζω ενα χρωμα που καποια στιγμη θα κουραστει το ματι,το opc ειναι ενα αμαξι που δεν νομιζω οτι καποιος το παιρνει για μια 3ετια μονο..
-
Αυτά τα άλογα θέλουν αλλαγές ελαστικών κάθε 35.000 χλμ.! Έχετε δει πόσο κοστίζουν τα 225/35/18? Συν το ότι θα είστε συνέχεια για ίσιωμα σε ζάντες! Αλλά δε λέω πανέμορφες...Σε μπλε OPC! Το μάυρο είναι σαν το 1.4 ρε παιδία! !
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άσε που το κόκκινο δεν είναι καν μεταλλικό....
... άρα φθηνότερο και στην αγορά και στην επισκευή
Για μένα μάλλον το μαύρο του πάει καλύτερα. Κρύβει τις υπερβολές όπως είπαν κι άλλοι.
και μετά από τρία χρόνια με τον ελλήνικό ήλιο...αν θελήσεις να βάψεις το καπό ή κανά φτερό να πρέπει να βάψεις όλη την πλευρά ή όλο το αμάξι για να μη φαίνεται η αντίθεση....! Τι είναι φτηνότερο?
-
Ειστε απολυτως σιγουροι οτι το λαστιχο ειναι 225/35/18 και οχι 225/40/18??
-
Ο χρήστης kotsarisoleole έγραψε:
Ειστε απολυτως σιγουροι οτι το λαστιχο ειναι 225/35/18 και οχι 225/40/18??Απόλυτα...το δικό μου με 18 άρες ήρθε και τις άλλαξα! Οπότε πιο σίγουρος δε μπορώ να είμαι! Στα astra είναι 40άρι το προφιλ!
-
Μαυτες τις στανταρ 17αρες ομως χανει πολυ το αμαξι....Δεν εχει αλλες 17αρες απο opc line να επιλεξεις??
-
Ο χρήστης kotsarisoleole έγραψε:
Μαυτες τις στανταρ 17αρες ομως χανει πολυ το αμαξι....Δεν εχει αλλες 17αρες απο opc line να επιλεξεις??Και εγώ έτσι έλεγα για τις ζάντες, αλλά είναι μια χαρά! Και ο θόλος γεμίζει και όμορφες είναι, και η διάσταση είναι λογικότατη!
-
Παιδιά μην τρελαθούμε είναι πανέμορφες οι 17άρες και δένουν μια χαρά με το σύνολο! Οι 18άρες είναι υπερβολή και με περισσότερα κακά παρά καλά... Ενδεικτικά αναφέρω μείον σε επιδόσεις, κατανάλωση, καταπόνηση αμορτισέρ, καταπόνηση ζαντών, ακριβότερα ελαστικά... Αν ζούσαμε στη Γερμανία να πω... Αλλά σε ελληνική άσφαλτο... ΟΧΙ!
Μέχρι κι ο αντιπρόσωπος της Opel μου πε μακριά από τις 18άρες 'Υ.Γ. Οι 18άρες φοράνε 225/35 λάστιχο, οι στάνταρ 17άρες φοράνε 215/40
Υ.Γ.Γ. Οι 17άρες που φοράει στάνταρ είναι μοναδικές για το Corsa OPC, οι 18άρες μπαίνουν και σε άλλα μοντέλα. Οπότε εκτός των άλλων είναι και συλλεκτικές (ελπίζω να μην τις αλλάξουν στην δική μου 'φουρνιά' που ξεκινάει παραγωγή το νοέμβρη) -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Υ.Γ. Οι 18άρες φοράνε 225/35 λάστιχο, οι στάνταρ 17άρες φοράνε 215/40
Συμφωνό σε όλα φίλε μου εκτός από τη διάσταση των ελαστικών στις 17άρες η οποία είναι 215/45!
-
Υ.Γ. Οι 18άρες φοράνε 225/35 λάστιχο, οι στάνταρ 17άρες φοράνε 215/40
Συμφωνό σε όλα φίλε μου εκτός από τη διάσταση των ελαστικών στις 17άρες η οποία είναι 215/45!
45 ε; Χμμ και δεν του φαινόταν για τόσο ψηλό
-
Εγω γιατι συνεχιζω να νομιζω πως εχουν 40αρι οι 18αρες??
Αρε,αν ειχαν αυτες θα εβαζα...Ειναι κολαση το αμαξι με 18αρες!!
Opel Corsa OPC + GSi 2007